Debatforum

 1. Krop og sjæl

  1. Selvudvikling & psyke

   Her snakker vi om personlig udvikling, livskvalitet og hvordan vi skaber det liv vi ønsker. Her er også plads til emner som stress, angst og depression.

   4.377
   beskeder
  2. Sundhed, krop & fitness

   Her snakker vi om sundhed, sygdom, vægttab, motion og lignende emner.

   3.514
   beskeder
  3. Livet generelt

   Her snakker vi mere generelt og bredt om livet. Passer emnet ikke lige på andre kategorier med handler på en eller anden måde om livet, så er dette det rette forum.

   4.694
   beskeder
 2. Livsstil og relationer

  1. Kærlighed & forhold

   Er du forelsket eller er i gået fra hinanden? Her snakker vi om alt der har med kærlighed, romantik og forhold at gøre.

   9.522
   beskeder
  2. Børn, graviditet & familie

   Her snakker vi om graviditet, vores børn, forældrerollen og om familielivet.

   2.848
   beskeder
  3. Studie, job & økonomi

   Stikord: Studieliv, job, karierre, udannelse, penge, forsikring, økonomi, pension og lignende.

   2.745
   beskeder
  4. Mode, stil & skønhed

   Her snakker vi mode, shopping og skønhed. Få et godt råd, flash dit seneste køb og del dine mode og skønheds tips.

   1.504
   beskeder
 3. Fritid og interesser

  1. Mad og drikke

   Del en god opskrift eller tips til middagen. Hvilken vin skal du vælge? Hvor er det godt at spise? Hvordan steger man en and?

   2.168
   beskeder
  2. Musik, tv, film & bøger

   Her snakker vi om musik, film, litteratur og udesendelser i fjernsynet. Del og find inspiration til ny musik, spændende film eller gode bøger.

   3.298
   beskeder
  3. Dyr

   Spørgsmål og svar om hunde, katte, gnavere, heste og andre dyr. Snak om dit dyr og del dine oplevelser og fotos.

   1.448
   beskeder
  4. Fritid, hjem & hobby

   Her snakker vi om emner som ferie, hobby, kreativitet, bolig, have, oplevelser og hvad man nu ellers foretager sig i fritiden.

   2.716
   beskeder
  5. Opslag

   Her kan du lave opslag om køb & slag, efterlysninger, hjælp til spørgeskema, og lignende. Kommercielle opslag er stadig forbudt.

   35
   beskeder
 4. Andet

  1. Aktuelle emner & debat

   Diskuter og snak om aktuelle emner fra medierne. Del din mening, viden og spørgsmål og de aktuelle emner her. (Husk du må ikke kopiere tekster direkte fra andre sider og indsætte det her - lav i stedet et resume og et link)

   6.084
   beskeder
  2. Caféen - hyggesnak & sjov

   Stedet hvor vi hygger, deler sjove historier og kommer hinanden ved. Her er plads til lidt af hvert, så kom indenfor og vær med!

   7.895
   beskeder
  3. Alt andet som ikke passer i andre kategorier

   Hvis dit emne ikke passer i nogle af de andre kategorier, kan du oprette det her. Så vil det blive flyttet en passende kategori hvis den oprettes senere.

   2.363
   beskeder
 • Seneste emner

 • Senest opdaterede emner

  • Hatten
   Husmorråd søges - gule skjolder
   Om ikke så brug eddike, 1:10 (1dl eddike + 1liter vand) og lig skjorten i blød i mindst 10 min eller gerne over natten. Et andet tips er vodka. Hæld vodka på pletten og gnub skjorten lidt forsigtigt og smid den så ind i maskinen.  Vodka er osse god at bruge om man skal fjerne lugten af sved, kom det i en sprayflaske og spray det på tøjet der lugter og lad det så tørre, man behøver ikke vaske det bagefter for vodka lugter ikke nå det er fordampet. 
  • Tim Hansen
   Husmorråd søges - gule skjolder
   Log ind for at se dette link. Ja lige præcis det jeg forsøgte at formulere, men du er jo prof 
  • Tim Hansen
   Deldig ??
   Log ind for at se dette link. Det havde jeg ikke lige tjekket  Det kan godt være det hurtig blev en rodet side, hvis ikke der var nogle retningslinjer, så det er okay  
  • Plotin
   Husmorråd søges - gule skjolder
   Vanish - ikke for at reklamere for et bestemt produkt, men det virker faktisk ofte forbavsende effektivt. Problemet, med den slags pletter er, at har tøjet først været vasket forinden pletten er blevet opløst, er det nærmest umuligt at rette op på skaden.
  • Anonym2
   Deldig ??
   Retningslinierne tillader ikke opslag på andre sprog, da alle skal kunne læse og forstå indlæg.   Jeg kan godt se din pointe, Tim Hansen, men det er nu rart med en dansk side hvor der skrives på  dansk så alle kan være med. Det er jo ikke alle der kan læse og forstå engelsk. 
  • Hatten
   Husmorråd søges - gule skjolder
   Bland citronsyre-pulver og opvaskesæbe sammen 50/50, lad det sidde på pletterne i en halv timme og vask det så normalt. Og lær manden at hænge skjorterne op på en bøjle så de kan tørre, de skal ikke ligge i en bunke på gulvet eller i vasketøjskurven.
  • Tim Hansen
   Husmorråd søges - gule skjolder
   Farveløs eddike på platten... Brug en klud eller eller lignende, til du får pletten helt vædet ind, og vask den så igen i maskinen. Jeg har nu altså været ude for man ikke kunne fjerne pletten, men det er da et forsøg værd. Det kan også bruges ved svedlugt fra løbe tøj eller sko. Man skulle også kunne bruge citronsyrepulver og farveløs opvaskemiddel, men det må du nok hellere google, og finde nogen der rent faktisk har prøvet det, så du ikke ødelægger tøjet. Det kan i sær være et problem, hvis du har vasket flere gange uden at fjerne skjolderne... Jeg tror lidt det trækker ind i stoffet og bliver umuligt at fjerne, men hvad ved jeg om det?
  • Lokkeduen
   Husmorråd søges - gule skjolder
   Hey, Jeg har lagt mærke til, at mandens tøj bliver gulligt under armene - og det går ikke rigtig af i vask. Jeg har allerede købt en nivea black 'n white-deo til ham, men kan jeg gøre noget ved det, som allerede er blevet gult? Han er meget glad for sit tøj... KH
  • Tim Hansen
   Deldig ??
   Nu spørger jeg måske lidt dumt, men det er jo kun fordi jeg ikke ved bedre... Kan du ikke bare skrive på engelsk her? Jeg tænker lidt, man laver vel ikke en dansk side, for så at forlange der skal skrives på engelsk? Men alle steder kan der vel være plads til begge dele?
  • Soyyo
   Deldig ??
   Ikke reddit....