Søde-Smølf1503

Sød-Smølf1503

Indlæg: 18    Kommentarer: 40    Se mere fra Sød-Smølf1503

Jagt efter en

169 visninger

God bærbar computer som afløser for min efterhånden gammel iPad jeg kunne derfor godt tænk mig og høre om der sidder en computer ekspert som har nogle tips til hvad jeg skal gå efter da jeg ikke er så stærkt på dette område jeg kunne godt tænke mig en computer med god grafik og som er hurtig og som man også kan bruge til at spille på og hvad skal jeg så regne med prisklasse mæssigt for at få en god computer

 
7 Kommentarer


Sunstealer

Besvaret

Hej

Jeg er ikke expert, nok nærmere super bruger, men. Da jeg skulle have en ny bærbar, søgte jeg lidt på nettet. Det gik op for mig at jeg ikke behøvede at købe det sidste nye. Den jeg har nu, En HP pavilion, er virkelig god, og den kan køre selv meget grafik tunge ting. Og den bliver ikke lige så varm som den Acer jeg havde før. Jeg gav 5000 kr fordi det var sidste års model, og jeg mener ikke man skal give mere, med mindre man er teknik nørd.

2 personer liker dette

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
DenSortePanter

Besvaret

Det kommer meget an på hvilke spil du vil spille på den. Til mit forbrug fx, hvor jeg spiller lidt sims, tycoonspil, surfer på nettet og streamer på netflix er 2500 kr nok - men spiller du nogle spil der kræver meget, ryger du hurtigt op på den anden side af 5000 :)

1 person liker dette

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Tim Hansen

Besvaret

Hvis indtil nu har kunne klaret dig med en iPad, så har du dårligt nok et behov for en computer, og kan blot benytte dig af ethvert tilbud, lidt som DenSortePanter allerede har skrevet... Det er sådan at langt de fleste mennesker slet ikke bruger deres udstyr, de går ud og giver 11-12 tusind for en Mac, og går så hjem og logger på Facebook, hvor selv en lavpris telefon kan være med. 

Først skal du afdække dit behov, og så skal du købe en computer.

Hvis du vil have en maskine med mere power, så er mærket fuldstændig ligegyldig, det er indmaden du skal bruge... Mac indeholder  jo også en processer fra Intel, så det er mere hvad maskinen indeholder du skal kigge efter. Jeg kan ikke kort, og slet ikke uden at kende dit behov, fortælle dig hvad du skal gå efter, men du skal IKKE gå ind i Elgiganten og sige, det du lige har skrevet her, så får du en maskine til en pris på den anden side 12000 kr. Der er altså en grund til de arbejder i Elgiganten og ikke et sted hvor de kunne tjene penge på deres viden om en computer, de har ingen viden om det de sælger, punktum!

1 person liker dette

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Prometheus

Besvaret

3 timer siden, Tim Hansen skrev:

de har ingen viden om det de sælger, punktum!

haha det kan der være noget om.
Jeg husker engang jeg stod i elgiganten og spurgte til en anden computer end den ekspedienten snakkede om... hans svar var "jamen den er ikke så hurtig"... når man tænker på at det var en gammel pc derhjemme jeg skulle erstatte, så tror jeg alle dem på markedet var hurtigere end den.

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Tim Hansen

Besvaret

8 timer siden, Prometheus skrev:

haha det kan der være noget om.
Jeg husker engang jeg stod i elgiganten og spurgte til en anden computer end den ekspedienten snakkede om... hans svar var "jamen den er ikke så hurtig"... når man tænker på at det var en gammel pc derhjemme jeg skulle erstatte, så tror jeg alle dem på markedet var hurtigere end den.

Præcis! Det er sjovt nok aldrig den der er på tilbud, de kan anbefale ;) 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Søde-Smølf1503

Besvaret

Da jeg købt min iPad i tiderne morgen tænke jeg fint kunne klare mig med sådan en den er også udmærke til brug af de social  medier  men savner dog at have min egen computer så jeg ikke skal ud og låne mig frem  når jeg skal Brandes cder til bilen eller i kontakt med min læge  lægens hjemmeside den køre   nemlig ikke så godt på ipaden Andre opgaver hvor en computer endnu en gang er bedre 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites
Tim Hansen

Besvaret (rettet)

6 timer siden, Søde-Smølf1503 skrev:

Da jeg købt min iPad i tiderne morgen tænke jeg fint kunne klare mig med sådan en den er også udmærke til brug af de social  medier  men savner dog at have min egen computer så jeg ikke skal ud og låne mig frem  når jeg skal Brandes cder til bilen eller i kontakt med min læge  lægens hjemmeside den køre   nemlig ikke så godt på ipaden Andre opgaver hvor en computer endnu en gang er bedre 

Du må dælme ikke brænde cd'er til bilen, det er jo ulovligheder :-O Men hvis du har cd'en, så ser vi igennem fingre med den handling :) Umiddelbart vil jeg sige du skal gå efter et godt billigt tilbud... Det er ikke sikkert det altid er rigtigt, men umiddelbart får du mest for pengene, hvis du vælger en med AMD processor. Om du vælger en hel billig eller en til 4-5000 kr. Så er Windows stadig langsommelig at bruge, men det er jo nu en gang det der bliver brugt her i Danmark. Jeg har lige set en til 4500 kr. Med AMD processer og 256 GB SSD harddisk, som er noget hurtigere at bruge, end den gamle type harddisk. Det er langt over det du har brug for, men vil du ofre det, så får du maskine for alle pengene. Men som sagt, du kan købe hvad som helst, og det vil stadig overgå det gennemgnavede æble du lige nu bruger ;) 

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu