Søde-Smølf1503

Sød-Smølf1503

Indlæg: 12    Kommentarer: 22    Se mere fra Sød-Smølf1503

Indlæg i denne blog

Søde-Smølf1503

Erfaring med køb af

Brugt autostol på dba og gule og gratis min        veninde kigge på autostol til hendes søn om en eks stol jeg hjælper hende med af søge bare fordi jeg er en godt menneske kan man værre stikker på af en brugt stol er i orden og hvad skal man værre OPS på :)

Søde-Smølf1503

Lang om længe

Fik jeg tage mig sammen til af bestille tid til synprøve jeg er af den holdning at mit syn skal til eftersyn hver andre år den optiker jeg plejer af gå hos måtte desværre luk tidlig på året værre ellers rigtig glad for hende hun var så imodkommen og tog sig tid til af undersøge øjerne og når der skulle prøve briller kom hun altid med dem der lå i den billge ende først virker jeg rigtig godt kan li da jeg aldrig selv vil valg en dyr briller først og frem grund økonomi men også fordi jeg bare skal havde er par jeg kan se med om det er det ene eller andre mærke er for mig ligegyldigt. Har siden hun lukke kigge efter en ny  og har fået Anbefal  louis nielsen  som jeg har hørte skulle værre rigtig søde og dem der har værre der sige af de helle ikke bare vil sælg et dyr mærke men også gå efter de billge hvis det er det kunden vil havde så den 5/5 skal øjerne kigge efter jeg er ret spændt på møde det nye sted men også af se hvordan syne har det da jeg ikke føler jeg ser optimalt med mine nuværende briller 

Søde-Smølf1503

En dårlig første gang opleve

Jeg har aldrig prøve af handle på den dba og er helle ikke stikke på jeg vil gøre lige med det sammen igen efter dette. jeg kaste mig ud i en handle den andre dag skrive til sælgerne  at jeg ønsker af køb og heldig for mig er forsendes mulig sælger skrive om jeg kan lave en overfølersel da         person mobilepay ikke virker jeg valg af skrive at det kan jeg godt uheldigvis valg min bank af udtag denne overførsel til stikprøve da jeg er et ærlig mennske skrive jeg selvføle til sælgerne at min bank har valgt af gøre det virke gør sælgerne sur da hun aldrig har hørte om det før jeg prøve af forklar hende at det er sådan noget min bank gør engang imellem og jeg ikke rigtig kan gøre noget før jeg modtager en SMS fra dem jeg valg så af afbrud købt da jeg føre hun ikke rigtig tro mig jeg er endda ind på min bank og find beskrive af det. Men når jeg sidder og tænker over det er det måske mange godt min bank valg af lave en stikprøve 

Søde-Smølf1503

følsemessig rutsjetur

Min weekendt har værre en rutsjetur når vi snakker  om af værre ked af det og stufte det hele start fredag hvor min ene storesøster melder sin ankom virke skulle værre glædelig det viser sig dog hurtig at hun som alle de andre end for de sidste godt og vil 2 år kun kommer for at besøg min tvilling og kun brug tid med hende der kunne måske kom på tale at vi kunne spise morgenmad eller aftensmad sammen. De andre gang  har jeg prøve af virke ligeglad men denne her gang sætte det bare noget i gang i mig selvom hun sige hun ikke valg mig fra føler jeg det sådan jeg spøg mig selv hvad jeg kan gøre anderledes mit hjem står altid åben der er godt nok ikke så mange plads men vi kan hvis vi vil værre her jeg har en da sæt min egen hund i passening for at hun kunne havde sin med som ikke kan med andre hunde hun valgt dog i sidste øjeblik ikke af tage den med. Afligevalg vil hun hele bruge tid sammen med mig min andre søster og kommer kun hvis hun er hjemme jeg har brugt weekend på at brug at kom i gammen til min     storesøster og få hende til af lytte jeg har dog kun fåret en ting ud af det og det er blev kaldt pattebarn og en der laver et problem ud af alt og når ja fik også afvise jeg ikke så ligge mine følser over på hende jeg føler mig valgt fra og ikke noget værd selvom jeg er ud af en søskendeflok på 5 men jeg ved ikke hvad jeg kan gøre for de også kommer til af synes jeg er værd af brug tid sammen med

Søde-Smølf1503

oplade sin telefon rigtig

Jeg sidder her og er en smule forvirret og hvorfor så det jo jeg tænker her tidlig af jeg vil gå på google for at se hvordan man beste passe på sin      batteri på sin telefon jeg har nemlig købt ny telefon men som sigt blev jeg ikke kloger af min Google søgening for har både læste at den ikke må løbe helt tør og at man ikke må oplade den til 100% og man skal oplade når de har brugt 20% af sin størm hvad mod er rigtig og forkendt

Søde-Smølf1503

Sagen er at jeg engang imellem passer en kat jeg har en til nu forkæle denne katte med en dåse  laks af mærke MOMENTS for hverdag hun blev passe men jeg søger noget alternativ da det kun er maxzioo der forhandler det. Og er træt af skal køre i maxizoo hvergang det må genre værre i sammen kvalitet. Katten er en  senior kat på 12 13 år så til jer katteejer hvad giv i jeres kat når den skal forkælelse. ?:)

Søde-Smølf1503

Er vred

Vi har en mand boende i den by jeg bor i som virker kan få mit pis i kog og så sent som i dag fik jeg smidt i hovdet at jeg da snart ikke kunne køre bil selv da han ikke mener jeg køre nok det blev så ikke bedre af min far giv ham ret så nu har min far give ham endnu en ting han kan bruge i mod mig jeg er virke træt af ham mener han har ret til af blade sig i alt i brud og grund ved han slet ikke hver mange jeg køre i min virker Helle ikke kommer ham ved jeg har så da løst til at be ham om af blade sig fuldstændig ude om man det er jeg bare et for godt mennske til der er også noget andre i dette jeg vil genre gøre min far opmærksom som på hvordan han hjælper nevativ til i forhold til dette man jeg ved han blev sur 

Søde-Smølf1503

En periode på 2 måneder

Slutter i morgen hvor min ene nabo enlig kommer hjem Igen  efter han blev indlæg den 4 dec med en blodprop i hjerne det har værre nogle.        måneder hvor forventerne til mig som nabo har værre høj for nogle af dem der har kommet hos ham da han ikke rigtig har noget famille og kunne sige en ting de først 14 dage og det var at han var indlægt da han ikke rigtig var til at kom i gemmen til det har så vise sig at manden har ligge i koma de først 10-12 dage og høre først noget fra ham de 3 januar hvor han selv ringe til mig for at fortæl hvordan det hele stå til med han er nomail ikke en der ringe til folk det plejer at værre omvendt og hvade ikke regnet med at høre noget fra ham før han eks kom hjem da jeg hvade forsøgt at få fat i ham op til flere gange. Jeg har dog stilke mig selv dette spøgmål som jeg har har gjort det rigtig i dette forløb ved at hold hans andre bekendtskaber oplyst med min vide eller om jeg har gået i mod hans ønske problem hvis ikke jeg havde gjort som jeg valgt at gøre ville hans bekendt afligevalg spøg mig når de kom om vil besøge ham og han ikke var hjemme 

 

Søde-Smølf1503

Hvad handler dette om

Jeg sidder tilbage med en følelse at kun af værre god nok når de skal havde hjælp til at købe ting til deres datter jeg har de sidste 10 måneder ca hjulpe min fars gl nabo med at køre for det og forsøgt så godt som jeg kunne rådgive dem når de skulle købe noget til deres datter men som sigt sidder jeg nu tilbage med en føle af kun at kan bruge når de mandler hjælp og hvorfor føler jeg så det jo datter blev et år den 21 og de har indviter et par som også bor i nabolangt med som de ikke snakke så mange med mig har de valg ikke og indviter det er selvføler op til dem selv hvem de vil havde med men synes bare det virker mærlig 

Søde-Smølf1503

Udfordring

Jeg er i år med i en udfordring som går ud på af kom ud i naturen jeg har valg at deltage selvom  det ikke har nogle betydning for hvad jeg går med min hund da jeg går det jeg altid har gjort udover at jeg bruger endonmondo hvergang  som er en af de få krav der er for at værre med. Stifterne har også et krav der hedder at man hver 3 kvalitet skal tilbage ligge 150 km
 ( 1.6 km om dagen) for at kan forsætte i udfordring eller det vil sige det havde hun da hun desværre nu  har valg at slette dette krav i denne uge her så nu skal du kun tilbage ligge de 150 km hvis du vil havde havde en chance for at vind den         præmier der blev udlog hver 3 måned hvis nogle ikke er interesse i det kan de nu sætte sig i sofaen og stadivæk værre med i udfordring synes det er rigtig arveligt hun har valgt at slette dette krav da man tydelig kan se på udfordring at dette krav er væk og en del er gået i stå side hun  valgt af offergjort tidlig på ugen. Jeg mener  ikke at det skade at sæt nogle regler op når man laver en udfordring og at de ødelægge det lidt at folk kan værre med om de deltager aktiv eller ej grund til hun lave dette krav til at start med var at hun sidste år lave sammen udfordring men ude dette krav og der var alt mange som ikke yde noget og det vill hun ikke år så derfor dette krav med de 150 km hver 3 måned hvis man forsæt ønske at værre med derfor står jeg også lidt uforstående overfor at hun slette den da jeg mener hun havde gjort sine erfaring sidste år :)

Søde-Smølf1503

Telefoner der har problemer med kulden

Jeg har på det seneste hørte  folk snak om at de har opleve deres telefon er gået kold eller slutte når de har brugt deres telefon ude i kulden det har jeg hørte både fra iPhone bruger og android bruger og har også snakke med nogle hvor det ikke er sket. Selv har jeg opleve af kom ind fra kulden hvor min så har valgt af slutte lige så snart  jeg er kommet ind. Jeg kan ikke lad vær med at tænke ( ude at jeg ved det ) om oversagn  er at der sker det sammen med vores telefon batteri som der gør med vores bilbatteri når det blev -gr den andre dag var vi jo helt nede på - 10 gr:) eller hvad grund ellers er til det :)

Søde-Smølf1503

kan de betale sig

Det er efterhånden ikke sag af køb en ny  telefon man kan bare køb den på afbetaling hvis man ønsker det  jeg er nomail ikke en der køber på       afbetaling har det beste med at køb tinge kontart virke jeg også gjort da jeg købt den telefon som står til udstiften nu efter 5 år i god tjeneste men jeg overvejer kæfte nu og køb en ny på afbetaling eftersom jeg pt ikke har råd til at køb en ny telefon kontart og den gamle virke ikke kan mere mit teleselskab tilbyde at køb på afbetaling Rente- og gebyrfrit over 10-20 eller 30 mb jeg valger selv hvor mb jeg ønsker at betale den over og beløbet jeg skal betalle i afdag hver måned blev leng overi min mobilabonnement og Derfor blev afdrag betalt automatisk når telefonrenge blev betalt  og det med at betalt til tiden er ikke noget problem her, og man kan til hver en tid betalt rast ud på telefon:)                                                                  men kan det overhoved betal sig at køb en ny telefon på den måde?:-/                                                                                                                            ( jeg skal afligeval ud og havde et abo med mere data i så det med at skal opret et ny abo betyder ikke noget)