Intetheden

Blog Intetheden

Indlæg: 92    Kommentarer: 54    Se mere fra Blog Intetheden

Kan slappe af igen

51 visninger

Der gik en smule panik i mig igår, da jeg mærkede en knude under min ene armhule. Om natten var den så vokset, og havde udviklet sig til et stort hævet, rødt og meget ømt område. Fik en akut tid hos lægen, som så heldigvis kunne konstaterer at det "bare" var en byld og derved skulle jeg altså have penicilin. Heldigvis for mig også, så ligger bylden så dybt, at lægen ikke ville skære i mig, så det var rart. Nu har jeg til gengæld bare voldsomt ondt (mere end før) fordi han med sine irriterende hænder skulle prikke og mærke. Hold kæft hvor gjorde det ondt. Nu bliver det spændende og se om jeg får noget søvn i nat.
1 Kommentar


Centrum

Besvaret

Rigtig god bedring. Det kan gøre voldsomt ondt så snup en panodil eller to, det vil helt sikkert tage toppen af smerterne.

KH.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu