Søde-Smølf1503

Sød-Smølf1503

Indlæg: 18    Kommentarer: 40    Se mere fra Sød-Smølf1503

søger inspiration til forkælelse af plejekat

245 visninger

Sagen er at jeg engang imellem passer en kat jeg har en til nu forkæle denne katte med en dåse  laks af mærke MOMENTS for hverdag hun blev passe men jeg søger noget alternativ da det kun er maxzioo der forhandler det. Og er træt af skal køre i maxizoo hvergang det må genre værre i sammen kvalitet. Katten er en  senior kat på 12 13 år så til jer katteejer hvad giv i jeres kat når den skal forkælelse. ?:)
4 Kommentarer


Centrum

Besvaret (rettet)

Jeg køber kattemadsdåser med laks i Tyskland. Prisen for en almindelig dåse, ikke de små dyre godbid-slags, hvor man betaler i dyre domme for ingenting, er 2.95. Katten får så 1-1½ spiseskefuld hver morgen og ikke mere. 

Engang imellem kan man være heldig at finde pakker i netto, på tilbud, med 10 poser i og når de har det så får min kat en halv pose hver morgen. Igen så overholder jeg det med de små portioner. En fed kat er ikke en sund kat og min kat fanger en del mus så den mangler ikke noget. En mus om ugen dække alle behov for vitaminer og mineraler, så den får rigelig. Venter bare på at den tager min mulvarp...lykkes det så får den måske en ekstra godbid :)

Centrum

Redigeret af Centrum
1 person liker dette

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg køber purina gourmet gold til mine katte som de får nå det er lørdag eller jeg har været i skole hele dagen og den elsker de, der er god kvalité på den enligt mig for det lugter ikke af affald eller rådent kød nå man åbner dåsen. Tror man kan købe det i et almenligt supermarked i Danmark, mener ihvertfald at jeg har set det... 

1 person liker dette

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Søde-Smølf1503

Besvaret

2 timer siden, Centrum skrev:

Jeg køber kattemadsdåser med laks i Tyskland. Prisen for en almindelig dåse, ikke de små dyre godbid-slags, hvor man betaler i dyre domme for ingenting, er 2.95. Katten får så 1-1½ spiseskefuld hver morgen og ikke mere. 

Engang imellem kan man være heldig at finde pakker i netto, på tilbud, med 10 poser i og når de har det så får min kat en halv pose hver morgen. Igen så overholder jeg det med de små portioner. En fed kat er ikke en sund kat og min kat fanger en del mus så den mangler ikke noget. En mus om ugen dække alle behov for vitaminer og mineraler, så den får rigelig. Venter bare på at den tager min mulvarp...lykkes det så får den måske en ekstra godbid :)

Centrum

Nej en fed kat er bestemt ikke sundt virke ejerne og jeg er 100% klar over derfor blev der over den end weekend om måned ca hun blev passe får hun mindre af det hun plejer at få i hverdagen så der er plads til forkæles ude det gå ud over katten vægt. Jeg har kigge på det der hedder kitkat man kan ikke find ud af om det er godt Hele skidt?:)

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Centrum

Besvaret

Du kan nemt nøjes med en billigere udgave når det kun er til forkælelse og som ekstra :)

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu