Debatforum

 1. Krop og sjæl

  1. Selvudvikling & psyke

   Her snakker vi om personlig udvikling, livskvalitet og hvordan vi skaber det liv vi ønsker. Her er også plads til emner som stress, angst og depression.

   4.377
   beskeder
  2. Sundhed, krop & fitness

   Her snakker vi om sundhed, sygdom, vægttab, motion og lignende emner.

   3.519
   beskeder
  3. Livet generelt

   Her snakker vi mere generelt og bredt om livet. Passer emnet ikke lige på andre kategorier med handler på en eller anden måde om livet, så er dette det rette forum.

   4.694
   beskeder
 2. Livsstil og relationer

  1. Kærlighed & forhold

   Er du forelsket eller er i gået fra hinanden? Her snakker vi om alt der har med kærlighed, romantik og forhold at gøre.

   9.522
   beskeder
  2. Børn, graviditet & familie

   Her snakker vi om graviditet, vores børn, forældrerollen og om familielivet.

   2.851
   beskeder
  3. Studie, job & økonomi

   Stikord: Studieliv, job, karierre, udannelse, penge, forsikring, økonomi, pension og lignende.

   2.750
   beskeder
  4. Mode, stil & skønhed

   Her snakker vi mode, shopping og skønhed. Få et godt råd, flash dit seneste køb og del dine mode og skønheds tips.

   1.504
   beskeder
 3. Fritid og interesser

  1. Mad og drikke

   Del en god opskrift eller tips til middagen. Hvilken vin skal du vælge? Hvor er det godt at spise? Hvordan steger man en and?

   2.169
   beskeder
  2. Musik, tv, film & bøger

   Her snakker vi om musik, film, litteratur og udesendelser i fjernsynet. Del og find inspiration til ny musik, spændende film eller gode bøger.

   3.298
   beskeder
  3. Dyr

   Spørgsmål og svar om hunde, katte, gnavere, heste og andre dyr. Snak om dit dyr og del dine oplevelser og fotos.

   1.453
   beskeder
  4. Fritid, hjem & hobby

   Her snakker vi om emner som ferie, hobby, kreativitet, bolig, have, oplevelser og hvad man nu ellers foretager sig i fritiden.

   2.716
   beskeder
  5. Opslag

   Her kan du lave opslag om køb & slag, efterlysninger, hjælp til spørgeskema, og lignende. Kommercielle opslag er stadig forbudt.

   36
   beskeder
 4. Andet

  1. Aktuelle emner & debat

   Diskuter og snak om aktuelle emner fra medierne. Del din mening, viden og spørgsmål og de aktuelle emner her. (Husk du må ikke kopiere tekster direkte fra andre sider og indsætte det her - lav i stedet et resume og et link)

   6.086
   beskeder
  2. Caféen - hyggesnak & sjov

   Stedet hvor vi hygger, deler sjove historier og kommer hinanden ved. Her er plads til lidt af hvert, så kom indenfor og vær med!

   7.898
   beskeder
  3. Alt andet som ikke passer i andre kategorier

   Hvis dit emne ikke passer i nogle af de andre kategorier, kan du oprette det her. Så vil det blive flyttet en passende kategori hvis den oprettes senere.

   2.368
   beskeder
 • Seneste emner

 • Senest opdaterede emner

  • Centrum
   Ægløsning
   Nu er det jo ikke så længe siden vi havde december og "de kloge" har altid sagt at man skal forvente at kroppen først er normal efter ca. 3 måneder. Det der virker bedst er non focus. Læg alle tankerne på hylden om hvor og hvornår. Brug tiden på bare at nyde at i er bare jer to og tro på at når det sker så sker det. Det tog os næsten 6 år og alskens undersøgelser, der ikke påviste noget som helst. Går man først ind i tankerne om at der er noget galt eller at man måske ikke kan, så bliver sex en pligt og slet ikke så interessant.  Da jeg endelig blev gravid og fødte første bare, så turde jeg ikke bruge prævention for tænk hvis der skulle gå lige så lang tid før nr. 2 kom. Resultatet var at jeg var gravid med nummer 2 allerede da min baby var 5 mdr. Efter startproblemerne endte jeg med at få fire børn...næsten på en perlerække Det kommer når tid er Kh. Centrum  
  • Hatten
   Ægløsning
   Det kan tage lidt tid før din ægløsning er kommet tilbage i sin normale cirkel nå du har taget ppiller før. Mit bedste tips er at om du nu er urolig så gå til en gynekolog og bliv undersøgt, de der prøver du snakker om virker ikke til 100% og de kan vise falske svar, præcist ligesom et graviditetstest.   
  • Note
   Ægløsning
   Hej.
   Min kæreste og jeg har besluttet os for at prøve at blive gravide, jeg smed p-pillerne her i december og har lige siden prøvet at finde ud af hvornår jeg har ægløsning.
   Jeg har altid haft en stabil menstruationscyklus, men siden jeg smed p-pillerne har den været uregelmæssigt, så det har været svært at finde ud af hvornår jeg præcis har ægløsning.
   Jeg  tager de her ægløsningstest, men jeg har endnu ikke haft en positiv test - og så kan jeg ikke lade være med at tænke om jeg overhovedet har haft ægløsning? eller om jeg tager de her test forkert så at sige?

   Jeg tager testen om morgenen og i anvisningen står der at tisset skal have temperaturen mellem 10-30c og det prøver jeg så vidt muligt at følge (det er svært at vurdere temperaturen når jeg ikke har noget at måle det med)
   MEN er det nødvendigt at den har de temperaturer eller kan man også bare tage testen med det samme? Nogen erfaringer med det?
   Er der nogen der selv har oplevet negative test? og hvad gjorde i?  
   Hvor mange gange om dagen tager i sådan en test?
  • Themafiaqueen
   Mine følelser skrevet ned for første gang
   Mine føleser skrevet ned for første gang i hele mit liv.  Der er et pres på mine følelser.   Jeg føler et pres på mig selv, et pres der kun bliver større og større for hver dag der går. Jeg ved ikke hvad jeg vil med mit liv eller hvordan mit liv kommer til at foregå. Jeg ved hvad jeg interesser mig for men ved ikke om jeg kan klare det. Jeg har nu prøvet mig frem, på forskellige uddannelsesinstitutioner og skoler i håb om, at jeg pludselig ville indse, at jeg havde en passion for det men indtil videre uden held.   Jeg hører om konstant andre tale om deres passion for ting - eller om at andre er passionerede omkring noget. Men her sidder jeg og ikke ved noget, jeg har brugt meget af mit liv på at prøve at finde ud af hvad jeg vil og kæmpet med nogle sværere ting i mit liv, jeg har fordybet mig i passion for buddha statuer, at tegne og dans. Ikke just noget jeg kan tage med mig videre for at få den uddannelse eller job jeg forventer, og desværre ikke noget jeg kan leve af.   Nu sidder jeg tilbage med en tom følelse. Jeg har selvfølgelig selv været skyld i noget af det. Jeg har nok mest af alt brug for at komme ud på arbejdsmarkedet og tjene nogle penge eller starte på noget helt andet. Jeg har fået prøvet nogle ting igennem mit liv, men jeg føler lidt at jeg bliver presset ud i det, at skulle vælge en uddannelse lige nu. Det her er sidste chance... De nye reformer og det med at sidde på kontanthjælp hjælper ikke. Venter man, går det ikke kun ud over ens ejet liv - men også ens økonomi. Jeg synes allerede jeg sidder stramt i det som det er nu.   Jeg har altid ønsket og håbet at kunne sidde ned bare med mine forældre og fortælle dem om hvad jeg føler og hvordan jeg har det inde i mit hjerte.   Men jeg føler bare ikke, at det der forgår med mit liv lige nu ikke skal gå den vej som jeg selv vil have det, jeg vil gerne gøre min familie stolt men nogle gange er det den sværere del af for gjort. Det er ikke det her, jeg vil leve med resten af mit liv med eller være som.   Selvom om jeg ved hvad uddannelse jeg gerne vil tag så føler jeg mig lidt fortabt og ved ikke hvad der skal til for at det skal ske. Jeg ved ikke hvordan jeg skal finde ud af, måske lyder det forkert og men er heller ikke stolt over det. Men mit svar ville nok være, at jeg vil forsvinde ind i min lille problemfri fantasiverden som er gemt inde bag i hovedet eller så forbliver jeg den som jeg er men vil så gerne have at jeg kunne være den jeg var før og ønsker mig jo også at få børn og en mand på et tidspunkt i mit liv.  
  • sofiesverden
   Hvad giver I for at træne?
   Brug de penge du sparer til noget sjovt. Og nyd nogle gode ture i naturen. 
  • Regga
   Hvad giver I for at træne?
   Jeg har lige meldt mig ud af fitness. Jeg gav 150 kr i måneden (det billigste abonnement de havde) og det er 1800 kr i året, så tænker det nok er meget normalt med 1600 kr
  • Hatten
  • Prometheus
   Hjælp - Co-branding gone wrong i DK
   Lars Bom Onfone reklamer er det første jeg tænker på... jeg ved ikke om det gik galt, det er bare den der falder mig ind.

   Log ind for at se dette link.
  • lassemanden22
   Hjælp - Co-branding gone wrong i DK
   Jeg skriver pt en opgave om co-branding kampagner, der er gået galt.  Co-branding er blandt andet når to (virksomhed + kendt person) slår sig sammen for at reklamere.  Et dansk eksempel der gik galt var Log ind for at se dette link., men jeg mangler et eksempel mere - kan I hjælpe?
  • Belinda2017
   Min madblog
   Sådan laver du en rigtig lækker omgang smovs Hvis du får gæster på besøg og gerne vil byde dem på en dejlig middag, så kan det nogen gange være svært at finde på nogle gode retter at servere for dem, specielt hvis der er nogle der er lidt kræsne i blandt. Derfor har jeg valgt at dele min unikke opskrift på Smovs. En ret der virkelig bare kan smovses af alle indtil hele bradepanden er tom. For at lave en ægte smovs skal du bruge følgende ingredienser: skinkestrimler, kartofler (2 kg), bacon tern, en halv liter fløde cocktailpølser på dåse, et par løg, både rå og ristede, og en liter Beauvais ketchup. Salt og peber skal der naturligvis også til, eventuelt en smule chili. Det du gør herefter er ganske simpelt. Du koger kartoflerne til de er helt bløde og smattede, hvorefter du moser det til en lind omgang kartoffelmos. Du tager herefter kartoffelmosen og hælder over i et stort ildfast fad, eventuelt en hel dyb bradepande. Så skal der garniture til. Du steger bacon, cocktailpølser, skinkestrimler, og supplerer eventuelt op med den rest kylling/svin/kotelet du har liggende i køleskabet og hælder rigeligt med fløde ved. Og lidt ketter. Så tager du den lækre masse og hælder ovenpå kartoffelmosen i det ildfaste fad. Næste skridt er at blande hele molevitten sammen i en form for sammensurium. Så skal det naturligvis i ovnen. Har man lidt revet pizza topping ost, så kan man med fordel hælde det ud over, men det er ikke et must. En halv time på 200 grader senere, så kan du tage den lækre ret ud. Drys med løs hånd ristede løg ud over hele herligheden og server skoldhed. Ideelt set er det først på dette tidspunkt at ingredienser som salt, peber og ketchup benyttes. For her har man nemlig en dejlig smagsløs masse, som ikke smager af noget som helst og som alle derfor kan lide. Så kan man hver især krydre den med salt, ketchup, peber og måske lidt chili hvis man har lyst.