Debatforum

 1. Krop og sjæl

  1. Selvudvikling & psyke

   Her snakker vi om personlig udvikling, livskvalitet og hvordan vi skaber det liv vi ønsker. Her er også plads til emner som stress, angst og depression.

   4407
   beskeder
  2. Sundhed, krop & fitness

   Her snakker vi om sundhed, sygdom, vægttab, motion og lignende emner.

   3521
   beskeder
  3. Livet generelt

   Her snakker vi mere generelt og bredt om livet. Passer emnet ikke lige på andre kategorier med handler på en eller anden måde om livet, så er dette det rette forum.

   4705
   beskeder
 2. Livsstil og relationer

  1. Kærlighed & forhold

   Er du forelsket eller er i gået fra hinanden? Her snakker vi om alt der har med kærlighed, romantik og forhold at gøre.

   9499
   beskeder
  2. Børn, graviditet & familie

   Her snakker vi om graviditet, vores børn, forældrerollen og om familielivet.

   2859
   beskeder
  3. Studie, job & økonomi

   Stikord: Studieliv, job, karierre, udannelse, penge, forsikring, økonomi, pension og lignende.

   2768
   beskeder
  4. Mode, stil & skønhed

   Her snakker vi mode, shopping og skønhed. Få et godt råd, flash dit seneste køb og del dine mode og skønheds tips.

   1511
   beskeder
 3. Fritid og interesser

  1. Mad og drikke

   Del en god opskrift eller tips til middagen. Hvilken vin skal du vælge? Hvor er det godt at spise? Hvordan steger man en and?

   2169
   beskeder
  2. Musik, tv, film & bøger

   Her snakker vi om musik, film, litteratur og udesendelser i fjernsynet. Del og find inspiration til ny musik, spændende film eller gode bøger.

   3300
   beskeder
  3. Dyr

   Spørgsmål og svar om hunde, katte, gnavere, heste og andre dyr. Snak om dit dyr og del dine oplevelser og fotos.

   1461
   beskeder
  4. Fritid, hjem & hobby

   Her snakker vi om emner som ferie, hobby, kreativitet, bolig, have, oplevelser og hvad man nu ellers foretager sig i fritiden.

   2734
   beskeder
  5. Opslag

   Her kan du lave opslag om køb & slag, efterlysninger, hjælp til spørgeskema, og lignende. Kommercielle opslag er stadig forbudt.

   45
   beskeder
 4. Andet

  1. Aktuelle emner & debat

   Diskuter og snak om aktuelle emner fra medierne. Del din mening, viden og spørgsmål og de aktuelle emner her. (Husk du må ikke kopiere tekster direkte fra andre sider og indsætte det her - lav i stedet et resume og et link)

   6122
   beskeder
  2. Caféen - hyggesnak & sjov

   Stedet hvor vi hygger, deler sjove historier og kommer hinanden ved. Her er plads til lidt af hvert, så kom indenfor og vær med!

   7898
   beskeder
  3. Alt andet som ikke passer i andre kategorier

   Hvis dit emne ikke passer i nogle af de andre kategorier, kan du oprette det her. Så vil det blive flyttet en passende kategori hvis den oprettes senere.

   2391
   beskeder
 • Seneste emner

 • Senest opdaterede emner

  • Tim Hansen
   Splinterny fon sælges
   Det er en fin telefon, og den burde du godt kunne få den pris for, hvis du sætter den til salg i et lidt større marked end her. Men lad være med at nævne de 3150,- Det kan folk selv finde ud af. 
  • sofiesverden
   Splinterny fon sælges
   Nærmere bestemt:  Sony Xperia XZs Black.  Der kan forhandles om prisen. 
  • Tim Hansen
   Splinterny fon sælges
   Experia er en massebetegnelse, du må nok være lidt mere specifik, hvis nogen skal bide på... Og så er der i øvrigt ingen telefon der er mere end 3000 kr. værd, de koster få kroner at fremstille, når først de er udviklet altså  
  • Tim Hansen
   Sig undskyld, USA !!
   Hvis du spørger om om folk er enig i, at den nye Audi TT er en fantastisk bil, og alle taler om en Fiat 500, så ved du bare, beskeden ikke helt er sivet ind
  • sofiesverden
   Splinterny fon sælges
   Sony Experia sælges for 2.000 kr. Den er 3.150 kr. værd.  Den har aldrig været brugt. Jeg har vundet den i en konkurrence. 
  • Prometheus
   Sig undskyld, USA !!
   Log ind for at se dette link. Det passer vel fint nok, når du spørger om folks mening -om de er enige. 

    
  • Tim Hansen
   Sig undskyld, USA !!
   Log ind for at se dette link.: Det var ikke indlægget der er skudt forbi målet, men klientellet her passer indlægget bare ikke til, hvilket du jo her klart beviser. Jeg har forklaret indlægget, og alligevel forstår du ikke emnet.
  • Sunstealer
   Sig undskyld, USA !!
   Ja Log ind for at se dette link. den var vist dødfødt fra starten af. Med den logik der er i op skulle vi jo gå uendeligt langt tilbage. Skulle tyskland så sige undskyld for 1864? Eller en eller anden krig i 1400 grønhvidkål?
  • Søde-Smølf1503
   Forvirring om tilmeld til fibernet
   Jeg bor i et lille  boligselskabe som beslutte af tilmeld os fibernet da de fandt ud af der var nok tilmeldt i  vores by der opstå så et lille problem dem der har med fibernet af gøre kommer til af smide vores tilmeldning  væk boligselskabe valger efter eget udsagn at tilmeld os engang til  jeg har op til flere gang spøgt boligselskabe om vi får fibernet eller ej da jeg synes det vil værre dejligt af få afklar snart så jeg ved hvad jeg skal forhold mig til men svart er kort ved ikke og de ikke kan find ud af det jeg går udfra jeg som lejer ikke selv kan kontakt dem eftersom det er i gammen boligselskabe tilmeldning er forgå    her kommet mine spørgmål til jer så   1 kan jeg selv gøre noget her og hvad ??   2 kan der virke passe boligselskabe ikke kan få det  bekræfte eller afbtkrafte på noget måde ??     3 skal til afdeling sidste i denne måned er der noget jeg kan gøre opmærksom på i forbindes med det som kan hjælp boligselskabe ??
  • Pernille2289
   Forhold til veninde
   Jeg har en veninde som jeg har kendt i snart 10 år. Vi har altid været meget tætte og brugt hinanden meget. Men problemet er så bare..  Jeg fungerer ikke med hende. Altså, hun får mig gang på gang på gang til at føle mig ked af det, bringer mit pis i kog (undskyld udtrykket). Jeg kan godt have problemer med at tage ting nært, det erkender jeg. Og jeg har et pænt stort temperament. Men hun får mig til at føle de ting samtidig med at jeg jo heller ikke rigtig vil undvære hende efter så mange år. Hun ser meget sort/Hvidt på tingene og fx "du må gerne være skuffet, det er dit valg". Jeg kan derfor ikke snakke med hende om tingene. Hun sætter en mur op og skal være meget retfærdig og forklare "det kan du ikke være vred over fordi sådan og sådan". Hun vil aldrig nogensinde være ked af at have gjort mig såret eller skuffet. I hvert fald ikke indrømme det, hun er alt for stolt til det. Min tidligere kæreste syntes hun var decideret ondskabsfuld men det ved jeg nu ikke.  Hvirdan tager man afstand uden at slette helt?