Søde-Smølf1503

Sød-Smølf1503

Indlæg: 18    Kommentarer: 40    Se mere fra Sød-Smølf1503

Er vred

212 visninger

Vi har en mand boende i den by jeg bor i som virker kan få mit pis i kog og så sent som i dag fik jeg smidt i hovdet at jeg da snart ikke kunne køre bil selv da han ikke mener jeg køre nok det blev så ikke bedre af min far giv ham ret så nu har min far give ham endnu en ting han kan bruge i mod mig jeg er virke træt af ham mener han har ret til af blade sig i alt i brud og grund ved han slet ikke hver mange jeg køre i min virker Helle ikke kommer ham ved jeg har så da løst til at be ham om af blade sig fuldstændig ude om man det er jeg bare et for godt mennske til der er også noget andre i dette jeg vil genre gøre min far opmærksom som på hvordan han hjælper nevativ til i forhold til dette man jeg ved han blev sur 
1 Kommentar


lassemanden22

Besvaret

Nogle mennesker er bare.... meget irriterende! føler med dig

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu