Intetheden

Blog Intetheden

Indlæg: 92    Kommentarer: 54    Se mere fra Blog Intetheden

Tanker

38 visninger

Klokken er 05.30 og jeg har efterhånden været vågen i en halvanden time. Jeg har en masse tanker. Jeg er frygteligt angst lige nu, fordi jeg opdagede noget, som nu har gjort mig bange. Smerter har jeg også en del af. Har ikke kunne ligge ordentligt, og derefter haft problemer med at sove hele natten. Jeg er vågnet af flere omgange, men kl 04 gav jeg altså op, fordi det dunker og gør ondt. Det mærkeligste var dog at i det jeg tager fat i min telefon, for at se hvad klokken er, så får jeg en besked fra min kæreste om, at han var faldet i søvn og derfor ikke nåede at få mig svaret, men at han nu ville gå over i sengen, og så håbede han jeg sov godt og trygt. Jeg skrev blot til ham at jeg tilfældigvis faktisk slet ikke sov, og med det samme spurgte han mig hvorfor. Han bliver altid så bekymret for mig, når/hvis jeg ligger vågen om natten, for han ved godt hvordan mine tanker og uro i kroppen kan holde mig vågen en helt nat.

Jeg har ikk så meget andet at sige end at jeg højst sandsynligt kommer med en opdatering senere, med mindre min frygt er kommet til virkelighed, så er det ikke sikkert jeg er i stand til det. Kryds fingre for mig og håb på den opdagelse jeg har gjort mig er harmløs.
1 Kommentar


Centrum

Besvaret

Kære du.

Jeg kender det alt for godt, de vågne nætter og alle tankerne som rumstere i en forvirring. Jeg brugte at se film og satte typisk en eller anden film/serie på, en prop i øret og når nogen taler så kan jeg ikke tænke.

Smerterne kommer i kroppen når man ikke finder hvile. Har du lyst til at beskrive din angst?

KH

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu