DenSortePanter

Blog DenSortePanter

Indlæg: 77    Kommentarer: 251    Se mere fra Blog DenSortePanter

Jeg har fået lejlighed!

125 visninger

Efter snart 2 år på krisecenter, et par år yderligere uden fast bolig og 15 mdr på den sociale boliganvisningsliste fik jeg i onsdags det længe ventede brev; jeg er endelig blevet tilbudt en lejlighed! 
2 værelser fordelt på 65 m2 i et skønt område i København (godt nok på Amager, men i dette tilfælde er det det samme. :P ) med overtagelse 15/5 - jeg er nærmest lykkelig! 

Selvfølgelig ramler det også denne gang sammen med fødslen, men i det mindste har jeg 3 måneder til at planlægge det hele, så jeg satser på ikke at stresse for meget over det. 

Lige nu svæver jeg på en lyserød sky. Jeg er så lykkelig over at E aldrig kommer til at opleve livet som boligløs, og jeg er lykkelig over at jeg endelig kan holde op med at stresse over ikke at have nogen fast lejlighed. 

Jo, krisecenteret er fantastisk, jeg har tag over hovedet, ''egen'' lejlighed med køkken og bad, 2 små rum - men at vide at lejligheden kun er til låns, har været så ufattelig stressende. 
Jeg vidste ikke engang hvor meget det egentlig fyldte, før brevet med tilbud om lejlighed kom i min e-boks. Det føltes som om en kæmpe sten lettede fra både skuldre og hjerte. 

Nu kan jeg så stresse lidt over hvor jeg skal få de 20.000 kr til hvidevarer, møbler osv fra, men jeg er sikker på at det nok skal løse sig - om ikke andet må jeg leve af mikrobølgeovns-mad den første måned, indtil jeg får råd til et komfur. :P
 

1 person liker dette4 Kommentarer


Centrum

Besvaret (rettet)

Får råd til et komfur??? I de fleste lejligheder er der da, som minimum, en kogepladezone af en eller anden art og ligeledes en ovn + emhætte. Ellers koster to kogeplader omkring 200 kr. 

Uanset hvad så ved jeg du klare det hele med bravour, så stort tillykke med lejligheden :)

Centrum

Redigeret af Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
DenSortePanter

Besvaret

I de københavnske lejligheder jeg har hørt om, i boligselskaberne, skal man selv anskaffe komfur og køleskab. Ovn er der kun hvis den er indbygget, hvilket jeg tvivler meget på at den er. 
Men ja, det hele skal nok løse sig - i det mindste får jeg råd til at købe et par kogeplader hvis alt andet går galt. :)

1 person liker dette

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
lassemanden22

Besvaret

Det er dyrt at være til! :)

Held og lykke med det :P

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Pips71

Besvaret

Dejlige nyheder fra dig! Det glæder mig usigeligt! :)

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu