Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 352    Kommentarer: 819    Se mere fra Blog Centrum

Jeg burde...

108 visninger

......lave noget aktivt, men forkølelsen tager alt overskud. Jeg er præcis lige så meget "hængt kat" som jeg ser når jeg kigger mit i spejlet.

Kl. 9 havde jeg lejlighedssyn og nu er nøglerne afleveret. Tiden på "Den gamle station" er slut og nu sidder jeg her med min kaffe. Trætheden er overvældende og selvom jeg burde støvsuge og vaske mine gulve + gøre badeværelset rent, så bliver det ikke lige nu. Der skal hentes brænde og tømmes bil, men det bliver heller ikke nu.

Det blæser en pelikan udenfor, regnen slår mod ruden og solen kæmper for at få et par stråler igennem, Det er vejr til at slappe af og det gør jeg så den næste times tid. Samvittigheden, den dårlige altså, er sparket hen i hjørnet.

Centrum

1 person liker dette0 Kommentarer


Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu