Lokkeduen

Blog Lokkeduen

Indlæg: 114    Kommentarer: 174    Se mere fra Blog Lokkeduen

Hvor blev den pige af?

228 visninger

Som 2-årig fandt jeg mig ikke i noget som helst. Fik jeg skældud for noget, jeg ikke havde gjort, marcherede jeg ind på mit værelse og talte ikke til min far, før han havde sagt undskyld. Havde jeg derimod gjort det, jeg fik skældud for, tog jeg det med oprejst pande.

I mange år (præ-teen, teen og voksen) har jeg reageret ens på de to situationer: Jeg er blevet ualmindeligt ked af det. Og så er det, jeg tænker: Hvor blev den pige af, som ikke fandt sig i noget?
0 Kommentarer


Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu