Tim Hansen

Smid de fattige i fængsel!

5 indlæg i dette emne

Så er den første fængselsdom for tiggeri faldet... 14 dages ubetinget fængsel, men så har han da kost og logi så længe.

Jeg kan ikke se det er andet end symptombehandling, det gør på ingen måde noget ved problemet. Vi har skabt et betændt samfund, hvor de der ikke lige passer ind, får tilkendt en pension eller på anden måde bliver forsørget af de der bidrager... Det bliver da kun endnu mere betændt, når der så er en der forsøger at overleve på egen hånd, så smider vi vedkommende i fængsel.

I forhold til udlændinge der prøver lykken her, så kan vi jo vælge at stå udenfor fællesskabet, da vi jo ellers må rette os efter den fri bevægelighed. Med hensyn til vores egen andedam, så var alle jo nok bedre stillet, hvis vi skabte et samfund uden overførselsindkomst og med arbejde til alle... Som så meget andet, så er det ikke fordi det ikke kan lade sig gøre, det er kun manglende vilje fra politisk side.

1 person liker dette

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja når de finder ham. Mener at have læst at han er forsvundet.

Jeg indrømmer at jeg ikke helt forstod, hvor denne pludselige og drastiske lovændring kom fra, så jeg googlede det og læste mig til at det handlede om at udenlandske tiggere sked på pladsen ved en kirke, i København, så de havde måtte tilbyde deres ansatte hepatitis-vaccination fordi de skulle fjerne det. 

" Lovforslaget blev fremsat første gang den 2. juni efter den seneste tids tiltagende debat om udenlandske hjemløse i gadebilledet. Blandt andet historien om, at menighedsrådet ved Trinitatis Kirken i København har fundet det nødvendigt at tilbyde kirkens ansatte hepatitis-vaccination, fordi de dagligt skal fjerne ekskrementer og andre efterladenskaber efter Log ind for at se dette link.."

Måske lidt drastisk at lovgive på det grundlag, men sådan er det jo nok i København....overdrivelse fremmer forståelsen og ja så er der da gratis kost og logi i de 14 dage.

Jeg synes nu ikke der nødvendigvis bør være et lighedstegn imellem hjemløse og tiggere. De tigger jeg har mødt har bestemt ikke virket hjemløse, men nydt deres tid ved Den Gyldne Måge (syd for Vejle), hvor de tiggede i stor stil med diverse begrundelser fra at deres bil er gået i stykker til at de mangler penge til en billet et eller andet sted hen. 

Igen, mit skriv er baseret på hvor jeg befinder mig og jeg bor ikke, besøger heller ikke og har ingen intentioner om at bevæge mig i nærheden af København. 

Centrum

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besvaret (rettet)

Forsvundet? Manden lever på gaden, og har ikke lige en adresse politiet kan afhente ham på, det kan være lidt svært for vi forkælede danskere, at forstå denne levevis.

Det har intet med den debat at gøre, det er DF der vil af med alt der ikke er til fælskesteg og brun sovs, de er slet ikke tilfreds endnu... Da vi er medlem af et fællesskab, der giver alle borgere i fællesskabet fri bevægelig indenfor fællesskabet, så er man nødt til at søge alternative måder for at imødekomme DF's utrættelige jagt på alt der ikke er dansk.

Jeg tror helt sikkert du har ret i, at de har taget rejsen på 2000 km. For at leve i komfortable lejre og nyde et måltid syd for Vejle, intet kunne være mere sandsynligt ;) 

Redigeret af Tim Hansen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes det er ganske rimeligt, at slå ned på tiggeriet. Det eksisterer jo kun fordi folk giver en mønt i ny og næ (jeg gør aldrig). Hvis folk ikke gjorde det forsvandet det hurtigt.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som påstået liberal, så må det vel glæde dig, at folk forsøger at klare det på egen hånd? Vi har smidt en gammel bedstemor på 63 år ud af landet, fordi det efter sigende er utryghedsskabende, at hun sidder på jorden med en kop - det må godt nok være nogle ret pivede mennesker, der render rundt i hendes nærhed? Men vi har øjensynligt intet problem med, at betale millioner til en betændt frøædende kongelig højhed, der konstant brokker sig over sin situation - kæden er hoppet af for længst.

Redigeret af Tim Hansen
1 person liker dette

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu