Søde-Smølf1503

Sød-Smølf1503

Indlæg: 18    Kommentarer: 40    Se mere fra Sød-Smølf1503

En periode på 2 måneder

129 visninger

Slutter i morgen hvor min ene nabo enlig kommer hjem Igen  efter han blev indlæg den 4 dec med en blodprop i hjerne det har værre nogle.        måneder hvor forventerne til mig som nabo har værre høj for nogle af dem der har kommet hos ham da han ikke rigtig har noget famille og kunne sige en ting de først 14 dage og det var at han var indlægt da han ikke rigtig var til at kom i gemmen til det har så vise sig at manden har ligge i koma de først 10-12 dage og høre først noget fra ham de 3 januar hvor han selv ringe til mig for at fortæl hvordan det hele stå til med han er nomail ikke en der ringe til folk det plejer at værre omvendt og hvade ikke regnet med at høre noget fra ham før han eks kom hjem da jeg hvade forsøgt at få fat i ham op til flere gange. Jeg har dog stilke mig selv dette spøgmål som jeg har har gjort det rigtig i dette forløb ved at hold hans andre bekendtskaber oplyst med min vide eller om jeg har gået i mod hans ønske problem hvis ikke jeg havde gjort som jeg valgt at gøre ville hans bekendt afligevalg spøg mig når de kom om vil besøge ham og han ikke var hjemme 

 
0 Kommentarer


Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu