Abonner på denne tråd…
Side 1 af 2 12 SidsteSidste
Viser resultater 1 til 10 af 15

Tråd: Hvordan mødte i jeres kæreste

 1. #1
  Maybe's avatar
  Køn
  Kvinde
  Indlæg
  248
  Blog indlæg
  11

  Standard Hvordan mødte i jeres kæreste

  Hvordan mødte i jeres kæreste/mand/kone? Var det i byen, dating, en fest eller noget andet?

 2. #2
  Zasies's avatar
  Køn
  Kvinde
  Indlæg
  380

  Standard

  Jeg mødte min kæreste til en hygge-drukaften på den lokale naturlegeplads xD Vi var en lille flok, der alle snakkede rigtig godt sammen, og min nuværende kæreste og et par af hans venner var de eneste, jeg ikke kendte i forvejen. Efter festen fandt han mig på facebook, og vi begyndte at skrive sammen. Vi mødtes flere gange, vi hang ud, vi hyggede, men der opstod hurtigt problemer, fordi han meget gerne ville komme sammen med mig.. men jeg var på det tidspunkt stadig heeelt opslugt af min eks :b Der var derfor en ret.. akavet og trist periode, men det endte med, at jeg sagde ja til ham alligevel, efterhånden som jeg indså, hvor fantastiske vi egentlig var sammen..
  Det er 2½ år siden nu ^^

 3. #3

  Køn
  Kvinde
  Indlæg
  458

  Standard

  Moedte ham gennem online spillet World of Warcraft af alle steder. Vi spillede begge spillet og var i samme guild (en form for permanent gruppe), og var venner i cirka 3 aar. Han var lige kommet ud af et daarlig forhold, og jeg det samme. Vi havde talt meget i den periode om vores forhold, og de var slut laenge foer de var det officielt. Han mente saa han skulle oplyse mig om at han fandt mig attraktiv, som han kaldte det. Vi havde aldrig moedt hinanden face to face, saa vi talte bare frem og tilbage om interesser og ja alt og blev meget fortrolige. Fandt saa ud af, at vi har et faelles syn paa livet og samme maal. Vi udvilkede lidt foelelser for hinanden, og vi blev enige om at moedes. Min mor var doed et par maaneder i forvejen, og han var guld vaerd at tale med. Jeg arvede saa en bunke penge, og besluttede mig for at tage til London og moede ham. Brugte 4 dage i London med ham, og to uger der hvor han bor. Vi blev officielle 3 dage efter vi havde moedt hinanden for foerste gang. Jeg havde slet ikke taenkt over at han maaske kunne vaere en anden end han sagde han var. Det var foerst da jeg kom hjem, og min veninde naermeste raabte af mig, at taenk nu hvis han havde vaeret en kriminel hehe. Men det gik godt, og nu naesten to aar senere bor jeg i England med ham.
  MissMissing og Madam_Butterfly87 synes godt om dette.

 4. #4
  HollyKrapp's avatar
  Køn
  Kvinde
  Indlæg
  113

  Standard

  Jeg mødte min kæreste på nettet. Vi skrev sammen on-and-off i et par år, og til sidst gav jeg ham mit nummer, hvor vi skrev lidt videre. Han skrev så en dag hvor jeg var halv-fuld efter fredagsøl med kollegerne, og spurgte om jeg havde lyst til at se film med ham. Og i min brandert, kunne jeg da ikke se noget galt i at tage alene hjem til en fremmed mand

  Det førte så til god sex, som vi fortsatte med et par måneder, indtil jeg kom i tanke om at jeg var blevet rigtig glad for ham.
  Så jeg spurgte om han ville være kærester, og det ville han heldigvis godt
  www.andersogmia.blogspot.dk :)

 5. #5
  Pinklady's avatar
  Køn
  Kvinde
  Indlæg
  117

  Standard

  Vi gik i klasse sammen fra 1. klasse af Så ja... det jo maaaange år siden.. Vi blev så kærester i 9. og nu går vi begge i 3.g efter sommer

 6. #6
  Madam_Butterfly87's avatar
  Køn
  Kvinde
  Indlæg
  108

  Standard

  min sidste kæreste mødte jeg over nettet.
  Var 18 år og chattede på livet løs med alt og alle. Faldt i snak med en pige (troede jeg) som jeg havde en vild diskussion med og var super bitchy overfor. Det viste sig at jeg havde misfortsået noget og faret i flint over noget som personen slet ikke havde ment og jeg fik det dårligt og undskyldte. Så snakkede vi lidt mere om alt muligt random og gik så på msn - hvor jeg fandt ud af, AT DET VAR EN FYR! Jeg havde ellers kun chattet med piger før, da jeg kun søgte veninder..
  Vi havde ikke spurgt om køn eller noget. Men ud fra hans brugernavn, faldt det mig slte ikke ind, at det kunne være en fyr.
  Efter 2-3 mdr msn snak mødtes vi, og var fra 2 date kærester og var sammen i 4½ år..

  Nu er jeg single.. :-)


  Nitara: Årh - man får helt lyst til at spille WoW nu..

 7. #7
  Snykling
  Afgået ved sletning

  Standard

  Jeg mødte kæresten via netdating. Jeg havde egentlig besluttet at slette min profil, da jeg ikke rigtig synes, at jeg havde heldet med mig, men så skrev den her fyr og inviterede mig på en kop kaffe, hvilket jeg sagde nej til, men at han da gerne måtte invitere til varm kakao i stedet. Så vi mødtes på en cafe, og nogle dage efter sås vi igen, hvor jeg gav ham røvfuld i bowling, og nu har vi været sammen i snart 4½ år

 8. #8
  Ladtankerneflyve's avatar
  Køn
  Kvinde
  Indlæg
  197
  Blog indlæg
  33

  Standard

  Puha, det er svært at svare på kort..
  Jeg mødte i sin tid min kæreste til en fest. Det var dengang jeg gik i gymnasiet og havde egentligt ikke planlagt at skulle til at falde for en gut, idet jeg elskede mit liv som det var. Vi var nogle gymnasieveninder, der var taget over til en gut, som den ene af pigerne - efter en lang kamp - var blevet kæreste med. Jeg selv, havde sågar taget en "date" med. En kammerat, som kendte de andre.
  Så sad vi alle (dvs. en 10-15 stykker) der, og pludselig ind af døren kom en gut, jeg ikke før havde mødt. Han var - i mine øjne - gudesmuk. Han kiggede sig omkring, gik hen til min venindes kæreste, udvekslede et par ord og kiggede så på mig. Da kom han over til mig, som jeg sad der midt i lokalet, uden overhovedet at ænse de andre festdeltagere. Han havde fortsat sin jakke på, introducerede sig høfligt - med buk, håndkys og det hele - for så at sende mig et smil. Øjeblikket var kort, og blot et minut senere var han ude af døren igen. Jeg så på min venindes kæreste, som gengældte mit blik med gennempiercende øjne, som havde jeg gjort ham noget forfærdeligt. Jeg forsøgte at spørge ind til denne zoro, som med lynets hast var kommet ind og ud af mit liv, men fik ingen svar. Aftenen sluttede.
  ..-en uge senere var han min..
  Jesper Nielsen synes godt om dette.

 9. #9
  Supporter Anonym2's avatar
  Køn
  Kvinde
  Indlæg
  397

  Standard

  Jeg mødte min kæreste på facebook. Vi brugte den samme applikation og begyndte at skrive lidt sammen der. Det førte så til at vi blev venner derinde og efter et stykke tid begyndte vi at skrive sammen og video-chatte på msn. Efter vi havde skrevet sammen i et par måneder passede det med at jeg skulle en tur til England, og vi blev enige om at mødes. Det endte med at jeg brugte størstedelen af den ferie i England sammen med ham og halvanden måned senere tog jeg over for at besøge ham. En rigtig gentleman, og jeg havde mit eget værelse. Han ville ikke at jeg skulle føle mig presset til noget ved at dele seng... Et par uger senere blev det til en ferie hos ham igen og vi blev enige om at det ikke var sk*desjovt at sige farvel i lufthavnen. Jeg tog tilbage til DK og fik afviklet mine ting der og vi flyttede sammen en måned senere.

  Vi har nu boet sammen i 3½ år og han kan stadig give mig sommerfugle i maven
  Det handler ikke om ham du kan leve med, men om ham du ikke kan leve uden...

 10. #10
  Supporter LaMariposa's avatar
  Køn
  Kvinde
  Indlæg
  703
  Blog indlæg
  10

  Standard

  Long story short... Vi dansede lanciers sammen i gymnasiet og har været nære venner siden. Vi har bare aldrig haft en periode, hvor vi begge var singler, og jeg har derfor aldrig overvejet, om vi kunne blive andet end venner. I efteråret var vi pludselig begge singler, og så begyndte det stille og roligt at udvikle sig. Jeg boede i USA indtil marts i år, så vi skypede og skypede i timevis hver uge. I januar meldte han pludselig sin ankomst i USA. Han nåede at sove i mit gæsteværelse to nætter, inden vi var sammen første gang (sådan lidt småkikset, vi havde været ude at løbe, og var begge iført løbetøj). Efter en uges kæresteri tog han hjem, og så så vi ikke hinanden igen før i starten af april. Vi har været sammen næsten uafbrudt siden. Han er fuldstændig fantastisk, og jeg håber inderligt, at han er kommet for at blive

  Hmm....Det blev vist ikke så kort alligevel...
  Damsel synes godt om dette.
  I'll never know what I'm capable of, if I don't go where I'm scared to be lost...

Side 1 af 2 12 SidsteSidste

Lignende tråde

 1. Jeg mødte fortiden - og det endte hot!
  Af Løvepigen i forum Kærlighed & forhold
  Svar: 8
  Sidste indlæg: 09-04-2012, 17:48
 2. Jeres påskeplaner
  Af Snykling i forum Caféen - hyggesnak & sjov
  Svar: 25
  Sidste indlæg: 06-04-2012, 18:45
 3. Hvordan mødte .....
  Af Guardian Angel i forum Kærlighed & forhold
  Svar: 4
  Sidste indlæg: 11-04-2011, 17:14
 4. hej, hvad er jeres bud på gud?
  Af sweety i forum Livet generelt
  Svar: 21
  Sidste indlæg: 19-12-2009, 17:28