Søde-Smølf1503

Sød-Smølf1503

Indlæg: 18    Kommentarer: 40    Se mere fra Sød-Smølf1503

oplade sin telefon rigtig

216 visninger

Jeg sidder her og er en smule forvirret og hvorfor så det jo jeg tænker her tidlig af jeg vil gå på google for at se hvordan man beste passe på sin      batteri på sin telefon jeg har nemlig købt ny telefon men som sigt blev jeg ikke kloger af min Google søgening for har både læste at den ikke må løbe helt tør og at man ikke må oplade den til 100% og man skal oplade når de har brugt 20% af sin størm hvad mod er rigtig og forkendt
2 Kommentarer


Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Lige bortset fra, at det er en god ide ikke at aflade din telefon (sæt den til at lade ved 20-40% tilbage), så er alt andet ligegyldigt, den stopper selv med at lade når den er fuld... Jeg oplader dog ikke længere om natten, fordi der simpelthen har været så mange brandskader med opladere, så den risiko gider jeg ikke længere at løbe. De har kostet nogle få øre at fremstille, så man kan ikke forlange alverden.

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Centrum

Besvaret

Min telefon er en samsung. Jeg sætter den til opladning når den er nede på 12-15 % og det er også der den selv skriver "sæt lader til". Jeg har både en hurtiglader (ladetid er ca. 1 time) og en ladeplade. Ladepladen er dog ikke helt stabil så den er valgt fra. Jeg sætter dog altid min til lader når jeg går i seng og så tager jeg den fra engang i løbet af natten når jeg alligevel er vågen. 

Der er nogen mobiler/smartphones der er skabt med dårlige batterier og det betyder at lader man for tit så bliver de sløve og dårlige til at holde strøm. Nogen kan heller ikke tåle kulde.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu