Debatforum

 1. Krop og sjæl

  1. Selvudvikling & psyke

   Her snakker vi om personlig udvikling, livskvalitet og hvordan vi skaber det liv vi ønsker. Her er også plads til emner som stress, angst og depression.

   4.389
   beskeder
  2. Sundhed, krop & fitness

   Her snakker vi om sundhed, sygdom, vægttab, motion og lignende emner.

   3.520
   beskeder
  3. Livet generelt

   Her snakker vi mere generelt og bredt om livet. Passer emnet ikke lige på andre kategorier med handler på en eller anden måde om livet, så er dette det rette forum.

   4.701
   beskeder
 2. Livsstil og relationer

  1. Kærlighed & forhold

   Er du forelsket eller er i gået fra hinanden? Her snakker vi om alt der har med kærlighed, romantik og forhold at gøre.

   9.537
   beskeder
  2. Børn, graviditet & familie

   Her snakker vi om graviditet, vores børn, forældrerollen og om familielivet.

   2.854
   beskeder
  3. Studie, job & økonomi

   Stikord: Studieliv, job, karierre, udannelse, penge, forsikring, økonomi, pension og lignende.

   2.754
   beskeder
  4. Mode, stil & skønhed

   Her snakker vi mode, shopping og skønhed. Få et godt råd, flash dit seneste køb og del dine mode og skønheds tips.

   1.504
   beskeder
 3. Fritid og interesser

  1. Mad og drikke

   Del en god opskrift eller tips til middagen. Hvilken vin skal du vælge? Hvor er det godt at spise? Hvordan steger man en and?

   2.169
   beskeder
  2. Musik, tv, film & bøger

   Her snakker vi om musik, film, litteratur og udesendelser i fjernsynet. Del og find inspiration til ny musik, spændende film eller gode bøger.

   3.298
   beskeder
  3. Dyr

   Spørgsmål og svar om hunde, katte, gnavere, heste og andre dyr. Snak om dit dyr og del dine oplevelser og fotos.

   1.461
   beskeder
  4. Fritid, hjem & hobby

   Her snakker vi om emner som ferie, hobby, kreativitet, bolig, have, oplevelser og hvad man nu ellers foretager sig i fritiden.

   2.721
   beskeder
  5. Opslag

   Her kan du lave opslag om køb & slag, efterlysninger, hjælp til spørgeskema, og lignende. Kommercielle opslag er stadig forbudt.

   41
   beskeder
 4. Andet

  1. Aktuelle emner & debat

   Diskuter og snak om aktuelle emner fra medierne. Del din mening, viden og spørgsmål og de aktuelle emner her. (Husk du må ikke kopiere tekster direkte fra andre sider og indsætte det her - lav i stedet et resume og et link)

   6.087
   beskeder
  2. Caféen - hyggesnak & sjov

   Stedet hvor vi hygger, deler sjove historier og kommer hinanden ved. Her er plads til lidt af hvert, så kom indenfor og vær med!

   7.898
   beskeder
  3. Alt andet som ikke passer i andre kategorier

   Hvis dit emne ikke passer i nogle af de andre kategorier, kan du oprette det her. Så vil det blive flyttet en passende kategori hvis den oprettes senere.

   2.373
   beskeder
 • Seneste emner

 • Senest opdaterede emner

  • dkfodbold
   Real Madrid vinder første La Liga-titel om fem år
   På vej til La Liga's sidste dag havde Barcelona stadig en hypotetisk chance for at vinde en tredje lige spansk ligatitel. Det var faktisk mere end hypotetisk. Det var troværdigt. Men det var nødt til at slå Eibar hjemme og Real Madrid måtte binde eller tabe i Malaga. Real tog en tidlig ledelse og afstod det aldrig på vej til en 2-0 sejr, og Barca blev næsten forstyrret af puny Eibar - som sluttede tiende på trods af sin stigning og et stadion med plads til kun 7.000 - før han tog en 4-2 sejr ud af ilden. Ikke det var noget, da Zinedine Zidanes side gjorde hvad det var nødvendigt at gøre. Det var Real Madrid's 33. league titel i sin historie - en spansk record, og ni mere end andetplads Barcelona - og dens første siden 2011-12 sæsonen. Det slutter et løb, hvor Real havde vundet Champions League to gange uden at vinde sin indenlandske liga. I løbet af det andet minut blev Cristiano Ronaldo afsendt af Iscos fantastiske ball og afrundet Carlos Kameni for at rulle den ind i nettet.
  • Centrum
   Nogen der ved noget om deltidssygemelding?
   Jeg har været deltidssygemeldt. Jeg var, dengang, faldet ned af en handicaplift (sådan en bag på en bil) og havde slået mig ret meget. Da mit bækken var skævt måtte jeg kun gå i 3 timer om dagen, hvor jeg normalt, på en dag, gik 6-7 timer. Da jeg havde det svært med at blive sygemeldt og egentlig gerne ville gøre det jeg kunne, lavede jeg en aftale med kommunen om at jeg gik de tre timer om dagen og så fik jeg supplerende sygedagpenge. Sagsbehandleren kunne jo godt se fornuften i at lave noget også selvom det ikke var så meget. Så hvis du skal sygemeldes for en længere periode så er det kommunen/jobcenteret du skal snakke med. Jeg er ret sikker på at du kan få lov at komme i virksomhedspraktik. Når det er psykisk du er syg, så er de oftest ret villige til at køre et prøveforløb fordi ingen tjener på at du smides ud i et job der sender dig tilbage i endnu en sygeperiode.    Centrum
  • Søde-Smølf1503
   frustreret
   selvon jeg ikke kan li ikke at værre flink har jeg tænke over hvordan jeg kunne hjælp mig selv og jeg er nået frem til af jeg blev nød til af ligge dette flinkhed fra mig ivalfald over fra ham og værre lidt mere hård ved ham og fortæl ham at han ikke skal blade sig i mit liv 
  • Tiberius
   Nogen der ved noget om deltidssygemelding?
   Jeg tilslutter mig Tim Hansens betragtninger - tal med din læge før at du foretager dig noget.
  • Tim Hansen
   Nogen der ved noget om deltidssygemelding?
   Den letteste måde at opstille det på er, at det ikke er dig der bestemmer om du skal være deltidssygemeldt. Er du rask, så skal du stå til rådighed for arbejdsmarkedet, og er du syg, så kan du modtage sygedagpenge.  Hvis du havde været sygemeldt og i job, så havde du blot kunne arbejde 10 timer i ugen, og fået sygedagpenge for resten, men i din situation, er selv din egen død ikke garanti for, at de lader dig være i fred. De fleste mennesker der ser ned på folk på kontanthjælp, har glemt at undersøge reglerne for hvorledes man kan havne der. Du kan som udgangspunkt være sygemeldt i 22 uger, så hedder det kontanthjælp og tilhørende loft. Men din kommune kan vurdere at du kan fortsætte på sygedagpenge eller slippe fri af loftet pga. Helbredet. Så før du selv begynder på noget, så bør du nok rådføre dig med din læge.    
  • Lokkeduen
   Nogen der ved noget om deltidssygemelding?
   Hej medbloggere Jeg er arbejdsløs og sygemeldt, har været det i nogle måneder nu. Går i behandling i psykiatrien. Overvejer at melde mig delvist rask (hvis man kan det), men jeg kender ikke konsekvenserne.
   Jeg mener ikke, jeg er klar til et fuldtidsjob eller kan magte det oven i behandlingen. Men tænker at halv tid kunne måske være? Men hvis der bliver stillet for mange krav til mig, ramler det hele igen. Altså hvis jeg skal søge flere jobs om ugen, til jævnlige møder med a-kassen og smides ud i virksomhedspraktik... Er der nogen af jer, der kender reglerne for, hvis man er deltidssygemeldt? 
  • Sunstealer
   frustreret
   Hej søde Du kunne jo lade være med at være flink og sige til ham at han skal fucke af og lade dig være. Ellers for du lavet et fucking tilhold på ham. Alternativet er vel at købe en hairspray eller pebberspray og give ham et sprøjt af det når han henvender sig. Så skal han nok lære det. Med venlig hilsen 
  • Søde-Smølf1503
   frustreret
   Det er hvad jeg et utrolig hvor mange en person kan ødelægge for en jeg har virke brug for et råd til hvad jeg for stoppet denne person. Sagen er at jeg desværre del by med en som mener det er hans ret af blade sig i mit liv jeg kan ikke lave noget ude han blade sig i dag spøgt han mig hvad jeg hvade fået ud af mit liv og om jeg ikke skulle find noget andre en af besøg en familie medlem som bor ret tit på mig virke jeg ikke kan se noget galt i jeg gør det lang fra hverdag da jeg spøgt vedkomme om han vist alt hvad jeg fortog mig var svar som forvent nej jeg er rigtig frustreret jeg er ved af blev sindyg af det jeg ved ikke hvornår jeg løber ind i ham 
  • Note
   Maleri?
   Mange tak for hjælpen Prometheus 
  • sofiesverden
   Komplimenter
   Nåh, hvor sødt. Det kan jeg godt forstå du stadig husker tydeligt.