Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk   

 1. Sidste uge
 2. LA' s egen symbolpolitik

  Jeg tror der er tale om misrøgt, af disse unge stakler... Der må helt klart fra statens side sættes ind, så vi kan få retableret disse unge i det danske samfund, det vil jo få vidtrækkende konsekvenser, hvis ikke der bliver sat ind omgående!
 3. LA' s egen symbolpolitik

  11,6 % Radikale Venstre? Stemmer fint overens med den procentdel af de unge, der end ikke kan "bestå" folkeskolens afgangsprøver. Tillagt de 29,2 % LA og Alternativet endvidere et godt argument for at hæve aldersgrænsen for stemmeret uden forudgående indsigt! 31,8 % vildførte vælgere bør mane til eftertanke om det repræsentative demokratis reelle berettigelse.
 4. LA' s egen symbolpolitik

  Ha ha ha, mon ikke de når at blive klogere?
 5. Mit brev til ministeren.

  Danmark er ikke et velfærdssamfund men et kvælfærdssamfund. Halvt kapitalistisk og halvt kommunistisk, hvor staten deler penge ud efter forgodtbefindende. Men primært er det blevet til en formynderstat hvor borgerne er slaver af Moder stat.
 6. Jeg afslører måske mig selv nu, men...

  Jeg stoler generelt ikke på mennesker, der ikke indtager kød - det er sgu noget mærkelig nogetI sær godt kød, som du skriver om, er da i særdeleshed noget man bør skatte. Omvendt kan jeg heller ikke bruge til noget, den måde vi generelt behandler dyr, simpelthen fordi kød skal være så billigt som overhovedet muligt. 5 kyllinger for 100 kroner, kan et hvert menneske jo regne ud, ikke kan lade sig gøre på en forsvarlig måde... Det er noget forbandet svineri, i sær fordi vi har så mange penge som vi har, vi vil bare have det hele, og ingen kan jo se vi spiser skravel kød, og ikke kød af en ordenlig kvalitet (hvor dyrevelfærd på alle måder er i indeover), så det gider folk ikke bruge penge på. Det er jo stort set kun discount der overlever, det er lidt trist at se på.
 7. LA' s egen symbolpolitik

  Havde som altid en fantastisk weekend. Nyeste undersøgelse viser heldigvis at fremtiden er liberal!
 8. Nærig

 9. Jeg afslører måske mig selv nu, men...

  Jeg har boet i Sverige siden 2006 men er født i Danmark ude på vestegnen ikke så langt fra lille Albertslund. En ting jeg hader med nogen mennesker er nå de kommer med det som ret tit er falsk propaganda om det andre mennesker spiser. Endu værre er det med dem der viser falske eller kun en del af et billed af noget... Et eksempel er et billed af en gris fra en grisefarm ikke så langt fra hvor jeg bor hvor der er nogen der har lavet inbrud der og taget billed på en gris som ligger i et hjørne på et betonggulv. Det de ikke viser er at rundt om grisen er der en masse hø og andet blødt og der er skam osse vand til den og den kunne osse komme udenfor men det var ca 32 grader udenfor så gæt selv hvorfor grisen lå inde på det kolde golv...
 10. Jeg afslører måske mig selv nu, men...

  Jeg troede du var fra Sverige, det mener jeg du skrev engang Til dit indlæg...så har jeg meget lidt respekt for mennesker, der mener de skal bestemme hvilken mad andre putter i munden, udfra deres egen overbevisning. Fred være med dem der vælger at være vegetar, veganer eller andet, men vi har alle et frit valg og at intimiderer andre på den konto, er slet ikke ok. Centrum
 11. Jeg afslører måske mig selv nu, men...

  Ok. Jeg kommer ude fra vestegnen og jeg har været i Albertslund centret mere end en gang og har ret tit været i slagter karl johan sammen med min mor for at købe kød og pålæg. Og jeg har osse mere end en gang fået en rød pølse til at spise på vej hjem. Og hold kæft hvor jeg dog savner at ha' en rigtig slagter i nærheden hvor man ligsom kan købe godt kød og man kan osse få det afpudset(?)om man ikke kan finde ud af sådan noget selv. Det bedste fra slagter karl johan, ivertfald enligt mig, er de røde pølser, leverpostej og skinkesalat og jeg kan huske at kødet vi købte altid var godt mørt. Men jeg husker mest de røde pølser og pålægget. Jeg synes at det er latterligt at en gruppe veganer skal shitstorme den venlige slagters facebook side med lort om at man ikke kan købe vegansk mad der og give dem en lav score på facebook hvilket jo så gør at de mister nye kunder (selvom nu er deres score jo så kommet op på 4,9 stjerner, igen). Hvem fanden får idén at man skal kunne købe vegetarisk mad hos en der ligesom arbejder specielt med kød?! Og helt seriøst deres lille idé har bare gjort at slagter karl johan har fået endu mere, gratis reklame hvilket jo så osse er hvad jeg sidder og laver lige nu om man tænker på den måde. Men nej det er ikke reklame det her, det er bare mig der tænker på noget fra min barndom som jeg faktiskt savner og jegønsker at jeg bare lige kunne tage ud til vestegnen og købe kød der for kød koster krafthedme en halv formue heroppe i Sverige! 500g hakket oksekød koster 58-86kr/per pakke alt efter hvilken kvalitet man vil ha' på sit kød... Hakket svinekød koster ca. 55kr/500g. Nåja! En ting til jeg huske fra min barndom som vi købte hos slagter karl johan er medisterpølse! Det savner jeg krafthedme meget for det er ikke tit at de har det på netto heroppe og de ved ikke hvordan man laver medister! De kan lave en masse andre slags pølser og 2/3af de pølser kan ikke spises.... Nå, jeg skal stoppe med at klage og tænke på sådan nogen ting fra min barndom men jeg savner det krafthedme meget!
 12. Mit brev til ministeren.

  Problemet er bare den, at verden er skruet sådan sammen, at - klager du over A-kassen, så undersøger A-kassen klagen - klager du over læger, så undersøger læger klagen - klager du over politiet, så undersøger politiet klagen -klager du over politikere, så undersøger politikere klagen - osv. osv. osv. ovs. ---------- Et bundrådet samfund, hvor de rige bliver rigere, og de fattige bliver fattigere... Vi har ganske enkelt ingen muligheder, end ikke pressen er uafhængig, men er også ejet af de rige.
 13. Mit brev til ministeren.

  Det er så præcis der jeg, efter lang snak med a-kassen ikke fik vejledning. Eneste melding jeg har fået, efterfølgende, er et "vi vidste ikke helt hvad der ville ske efter 1 juli". Som du skriver det så betyder det jo at jeg er blevet bevidst løjet for. Centrum
 14. Nærig

  Jeg ved ikke om jeg kan fornemme en hvis spids attitude hudløse ærlige. Måske du skulle pakke den lidt væk engang i mellem! Grunden til jeg kan leve for 200 kr i ugen både for mad og rengørings aftaler hænger sammen med, at jeg arbejder som Kok og 15 dage i måneden er jeg ikke rigtig hjemme, da jeg arbejder 9-21. 30 ish vagter. Jeg spiser måske lidt morgen mad de dage, men ikke med nødvendigvis. Når jeg er hjemme er det egentlig ikke fordi jeg eks. Ofte køber kød fordi jeg er så mættet pga.Arbejde. Får rigeligt kød der. Jeg tæt på aldrig køber slik, chokolade og sodavand. Kan sagtens lave et budget til dig for min mad uge. Men afhænger jo også af en ens levestil og behov for luksus eller special varer. Ps. Jeg tager tager toget og sparer parkerings afgiften og bilen så tænker det er en dårlig samligning til mon levestil. Men altså :).
 15. Nærig

  Hov hehe! Det har jeg da også. Ja der er også mange måde at gøre det på. Jeg ved også det ikke kunne lade sig gøre hvis jeg skulle spise hjemme hver dag alle måltider Jeg har self også nogle cafe besøg og spisen ude engang i mellem. Selvom jeg egentlig synes det kan være.træls så skal det jo til engang i mellem.
 16. LA' s egen symbolpolitik

  @Den hudløs ærlige: Jeg tilhører ikke nogen fløj, holder mig helst langt væk fra politikere, da jeg mener de alle som en er landsforædere... Sidst har jeg givet min støtte (vælgererklæring) til JFK... Det er vist dig der skal komme med noget dokumentation for, at folk er kommet i arbejde... Det sidste de gennemførte, somfører mere end 11000 børn i fattigdom, skaffer i følge dem selv, omkring 700 mere i arbejde, så deter så som så, med den hamrende gode ide, desværre. For min påstand, kan du jo bare kigge på dine og mine bedsteforældre, min farfar var arbejdsmand og forsørgede kone og fem børn, konen kom aldrig på arbejdsmarkedet. Det kan man ikke i dag, fordi tingene er blevet dobbelt så dyre, ødelagt af kapitalismen. "Naturligvis" fordi LA er det eneste parti der ville gå i kamp for dette tåbelige tiltag, der kun vedrøre 40.000 mennesker, hvor flertallet af disse ikke har et ønske om at afskaffe skatten... Det er symbolpolitik, og intet andet! God weekend
 17. LA' s egen symbolpolitik

  Hvorfor "naturligvis" ikke enig? :-) Det er mere sådan at når jeg er i debat med nogen fra venstrefløjen (jeg aner ikke om du er der) så er det ligegyldigt hvilke tiltag LA kommer med, så er de imod. Bare imod. Sætter automatpiloten til. Hvis du hørte Joachim på Selsings på 24syv for et par uger siden, så sagde han at det nærmest er "kætterisk" hvis man taler imod velfærdsstaten. Jeg er lige ved at skrive kvælfærdsstaten. Den fratager borgernes deres frihed etc. Anyway - det er ikke topic her. Jeg synes nu det drejer sig om at velfærdskagen større. Jo større en kage, jo mere er der til at dele ud af. For at starte et sted. Så vidt jeg er orienteret (og jeg er i halvtredserne) så er leveomkostningerne kun steget. Du er nødt til at komme en konkret analyse der viser, at den er steget mere siden kvinderne kom på arbejdsmarkedet. Man kapitalismen fungerer på den måde at den stiger hvis efterspørgslen stiger og falder når der ikke er så mange der efterspørger en vare. Det er lidt som de dommedagskommentarer der kom da man ændrede førtidspensionen. Der var ikke grænser for hvor mange flere der ville blive sat på gaden og hvor mange der nærmest måtte gå sultne i seng. Det viser sig nu det var en hamrende god idé, for nu begynder de rent faktisk at arbejde i stedet. Hurra for det - og god weekend.
 18. Mit brev til ministeren.

  "Frem til 1. juli 2017 beregner vi din dagpengesats på baggrund af din løn i de seneste 3 måneder, før du blev ledig. Har du haft en lavere løn end vanligt i den periode, kan du altså risikere en lav dagpengesats. Det er de principper, de nye dagpengeregler nu gør op med. De nye beregningsregler gælder for dig, der melder dig ledig 1. juli 2017 eller herefter. Fra 1. juli 2017 beregner vi sats ud fra dine 12 måneder med højest indtægt Fremover skal vi beregne din dagpengesats som et gennemsnit af din løn i de 12 måneder, hvor du har haft den højeste indtægt, inden for de seneste 24 måneder. Din sats bliver dermed beregnet på et grundlag, der afspejler din gennemsnitlige indtægt over en længere periode. Har du haft måneder med merarbejde, eller har du fået bonus, kan det altså hjælpe dig til en højere sats." Dette er sakset fra Foa
 19. Nærig

  Det er mit indlæg du har citeret, og ikke den hudløse Men ja det forstod jeg godt, men der er 52 uger om året og 5200 kr. er rigtig mange penge til tøj for mig, så jeg har i hvert fald det dobbelte af det du kører med, plus jeg som du selvfølgelig også gør, afviger fra det, fra tid til anden. Men jeg har bestemt ikke nogen tvivl om, at det er sådan du gør det, og som jeg før har skrevet, så mener jeg det er rigtig flot. Men det kan sagtens lade sig gøre, hvis ikke man er så dum, at bruge 200 kr. på at parkere
 20. Mit brev til ministeren.

  Godt stillet spørgsmål! Men svaret må indtil videre blæse i vinden - især, hvis man søger et svar, der vil kunne give mening for ikke økonomisk velbjergede politikere højt hævet over folket bag Christiansborgs tykke mure.
 21. Nærig

  Har så heller ikke tøj med i mit madbudget tim
 22. Med 80'er- og 90'er-musik...

  ...i ørene sidder jeg her ved skærmen. Kl. 12 modtager jeg en opringning fra min terapeut v. Center for Selvmordsforebyggelse. Jeg kunne ikke overskue at tage bussen til Esbjerg i dag, og heldigvis kan vi jo tage samtalen på telefonen. Denne uge har været lidt barsk, med aftaler hver dag, så jeg kan godt mærke, det begynder at trække tænder ud. Skolen startede igen i mandags, hvilket jeg havde glædet mig til, for på en eller anden måde fungerer jeg altså bare bedst med, at tingene "ligner sig selv". Det har også været dejligt at have ferie med Manden og Knægten - men jeg får ikke den ro og de hvil, jeg har brug for, når de også er her, og dét bider hårdt på mig. Ferien har været præget af både dovnedage og dage med aktiviteter - og på nær de 5 dage, Knægten var på spejderlejr i slutningen af juli, har han været hjemme hele ferien. Hans månedlige besøg hos Eksen var aflyst pga. forskellige planer hos hhv. dem og os, som ikke kunne kombineres, så han kunne komme derover. Han var der i den forgangne weekend, og det gik så vidt vides ganske udmærket. Her efter sommerferien er Knægten startet i 3. klasse, og fordi de kun er en håndfuld, der går i 3. klasse, er 3. og 4. klasse blevet slået sammen. Af samme årsag er 3. klasse et år "før tid" rykket med over på "Den Store Gang". Der er kommet hele 2 nye klasselærere, og Knægten har mistet de 12 timers støtte, han tidligere var tildelt. Ganske vist går det rigtig godt med ham (vedr. ADHD'en, ikke mindst pga. korrekt medicinering og en forudsigelig og konsekvent "pædagogik" herhjemme), men derfor er jeg nu alligevel lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå i dette skoleår. Èn af hans bedste venner er skiftet skole pga. mistrivsel, så ham kommer han sandsynligvis til at mangle - til gengæld kan man så håbe, dét kan medføre en "åbning" overfor nogle af de andre i klassen, så der måske på sigt dukker flere legemuligheder op. Heldigvis har han stadig én RIGTIG god ven i klassen, og han bor - ligesom os - herude på landet, omtrent 1 km. fra os. Så når de to drenge leger sammen, kan de snildt nå at skifte legested 3-4 gange, hvor de cykler mellem de to hjem. Sidste gang, de legede sammen, var i fredags, hvor der endte med, at legekammeraten blev og overnattede hos os. Egentligt ville de have sovet udenfor, på trampolinen, men da det begyndte at blive mørkt, turde kammeraten alligevel ikke, så de smuttede op på Knægtens værelse i stedet! Som det er nu, er jeg i praktik 2 gange á 1 time. Først var det 1 x 1 time, så blev det 1 x 1,5 time, og senest øget til 2 x 1 time. Men ved en samtale med den ene af mine konsulenter ved JobCentret i går, aftalte vi, at jeg går ned på 1 x 1 time igen. Jeg kan ikke hænge sammen til at skulle afsted 2 gange, og slet ikke når jeg reagerer som jeg gør, når jeg er der: Jeg SVEDER som en HEST! Har konstant et håndklæde på mig, som jeg går og tørrer mig med. Sveden pibler frem i hovedbunden og løber ned ad ansigt, hals, nakke osv. Det er SINDSSYGT UBEHAGELIGT, og er uden tvivl forårsaget af min angst. (Jeg dur pga. PTSD'en ikke til uforudsete hændelser, og når jeg står på gangene i Brugsen kan jeg på ingen måde "styre", hvad der sker, hvem der kommer forbi, om en kunde spørger mig om hjælp osv.) Derfor er tanken pt. at jeg måske skal finde et andet praktik-sted. Jeg har derfor kontaktet en jeg kender, der har en lille butik med hobbyartikler - og skal nok til en snak med hende i næste uge. Mit håb er, at dét at der ikke kommer så mange folk rendende, og at det er én, jeg kender lidt i forvejen, måske kan mindske min angst. For ellers er jeg pt. tom for ideer... Nå, nu ringer min terapeut nok snart, så slut-prut for mig denne gang. Ha' en dejlig dag, alle DD'ere!
 23. Tidligere
 24. Mit brev til ministeren.

  Det her er en besked til alle der er så heldige at få et arbejde: tænk dig om inden du melder dig i fuldtidsjob. Inden jeg meldte mig i job fik jeg den højeste dagpengetakst. Nu har jeg så arbejdet nok til at jeg igen har optjent en helt ny dagpengeperiode, MEN... nu hvor jeg så faldt i timer, meldte mig delvis ledig og igen har brug for supplerende, så er jeg blevet nedsat med 3600 kr. om måneden ifølge den nye beregning af dagpenge som skal foretages når man har arbejdet 1924 timer. Set i bakspejlet så skulle jeg have undladt at melde mig i arbejde og være forblevet ledig, på papiret, igennem sommeren. Jeg skulle have fortsat med at udfylde mit dagpengekort, hver måned og så have søgt arbejde i de uger hvor jeg ikke var fuld tid. Dem har der så ingen været af siden midt i maj. Er virkelig blevet røvrendt af systemet...sådan føles det ihvertfald lige nu for der er absolut intet jeg kan gøre. Så alle jer derude...tænk jer om inden i tager et deltidsjob. Det kan blive ret dyrt i den sidste ende også selvom det giver fuldtid i en periode eller rettere netop hvis det giver fuldtid i en periode. Sådan har jeg lige skrevet på facebook og det her nede under er mit brev til vores beskæftigelsesminister. Jeg synes lige jeg vil sende dig lidt information om hvordan den virkelig verden ser ud for sådan et almindeligt menneske som mig: Jeg gik ned med stress i 2015 og mistede mit arbejde. Siden kom jeg i praktik efterfulgt af løntilskud, som desværre ikke gav arbejde i sidste ende. I februar i år, helt præcis d. 13, fik jeg et deltidsjob og fik lov at få supplerende dagpenge. D. 18 maj kunne jeg så melde mig i fuldtidsarbejde, for en periode, og den periode varede så til i mandags d. 14 august. Nu er jeg så igen meldtdelvisledig og har 20 uger jeg kan få supplerende i. Mit arbejde giver mig stadig enkelte uger på fuldtid, men det varer ikke ved. Samtidig fik jeg brev om at jeg har arbejdet nok til at optjene en ny dagpengeperiode (1924 timer)og ja jeg har arbejdet en vis legemesdel ud af bukserne hen over sommeren netop for det. Jeg fik så også et brev der oplyste mig at min nye dagpengesats, beregnet efter de nye regler, vil give mig 3600 kr. mindre pr. mdr. end jeg fik inden jeg gik på fuldtid. Så nu har jeg arbejdet hårdt hele sommeren, været en god samfundsborger der har været i fuldtidsjob, betalt min skat og ikke ligget nogen til last og så skal jeg, fremadrettet betale en "bøde" for dette på 3600 kr. hver måned. Til gengæld for denne nedsættelse skal jeg fortsat stå til rådighed, jeg skal søge x antal jobs og gå til alle møder, hvor det forventes at jeg smiler og tager det arbejde der evt. tilbydes. Der er kommet nye regler pr. 1 juli 2017. Disse regler skulle gøre det mere attraktivt at tage periodiske korte jobs. Jeg vil gerne vide hvor det attraktive i det er? Hvordan skal det gavne en ledig hvis det ender med en nedsættelse af dagpengesatsen?
 25. øresmerter

  Synes lidt du antager at jeg synes det fedt og gerne går til lægen. Synes det pinligt og vil helst undgå det. Er dog begyndt at gøre det. Det er jo det de er til for og nogen gange kan man også bare spørge sygeplejersken til råds i tlfen inden man beslutter sig for at tage afsted
 26. øresmerter

  Jeg har det sådan med læger at jeg helst vil undgå dem mest muligt. Det at sidde der i konsultationen er bare ikke lige mig, men sådan er vi jo så forskellige. Jeg tror nok at kvinder generelt er mere glade for at mødes med doktormanden, end mænd er. Aner ikke hvorfor at det er sådan.
 27. øresmerter

  Jeg ringede til lægen her for ´5 min siden og ved i, hvad fik et tid. I DAG kl 14.15. Det føles lidt som, at vinde i lotto. Jeg synes virkelig det en heldig tirsdag. Jeg fik en tid til Psykologen, for længe siden og fik tilfældigvis fri i dag, så behøvede ikke, at rykke min tid. Til psykologen kl 11.00 og til lægen 14.15. Jeg har ondt i mit venstre øre. Mit venstre øre har egentlig gjort lidt ondt og kløet i længe. Min venstre øregang har også altid været mere smal en den højre, så ja.. . Så det kunne ikke være bedre, at få en tid i dag´, da jeg skal arbejde resten af ugen. Jeg hører forøvrigt radio 24/7 og har lige hørt om Peter Frederiksen og kvindeomskæringer. puha.. Det lyder godt nok lidt som en makaber situation. Jeg har fri i dag og det ved fyren jeg omtalte i sidste indlæg. Lad os kalde ham Noah. Noah har spurgt om vi skulle ses i dag - og jeg har holdt fast i, at det skulle vi ikke. Jeg trænger virkelig til, at dag, hvor jeg lige bare er mig. Jeg var på arbejde lørdag, søndag, mandag og skal arbejde onsdag, torsdag, fredag. Jeg synes det er en hård omgang. Jeg bliver aldrig helt fan af at køre 12,5 timers vagter på den måde. Jeg synes jeg havde en god arbejdsdag i går. Jeg har en kollega fra Indonesien, som jeg var på vagt med i går. Jeg synes bare han er pisse sej og virkelig rar, at arbejde sammen med. Det varer ikke længe, så bliver der super travlt på arbejdet. Puh... Nye tiltag for at gøre det lidt mere eksklusivt, at holde en konference hos os - ja gør faktisk dagen mere stressende for os der arbejder der. Nogen gange hader jeg den her branche, for mere vil have mere. Det aldrig godt noget. Det skal hele tiden være nyt, anderledes og spændende. Vores chef har bedt os om, at lave menuer osv. Jeg gider bare ikke lave det i min fritid & der er ikke tid til det på arbejdet. Jeg er så inspirationsforladt, som noget kunne være. Jeg føler lidt jeg er tilbage i 6. klasse, hvor matematik opgaver blev en pinsel uden lige. Tilgengæld skal jeg ses med Noah lørdag og med Shakira på søndag. Glæder mig til, at se dem begge to. Nå jeg må hellere komme lidt i gang. Tiden løb lige pludseligt. Go dag
 1. Load mere aktivitet