Debatforum

 1. Krop og sjæl

  1. Selvudvikling & psyke

   Her snakker vi om personlig udvikling, livskvalitet og hvordan vi skaber det liv vi ønsker. Her er også plads til emner som stress, angst og depression.

   4.384
   beskeder
  2. Sundhed, krop & fitness

   Her snakker vi om sundhed, sygdom, vægttab, motion og lignende emner.

   3.520
   beskeder
  3. Livet generelt

   Her snakker vi mere generelt og bredt om livet. Passer emnet ikke lige på andre kategorier med handler på en eller anden måde om livet, så er dette det rette forum.

   4.697
   beskeder
 2. Livsstil og relationer

  1. Kærlighed & forhold

   Er du forelsket eller er i gået fra hinanden? Her snakker vi om alt der har med kærlighed, romantik og forhold at gøre.

   9.533
   beskeder
  2. Børn, graviditet & familie

   Her snakker vi om graviditet, vores børn, forældrerollen og om familielivet.

   2.852
   beskeder
  3. Studie, job & økonomi

   Stikord: Studieliv, job, karierre, udannelse, penge, forsikring, økonomi, pension og lignende.

   2.750
   beskeder
  4. Mode, stil & skønhed

   Her snakker vi mode, shopping og skønhed. Få et godt råd, flash dit seneste køb og del dine mode og skønheds tips.

   1.504
   beskeder
 3. Fritid og interesser

  1. Mad og drikke

   Del en god opskrift eller tips til middagen. Hvilken vin skal du vælge? Hvor er det godt at spise? Hvordan steger man en and?

   2.169
   beskeder
  2. Musik, tv, film & bøger

   Her snakker vi om musik, film, litteratur og udesendelser i fjernsynet. Del og find inspiration til ny musik, spændende film eller gode bøger.

   3.298
   beskeder
  3. Dyr

   Spørgsmål og svar om hunde, katte, gnavere, heste og andre dyr. Snak om dit dyr og del dine oplevelser og fotos.

   1.458
   beskeder
  4. Fritid, hjem & hobby

   Her snakker vi om emner som ferie, hobby, kreativitet, bolig, have, oplevelser og hvad man nu ellers foretager sig i fritiden.

   2.718
   beskeder
  5. Opslag

   Her kan du lave opslag om køb & slag, efterlysninger, hjælp til spørgeskema, og lignende. Kommercielle opslag er stadig forbudt.

   41
   beskeder
 4. Andet

  1. Aktuelle emner & debat

   Diskuter og snak om aktuelle emner fra medierne. Del din mening, viden og spørgsmål og de aktuelle emner her. (Husk du må ikke kopiere tekster direkte fra andre sider og indsætte det her - lav i stedet et resume og et link)

   6.087
   beskeder
  2. Caféen - hyggesnak & sjov

   Stedet hvor vi hygger, deler sjove historier og kommer hinanden ved. Her er plads til lidt af hvert, så kom indenfor og vær med!

   7.898
   beskeder
  3. Alt andet som ikke passer i andre kategorier

   Hvis dit emne ikke passer i nogle af de andre kategorier, kan du oprette det her. Så vil det blive flyttet en passende kategori hvis den oprettes senere.

   2.373
   beskeder
 • Seneste emner

 • Senest opdaterede emner

  • Søde-Smølf1503
   flexline go eller no go
   Hvad er jeres holdning til brug af disse flexliner?  jeg bryder mig ikke om når vi møder hunde med flexline når vi går tur nok meste fordi de fleste vi har mødt ikke ved hvad den lås på snoren skal bruges til. Jeg forstår nu Helle ikke helt mening med af brug flexline selvom dem der bruge dem siger de gør det fordi hunden har mere frihed spørgmål er hvor mange frihed en hund skal havde når den går tur jeg bruge en almindelig Line til min og han går lige ved side af mig og jeg synes han har fint frihed til af snuse og gør det han skal og jeg føler jeg har kontrol over ham. Virker jeg ikke altid føler dem med flexline har. Jeg har værre ved af fald grund en hund der gik 5-8 m foran sin andre og gik rundt om mig. Hvis bare de ejer kunne find ud af hunden ikke altid behov af gå så lang Line er så vil det værre dejlig 
  • Sunstealer
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Hej Da jeg blev steriliseret var jeg bare til en samtale med min læge, så hun var sikker på at det var det jeg ville. Der var ingen psykologisk vurdering. Hun synes godt nok at jeg var lidt ung (26), men indstillede mig til det. Og efter ca et års ventetid blev jeg indkaldt til operationen.
  • Hatten
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Jeg så nu at der mangler ett ikke i  "Hun synes at man har noget galt psykiskt om man som kvinde ikke kan få børn på naturlig vej, enten genem at man ikke har egne æg eller at de simpelthen bare ikke vil blive i livmoderen" der skal stå Hun synes at man ikke har noget galt psykiskt om man som kvinde ikke kan få børn på naturlig vej, enten genem at man ikke har egne æg eller at de simpelthen bare ikke vil blive i livmoderen. Og jeg kan desværre sige at der er kvinder der ser sig selvom psykisk syge fordi de ikke vil havde børn eller at de ikke har nogen kærlighed til de børn de har født. Nogen ser det som tegn på fødselsdepression eller bare en helt "normal" depression og det kan det sagtens osse være men der er osse kvinder der får børn fordi det er hvad samfundet maler op at kvinde skal havde selvom de så ikke ser det sådan selv. 

   Jeg har selv ikke lyst til børn og kigger lidt på om jeg kan blive steriliseret og/eller donere min livmoder til en kvinde der mangler en, desværre så koster det at få/give en livmodertransplantion. og man skal gå igenem en psykologisk undersøgning og samtale for at blive steriliseret, heldigvis er det både som kvinde og mand og ikke kun som kvinde... Jeg er stolt moster, faster og tante og jeg elsker dem alle sammen.  Men mange tak for alle jeres svar!   
  • No.1Wasxi
   Dupreeh
   Fåk jonitanner ej undsyldits allrigth  
  • No.1Wasxi
   Dupreeh
   Ohhhhh darn boi he's home 
  • No.1Wasxi
   Dupreeh
   Kk dats cool man dats cool  np zero fåks given i knew it 
  • No.1Wasxi
   Dupreeh
   Hej.  Duuuudes jeg er mr. Dupreeh in the motherfucking house. Ya know ima csgo player de most succesful one in fakt, Fåååååååk ya all niggas im da good in da house nigga. cya bois and gils 
  • No.1Wasxi
   DudeP
   Hey waddup     virker det  måske idiot
  • Outside
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   NEJ! Ikke at det skal gøre mig ekspert, men jeg er psykologistuderende, så jeg arbejder/læser meget med/om hvordan vi fungerer og specielt psykisk. Jeg synes, det er en anelse absurd at sige, at man må være psykisk syg, fordi man tager et valg, der stadig anses at være på "kant af normen". Der er intet galt i at prioritere andre ting i livet end andre mennesker. Det er korrekt, at vi oftest af naturlige og helt biologiske årsager vil have børn, da vi som dyrerne har et behov/ønske om at viderebringe vores gener og måske har mange af os endda også et behov for at skulle tage sig af et andet menneske.  Dette betyder dog slet ikke, at det gælder for ALLE. Vi har alle forskellige behov, vi udvikler os på forskellige måder, og vi møder og oplever forskellige ting i livet som gør, at vi danner os nogle behov eller andre, at vi skaber os nogle opfattelser eller andre af livet, fremtiden og vores egne ønsker og behov. Nogle mennesker går bare i en anden retning, som betyder, at de fravælger en ting. At det så er børn i nogle tilfælde er jo så bare det. Jeg kender en super frisk, intelligent og yderst rask kvinde, som har fravalgt børn grundet sin karriere. Hun har et job, som gør, at hun rejser meget. Hun nyder tilgengæld sine nevøer og niecer, som hun elsker til månen og tilbage. Men hun fravælger selv børn.  Jeg håber virkelig ikke, at der går kvinder/piger rundt og tror, at de er psykisk syge, fordi de bare ikke ønsker eller føler, at de har lyst til at få børn. Det er der intet galt i. Det er normalt at have andre behov end andre også selvom det er mod majoriteten. :-) 
  • Anonym2
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Jeg vil da ikke betragte mig selv som værende psykisk syg fordi jeg har fravalgt børn. Det har dog ikke været forfængeligheden der har styret den beslutning - Jeg har bare aldrig haft lyst til at få børn.  Jeg er tit blevet spurgt om jeg ikke føler at der mangler noget i mit liv fordi jeg ikke har børn, men alt i alt er jeg ganske tilfreds med mit liv og har heldigvis en mand, der heller ikke har ønsket at få børn. Vi bruger tiden på hinanden istedet og skal ikke passe ferieplaner eller andet ind i skoleåret. Det er jo så en fordel for vores kolleger med børn, da ingen af os behøver at holde ferie når skolerne holder ferie.  Der er kvinder som ikke kan få børn på grund af fysisk sygdom og det kan da aldrig kaldes en psykisk sygdom. Måske din ven skulle uddanne sig lidt omkring forskellen på psyke og fysik...