Om denne blog

Indlæg i denne blog

MissBreathless

Don't say don't.

Jeg savner at skrive, og jeg ved godt hvad i tænker. .. Jamen hvem stopper dig i det? Well ingen. Jeg har på det seneste tidspunkte været meget usikkert på mig selv, min fremtid, og min lykke. Jeg bliver ved med at spørger mig selv, hvordan ønsker jeg at min fremtid skal være? Hvad vil jeg gerne have opnået om 5 - 10 år? Hvad skal der til for at gøre mig lykkeligt? Well. Jeg har stadige ikke fundet et enkelt svar på nogle af de spørgsmål. 

Men en ting slog mig, jeg elsker at skrive, jeg har altid elsket at skrive. Det er en dejligt måde for mig at udtrykke mig selv, og jeg har ALTID skrevet. Dagbøger, og senere blogsindlæg, men jeg stoppet på et tidspunkte, det er som om jeg tænkte "Det er du for gamle til nu, du bliver nød til at vokse op". Men det har altid været det som har givet mig ro, og glæde. Og jeg tror faktisk at jeg kunne gøre noget med dette. Jeg har altid overvejet at skrive en bog, mine veninder og folk omkring mig, siger altid at mit liv er interesserante, og burde gøre det. Mit liv er vel anderledes ens andre, men INGENS liv er ens, så jeg ved ikke helt hvorfor de finder mit liv så interessante, eller inspirarer**. Jeg tror vel at det er det jeg ønsker for min fremtid, at lave en bog og blog som jeg kunne "leve" af. Det er sjovt at det som om det første er gået op for mig. Men der er en lille stemme i mit hoved, det siger, "Hvad tror du SELV?", men måske er det på tide at fjerne den stemme, eller i det mindste få den til at være mere stille, ved at give den beviser på det modsat.  

Det med at skrive har også altid hjulpet mig med at give mig et overblik, det er intet bedre end at kunne se tilbage til år 2012, og se hvor langt man er kommet, og hvor man var på det tidspunkte i sit liv. Det har altid været med til at motivere mig at gøre mere, at være bedre. Jeg har på det seneste synes at jeg manglede motivation, og dette hjælper faktisk mere end jeg havde regnet med. Jeg har ledt efter motivationen, som var det en bestemte person jeg manglede i mit liv, men jeg tror at den person jeg manglede/mangler er mig selv. Et eller andet så har jeg tabt hende. Hende der altid ville mere selv når andre sagde nej, hende der aldrig gav op, hun gav op, og jeg har haft problemer at få hende til at rejse sig op igen, fordi hun ikke længere kan se grunden til at rejse sig. Men jeg tror at jeg har fundet en grund til hende nu. 

En del af mig er bange for at dette er naiv tanke/ide, fordi den gøre mig så bange, men den gøre mig SÅ lykkeligt også. Men er det ikke et godt tegn på en fremtid? EN der skræmmer dig, men også gøre dig spændt og lykkelig, og en du ikke kan vente med at skabe? Jeg vil ikke lade mig nøjs i livet, jeg vil altid prøve få mere ud af det, og give mere.  Jeg er ikke kommet så langt for at starte med at lad mig nøjs nu. HELL FUCKING NO! 

Kiss & make peace.  

MissBreathless

Fremtiden..

 

Jeg burde sove, jeg burde have sovet. Jeg har lavet dårligt mavefornemmelse, en dårlig samvittighed. 

Jeg har en del ting som vejer en del på mine skulder. Jeg har en eksameopgave som jeg skal have skrevet før jeg kan komme videre på studiet, og en anden som skal afleveres før jeg kan komme videre med DENNE semester, og komme til eksame i det fag. PLUS jeg fandt ud af jeg står i RKI, for en regning jeg HAR betalte, så kan slet ikke overskue det. 

Jeg har stadige ingen høreapperat, så kan ikke være til forelæsning, fordi jeg kan INTET høre, hvilket betyder mere fravær og en stor knude i maven på mig, som bare bliver større og større. 

En stor del af mig har lyst til at give op, men det betyder at dette bliver 3. gang jeg dropper ud af studiet.  3. gang jeg er en stor FAILER! Jeg er også her på det seneste blevet mere og mere i tvivle om dette overhoved er noget for mig. Jeg bliver ved med at tænke, at når jeg færdige og har en bachelor, om de jobmuligheder jeg ønsker, og jeg er IKKE interesseret. Intet af det får mig til at tænke JA! Det giver mig bare en dårlig mavefornemmelse, og det forvirrer mig bare mere og mere, fordi jeg ved ikke om jeg er bange, eller om jeg hader tanken om jobmuligheder. Jeg ved hellere ikke om jeg skal gøre mit bedste, og dette bare er en fase, eller om der er noget derude som er bedre til mig, som ikke får mig til at tvivle på min fremtiden. 

Jeg ved ikke om jeg bare giver op for tidligt, eller om jeg skal prøve mere? Gøre mere? Jeg er forvirret, og bange. 

 

MissBreathless

Wait on destiny or just do it.

tumblr_nklif5STR91qgf1i8o1_250.gif

Der er denne fyr, som jeg mødte fra et år siden, og jeg har det som om jeg altid støder ind i ham igen og igen, og jeg kunne ikke lad være med at tænke. Burde jeg tage chancen med denne fyr? jeg er normalt ikke bange for at tage det første skridt. En anden del af mig tænker, hvis det er mening at der skal ske noget, så sker det. Skal jeg vente på skæbene eller selv tage skæben i min egne hænder? Hvad nu hvis det ikke findes? Hvad nu hvis dette er min chance? 

tumblr_oler6bwU1A1vlcikso1_400.gif

Well, lad os starte med med starten. Det hele startede med en fest, gøre det ikke altid det? En halloween fest, jeg kan endda huske hvad han var klædt ud som, dam.. Well, det var en meget fræk aften, hvor jeg endt med at sidde på skøget af ham, og kysse ham. Det var en af de kys, hvor man kan mærke det helt nede i maven, og man får sommerfugle i maven ved at tænke på, det gøre jeg stadige den dag idag. Well, på det tidspunkte havde jeg stadige noget kørende med min b-ven, som by the way, OGSÅ var til festen. Så det var lidt akavet for mig, og jeg prøvede at holde min afstand, indtil jeg havde afsluttet det helt med min b-ven, og det endte med at blive afsluttet på en akavet måde, fordi jeg mødte min crush til en anden fest, og da jeg havde desværre stadige noget kørende med b-ven, og tingene endte med at være lidt akavet for mig, fordi jeg afviste ham. Jeg afviste ham, fordi jeg kunne virkelig godt lide ham, og jeg virkelig gerne starte noget med ham men frisk, fordi at jeg kunne se en fremtid med med ham, og jeg kun se mig selv virkelig falde for ham. Men efter det, snakket vi ikke så meget sammen, vi mistede bare forbindelse, og det var helt i orden. Fordi det var ikke noget negativ, vi mistede bare kontakten, og jeg startede noget nyt med en anden. 

Well.. Grunden til han er i min tanke nu, er fordi vi har flirte en del når vi har set hinanden, og så her forleden  matchede vi på tinder, og det fik mig til at tænke. BURDE JEG? BURDE JEG SKRIVE TIL HAM?

Jeg blev bare pludselig ramt af masser tanker, hvad nu hvis han er den personen der altid dukker op, indtil vi endelig får "prøvet" hinanden. Hvad nu hvis ingen af os nogensiden tager det næste skridt? Er jeg ikke det værd. Jeg kan forstille mig hvorfor han ikke tager et nyt skridt, efter som JEG afviste ham, men jeg kan bare ikke helt forstå hvorfor JEG ikke kan tage det første skridt. Jeg begyndte at tænke på om skæben er en undskyldning for ikke at tage chancer? Det er bare noget folk siger fordi de er bange for at tage det første skridt? Så er det lettere at sige "Jeg vil lad det være op til skæben" En anden del af mig tror på, at det er meningen noget skal ske så vil det FINDE en vej. Så vil det ske uanset hvad. 

tumblr_ni629rcA2S1tj2fb2o1_500.gif

Jeg vil bare så gerne have et nyt kys fra ham. Så måske skal jeg tage et skridt.

MissBreathless

A long time ago.

Mit hjerte græder, det græder for dem som kæmper med noget hårdt, men ikke følger at de kan spørger om hjælp, og ikke følger at de kan få den støtte de har brug for. 

To vigtig mennesker i mit liv, gennemgår noget hårdt, deres verden er ved at falde lidt sammen, eller er verden allerede faldet sammen. Det er svært for mig at se på. Det er svært at ikke kunne hjælpe når jeg virkelig gerne vil. Det er svært at se sådan to hårde, og stærke, selvstændigt mennesker have så svært ved at sige hjælp. 

Vi skal være bedre til at hjælpe hinanden. Vi skal være bedre til at støtte hinanden. 

I år vil jeg gerne være bedre: 

- Til at hjælpe andre. 

- Til at hjælpe mig selv. 

- Til at snakke om mine problemer. 

- Til at motivere mig selv. 

- Til at være sundere. 

Jeg ser det som jeg ønsker at se. Jeg har det med at tit bare være i mit hoved, at folks problemer er folk problemer. Jeg tænker at hvis de har problemer og problemerne er store, så kommer de til mig, jeg kan kun hjælpe hvis de spørger om hjælp, men selv der, kan jeg ikke altid hjælpe. 

tumblr_ojyn8q3Z4H1qkejxno1_500.gif

Denne blogindlæg, skulle have været sat ind i sidste måned, i guess i forgot.

MissBreathless

Tak..

Jeg så dette citat.  

"Throughout life you will meet one person who is unlike any other. You could talk to this person for hours and never get bored, you could tell them things and they won't  judge you. This person is your soulmate,  your best friend. Don't ever let them go"

tumblr_o87fdljVhB1s1rwswo3_500.giftumblr_o87fdljVhB1s1rwswo1_r1_500.gif

Jeg er så heldig i mit liv, at jeg følger at jeg har flere soulmates. Jeg har altid haft piger-venner i mit liv, jeg har altid haft let ved at snakke til kvinder. Det kommer så naturligt, og let. Derfor har jeg altid haft lidt svært ved at forstår når andre kvinder kommer til mig og siger at de ikke har så mange kvinder som venner. Jeg har har altid set det som om det er fordi at kvinder har så let ved at misforstår hinanden. Men på den anden side, så er der sikkert andre kvinder derude som ikke kan forstå at jeg har svært ved at snakke med fyre, fordi at de sikkert har masser af fyre venner. 

Dette indlæg er til dem som altid er der. Jeg har aldrig rigtig haft den største behov for at have en kæreste, og det er måske fordi at jeg har haft svært ved at forstille mig at jeg nogensinde kunne være så åbent og så tæt med en fyr som jeg er med mine søskende og veninder. Jeg er ikke lesbiske, selvom om dette ville være lettere, men kvinder tænder mig absolute ikke, selvom om det ville gøre livet lettere for mig, eftersom jeg har lettere ved at åbne dem ind i mit liv end fyre. 

tumblr_o9lhs9f8SZ1svbt3wo1_500.giftumblr_o8xkrrSiEr1svbt3wo1_500.gif


Mine piger, mine veninder, og mine søskende. Tak fordi i altid er der til at hive mig op når jeg er faldet og ikke kan se hvordan jeg skal komme op. Tak fordi i altid kan finde tid til at høre på mig. Jeg følger mig virkelig heldig, (blessed) når jeg kigger på de mennesker i mit liv. Tak er måske et fattig ord, men ved ikke hvordan det ellers skal beskrives. 

Synes at jeg tit glemmer at fortælle folk hvor meget de betyder for mig, jeg synes at jeg tit glemmer at sige tak. Ved aldrig hvordan dette kan beskrives. 

I en dag som denne, så er det så dejligt at jeg sende en besked og sige, har du tid til en snak? Og jeg så modtager en besked, "ja, du ringer bare". Uden det netværk, så ved jeg virkelig ikke hvorfor jeg skulle kæmpe den kamp jeg kæmper. Jeg har depression, og angst, og bare de sidste 3 dage, så har jeg fået ca. 12 timer søvn i alt. Jeg har en uro og stress i min krop som jeg ikke kan komme væk fra. Det er det første vinter, hvor jeg ikke har min medicin, til at lægge mig op af. Hvor jeg skal rejse mig selv op, og det er hårdt. Men med et netværk, som mit, så er det lettere for mig at trække vejret nogen gang, og så føles det ikke som om jeg drunker hele tiden. 

tumblr_nv51djogIC1s1cnz8o1_500.gif

MissBreathless

Imorgen er endnu en dag.

Jeg har været så umotiveret som en person kan være, de sidste par dage. 

tumblr_o7jue4CgLU1tcjhcco1_500.gif

Jeg har bare ligget i min seng, og jeg har bare ligget der med den værste følelse nogensinde. Jeg blev overfaldet for to år siden nu. Nogle gang når jeg tager til et fest, arrangementer, eller andre social aktiviter som kan være lidt grænseoverskridende, så kan jeg nogle gang dagen efter få det så DÅRLIGT. Dagen efter er altid den som ødelægger mig, som om det hele starter HELT forfra. Jeg vågner med en form for panik, som om jeg ikke kan trække vejret, og lige skal se hvor er jeg, hvad skete det. Selv når jeg har fået mig selv ned, og jeg ved at jeg er i min egne seng, og der er intet skete ved mig, så går jeg RESTEN af dagen, og i dette tilfælde flere dag (fra lørdags til i går), og med følelsen af noget skete. Jeg ligger og tænker hele aften igennem 1000 tanker, for at forsikre mig selv om jeg blev ikke dopet, jeg blev ikke overfaldet, der skete absolut INTET! 

Det værste er både dagen efter, men også at det ødelægger min aften. Jeg havde en fantastisk dag med mine studiekammerater, men lige så straks jeg begynder at spille aften igennem 1000 gang, så ødelægger det aften, havde jeg det sjovt? var jeg for fuld? gav jeg nogen det forkerte indtryk? Hvordan var mit outfit? Jeg var ikke for sluttie vel?

Det er som om den aften, for to år siden, så døde en del af mig, en lille del af mig, den uskyldig del af mig, den del af mig som var optimisk og troede det bedste i folk, og i kærlig, og når jeg får disse angst-tilbag-blik, så er det som om det hele sker EN gang til. Som om jeg vågner op dagen efter og oplever det EN gang til. De kommer heldigvis ikke hvergang mere, og de er faktisk blevet mindre og mindre, men smerten er lige så intens.  

Det fucked på en måde hele min uge op, fordi jeg havde sådan en god starte på uni, sidste uge, jeg var til alle mine timer og derefter tog jeg på biblotek for at studere mere. I ved når man starter et nyt semester og tænker "Nyt semester, nye muligheder, en bedre MIG".  I denne uge, så har jeg godt nok kunne gået glip af EN forlæsning, men allerede nu sidder jeg og overvejer at droppe imorgen. LIKE why? 

Jeg er så bange for at fejle, at jeg nogle gang bare overvejer at opgive. Men det hader jeg MERE! En del af mig er så bange for at dette tilbage falde, har åbnet døren for min depressionen, og en anden del af mig hvisker at der er stadige en chance fordi det er kun uge 2. Den anden del af mig hvisker at jeg skal ikke give op så let, at jeg ikke skal lad mig skræmme så let, at jeg skal rejse mig, og gøre det bedre denne gang. Den anden del af minder mig om at jeg er den eneste som står i vejen for mine mål. Jeg er den eneste som kan stoppe dem, droppe dem, opgive dem, og FULDFØRE dem. 

tumblr_o65y6j7oin1rc3z3ro1_1280.gif

Hvis det var let så ville alle gøre det ik? 

 

MissBreathless

Jeg er bange for...

Jeg tænkte at jeg ville skrive alle af mine frygter ned, så virker det for det meste ikke så skræmmende. (Kan være jeg opdatere den, hvis jeg kommer på flere)

Jeg har angst, og den har været slemt her på det seneste. Jeg er pludselig blevet bange for ting jeg ikke frygtet så meget før. Men en af de ting der før i tiden har hjulpet mig var at spørge mig selv "Hvis du ikke var bange for det, ville du så gøre det?" Hvis svaret er ja, så ender jeg normalt med at gøre det.. men det er som om det ikke hjælper mig så meget, så jeg ville prøve denne metode.  Jeg ved at frygten kan være en god ting, men når den tager over ens liv, som den har gjorde for mig, så er det ikke sådan en god ting. 

Jeg ønsker en verden, hvor jeg ikke er så bange, måske er dette skridtet fremad. 

1. Jeg er bange for at dumpe, eksamen, studiet, og skulle starte hele forfra. 

2. Jeg er bange for at jeg er dummere end min studiekammerater, det virker bare så enkelt for dem, og så svært for mig nogen gang. 

3. Jeg er bange for at jeg giver for let op, at jeg ikke prøver nok, og jeg ikke vil uddannelsen nok. 

4. Jeg er bange for at min fremtid bliver anderledes end andre, at jeg aldrig får den kæreste, ægteskab, eller familie jeg ønsker. 

5. Jeg er bange for jeg sabotere mig selv. Kommer jeg med for mange undskyldninger? 

6. Jeg er bange for at jeg ikke giver fyrer chancer nok, eller andre mennesker generelt. 

7. Jeg er bange for at jeg aldrig flytter ud, at jeg altid vil være den der bor hjemme. 

8. Jeg er bange for at jeg altid vil være veninden og aldrig kæresten. 

9. Jeg er bange for at ikke bryde mønster, at dette er endnu en uddannelse som jeg måske vil droppe ud af, selvom jeg elsker denne mere end jeg har elsket de andre. 

10. Jeg er bange for at lave en offentlig blog, om mig, mine udfordringer som handicap, afrikaner, studerende, søster, veninder og min livsstil, fordi så vil alle vide at det er mig, men alligevel ønsker jeg dette så meget. 

11. Jeg er bange for at nogle at de mål jeg sætter mig er for høje, og altid vil være høje.

12. Jeg er bange for en fremtid i smerter, en fremtid hvor mit handicap tager mit liv. 

13. Jeg er bange for at mine fremtide børn, kommer til at få den sammen sygdom som mig, fordi jeg ønsker ikke den barndom for nogle, men alligevel føler jeg ikke at jeg kan fratage ens liv på grund af et handicap, hvad nu hvis min mor havde haft muligheden for det? Vil hun så have valgt et liv med to handicappet børn? 

14. Jeg er bange for at jeg aldrig kommer til at åbne mig op så hurtigt for en fyr som andre gøre. 

15. Jeg er bange for at jeg altid være lidt tilbageholdende, når det gælder om at sige min ærligt mening om en person, og hvis jeg føler de træder på mig. 

16. Jeg er bange for at blive dømt af min med-studerende, fordi jeg har andre dæmoner som jeg slås med, og derfor ikke altid sætter studeret som nummer et på min liste. 

17. Jeg er bange for at mine drømme er større end virkeligheden

18. Jeg er bange fordi jeg ønsker andre ting som nogle af mine veninder ikke forstår. 

19. Jeg er bange for at jeg aldrig vil elske en mand så høj som han fortjener at blive elsket. 

20. Jeg er bange for at jeg aldrig kommer til at træne igen, at det bliver endnu en ting på listen som jeg ikke får gjorde. 

21. Jeg er bange for fremtiden. Jeg ved ikke hvordan den kommer til at se ud, og det skræmmer og glæder mig. 

22. Jeg er bange for at jeg aldrig bliver så selvstændigt som jeg gerne ville være. 

23. Jeg er bange for starte en Youtube-kanel op, fordi jeg hader at høre på min stemme, men jeg synes ikke at der er nok af danske Youtuber, jeg er også bange for at det ville blive en vlog, da jeg ikke har en modeside i mig. (I wish).

24. Jeg er bange for at det med online-dating bare ikke er noget for mig. 

25. Jeg er bange for at jeg ikke bliver lykkelig i fremtiden. 

"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It's not just in some of us; it's in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others."

MissBreathless

Jeg har aldrig..

Når man har noget kørende, så er det normalt, at man spørger personen man ser/dater.. Hvornår var dit sidste forhold? Eller et spørgsmål i den retning angående kæreste. 

 

Well, jeg har aldrig haft en kæreste, og det svar er åbenbare chokerende, "Hvorfor ikke?" er det næste spørgsmål jeg for det meste for. Normal plejer jeg at svarer, "det er indviklede men kort fortalte, så ville jeg være nonne i et stykke tid". men her på det seneste, så har jeg virkelig tænkte over svaret på det spørgsmål. "Hvorfor ikke?" Hvorfor har jeg ALDRIG haft en kæreste i mine 27 år? HVORFOR?.. og det er mærkelig men det var faktisk første da en af min veninder spurgte mig om det, at jeg begyndte at tænkte over det, sådan tænke helt igennem over det spørgsmål, ikke på den normale overfladisk måde som jeg plejer at gøre. 

En tank slog mig pludselig, det hele startet i folkeskole, det tidspunkt man begynder at interessere sig for det modsat køn, der startet jeg med at åbne døren lidt, for derefter at lukke den helt. Jeg er handicap, har altid været det, og vil altid være det, og da jeg gik i folkeskole, så sad jeg i kørestole, jeg var aldrig gående. Livet i kørestole er helt anderledes end livet som "gående", folk snakker anderledes til en, og de kigger anderledes på en. Jeg kan huske at to fyre som på det tidspunkt blev set som de "populær" fyre, sagde til mig, at de så mig ikke på sammen niveau som de andre piger i klassen, og kunne aldrig finde på noget med mig, at de næsten ikke så mig på sammen niveau som de andre mennesker. Problemet ved det var nok at det var præcise sådan som JEG så mig selv, og at der var nogen der sagde det højt, gjorde det ikke tingene bedre. Jeg bestemte mig derfor at jeg heller vil være veninden, den gode veninde, Jeg så mig selv som nederste niveau, som alle mennesker, var på et niveau i en kategori, og jeg var ikke engang i den sammen kategori. Da tiden gik, så tænkte jeg at hvis jeg alligevel aldrig ville have en chance med fyre, så kunne jeg vel bare blive en nonne, og derefter kom tanken om nonne i mit hoved, indtil jeg faktisk bestemte mig for at prøve at date, men jeg ville gøre det på en sundere måde. 

De år hvor jeg havde været single, så havde jeg haft tid til at observere, alle mine veninder og deres forholde, eller dates, eller BV . Jeg bestemte mig for jeg ville gerne gøre det anderledes. De fleste af mine veninder søgte på det tidspunkt et forhold for at udfylde det tomme hul, og derfor endte de tit med de forkerte slags fyre som ønsket noget helt andet. Ellers også så lod de fleste sig "nøjse" med en fyr som var "slem" fordi de ikke synes de fortjente bedre. Så jeg bestemte mig for at tage nogle tid til mig selv for at arbejde på mig selv, sådan så jeg ikke lod mig "nøjs", altså fandt en fyr som slog, tog hash, eller var utro, og blev hos ham fordi jeg ikke troede jeg kunne får bedre, eller bare sprang fra fyr til fyr til fyr, fordi at jeg var bange for at være alene. 

Jeg ville have forhold af de rigtig årsag, en bedste ven, som også er ens partner, som jeg kan elske og alle disse ting. Men desværre så tror jeg der er en del ulemper ved at jeg har ventet så længe. fx. 

1. Jeg føler mig en del bagud med en masse ting, sådan ting som at holde i hånd og eller holde om hinanden, eller bare være alene i rum med en fyr jeg er tiltrække af, kan får mig til at være en del mere tilbagholdende end måske andre der har prøvet de.t 

2. Jeg har været så "alene", "selvstændigt" i så lang tid at ideen om skulle dele mine følelser, tanker med en anden fyr, skræmmer mig. 

3. Jeg har INGEN problem med at droppe med en fyr, og nogen gang tænker jeg at jeg ikke giver fyre de chancer som de muligvis fortjener, fordi at hvis jeg føler at fyren ikke er interesseret, så dropper jeg det bare, fordi jeg tænker at jeg kan finde en anden som er mere interesseret, - Hvilket kan være et problem, fordi jeg VED at man ikke kan være interesseret HELE tiden, og det gøre mig lidt bange for at jeg muligvis opgiver dem for hurtigt. 

 

Når men tilbage til jeg har aldrig haft en kæreste, men det svar som jeg fundet frem til, kan man jo ikke rigtig give til et date, fordi jeg synes at det er et alt for tungt svar at give til sådan et spørgsmål. Så jeg føler mig lidt lost med at finde et let og enkelt svar. 

 

Jeg har også overvejet at prøve speed-dating her på det seneste. Tanken om en "almindelig" date, skræmmer mig, også tænkte jeg at hvad med speed-dating, for at prøve igen. Jeg har før prøvet det, EN gang, og det var faktisk meget sjovt, og anderledes, og jeg tænkte at dette kunne være en måde at åbne den dør igen. 

MissBreathless

Ja, det kan man godt. 

Så jeg har bestemte for langsom begynde at date igen. Ikke flere fuck boys. Selvom det har været sjovt, så vil jeg gerne have noget alvorligt nu. 

Problemet er at jeg bare ikke rigtig har haft meget tillid til onlinedate siden det med J, og det er jo ikke hans skyld, men det er som om den sidste del af mig bare ikke kan give slip eller give den sidste tillid til dem. Jeg tror bare ikke at der kommer noget godt ud af det, og jeg vil ikke spilde min tid.. Måske skulle jeg forklare lidt om hvem J er, så i bedre kan forstår. 

Jeg startede med at skrive med J, fra ca. 3 år siden, på det tidspunkt gik jeg på HA-erherversuddannelse, og han var fantastisk, han havde sit eget hjem, og et selvstændigt arbejde, og vi starte med at skrive på hot.dk. Jeg regnede aldrig med at det skulle blive til hvad det endte med at blive, med før jeg vidste det, så havde jeg givet ham min mobil nummer, og vi skrev sammen hverdag, i et helt år, uden at møde hinanden, han arbejdede en del i udlandet, og når han endelig var i danmark, så boede han i jylland, og jeg i kbh. Jeg turde ikke at mødes med ham i starten fordi at jeg var bange for at han ikke var den han sagde han var. Det var simpelthen for underligt hvorfor var HAN single? og hvorfor var HAN interesseret i mig? Jeg forstod det ikke, det gav bare ikke meningen, men så begyndte vi at snakke sammen, fordi at han ville vise mig at han var den han sagde han var. Vi begyndte at skype, og jeg begyndte at spørge mig selv "kan man elske en personen som man aldrig har mødt?". Det gav aldrig meningen for mig at HAN var interesseret i mig. Jeg var jo bare mig, og han var jo så meget mere. På det tidspunkt at mit liv, var jeg stadige jomfru, og havde ikke rigtig nogle erfaringer med fyre, det var faktisk ham der åbne den dør for mig igen. På et tidspunkt så jeg mig selv at være i forhold med ham, selvom jeg aldrig havde mødte ham, men jeg snakket med ham hverdag, og han vidste ALT om mig, og jeg vidste alt om ham. Jeg begyndte at forstille mig denne fremtid med ham, en måned før jeg endelig skulle mødes med ham, der blev jeg desværre voldtaget, og det ændre ALT for mig. Mit syn på fyre og jeg begyndte at skubbe ham fra mig, på alle måde som man kan skubbe en person fra sig, og alligevel ikke. Jeg sendte ham mixet signaler og jeg var forvirret, og han var forvirret. Senere på det år, valgt jeg at droppe min uddannelse, så jeg kunne starte på noget frisk med noget jeg virkelig interesseret mig for, og jeg overvejet at flytte til jylland for ham, jeg begyndte at se på uddannelse tæt på hvor han boede, problemet var bare at JEG stadige var fucked op, og vi havde STADIGE ikke mødte hinanden på det tidspunkte. En dag fik jeg bare nok af det hele, jeg følte at det var et forhold hvor jeg aldrig kom videre, hvor vi aldrig fik set hinanden, og jeg var bange, hvis det tog os 2 år bare at finde EN dato hvor vi kunne mødes, hvad så når vi endelig mødes? Ville det også være så svært i fremtiden? HVORFOR var det så besværligt at mødes til at starte med? plus jeg have 1000 problemer jeg sloges med og jeg havde brug for at få styr på mig selv. Så jeg afsluttet tingene med ham. En måned efter fik han en kæreste, og jeg har stadige svært ved at finde en som jeg kan åbne mig op for som jeg kunne med ham. 

"Kan man elske en personen som man aldrig har mødt?"

Jeg er heldigvis bedre den dag idag, men alligevel er lidt bange for onlinedate, hvad nu hvis jeg ender præcise det sammen sted? Det med at finde fyre i byen dur heller ikke, de fleste bliver bare så fulde, at de ikke kan huske mit navn dagen efter, og det er bare så ucharmende, så det med at "score" i byen er bare ikke mig, Ihvertfald ikke længere. Ved ikke helt hvad jeg skal tage mig til. 

 0f4b417ed71aa6ec60a2319e1b9a6df7.jpg

 

MissBreathless

Endnu en.

 

Hvornår er det for meget at dele? 

Jeg er endelig nåede et sted i mit liv, hvor jeg faktisk føler at jeg oplever meget mere, jeg er mere social anlagt, og jeg er mere åbent omkring fyre. Men jeg undre mig over hvor meget er for meget? Jeg hører tit fra mine veninder om at der træt af denne ven som hele tiden snakker om de forskellige fyre personen dater. Jeg er ENDELIG begyndte at åbne denne dør, og elsker at flirte og mere når jeg er i byen. Men jeg undre mig om jeg burde stoppe med at dele den del. Mange er mine veninder er i et forhold, og jeg er lykkeligt for dem, jeg er virkelig glad for deres vegne. Jeg håber bare at de kan acceptere at den periode i mit liv, og at jeg måske ikke lige frem har brug for kun EN fyr. Der er ingen skam i at være SINGLE, men kan man være for meget single? Det synes jeg ikke, men jeg synes folk er meget stille omkring dette emne. Som det er at være single er en synde, og det er noget man burde skamme sig over. Det har jeg ihvertfald ikke tænkte mig at gøre. Jeg har brugt så langt tid på at lærer at elske mig selv, og det betyder alle aspekter af mit liv, så folks dømmende blik eller deres tavshed eller kommentar om min påklædning, er DERES meningen, og i sidste ende så er det jo mit liv, og det eneste jeg kan kontroller er min reaktion.

MissBreathless

Betyder alder virkeligt noget?

Jeg sidder og ser på mit liv, og tænker WTF laver jeg?.. Well okay.. måske ikke på alle områder i mit liv, for en gang skyld, så går det godt på uddannelsefronten. (Det er helt klart en første gang) 

Måske mere på mit ikke-eksisterende-kærlighedsliv.. Eller burde jeg bare kalde det single livet? Jeg aner ikke længere hvor jeg er på vej hen til, er så forvirret. 

Her i sommerferien, (Som stadige er igang), var jeg sammen med en fyr, han er ældre end mig, Han er 31, og jeg er 27.. Første gang jeg er sammen med en ældre fyr, og man kan mærke forskellen. (I ihvertfald i en bestemt kategori :>).. Men jeg er lidt forvirret, fordi jeg har været sammen med ham 2 gang nu, og jeg ved absolut ikke om han eller JEG er interesseret i mere, om det bare skal være noget sjovt sommerflirt. Han er virkelig flink, og kærligt, og svar altid på mine beskeder.. Men sidste gang jeg var med en fyr, så sagde jeg til mig selv, "NÆSTE gang vægler du en fyr som VIL have dig, som tager det første skridt angående ALT." Hvis jeg er interesseret i en fyr, så holder jeg mig ikke tilbage med at vise at jeg er interesseret, jeg har normalt intet imod at skrive til dem, kontakte dem, osv. MEN MEN MEN.. Jeg er bare træt af hele tiden være den der viser at jeg er interesseret, jeg vil gerne have en fyr som gøre det ekstra, skriver til mig første, tager kontakte til mig første, som ikke er bange for at blive afviste. En af problemene er at ham (Lad os kalde ham sommerflirten), ikke tager det første skridt, han skriver ikke første, han tager ikke emnet om at mødes op, det er lidt mig der skal gøre det, og det GIDER jeg ikke. Men når vi så er sammen, så er det lidt omvendte, der er jeg DÅRLIGT til at vise følelser, der er han den som er mere kærligt, og spørger en del ind til mit liv og vil vide alt, og det forvirrer mig, fordi jeg ønsker ikke at dele alt med ham, hvis det hele bare er for sjovt.

38bf216a9452d5fe15f78d1d95695ca1.jpg

Jeg lovet mig selv at dette skulle være min "Slut-sommer". Jeg har aldrig haft en sommer hvor jeg bare kunne være med fyr og flirte og bare have det sjovt. (Selvom jeg altid har været single (-.-))

Men efter jeg mødte ham sommerflirten, så stoppede jeg mig selv. Det ligger alligevel ikke til mig at være så sluttie som jeg gerne vil være. Det er vel også godt at jeg ikke ønsker at have sex med 1000 fyre.. men hvorfor skal jeg stoppe mig selv, og føle at jeg er i forhold med en som ikke gider at skrive? Der er åbnetbarte ikke et en mellem ting for mig.

Før sommerferien, så var jeg interesseret i en fyr fra mit studie.. Det som stoppet mig var "NÆSTE gang vægler du en fyr som VIL have dig, som tager det første skridt angående ALT." og han er yngre end mig.. Han er 23 år.. og det virker måske ikke så meget for nogen.. Men for mig virker det som SÅ meget. Jeg tror at jeg stadige har muligheden for at starte med ham, men der er to ting, en med hans alder, og  det andet er at jeg ved han er en tilbageholdende fyr, gøre at jeg sidder og tænker måske ikke. Jeg ved at hvis det skulle ske noget så ville det være mig der skulle tage det første skridt, men så kunne det tilgængelig blive meget godt tror jeg. Han er helt klar en forhold-type. OG er det ikke også det jeg har brug for? Lige nu er vi venner, og det er jeg også glad for, fordi har normale ingen fyre venner, da jeg har INGEN ideer om hvordan man er snakker med dem.. Hvad snakker man med dem om? Fodbold?.. Ej, jeg har altid være en af de piger som har masser af veninder, jeg snakker bedste med piger, og sådan har det altid været. Hvis en veninde efterlade mig i et rum med en fyr, så  føler det akaveret, og jeg prøver at undgår det. Jeg kan godt snakke med fyr.. fortrækker dog at lad være, fordi jeg synes at vi snakker to forskellige sprog. 

Så har vi dør nr. 3.. Som er en fyr jeg mødte i byen for laaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tid siden, som er begyndte at skrive til mig igen. Han skrev her for lidt siden, og spurgte om jeg havde noget kørende med nogle, og der var jeg ærligt, at fortalte ham om sommerflirt, så skrev at hvis det ikke gik, så skulle jeg endelig skrive til ham, fordi så ville han invitere mig ud og spise sushi. Det overvejet jeg også, fordi jeg har aldrig rigtigt været på en date, på den måde.. Han er også en forhold-type, og han er ældre, og han er ikke bange for at tage initiativ.. Men jeg ved ikke om mine følelser er der. Sidste gang jeg mødte ham, var i byen og da havde jeg drukket, plus der er gået langt tid siden. 

 

 

Ellers kan jeg bare lukket øjne og gøre det som jeg tror vil gøre mig lykkeligt. Hvad enten det er.. Det med fyre er altså bare så forvirrende. Jeg ved hvad jeg vil have, men det er ikke nødvendigvis det en fyr har tænkte sig at give mig. Jeg fortjener det bedste, så ikke mere sommerflirt med mindre han giver indtryk på at han vil gøre mere.  Grunden til at jeg heller ikke har taget samtalen med ham, er fordi vi bogstaveligt har været sammen 2 gang, og der er bare så lidt.. Vi er stadige igang med at se hinanden an. Tror bare jeg vil prøve at spørger mig selv "Gøre dette dig lykkelig?" 

641d1f05972ee1638dc933bd3ab20ae5.jpg

P.S HVORFOR kan jeg ALDRIG oplade nogle GIFS? WHY JUST SHY!!!! :-/

MissBreathless

Måske..

Idag skal jeg muligvis se ham igen. Skal til fredagsrock, og han skal til et eller andet med hans ven, og så snakket vi om at måske møde igen. 

Måske.. MÅSKE.. Jeg hader det ord.. Det er ikke et sikkert ja, men det er heller ikke sikkert NEJ.. Så det bringer bare en del usikkerhed med sig. Min tanker begynder at kører, "Måske har han slet ikke lyst til at se dig, Måske skulle det kunne være denne ene gang, måske lægger du mere i dig. Måske skulle du bare slette hans nummer, måske skal du bare play it cool." MÅSKE!!! 

Ædru mig har tænkte mig at play det cool, kan dog ikke helt sige, hvad drunk me, har tænkte sig at gøre..Ved aldrig med den tøs. EN af de grunden til at jeg blevet usikkert er fordi da jeg var hjemme hos ham, virkede han interesseret, muligvis mere end mig, men da jeg kom hjem.. så ved jeg ikke om han bare ikke en sms-person, eller om han har skiftet meningen. 

Det eneste jeg er sikkert på er at jeg kommer til at have en fantastisk aften, MED eller UDEN ham. Aften skal bare IKKE dreje sig om han skriver, eller om vi mødes.

NOPE. I'm NOT that KIND of GIRL! 

tumblr_n7gw6mvTBH1s7kq7po1_500.giftumblr_n7gw6mvTBH1s7kq7po1_500.gif