Søde-Smølf1503

Sød-Smølf1503

Indlæg: 19    Kommentarer: 40    Se mere fra Sød-Smølf1503

Indlæg i denne blog

Søde-Smølf1503

Gavekurv til kommende forældre

I starten af det nye år kommer der en lille ny i familien jeg er derfor begyndt af arbejdet med ideen om af lave en gavekurv til de kommende forældre med lidt forskel ting til babyen som plan er nu skal de havde kurv inden året udgang her. Jeg har derud over planer om at tingene skal købes lidt efter lidt til kurvene 

 

Planen til indholdt 

 

En eller to pakker Bleer( Er der noget jeg skal værre spec OPS på ? ) 

 

En eller to pakker vådserviet ( hvor lang for kan man køb dem ? Er der noget  jeg skal spec OPS på ?  ) :)

 

En pak baby sutter  :)

 

Lidt legetøj   :)

 

Har i flere forskel til hvad sådan kurv kan indhold så modtager jeg genre forslag  :)

Søde-Smølf1503

Jagt efter en

God bærbar computer som afløser for min efterhånden gammel iPad jeg kunne derfor godt tænk mig og høre om der sidder en computer ekspert som har nogle tips til hvad jeg skal gå efter da jeg ikke er så stærkt på dette område jeg kunne godt tænke mig en computer med god grafik og som er hurtig og som man også kan bruge til at spille på og hvad skal jeg så regne med prisklasse mæssigt for at få en god computer

 

Søde-Smølf1503

Hvorfor skal det være sådan

Jeg er desværre født med spasserlammelse i min ben men min hjerne fungerer optimalt desværre det er med handicap også er min søskende automatisk mener jeg ikke kan klare mig selv dette kom desværre så sent som i dag til udtryk ved at min lillebror som mente at jeg ikke kan klare mig selv og har brug for rengøringshjælp indrømmer blankt at jeg ikke lever rengøringsvanvid man gør rent når jeg mener der er behov for det hvilken ikke er helt efter min brugers hoved det værste er at han ikke vil respektere mit nej til Hans idé om rengøringshjælp jeg er jo som bekendt ikke umyndiggjort og derfor også er i min fulde ret til at sige nej det gør mig voldsom ked af det og få smidt i hovedet at jeg ikke kan klare mig selv men heldigvis har jeg en lille hund som lige meget hvad holder af min men jeg aner ikke hvad jeg skal stille op er både ked af det og træt af ikke at blive respekteret som et menneske for jo jeg kan godt klare mig selv

 

Søde-Smølf1503

Tips til fødsedaggave

 Hej dd

Jeg vil høre om der er nogle herind som kan hjælp med hvad jeg kan giv min tvilling som pt er         sygemelding med stees vi skal hold vores runde fødsedag sammen her lige om lidt jeg kunne godt tænke mig af giv hende nogle der kunne hjælp med af afhjælpe hendes stees hvis der overhoved finde sådan noget eks en figur det skal ikke værre noget der kroster en bondegård max 300 kr da det er gavebuget :)

Søde-Smølf1503

Bare han dog bare ville

Indse af det han har gang i ikke er for katten skyld sagen er at jeg har en nabo en ældre en som foder  katte nu vil han så forsøge at foder en af dem ind       problemet er at han et helbred som er så dårlig at han kan røg på sygehuset om 2 sek og han ikke har noget familie andre end hans bror der bor i Jylland. Jeg mener hele ikke han kan tage vare på et dyr da han ikke kan se når dyret skal til dyrlæge han havde en hund da han flytte ind ved siden af mig der kun fik fred fordi en andre fra byen betale for dette hunden var så gl af den ikke kunne rejse sig ude det tydelig gjort ondt på den. Jeg synes ikke han er helt realistisk om sin tilstand når det kommer til af dyr han er realistisk nok når det kommer til af fortælle os andre om hvor dårlig han har det. Jeg overvejer at fortæl ham sandheden om hvorfor jeg synes han bør overveje det engang til da jeg synes det vil værre synd for katten men han er en gl sær mand som helt stikke ikke vil    forstå hvorfor jeg mener sådan

Søde-Smølf1503

Så fedt

Jeg var til optiker i går jeg har den holdning at mit syn skal tjekkes engang hver andre år  da jeg har set hvad det kan gøre hvis ikke man passer sit synikke blev gjort da jeg boede hos min mor heldigvis for mit syn bliver bedre i år måtte jeg finde nye optiker det sådan jeg plejer at gå hos hallo Kitty en butik jeg var inde hos Louis Nielsen hvilken var en positiv oplevelse op øv det blev gjort da jeg boede hos min mor heldigvis for mit syn bliver bedre jo måtte finde en ny optik jeg er gået hos har måtte lukke sin butik de var rigtig søde og og følte mig rigtig godt behandlet  havde dog ikke de briller som jeg har set på deres hjemmeside skal der ind i næste uge igen og prøve dem jeg kom desværre til at sige ja til to sæt briller og især solbriller  men jeg er lidt i tvivl for jeg har aldrig af brug for to sæt briller men solbriller til at køre bil med kunne jeg godt bruge  men jeg ved ikke om man kan få lavet det ene sæt om til sæt solbriller da jeg lige har tænkt at benytte mig af deres tilbud om to sæt briller til et sæt pris jeg tænker ikke at det er noget problem at ændre mening eftersom jeg ikke har købt noget endnu 

Søde-Smølf1503

Søster der ikke kan

Som jeg har skrevet om før skal min søster  jeg holdt 2 × 30 års fødselsdag min søster er meget trold fik og det hele bliver ikke bedre af at hun gik ned med stress for et års tid siden hun har svært ved at overskue det her og rigtig gerne vil styre det hele hvad med har prøve af  forklar hende at vi jo er to der skal holde fødselsdag derfor må vi også er to der skal planlægge det her og at man nogle gange bliver nødt til at gå på kompromis jeg prøver bare hold mod  op jeg må indrømme det er begyndt at være svær  det bliver nok heller ikke lettere ved at jeg må afkende at min to storesøstre ikke ønsker af kom til min fest godt nok kommer min lillebror men jeg er meget skuffet over i ser min  ene storesøster hun vil ikke komme fordi vi har inviteret en hun ikke vil have vi skulle invitere men hvad pokker vi kan ikke tage hensyn til alle 

Søde-Smølf1503

Hej DD 

 

Jeg skal sammen med min tvilling hold to gang 30 års fødselsdag om et par måneder jeg har vundet opgaven og hold velkomsttalen. Jeg har en ide om at jeg vil hold en tale hvor jeg selvføle byde velkommen men også på en måde  Giv vores gæster en opgave de skal løse sammen af gør denne dag god men hvordan gør jeg lige det på en god og sjovt måde har i nogle forslag :)

Søde-Smølf1503

Erfaring med køb af

Brugt autostol på dba og gule og gratis min        veninde kigge på autostol til hendes søn om en eks stol jeg hjælper hende med af søge bare fordi jeg er en godt menneske kan man værre stikker på af en brugt stol er i orden og hvad skal man værre OPS på :)

Søde-Smølf1503

Lang om længe

Fik jeg tage mig sammen til af bestille tid til synprøve jeg er af den holdning at mit syn skal til eftersyn hver andre år den optiker jeg plejer af gå hos måtte desværre luk tidlig på året værre ellers rigtig glad for hende hun var så imodkommen og tog sig tid til af undersøge øjerne og når der skulle prøve briller kom hun altid med dem der lå i den billge ende først virker jeg rigtig godt kan li da jeg aldrig selv vil valg en dyr briller først og frem grund økonomi men også fordi jeg bare skal havde er par jeg kan se med om det er det ene eller andre mærke er for mig ligegyldigt. Har siden hun lukke kigge efter en ny  og har fået Anbefal  louis nielsen  som jeg har hørte skulle værre rigtig søde og dem der har værre der sige af de helle ikke bare vil sælg et dyr mærke men også gå efter de billge hvis det er det kunden vil havde så den 5/5 skal øjerne kigge efter jeg er ret spændt på møde det nye sted men også af se hvordan syne har det da jeg ikke føler jeg ser optimalt med mine nuværende briller 

Søde-Smølf1503

En dårlig første gang opleve

Jeg har aldrig prøve af handle på den dba og er helle ikke stikke på jeg vil gøre lige med det sammen igen efter dette. jeg kaste mig ud i en handle den andre dag skrive til sælgerne  at jeg ønsker af køb og heldig for mig er forsendes mulig sælger skrive om jeg kan lave en overfølersel da         person mobilepay ikke virker jeg valg af skrive at det kan jeg godt uheldigvis valg min bank af udtag denne overførsel til stikprøve da jeg er et ærlig mennske skrive jeg selvføle til sælgerne at min bank har valgt af gøre det virke gør sælgerne sur da hun aldrig har hørte om det før jeg prøve af forklar hende at det er sådan noget min bank gør engang imellem og jeg ikke rigtig kan gøre noget før jeg modtager en SMS fra dem jeg valg så af afbrud købt da jeg føre hun ikke rigtig tro mig jeg er endda ind på min bank og find beskrive af det. Men når jeg sidder og tænker over det er det måske mange godt min bank valg af lave en stikprøve 

Søde-Smølf1503

følsemessig rutsjetur

Min weekendt har værre en rutsjetur når vi snakker  om af værre ked af det og stufte det hele start fredag hvor min ene storesøster melder sin ankom virke skulle værre glædelig det viser sig dog hurtig at hun som alle de andre end for de sidste godt og vil 2 år kun kommer for at besøg min tvilling og kun brug tid med hende der kunne måske kom på tale at vi kunne spise morgenmad eller aftensmad sammen. De andre gang  har jeg prøve af virke ligeglad men denne her gang sætte det bare noget i gang i mig selvom hun sige hun ikke valg mig fra føler jeg det sådan jeg spøg mig selv hvad jeg kan gøre anderledes mit hjem står altid åben der er godt nok ikke så mange plads men vi kan hvis vi vil værre her jeg har en da sæt min egen hund i passening for at hun kunne havde sin med som ikke kan med andre hunde hun valgt dog i sidste øjeblik ikke af tage den med. Afligevalg vil hun hele bruge tid sammen med mig min andre søster og kommer kun hvis hun er hjemme jeg har brugt weekend på at brug at kom i gammen til min     storesøster og få hende til af lytte jeg har dog kun fåret en ting ud af det og det er blev kaldt pattebarn og en der laver et problem ud af alt og når ja fik også afvise jeg ikke så ligge mine følser over på hende jeg føler mig valgt fra og ikke noget værd selvom jeg er ud af en søskendeflok på 5 men jeg ved ikke hvad jeg kan gøre for de også kommer til af synes jeg er værd af brug tid sammen med