Blogs

Vores community blogge

 1. Der er sket ekstremt meget siden maj. Jeg ved ikke, hvor modet kom fra. Men pludselig havde jeg det. Jeg kyssede med en fyr på et diskotek, en ven af mine venner. Det skete bare, og det føltes rigtigt, det føltes befriende i dét øjeblik. Men jeg var utro. Måneden før havde jeg ikke i min vildeste fantasi forventet, at jeg ville forlade ham. Det var som om, at jeg godt vidste, at jeg ikke inderst inde var forelsket i ham mere efter alt det, der har været sket. Men det var bare som om, at trygheden og kærligheden samt "det på papiret" tog over, så jeg ikke kunne forestille mig en hverdag uden ham. Hvad skulle jeg også gøre alene? Frygten for ensomhed. At blive efterladt. Men dén aften ændrede alligevel noget indeni mig.

  Jeg havde planlagt at slippe mig løs med min veninde, og vi fik drukket en del. Vi var kun os fire. Min tætte veninde, vores ven og hans ven. Det hele virkede behageligt og trygt, og det lagde op til en god aften. Det blev det. En virkelig god aften. En aften som ville ændre mit liv. 

  Det blev ikke til noget mellem ham og jeg, og jeg er sikker på, at han blot kom ind i mit liv for at få mig til at indse, at det var nu, der skulle ændres i tingene. Det blev der. Stille og roligt kunne jeg mærke, at jeg ikke kunne se en fremtid med en, som havde kunne få sig selv til at være mig utro og nu også omvendt. Jeg valgte at forlade ham. Det var smertefuldt. Men mest af alt var det smertefuldt at se, at jeg kunne kigge på koldt på en, som havde været mit alt i mange år. Som havde ændret mine tanker, mit syn på mig selv og som havde stor del i, at jeg havde levet det liv, som jeg levede. Han havde været en del af de bedste og mest udviklende år i mit liv. Men en ting var jeg pludselig sikker på. Det var nu tid til at stå på egne ben. Jeg ville gerne blive i den trygge rede, men jeg måtte også indse, at jeg er stærk nok til at stå alene. Jeg har massere af gode venner, men ikke mindst så har jeg mig selv. 

  Nu er der gået et par måneder, og det var været nogle af de mest glædesfyldte måneder. Jeg er stolt og taknemlig. Jeg har mødt en masse mennesker, og jeg har skabt relationer, som vil få et smil på mine læber hvilket som helst øjeblik. Jeg er stolt af mig selv, min måde at være og reagere på. Jeg er stolt af, at jeg har været åben, at jeg har klaret de forskellige situationer ved brug af de stærkeste sider og resourcer, som jeg besidder. Jeg tænker ikke så meget, jeg lever blot. Jeg føler ikke meget andet end positivitet overfor mig selv. Jeg føler mig fuldendt - af mig selv. Jeg føler, at jeg er nok for mig. Jeg føler, at mit liv er rart. At jeg kender mig selv, at jeg kender mine grænser, og jeg føler, at jeg er så meget i kontrol med mig selv, at jeg pludselig kan styre imod mine følelser, hvis jeg ved, hvad der er det rigtige at gøre. 

  Jeg har mine øjeblikke, hvor jeg tvivler. Jeg har mine øjeblikke, hvor frygten tager over. Frygten for ensomhed. Frygten for, at når jeg nu tager tilbage til den by, som jeg bor i, og som jeg flyttede til grundet min ekskæreste, at jeg vil fyldes med ensomhed, mangle rutinerne med ham. At alting vil føles forkert, at savnen vil fylde. Men jeg holder fast i mig selv, og jeg holder fast i, at jeg ved, at jeg gjorde det rigtige.

  For aldrig før har jeg følt mig så fri. Jeg er inderligt taknemlig over de år, som jeg fik med den mand. Han har fundet ting i mig, som jeg aldrig selv havde fundet. Han har hjulpet mig til at indse, hvem jeg er. Og jeg er virkelig glad. Jeg føler mig stærk. Jeg føler, at jeg kan klare de ting, som livet vil bringe mig. Fra ensomhed til angst og til markante ændringer, til tomme og dybe følelser. Jeg tror på, jeg kan klare det selv, så længe jeg har mig ved min side. 

  Jeg glæder mig til mine fremtidige projekter. Men allermest glæder jeg mig til at føle hvert et sekund, det gode og det dårlige, og se, hvad livet vil bringe mig om en time, i morgen og om et år. For jeg er inderligt sikker på, at det bliver stort. Lige så stort som det har været indtil videre. Jeg er virkelig lykkelig. Tak for alt. 

 2. kopenaccu

   kopenaccu

    Indlæg: 1    Kommentarer: 0

  De Accu Asus a41-x550a is een 15-inch office notebook PC weergegeven op minder dan 540 euro. Hierin een laatste generatie Kaby Lake Core i5, 4 GB RAM en een grote opslagcapaciteit. Voor de moderne touch, de connector bevat een type-C USB-poort en de shell heeft een ongerepte witte kleur.

  Esthetisch, wordt de Asus X541UA-GO817T gekenmerkt door zijn all-wit-schelp, met inbegrip van toetsenbord, waar alleen het zilveren logo op de deksel en onder het scherm veren. Het geheel ontbreekt niet in elegantie dankzij een preview van de lichte geborsteld effect op de basis. Bovendien, het gewicht is bijzonder goed opgenomen met 2 kg op de schaal en maakt het een partner in al uw reizen. namelijk dat het ontbreken van achtergrondverlichting voor de toetsen niet echt straffen de opvallende in een donkere sfeer dankzij de witte tint van de sleutels.

  Ontworpen rond een Core i5 Kaby Lake laag stroomverbruik en 4 GB RAM, is de Accu Asus A41-X550E PC verantwoordelijk voor alle gemeenschappelijke taken zoals Internet browsen, kantoorwerk of afspelen van video's en zelfs sommige licht missies te bewerken. Niettemin, zal de beperkte hoeveelheid RAM niet groot gemak in multitasking toestaan.

  Opslag, toevertrouwd aan een 1000 GB harde schijf, is alles wat meer standaard is. Het biedt een grote capaciteit om alle uw bibliotheek te huisvesten.

  Voor spelers, zal het ontbreken van een specifieke grafiekkaart dwingen hen om te draaien naar de HD620 chip ingebouwd in de processor. Zulks men zal zitten kundig voor sommige lage-vraag titels met een mooi vloeibaarheid lanceren.

  Aan de zijkant van het scherm, de balans in overeenstemming is met wat men gerechtigd is te verwachten van een 15 inch in dit tempo: een standaarddefinitie (1366 x 768 pixels, formaat 16/9) en een briljante behandeling die herleeft de kleuren, maar bevordert het uiterlijk van reflecties in lichtgevende sfeer. Bovendien is het gebaseerd op een TN-plaat met nauwe kijkhoeken en gemiddelde colorimetrie. Op deze prijs, we niet verwachten dat de IP-adressen naar verwachting.

  In het tijdperk van gaming, leven op de bleeding edge is er voor het oprapen, hebt u de grootste van ego's en een portemonnee vol geld-gevulde over US$ 6000-plus, in het geval van de Accu Asus a32-n61 Republiek van Gamers (ROG) GX800VH gaming laptop.

  Zoals je op dat prijspunt verwachten zou, is de GX800VH geen gewone gokkenmachine. Het is een krachtige, vloeistofgekoelde Windows 10 gaming laptop met een afneembaar koeling dok-voor extreme overklokken van de grafische kaarten, CPU en DRAM.

  Accu Asus a32-k53 neemt gamers aan de bleeding edge met de GX800VH van de ROG gaming laptop. Foto's: Asus] Asus neemt gamers aan de bleeding edge met de GX800VH van de ROG gaming laptop.

  Aangedreven door Intel's top-of-the-line, overklokbaar i7-7820HK processor, de functies van de GX800VH twee Nvidia GeForce GTX 1080 grafische kaarten in SLI monsterlijke gaming waarneming, 64GB DDR4 geheugen en een 18,4-inch 4K gekoppeld met G-sync weergeven.

  De laptop heeft ook een mechanische tactiele Advanced (MechTAG) mechanische-switch gokkentoetsenbord, welke functies anti-beeldschaduwen met 30-sleutel rollover en aanpasbare Aura RGB LED effecten voor elke afzonderlijke toets.

  Accu Asus K53SV

  De GX800VH wordt geleverd met een maar liefst prijskaartje – als een gaming laptop, maar voor degenen die de beste willen, het is zeer wenselijk.

  De verbinding voorziet in een kleine verrassing met de USB-poort 3.1 type-C waarvan veelzijdigheid maakt het mogelijk om het aantal interfaces dankzij speciale adapters (video-uitgang, Ethernet...) te vermenigvuldigen. De rest is vrij klassiek met een SD-kaartlezer, een DVD-brander, twee video-uitgangen (VGA, HDMI) en twee USB-type-a poorten (standaard maat) met inbegrip van een USB 3.0. Opmerking de zeer nauwe lay-out van de havens die vervelend worden kan als u bijvoorbeeld de stekker in een grote USB-sleutel.

  http://potentelaser.skynetblogs.be/archive/2017/07/26/accu-a41-x550a-asus-laptop-lage-prijs-8750968.html

  https://potentelaser.blogpage.eu/hoog-waardige-accu-asus-a41-x550a-li-ion-cellen/

  Accu voor A41-X550a.jpg

 3. Regga

   Regga

    Indlæg: 73    Kommentarer: 193

  Jeg er begyndt at gå på dates igen. Det umiddelbart ikke noget der får mig op i de lyserøde skyer. Jeg ved ikke om det nogensinde kommer af, at tage på tinder dates. Jeg har haft gode dates gennem tiden. Jeg har så sandelig også haft nogen, der var noget op af bakke.

  Jeg var på date for 2 uger siden  med en fyr, der var 5 år yngre end mig. Jeg tænkte, at det ville blive en dårlig en, men faktisk var det en helt fantastisk date. Det hele spillede bare. Han vil gerne ses igen, men er på familie tur i Frankrig. Plus han ikke er typen der skriver så meget. Han er mere lad os snakke i virkeligheden typen, hvilket han så også gør godt. Jeg synes virkelig han er  en catch. Det eneste der er .. det er en lille ting - og det er hans penis. Den er lidt lille. Jeg må efterhånden erkende, da jeg er meget glad for sex, at jeg kan godt nyde sex med en lille penis. Problemet er bare, at jeg kan ikke få orgasme af den eller mærke den ordentlig uanset, hvor mange knibeøvelser jeg laver. Det kan jeg ikke og det er faktisk pisse træls.

  Jeg var på en date i dag. Vi var ude og spise og fik kaffe hos mig. Efter 3 lange pinefulde timer (for mig i hvert), måtte jeg fortørnet meddele, at vi hellere måtte slutte af, for skulle virkelig nå i netto. Jeg var løbet tør for toiletpapir. Jeg havde lidt dårlig samvittighed, for han var kørt langt og var vældig flink, men han var slet ikke noget for mig. Ville aldrig kunne tænde på ham heller. Den slags sker.

  Bevares. Det også bare for at komme lidt ud jeg går på de dates.

  Jeg lytter meget til radio 24/7. Jeg høre ofte podcast fra radio 24/7 morgen. Det  får mig til, at ja tænke over nogle ting. Tiggerloven, barsel, forskønnelse af terror sikring, voldelige flypassager, skrald og så videre! Det er godt for mig. I kan nok fornemme jeg har lidt svært ved, at være i mig selv for tiden, så det godt at høre nogen snakke selvom det bare er i en radio. Nogen gange for jeg helt lyst til, at debattere de emner de snakker om.

  Jeg har været ude, at cykle i dag - 22 km. Jeg havde brug for en hviledag fra fitness. Jeg laver meget skulder stabilitets træning, fordi min holdning er lidt slap og mine skulderblade stikker ret meget ud. Det er faktisk lidt ulækkert.  Så det er træning med elastik, hvilket er effektiv og nogle øvelser med de kabler & vægt. Plus nogle andre øvelser for mobilitet og udstrækning. Jeg håber det kommer mig til gavn, for det kan jo være grund til hovedpine f.eks.

   

   

   

   

   

   

 4. Nu er vi sidst i juli og sommer har vi ikke haft ret meget af. Herinde har den alligevel kunne mærkes præcis som i tidligere år. Aktiviteten har været begrænset og måske mange har haft det ligesom jeg...bare lige kigget indenfor engang imellem og en sjælden gang smidt en kommentar.

  Her hos mig har sommeren ikke rigtig været her, ikke kun vejrmæssigt, men også fordi jeg arbejder....meget. Tror at jeg med sikkerhed kan sige at mit liv er anderledes næste år. Endnu en jobsamtale ligger på torsdag og det er klart mit mål ikke at arbejde mere end 37 timer pr. uge næste sommer.

  Børnene...de kære, snart voksne poder, flyver til og fra reden efter behov. Nyder det, det meste af tiden, men med 4-5 på så lille et boligareal vil altid udløse enkelte udfordringer. Jeg er derfor blevet ejer af campingvogn med fortelt...vores nye ungdomsbolig :) ....det virker fint med disse pop-up boliger. Vejrmæssigt er det lykkes at indtage de fleste måltider udenfor under pavillionen eller den store parasol.

  Hvem ved....måske kommer den rigtige sommer snart...håbet er lysegrønt :)

  Centrum

   

   

 5. Kære Dagbog. 

  Vi er ligeglad, virkelig ligeglad. Træt af du føler dig træt og føler at du har et behov for at fortælle om din dirrty tanker. Eller er vi måske bare ligeglad med dig som person. Måske synes vi bare at du er en selvoptaget egoistisk møgforkælet møgunge. Eller du kan måske selv vælge hvad vi hader eller er træt af ved dig, fordi der er så mange muligheder. Din personlighed BVDR!  

  Seriøst, hvem kan have så meget depression, eller angst over det mindste? Det er YNKELIGT. Virkelig ynkelig. Du er bange for at være social? For at være sammen med din familie? For at blive dømt? For at dumpe? For aldrig at blive til noget? Du er bange for alt! Seriøst, hvorfor ikke bare dræbe dig selv hvis du er så bange? Hvad er det overhoved for et liv at leve hvis du er så bange for alt? 

  Vi kan kun forstille os hvor ynkelig det er at vågne op med den kedelig mavefornemmelse. "Tør jeg idag, eller tør jeg ikke?" Med spørgsmålet i hoved "Tør jeg? Eller tør jeg ikke?" "Er jeg ynkelig?" 

  Svaret vil altid være JA. Slut nu det latterligt dit liv, hvis man overhoved kan kalde det at leve, fordi det er helt ærgeligt talt YNKELIGT! 

  Alle prøver mere end dig, alle gøre mere end dig, og ja, ALLE er pænere, klogere, bedre end dig, så tror os når vi siger dette. INGEN, og vi mener INGEN vil savner dig. 

   

  Kærlig hilsen

  Din venner, familie, og alle som du tror elsker dig. 

  P.s Det gøre de ikke. 

  ((Min værste marriedt, og min frygt, for hvad folk ville sige, hvis jeg indrømme mine svagheder, og min inderste tanker for de mennesker nær mig. ))

 6. Negative:

  • Folk der ikke forstår at  det baltiske hav = østersøen! Kært barn = mange navne på et hav som bliver forurenet og får smadret havsbunden af idioter. (Ok der findes så den Botniske bugt, den Findske bugt og Riga bugten men de er en del af østersøen OG østersøen hedder det baltiske hav på engelsk hvilket så er det navn der ret tit bliver brugt i artikler oversat fra englesk).
  • Folk med alle deres ferie billeder med brune ben og hav som så ska klage over at det er "koldt" i den her del verdnen fordi vi kun har ca. 15-20 grader om dagen... 
  • Crocs. De sko der det er et stort nej.
  • Jeg ved ikke om jeg har skrevet det her før men at man åbenbart skal havde børn for at få økonomisk støtte nå man ligesom står og mangler penge til husleje, elregning, mad, medicin og buskortet (for nej jeg kan ikke "bare" lige gå for jeg bor ca. 30km fra byen hvor alle de store kontor og butiker ligger og jeg er tvunget til at gå på møder.
  • At man bliver set som lettere psykisksyg fordi man ikke vil ha børn. Og ligenu siger jeg osse nej til forhold. Hvilket så bare gør at nogen mennesker ser mig som endu mere psykisksyg.
  • At nogen mennesker ser mig som en idiot fordi jeg har skade(r) i hjernen...

   

  Positive:

  • Min søster og niecer kom herop på fredag! Og min søsters kærste.
  • Og min andre søster og hendes kærste kommer på søndag.
  • Jeg skal begynde at læse matematik her i midten af august.
  • Jeg har hjemmelavet bananis med daim i fryseren... 
 7. Livet er måske ikk som du regnede med det skulle være, vi vælger ikk altid de ting som sker for os i livet. Men vi vælger selv hvordan vi kommer ud af tingene og hvilken sti vi fremadrettet skal gå. 

   

  Jeg har i længere tid kæmpet med mit tidligere forhold og med S, jeg valgte og kæmpe for ham og vores forhold fordi jeg elskede ham enormt højt, også selvom jeg godt kunne se at vi ikke var gode for hinanden. Da S og mig endelig valgte og gøre det helt forbi, gravet jeg mig ned. Jeg blev enormt ked af det og følte mig meget alene, søgte trøst hos en masse veninder og gamle flirter til sidst. Det snart 2 mrd siden jeg blev single, tiden har været meget tumult, mange nedture og svære beslutninger der skulle træffes. 

   

  Men jeg kom igennem det, oh kan den dag idag sidde og kigge tilbage på min tid i forholdet, uden og begynde at græde!. Det et stort plus at jeg kan det nu, ligeledes at jeg kan begynde og se fremad. Se mig selv i et nyt liv som single, et liv hvor man er meget alene hvis man ikk lige får dyrket sine veninder og familie. 

   

  Jeg forsat på anti depressiv medicin, hvilket jeg har det helt fint med. Pillerne virker som de skal, og jeg endelig ude af alle bivirkningerne. 

   

  Jeg har lært meget de sidste to mrd. Lært hvor stræk jeg kan være, og ikke mindst hvor sårbar jeg endelig var og stadigvæk er. Jeg syns selv jeg er blevet mere moden og tager mere tyren ved hornet nu fremfor før. Jeg prøver forsat at være den bedste udgave af mig selv, og det indebære også alle mine fejl. For jeg er kun menneske, oh jeg er bestemt ikke perfekt, oh det ønsker jeg heller ikke at være. Jeg ønsker at være glad og tilfreds med mig selv og min krop, samt tilfreds med det liv jeg nu engang vælger. 

   

  Jeg godt på vej mod alt dette. Jeg har skønne veninder og venner, nogle nye veninder og venner samt en masse gamle veninder og venner. Mit liv er virkelig blevet beriget med mange nye mennesker, ikk fordi jeg dater, men fordi jeg tager ud og møder nye veninder og venner. 

   

  Sågar i weekenden havde jeg en go ny ven på besøg fra Jylland. Vi havde en mega hyggelig weekenden sammen, begge i samme båd - nyelig singler med knust hjerte. Vi festede sammen med mine veninder og venner fredag hos mig, og slappet max af på sofaen til film om lørdagen også sluttede vi weekenden af med træning om søndagen. Det var virkelig fedt! Priser mig lykkelig over vi taler så godt sammen, og glæder mig til jeg kan besøge ham. Jah i know, nu sidder du sikkert og tænker " jah jah det en ny flirt" oh nej! Det er det ikke, for det er ingen af os klar til og vi bor alt! For langt fra hinanden. Så vi er og bliver kun venner, hvilket jeg har det helt fint med. 

   

  Jeg nød weekenden og det mandlige selskab, men nød bestemt også da han tog hjem igen og at jeg igen kunne få min sofa for mig selv ;) han sov på den nemlig. Så jah en lille Update fra mig af, og med en påmindelse om at livet går videre, ligegyldigt hvad.

 8. Er man syg og kan af den grund hverken arbejde eller magte at tage en uddannelse er SU heller ikke en mulig indtægtskilde.

   

  For alle andre er SU en ofte overset indtægtskilde, som mange lader gå upåagtet til spilde.

   

  Er man derude, hvor end ikke kontanthjælp er en mulighed på grund af at man er i et ægteskab, hvori man rammes af reglen om gensidig forsørgelsespligt mellem ægtefæller, er SU stadig en mulighed for at skaffe sig selvstændig indtægt. Man har oven i købet mulighed for, ud over SU' en, at have en forholdsvis stor sideløbende indtægt ved lønindkomst, samt, hvis man har et økonomisk fornuftigt begrundet behov for det, muligheden for at optage SU-lån til en rente, der ligger under bankernes renteniveau for forbrugslån.

   

  Niveauet for SU kan forekomme nogle at være for lavt. Det kan der være mange argumenter både for og imod. Men hvis alternativet er 0 kr. i indtægt må selv SU-beløbet forekomme de fleste attraktivt?

   

  Kombineret med udsigten til et fremtidigt indtægtsgivende job efter afsluttet uddannelse, såfremt man har valgt en uddannelse med gode beskæftigelsesudsigter, vil kunne vise sig at have været en rigtig god investering i sig selv.

   

  Har man i forvejen en uddannelse og i den forbindelse forbrugt af sine SU-klip vil resten ikke kunne dække et helt uddannelsesforløb. Men: Når man på SU en god bid hen ad vejen, ideelt set til en bachelorgrad, er vejen til en afsluttede kandidatgrad nok også økonomisk realistisk?

 9. Efter at jeg har fundet fuldtidsarbejde, får jeg ikke gjort så meget ved min hobby: at samle pantdåser. 

  Her i weekenden fik jeg taget mig sammen til at gå en tur. Bevæbnet med pose og stok gik jeg ned mod en park i nærheden. 

  På vejen mødte jeg en kvinde. Hun havde en pose i den ene hånd og en pølsetang i den anden. Der gik lige et sekund eller to inden det gik op for mig, at hun var ude i samme ærinde som jeg. 

  Snedigt fundet på, med den pølsetang. Så slipper hun for at røre ved de mest snaskede dåser. Men jeg foretrækker nu min stok. Den har pirket mangt en dåse og flaske ud af buske. 

 10. Nøgen, forbrændt, og forelsket. Du tager min hånd, klemmer den. Jeg kan lugte dig. Den klassiske stank af mand med lidt for meget selvtillid. Du ryster i dine bukser når du møder kvinder der er lidt for stærke - lidt for fyldt med meninger. Det var jeg. Engang. Feminismen kogte indeni mig. Så kom du. Så kom du. Den er der sikkert stadig derinde et sted, andet ville undre mig. Det er jo det far har lært mig. Daddy du kan ikke udskifte fars ord. Du tager fat om min hals, på trods af du ved jeg ikke bryder mig om at blive rørt der. Presser mig ned i gulvet, mens du hvæser grimme ord ud mellem dine tænder. Mine øjne er klare som aldrig før. Min arm rækker op mod dig. Jeg aer din kind, på trods af jeg mest har lyst til at slå dig. Du letter taget om min hals lidt. Dine øjne bliver milde. Jeg ser ting som jeg kun før har set, når jeg har været helt væk på syre eller svampe. Måske begyndte du egentlig at klemme mere. Min arm falder til jorden, mit hoved dunker. Du slipper først da mine øjne er blodsprængte og min hud svagt blå. Du rejser dig op og går. Jeg ligger her endnu. På det kolde trægulv, med mine hænder bundet sammen med mine trusser. Jeg tænker på dig.

 11. God bærbar computer som afløser for min efterhånden gammel iPad jeg kunne derfor godt tænk mig og høre om der sidder en computer ekspert som har nogle tips til hvad jeg skal gå efter da jeg ikke er så stærkt på dette område jeg kunne godt tænke mig en computer med god grafik og som er hurtig og som man også kan bruge til at spille på og hvad skal jeg så regne med prisklasse mæssigt for at få en god computer

   

 12. I dag har jeg ingen ord, men alligevel så meget at sige, og den eneste måde det kan siges igennem er en sang: