Debatforum

 1. Krop og sjæl

  1. Selvudvikling & psyke

   Her snakker vi om personlig udvikling, livskvalitet og hvordan vi skaber det liv vi ønsker. Her er også plads til emner som stress, angst og depression.

   4393
   beskeder
  2. Sundhed, krop & fitness

   Her snakker vi om sundhed, sygdom, vægttab, motion og lignende emner.

   3520
   beskeder
  3. Livet generelt

   Her snakker vi mere generelt og bredt om livet. Passer emnet ikke lige på andre kategorier med handler på en eller anden måde om livet, så er dette det rette forum.

   4704
   beskeder
 2. Livsstil og relationer

  1. Kærlighed & forhold

   Er du forelsket eller er i gået fra hinanden? Her snakker vi om alt der har med kærlighed, romantik og forhold at gøre.

   9537
   beskeder
  2. Børn, graviditet & familie

   Her snakker vi om graviditet, vores børn, forældrerollen og om familielivet.

   2854
   beskeder
  3. Studie, job & økonomi

   Stikord: Studieliv, job, karierre, udannelse, penge, forsikring, økonomi, pension og lignende.

   2754
   beskeder
  4. Mode, stil & skønhed

   Her snakker vi mode, shopping og skønhed. Få et godt råd, flash dit seneste køb og del dine mode og skønheds tips.

   1511
   beskeder
 3. Fritid og interesser

  1. Mad og drikke

   Del en god opskrift eller tips til middagen. Hvilken vin skal du vælge? Hvor er det godt at spise? Hvordan steger man en and?

   2169
   beskeder
  2. Musik, tv, film & bøger

   Her snakker vi om musik, film, litteratur og udesendelser i fjernsynet. Del og find inspiration til ny musik, spændende film eller gode bøger.

   3298
   beskeder
  3. Dyr

   Spørgsmål og svar om hunde, katte, gnavere, heste og andre dyr. Snak om dit dyr og del dine oplevelser og fotos.

   1461
   beskeder
  4. Fritid, hjem & hobby

   Her snakker vi om emner som ferie, hobby, kreativitet, bolig, have, oplevelser og hvad man nu ellers foretager sig i fritiden.

   2721
   beskeder
  5. Opslag

   Her kan du lave opslag om køb & slag, efterlysninger, hjælp til spørgeskema, og lignende. Kommercielle opslag er stadig forbudt.

   41
   beskeder
 4. Andet

  1. Aktuelle emner & debat

   Diskuter og snak om aktuelle emner fra medierne. Del din mening, viden og spørgsmål og de aktuelle emner her. (Husk du må ikke kopiere tekster direkte fra andre sider og indsætte det her - lav i stedet et resume og et link)

   6094
   beskeder
  2. Caféen - hyggesnak & sjov

   Stedet hvor vi hygger, deler sjove historier og kommer hinanden ved. Her er plads til lidt af hvert, så kom indenfor og vær med!

   7898
   beskeder
  3. Alt andet som ikke passer i andre kategorier

   Hvis dit emne ikke passer i nogle af de andre kategorier, kan du oprette det her. Så vil det blive flyttet en passende kategori hvis den oprettes senere.

   2376
   beskeder
 • Seneste emner

 • Senest opdaterede emner

  • Prometheus
   Rusland åbner Confederations Cup med uinspirerende sejr over New Zealand
   Jeg må indrømme, at disse indlæg med google oversatte tekster, minder mest af alt om spam/reklame for at få folk til at besøge hjemmesiden dkfodbold . com. -En hjemmeside der sælger fodboldtrøjer, men ikke har nogen indformation om hvem der står bag. Dvs. hjemmesiden er måske ren snyd og humbug?! Edit
   Efter at have dykket ned bag hjemmesiden, kan jeg se, at siden er drevet af kinesere (afsløret i koden) og også ejet af kinesere (Whois registeret).  
  • dkfodbold
   Rusland åbner Confederations Cup med uinspirerende sejr over New Zealand
   En Confederations Cup-værtsland har ikke undladt at gå videre til knockout-faser siden 2001. Hvis russerne vil nå dem, bliver de nødt til at være meget bedre, end de var i årets åbner. Rusland scorede på begge sider af halvtime for at sikre en 2-0 sejr over New Zealand i Skt. Petersborg, en præstation, der ikke ligefrem har de to andre hold i Gruppe A, beføjelser Portugal og Mexico, og ryster i deres støvler. Med den russiske præsident Vladimir Putin deltog, dominerede værterne i besiddelse tidligt, men havde intet at vise for det indtil 31. minut. Alexandr Yerokhin beslaglagde en ærgerlig berøring af New Zealand og spillede gennem Denis Glushakov, som chippede målmand Stefan Marinovic og tvang et eget mål af Michael Boxall i scramble.
  • Jan Schultz
   Midsommer - astronomisk og astrologisk
   Da det nu snart er Solhverv og et par dage senere Sankt Hans aften, vil det for mange være klogt lige at finde ud af mere om det astronomiske i dette og at vi samtidig med skiftet går ind i Krebsens stjernetegn - jeg er astrolog og kender til begge fagområder, som indtil begyndelsen af 1600 tallet var et og det samme fag. Tycho Brahe (1546 - 1601) var udøvende i begge videnskaber: den fysiske = astronomien og den åndelige = astrologien. Og en af de sidste udøvere af fællesfaget. Nå, her kommer min tekst Log ind for at se dette link. Hvis du nu ikke er eller vil på Facebook, men godt vil se min artikel, kan du også klikke her: Log ind for at se dette link.
  • dkfodbold
   Christian Pulisics succes kunne ændre, hvordan atleter udvikles i USA
   Hvis du ikke kender Christian Pulisic's navn nu, vil du. Han er den amerikanske fodboldstjerne, som Amerika har ventet på, godt for evigt at se. Han er 18 år gammel og kommer fra Hershey, Pennsylvania. Han har scoret fire mål i sine seneste fem kampe til de amerikanske mænds landshold, da det forsøger at kvalificere sig til verdensmesterskabet i 2018. Han er ikke hype. Han er ikke kun potentiale. Han er en strålende taktisk spiller og allerede en etableret tilstedeværelse med Borussia Dortmund, et traditionelt kraftværk i den tyske professionelle liga. Pulisic har en chance for at skifte fodbold i dette land. Og han kan også ændre den måde fodboldspillere - eller endda basketball og hockey spillere - udvikles på. Den måde, hvorpå han blev bragt sammen af sine forældre, kunne endda svare på det langvarige spørgsmål om amerikansk fodbold, amerikanske spillere og det amerikanske system - hvorfor kan vi ikke skabe ægte elite spillere? Ingen forventer, at USA bliver Tyskland natten over, med bølger og talentfulde bølger, dybden uden for troen. Tidligere national coach Jurgen Klinsmanns strategi var faktisk at underskrive tyske hold castoffs, som havde mindst en amerikansk forælder og tog dem. De rangeres ofte blandt vores bedste.
  • Only a girl
   Selvværd
   Hej jeg selv en 26 årige kvinde, nyelig single, og som også kæmper med at få min selvtillid og selvværd tilbage. Jeg er i den forbindelse begyndt og følge Helsemathilde på instagram, ved ikke om du kender henden. Men hun skriver nogle virkelig gode blogs engang i mellem og poster en masse fede ting, hun deltog blandt andet i en kampagne for kvinder " ord sætter sig fast". Jeg elsker at følge hende, hun står virkelig op for sig selv og siger fuck idealet, hun vil ikke pakke sig ind, hun er som hun er.. Jeg pisse misundlig på hende, og ønsker at være lige som henden, fri som en fugl og være glad for min krop og den jeg er. Kan kun varmt anbefale hende, nu ved jeg ikke helt præcis hvad det er du døjer med?. men håber mit svar kunne hjælpe dig lidt, skriv gerne hvis det er  
  • Plotin
   Selvværd
   Selvværd hænger nøje sammen med "selvtillid", evnen til at "elske sig selv, som man fremtræder og gerne vil fremtræde, "præsentere sig", for andre" og modet til at forandre på dét, der forhindrer én i at gøre det sidste.   Holder du af dig selv, som du fremtræder og præsenterer dig for andre, og kan du stå inde for dine handlinger i forhold til dine medmennesker?   Hvis dit svar er "JA!", så kan du føle selvværd.   Hvis dit svar er "NEJ, bestemt ikke!", så har du noget at arbejde med, i forhold til dig selv!   Du har intet skrevet i din profil under "Om mig".   Hvilke tre informationer om dig selv vil du gerne have, vi andre skal kunne "vurdere dig ud fra"?   Hvor ofte har du stillet spørgsmålet: "Hvordan opfatter du mig?" til kammerater, familiemedlemmer, nære veninder, kærester, kollegaer eller andre i dine omgivelser, og uden anden reaktion fra din side, end blot at lytte, uden at kommentere eller gøre forsøg på at "forsvare og forklare dig"?   Du skriver selv: "Ingen har sagt noget til mig".   Såh: ...?
  • Tiberius
   Erfaringer med transportselskaber
   Så fik jeg endelig langt om længe leveret min pakke. Jeg modtog en email afsendt af GLS, at jeg nu kunne afhente min pakke på en Shell tank i Sønderborg. Jeg styrtede af sted, og fik så udleveret forsendelsen. Jeg kunne se på pakken af den var afsendt fra England med UPS, og var så havnet i Holland, hvor et eller andet mystisk hollandsk selskab tog over. Der efter overtog GLS så forsendelsen. Jeg synes at det har taget urimeligt lang tid, og så har pakken altså været i tre selskabers hænder.Det er altså den nye verden i dag... Jeg er ikke sikker på at jeg kan lide fagre nye verden. Men jeg skal vel være glad for at jeg fik min pakke - jeg har været så urolig for om jeg fik den.   
  • Sunstealer
   Selvværd
   Øem, er du en kvinde eller en mand? Med det navn.og med lille selvværd, vil jeg gætte kvinde. Undskyld kvinder. Jeg er jo en mand så min rejse er nok anderledes end den du har haft, men. Da jeg var lille led jeg også af forfærdeligt lavt selvværd. Svært at sige hvorfor, men jeg var ret genert, så det spillede jo nok også en rolle. Men jeg startede til Judo som 6 årig. Det hjalp lidt. Som 9 årig startede jeg til Karate, det hjalp meget. Så da jeg kom i puperteten og pigerne blev intresseret, hjalp det selvfølgelig også en del. Så da jeg blev 16 og var blevet god til Karate og havde haft min første sexuelle oplevelse, steg mit selvværd, og det er faktisk ikke faldet siden. Så, man kunne måske sige at kampsport er vejen frem. Det vil nok virke for nogen, fordi det giver selvtillid når du "ved" at ingen i verden kan klare dig. However, du er ikke nogen spring chicken, og har været rund om blokken nogle gange. Så jeg undre mig, Har du altid haft det sådan? Eller er det nyt? Mange ting kan jo skabe et negativt selvbillede, så jeg tænker: var der nogen speciel hændelse der skabte denne følelse? Eller er det noget der altid har været der? Alt efter hvad dit problem er, er der forskellige terapi former der kan hjælpe. Uanset om dit problem er fysisk eller psykisk er der hjælp at hente. Så kan du forklare lidt mere om hvordan det føles, så vil det være lidt lettere at hjælpe dig. V.h. Kim
  • Mejse
   Selvværd
   Hej alle herinde. Ville lige spørge om i havde nogle gode råd til hvordan man kan få lidt mere selvværd. Synes jeg går og kæmper lidt med det. Der er ikke nogen der har sagt noget til mig. 
  • Centrum
   Fuldskæg
   Et modefænomen, tænker jeg det er. Personligt så har jeg ikke noget imod at mænd har skæg, min egen har det, men det skal være kort. Når det bliver langt så er det, efter min mening, ganske ulækkert.  Centrum