Søde-Smølf1503

Sød-Smølf1503

Indlæg: 18    Kommentarer: 40    Se mere fra Sød-Smølf1503

følsemessig rutsjetur

277 visninger

Min weekendt har værre en rutsjetur når vi snakker  om af værre ked af det og stufte det hele start fredag hvor min ene storesøster melder sin ankom virke skulle værre glædelig det viser sig dog hurtig at hun som alle de andre end for de sidste godt og vil 2 år kun kommer for at besøg min tvilling og kun brug tid med hende der kunne måske kom på tale at vi kunne spise morgenmad eller aftensmad sammen. De andre gang  har jeg prøve af virke ligeglad men denne her gang sætte det bare noget i gang i mig selvom hun sige hun ikke valg mig fra føler jeg det sådan jeg spøg mig selv hvad jeg kan gøre anderledes mit hjem står altid åben der er godt nok ikke så mange plads men vi kan hvis vi vil værre her jeg har en da sæt min egen hund i passening for at hun kunne havde sin med som ikke kan med andre hunde hun valgt dog i sidste øjeblik ikke af tage den med. Afligevalg vil hun hele bruge tid sammen med mig min andre søster og kommer kun hvis hun er hjemme jeg har brugt weekend på at brug at kom i gammen til min     storesøster og få hende til af lytte jeg har dog kun fåret en ting ud af det og det er blev kaldt pattebarn og en der laver et problem ud af alt og når ja fik også afvise jeg ikke så ligge mine følser over på hende jeg føler mig valgt fra og ikke noget værd selvom jeg er ud af en søskendeflok på 5 men jeg ved ikke hvad jeg kan gøre for de også kommer til af synes jeg er værd af brug tid sammen med
2 Kommentarer


Centrum

Besvaret

Det er aldrig rart at føle sig valgt fra eller overset, tilsidesat eller på anden måde "glemt". I er 5 søskende, skriver du, men er der stor aldersforskel på jer?

Jeg synes din søster er rigtig uhøflig grænsende til det uopdragne. Du har afsat din hund for at hun kunne komme og medbringe hendes, undskyld mig, lige så uopdragne hund i dit hjem og det mindst hun kan gøre er da at tale ordenligt til dig.

Måske du fremover skal passe bedre på dig selv og ikke bare tilpasse DIT hjem til hende bare fordi hun lige har lyst til at bruge dig som logi? Jeg ved godt at du gør alle de ting af et godt hjerte, men ingen skal trædes på for det og derfor må du sige fra. Næste gang hun vil på besøg så meld klart ud at hun da kan bo hos din tvilling når det alligevel er der hun helst vil være og gør det klart at hendes hund ikke er velkommen såfremt den ikke kan acceptere din. En hund er ikke et barn og skal ikke bare kunne medbringes uden hensyn til dig og dit hjem. Det er faktisk helt normalt at få sin hund passet når man skal på besøg hos andre.

Hvis man vil have andre menneskers respekt så skal man sige fra.

Kh.

Centrum

2 personer liker dette

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Søde-Smølf1503

Besvaret

Min søster skrive til mig ca en uge tid efter hvor hun skrive at vi bør kunne snak om det som voksen mennsker virke jeg så set var enig i man samtid også havde svært ved at se hvordan når selv samnen person har skrive ugen før at hun lukke besked her. Det med at sige fra har nu aldrig værre min stærkt siden 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu