Intetheden

Blog Intetheden

Indlæg: 92    Kommentarer: 54    Se mere fra Blog Intetheden

Irriteret

49 visninger

Kl er 03.15 og jeg har endnu ikke lukket et øje. Min kæreste er i byen, hvilket er med til at holde mig vågen og så har jeg den der åndssvage arm, som går så ubeskriveligt ondt pga. den byld, som gerne skulle sidde og hygge sig et sted inde i min forbandede armhule. Skal spise tre penicillin piller om dagen og tage panodiler for at dulme smerterne, men er sgu ikke så meget for det med at blande piller - generelt er jeg ikke glad for piller. Har dog alligevel lige taget to panodiler, for nu blev smerterne altså for store.

Anyways - min kæreste er i byen sammen med hans klasse, eller hvad man kan kalde det. Han er på skole i forbindelse med hans uddannelse. De har været i gang siden kl 14.00, eller han har i hvertfald, og da jeg snakkede i telefon med ham kl kl 22 lød han allerede totalt vissen, og jeg spurgte ham om han ikke snart skulle hjem, men de var jo lige på værtshus jo og jeg svarede bare "jaja" eller "Hm" husker ikke. Jeg tænker der nok ikke går længe før han tager hjem, men nu er klokken så bare snart halv fire og han bliver ved sammen med de andre. Fair nok han hygger sig, men urgh hvor kan jeg mærke der er noget indeni mig, som absolut ikke er fan af det. Vi har skrevet frem og tilbage siden kl 01 med pauser på 10 minutter til næsten 1 times mellemrum, og hver besked har jeg svaret at jeg synes han skulle tage hjem. Dels fordi ham og jeg skal være sammen i morgen, dels fordi vi skal passe hans niece og dels fordi jeg har fødselsdag lørdag OG dels fordi han snart er færdig med uddannelsen også skal de afsted igen + svendegilderne. Forhelvede hvor kan jeg mærke jeg faktisk er sur?? puha.

Først siger han amen senest kl 5 og nu amen senest kl 07 inegaøogjpe greaø det kan mit hoved ikk lige kaperer. Så ja, nu har jeg skrevet "jaja, vi ses i morgen" uden noget bare koldt, eller hvordan man kan beskrive det. Han sender stadig smileyer og skriver skat osv, jeg har droppet det, for det gider jeg ærligtalt ikke. Er ret indebrændt. Jaloux måske, eller det ved jeg ikke engang om man kan kalde det - bare irriteret på ham tror jeg nærmere.

1 person liker dette0 Kommentarer


Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu