• Nye spørgsmål og debatter

  • Tiberius
   3
   Windows 10 Creators Update
   Windows 10 plager mig for tiden om at jeg skal installere Windows 10 Creators. Og jeg vil altså helst være i fred for Windows og deres plagerier. Min pc er en beskeden HP Compaq, og jeg er ikke sikker på at min pc kan klare flere store opdateringer. Er der nogen herinde som har et godt råd ?  Jeg er så umådelig træt af at skulle bøvle med Windows 10. Jeg vil faktisk bare bevare min pc som den er i nuværende stan
  • Tiberius
   14
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   Når jeg går ind her på Deldig.dk, så er det stort set de samme bloggere der udgyder deres meninger, og fortæller om deres liv. Det er da også helt fint, men det kunne jo være sjovt med nogen nye mennesker.  Der for tænker jeg tit på hvordan at vi lokker nye brugere til. Har i nogen foreslag til hvordan at vi får nyt blod på bloggen ? Jeg selv er nået frem til at der ikke er nogen effektiv metode til at få f
  • happyspinning
   6
   Website design
   I min fritid arbejder jeg med en Log ind for at se dette link.. Färsöker finde et godt design med godt indhold. Kiggede på mange steder på nettet for insperation. Nogle sider er virkelig godt lavet, mens en del synes at have været gjort på mindre end en dag. Du kan kigge i på min side Log ind for at se dette link. og fortælle mig, hvis det er noget jeg har brug for at ændre.
  • Tim Hansen
   4
   Smid de fattige i fængsel!
   Så er den første fængselsdom for tiggeri faldet... 14 dages ubetinget fængsel, men så har han da kost og logi så længe. Jeg kan ikke se det er andet end symptombehandling, det gør på ingen måde noget ved problemet. Vi har skabt et betændt samfund, hvor de der ikke lige passer ind, får tilkendt en pension eller på anden måde bliver forsørget af de der bidrager... Det bliver da kun endnu mere betændt, når der så e
  • Bambi
   0
   Autisme, introvert
   Hej alle Formålet med denne tråd er at finde ligesindede at skrive med. Jeg er en 25 årig kvinde, som for et par år siden blev diagnosticeret med en autismespektrumforstyrrelse. Efter år med frustrationer og depressioner var det en lettelse at få diagnosen. Grundet autismen er det svært for mig at opretholde kontakten til nye venner. Jeg har deltaget i forskellige samtalegrupper, men på grund af min indadve
  • Pernille2289
   2
   Føler mig så dum
   Nu da den her side hedder "deldig, tænker jeg at det er ok at skrive og dele sine tanker Her i går havde min veninde og jeg en aftale til aften og at hun skulle blive at sove. Min hund blev akut syg og jeg måtte til en helt anden by og også finde en dyrlæge og finde transport derud og hjem. Jeg smækker mig så ude lige da jeg går ud af døren. Jeg bliver helt vildt ked af det og stresset f
  • Gæst
   8
   Det må blive psyken.
   Jeg har diagnosen ængstelig personlighedsstruktur. Jeg kan godt lidt føle mig alene og ensom, og mangler nogle at snakke med, og som også forstår hvordan det er, fordi de kender til sygdom. Hvis der er nogen af jer derude der er frisk på en snak omkring, ja alt, så skriv gerne PB ( da det er der jeg svare mest )
  • Pernille2289
   8
   Hvordan bliver man selvstændig, stærk og 100 % på egne ben
   Er en pige/kvinde på 28 år. Jeg vil jo som alle andre voksne gerne kunne klare og passe mig helt selv hvilket jeg også generelt gør. Men i det at jeg bor alene og virkelig ikke er klog på ting som forsikringer, skat osv. føler jeg mig bare virkelig ikke særlig voksen eller selvstændig. Når vi skal til familiefester kører jeg altid med mine forældre og de tager sig ofte af mig. Jeg vil jo gerne hjælpes med nogle ting,
  • Gæst
   4
   Økonomi
   Hej. Jeg har meget svært ved at styre min økonomi, pengene forsvinder bare og ved ærligt ikke hvad de er brugt på! Ville høre om der er andre der har / har haft samme problem og kan komme med gode råd. Skriv helst PB, da jeg er en usikker person og svare bedst på PB Venlig hilsen baremigspørg
  • Pernille2289
   4
   Skal jeg vente på at han åbner sig?
   Hej Deldig Jeg er så heldig at have fundet den her fyr/mand. Ret hurtigt svingede vi og han var rigtig hurtig til at overøse mig med kærlighedserklæringer. Syntes faktisk det var lidt for meget og for hurtigt, men jeg syntes da også det var dejligt at han syntes godt om mig. Problemet er så bare: Han virker til at kunne lide mig og være glad for mig, kalder mig sin prinsesse og sådan. Jeg tror faktisk også
  • Mejse
   6
   Selvværd
   Hej alle herinde. Ville lige spørge om i havde nogle gode råd til hvordan man kan få lidt mere selvværd. Synes jeg går og kæmper lidt med det. Der er ikke nogen der har sagt noget til mig. 
  • tyroleren
   4
   eftertanke
   Hvorfor sidde inde når alt håb er ude?
  • Tiberius
   6
   Fuldskæg
   Hvorfor er der så mange mænd der for tiden anlægger sig fuldskæg ? Jeg har bemærket af især unge mænd anlægger sig de rene vildmandsskæg - og jeg spørger mig selv hvorfor at det nu er kommet på mode. Jeg synes at Fidel Castro bar sit vildmandsskæg med stor værdighed, men at knægte på 20 år går sådan rundt er da en skændsel. Nogen vil svare at sådan er moden i dag, men er det hele svaret ? Eller er fuldskægget en søge
  • Tiberius
   2
   Erfaringer med transportselskaber
   Jeg har lavet en nethandel med et engelsk firma, og normalt levere firmaet sine varer i Danmark og Sverige med PostNord. Denne gang har de sendt det med UPS som jeg ingen erfaring har med. Er der nogen herinde der har erfaringer med UPS, som jo er sjælden i Danmark. Lige i øjeblikket skulle min pakke ligge i Feltham, UK - ifølge track n trace. Hvad mener i om transportselskaberne GLS UPS DHL PostNord og hvad de
  • Søde-Smølf1503
   6
   Bagsiden af de sociale medier
   I går da jeg logge på min Facebook havde en mine venner del et opslag om en mor der havde del sin utilfredshed om hvor dårlig hun ment hendes søn var blev behandle af personale på den afdelingen han var indlagt på hvis det er 100% sand det hun skrive er det ikke i orden fra personale side men lad os vende denne status om er det mere i orden at en mor hæger  personale ud på fecebook som grundet deres tavshedspligt ikk
  • Gæst
   3
   Nogen der ved noget om deltidssygemelding?
   Hej medbloggere Jeg er arbejdsløs og sygemeldt, har været det i nogle måneder nu. Går i behandling i psykiatrien. Overvejer at melde mig delvist rask (hvis man kan det), men jeg kender ikke konsekvenserne. Jeg mener ikke, jeg er klar til et fuldtidsjob eller kan magte det oven i behandlingen. Men tænker at halv tid kunne måske være? Men hvis der bliver stillet for mange krav til mig, ramler det hele igen.
  • Søde-Smølf1503
   2
   frustreret
   Det er hvad jeg et utrolig hvor mange en person kan ødelægge for en jeg har virke brug for et råd til hvad jeg for stoppet denne person. Sagen er at jeg desværre del by med en som mener det er hans ret af blade sig i mit liv jeg kan ikke lave noget ude han blade sig i dag spøgt han mig hvad jeg hvade fået ud af mit liv og om jeg ikke skulle find noget andre en af besøg en familie medlem som bor ret tit på mig virke j
  • Note
   2
   Maleri?
   Hej folkens Jeg har forelsket mig lidt i den her stil art af billeder/malerier, men jeg kan ikke finde ud af hvad man kalder det? Så ville høre om der er nogle der ved hvad man kunne kalde den slags maleri/teknik? På forhånd tak
  • sofiesverden
   2
   Komplimenter
   Har du fået en kompilment for lang tid siden, men som du stadig husker tydeligt?  Jeg kan nævne to:  En tidlig morgen vågner jeg og fra den anden side af sengen lyder det: "Du er så yndig." Jeg brummer: "Det kan du da ikke se. Der ligger en pude mellem os." Hertil lyder svaret: "Jeg kan se dit øre!"  Det andet eksempel: Jeg spørger en ham, jeg var sammen med på det tidspunkt, om det ville klæde mig at
  • Tiberius
   4
   Vej navne.......
   Når jeg bevæger mig rundt i min by falder jeg over mange vejnavne. Og der er villaveje med idyl og skønhed som fx Violvej, Havremarken, Kløvermarken, Primulavej og Enghaven.   Nede i den indre by findes navne som Jernbanegade, Perlegade, Æblegade osv. osv. Altså venlige navne som er ufarlige, og som ikke anstøder nogen mennesker. Altså lutter idyl og freds vilje.  Endelig er der vejnavne som Borgmester
  • Søde-Smølf1503
   3
   flexline go eller no go
   Hvad er jeres holdning til brug af disse flexliner?  jeg bryder mig ikke om når vi møder hunde med flexline når vi går tur nok meste fordi de fleste vi har mødt ikke ved hvad den lås på snoren skal bruges til. Jeg forstår nu Helle ikke helt mening med af brug flexline selvom dem der bruge dem siger de gør det fordi hunden har mere frihed spørgmål er hvor mange frihed en hund skal havde når den går tur jeg bruge en al
  • Hatten
   7
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Jeg har haft en sjov samtale med en venninde om det er en psykisk sygedom at nogen kvinder ikke vil havde børn selvom de ikke har nogen problemer med deres livmoder eller æggestokke? Enligt hende så er det noget psykiskt at nå man som en frisk kvinde ikke vil havde børn og enligt mig så er det ikke det. Hun synes at man har noget galt psykiskt om man som kvinde ikke kan få børn på naturlig vej, enten genem at man ikk
  • Gæst
   11
   Aldersforskel
   Jeg har lige haft en situation, jeg finder lidt spøjst. Jeg var til en venskablig sammenkomst med folk jeg aldrig havde mødt. En grænseoverskridende ting for mig, da jeg ikke er specielt selskabelig anlagt. Men jeg trængte til at prøve noget nyt.  De spørger om jeg kender nogen, og jeg fortæller at det er helt nyt for mig, så derfor er jeg måske lidt stille. Så har jeg forklaret at jeg ikke er mærkelig, mere end
  • Gæst
   1
   Hvor køber I stof?
   Vil gerne sy mere af mit tøj selv, men synes ikke udvalget er stort... Så hvor køber I stof/tekstiler?
  • Hermand
   0
   Assad
   Hvad er tankegangen med angrebet på syrisk lufthavn. Det må være en forstærket trang til at udøve straf over de formastelige. Disse mennesker der i skrivende stund forsøger at bilde verden ind, at de er uskyldsrene. <de peger på hinanden og bekræfter hinandens rene hænder. Og danske medier vægter oplysninger fra begge sider som lige, skønt den ene del stort set aldrig har udtrygt sanheden og kun mod
 • Senest kommenterede

  • Den hudløs ærlige
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   Facebook har jeg stort set droppet. Det er væsentlig sjovere og mere udbytterigt på Twitter. 

   Og så min blog. Der får jeg en del respons. 

   God aften.
  • LaMariposa
   Er skræmt ved tanken om børn...
   Log ind for at se dette link.  
  • LaMariposa
   :)
   Log ind for at se dette link.  
  • LaMariposa
   :)
   Log ind for at se dette link.  
  • LaMariposa
   :)
   Log ind for at se dette link.  
  • LaMariposa
   :)
   Log ind for at se dette link.  
  • Tiberius
   Windows 10 Creators Update
   Jeg var nemlig en af dem der sidste år fik tvangsopdateret min pc til Windows 10. Jeg har vænnet mig til 10, men vil bare gerne undgå at overbelaste min pc. Jeg tror sgu ikke at den holder til endnu en stor opdatering. Min pc arbejder til tider langsomt, og der for formoder jeg at den ikke har mere at give af.  Tak til Prometheus og Tim Hansen 
  • Centrum
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   At sige sin mening er at leve lidt farligt uanset hvor i verden man gør det og engang imellem er det decideret minefelter der betrædes: Herinde er det dog lidt mindre "farligt" end på Facebook og det kan jeg faktisk godt lide. Jeg har holdninger til mange ting, viden om noget og mindre viden om andet, men jeg bliver sjældent slagtet herinde på samme vis som på Facebook sikkert fordi der ikke er så mange profiler. På facebook har jeg oplevet at mennesker nærmest går i "blodrus" såfremt man ikke er enig og der er emner som jeg tænker mig om 2 gange inden jeg kommentere på: f.eks når det handler om ulve. Dyret som rigtig mange ELSKER, dog uden kendskab til dyret, hvilket udløser udtalelser som følgende: JAMEN JEG VIL DA GERNE HAVE ULVE I MIN BAGHAVE. JEG HAR JO OGSÅ MYRER. Det sker også at der er en der kommer til at nævne et job vedkommende ikke gider...trods ledighed. UHA...så er helvede løs. Lige nu er det prinsen, der ligger som et ådsel og trækker gribbene til. Engang imellem så forsøger jeg med et indspark, holder og opfordre altid til en god tone, men jeg ender med at blive uendelig træt for der er ingen grænse for hvad man kan kalde eller hvordan man tiltaler hinanden i sådanne debatter. Der kan endda gå over en måned og så pludselig så starter det igen fordi en har liket eller på anden måde er snublet over en bemærkning der ikke lige passede i vedkommendes verden. Når det er sket så er det fantastisk befriende at sætte sig ned og skrive en blog her på Deldig.dk Centrum  
  • Prometheus
   Website design
   Log ind for at se dette link. Jah... jeg kan da godt spille en tosse hvis der er brug for det :-)
  • Prometheus
   Windows 10 Creators Update
   Jeg har ikke tjekket, men jeg tror, som @tim skriver, er der nok et flueben du kan fjerne.
   Microsoft lavede lidt af en UPS, hvor de tvang nogle pcer til at opdaterede til windows 10. Men den gik ikke, så de måtte til lommen.
  • Sunstealer
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   Jeg er her heller ikke for at få venner. Ja jeg har et i mine øjne perfekt liv, men jeg har ikke travlt med at udbrede mig om det. Jeg har heller ikke sagt at dit liv er ulækkert. Alle kan for min skyld leve som de vil. Det er bare dig personligt jeg ikke bryder mig om. Og at sige man bare kan lade være med at kommentere, forekommer mig at være lidt svært. Både her og på andre sites kommentere jeg hvis noget berøre mig følelsesmæssigt. Og hvis du er så ligeglad med kommentarene, hvorfor svare du så på dem?
  • Den hudløs ærlige
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   Log ind for at se dette link. Arh - hvis nu du læser hvordan jeg forklarer min udtalelse af A og B holdet så kan det være du har en anden holdning. 
   Omvendt forventer jeg det ikke. 

   Jeg ved ikke om mit liv er perfekt. Hvad er et perfekt liv?Dit liv er i dine øjne perfekt - mit er i dine øjne ulækker, men jeg lever et lykkeligt liv. At så i andre bliver sure over det må i om. I kan jo vælge at undlade at læse min blog - men den er rimelig meget læst herinde kan jeg så sige - og helt undlade at kommentere. Det er jeg fløjtende ligeglad med. Ikke derfor jeg skriver her. 

   Jeg er ikke her for at skabe venner som sådan. 
  • Tim Hansen
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   Nej det tror jeg heller ikke der er, Log ind for at se dette link.... Min pointe er bare, at jeg tror ikke folk gider forholde sig til andre mennesker. Det er godt nok en hård dom, men det er nu min opfattelse, at det er sådan virkeligheden er, desværre.
  • Tim Hansen
   Windows 10 Creators Update
   Jeg bruger ikke Windows mere, men jeg vil tro du kan slå anbefalede opdateringer fra i dine indstillinger, og så skulle det stoppe... De begyndte allerede den form, da de kom Windows 10, der blev de der havde en ældre version oversvømmet i formaninger om at få det nye Windows 10. Den gang lyttede de til kritikken og lavede det om til "Anbefalet" Det betød man blot skulle slå anbefalet opdateringer fra i indstillingerne, og så hørte man ikke mere fra det. Jeg har ikke fulgt med, og ved desværre ikke om det er sådan endnu.
  • Plotin
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   En af styrkerne ved DD, finder jeg, er at mange herinde vil kunne øve sig i smalltalk. DD er ikke en datingside, hvor man skal fremstile sig selv som en fantastisk interessant smuk partner for at få respons og kontakt. Det er heller ikke en side, hvor de politisk korrekte holdninger er definerede på forhånd.
   Alle politiske holdninger betragtes og behandles her som værende lige tåbelige, håbløse og uspiselige! :-D Personer, som udviser alvorlige psykiske eller fysiske lidelser har vi altid henvist til at søge professionel hjælp. På den måde bliver DD vel egentlig bare en afspejling af samfundet, men hvor alle, uanset alder, køn, herkomst, holdninger eller interesser, kan komme til orde, blive hørt og om ønsket kommenteret (det ER muligt herinde at "frabede" sig kommentarer ved simpelthen at slå denne mulighed fra i sine indlæg). Sådanne sider er jeg ikke bekendt med, skulle kunne findes andre steder.
  • Tim Hansen
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   Nogle gange kan man jo skrive tingene uheldigt, fordi det netop meget nemt kan forekomme på skrift (diskuter aldrig med konen/kæresten på sms!), andre gange er det vel skrevet lige nøjagtigt som man mener det... Det kommer jo an på ens egen tilgang til tingene.  Til emnet, så tror jeg det bliver svært at tiltrække meget mere... Der var på et tidspunkt en pige med nogle psykiske ting, som spurgte til ligesindede. Jeg brugte google og fandt et fora, og selvom der var tale om autisme, som da ikke er helt ukendt, så havde der gennem tiden kun været få, og det så helt dødt ud nu, så jeg anbefalede det ikke til pigen... Det er lidt som, at der bliver skrevet spalte op og ned, om hvor mange ensomme der er i Danmark, men de fora der er for ensomme og for at søge bekendskaber/venskaber, de er næsten døde for aktivitet, så man synes næsten ikke man vil være bekendt at anbefale det til nogle der spørger på det. Jeg ved ikke hvorfor danskere er sådan, altså man har et problem, men synes det er for mærkeligt at gøre noget ved det? Men ja sådan er det tilsyneladende.