• Nye spørgsmål og debatter

  • Mejse
   3
   Selvværd
   Hej alle herinde. Ville lige spørge om i havde nogle gode råd til hvordan man kan få lidt mere selvværd. Synes jeg går og kæmper lidt med det. Der er ikke nogen der har sagt noget til mig. 
  • tyroleren
   2
   eftertanke
   Hvorfor sidde inde når alt håb er ude?
  • Tiberius
   6
   Fuldskæg
   Hvorfor er der så mange mænd der for tiden anlægger sig fuldskæg ? Jeg har bemærket af især unge mænd anlægger sig de rene vildmandsskæg - og jeg spørger mig selv hvorfor at det nu er kommet på mode. Jeg synes at Fidel Castro bar sit vildmandsskæg med stor værdighed, men at knægte på 20 år går sådan rundt er da en skændsel. Nogen vil svare at sådan er moden i dag, men er det hele svaret ? Eller er fuldskægget en søge
  • Tiberius
   2
   Erfaringer med transportselskaber
   Jeg har lavet en nethandel med et engelsk firma, og normalt levere firmaet sine varer i Danmark og Sverige med PostNord. Denne gang har de sendt det med UPS som jeg ingen erfaring har med. Er der nogen herinde der har erfaringer med UPS, som jo er sjælden i Danmark. Lige i øjeblikket skulle min pakke ligge i Feltham, UK - ifølge track n trace. Hvad mener i om transportselskaberne GLS UPS DHL PostNord og hvad de
  • Søde-Smølf1503
   6
   Bagsiden af de sociale medier
   I går da jeg logge på min Facebook havde en mine venner del et opslag om en mor der havde del sin utilfredshed om hvor dårlig hun ment hendes søn var blev behandle af personale på den afdelingen han var indlagt på hvis det er 100% sand det hun skrive er det ikke i orden fra personale side men lad os vende denne status om er det mere i orden at en mor hæger  personale ud på fecebook som grundet deres tavshedspligt ikk
  • Lokkeduen
   3
   Nogen der ved noget om deltidssygemelding?
   Hej medbloggere Jeg er arbejdsløs og sygemeldt, har været det i nogle måneder nu. Går i behandling i psykiatrien. Overvejer at melde mig delvist rask (hvis man kan det), men jeg kender ikke konsekvenserne. Jeg mener ikke, jeg er klar til et fuldtidsjob eller kan magte det oven i behandlingen. Men tænker at halv tid kunne måske være? Men hvis der bliver stillet for mange krav til mig, ramler det hele igen.
  • Søde-Smølf1503
   2
   frustreret
   Det er hvad jeg et utrolig hvor mange en person kan ødelægge for en jeg har virke brug for et råd til hvad jeg for stoppet denne person. Sagen er at jeg desværre del by med en som mener det er hans ret af blade sig i mit liv jeg kan ikke lave noget ude han blade sig i dag spøgt han mig hvad jeg hvade fået ud af mit liv og om jeg ikke skulle find noget andre en af besøg en familie medlem som bor ret tit på mig virke j
  • Note
   2
   Maleri?
   Hej folkens Jeg har forelsket mig lidt i den her stil art af billeder/malerier, men jeg kan ikke finde ud af hvad man kalder det? Så ville høre om der er nogle der ved hvad man kunne kalde den slags maleri/teknik? På forhånd tak
  • sofiesverden
   2
   Komplimenter
   Har du fået en kompilment for lang tid siden, men som du stadig husker tydeligt?  Jeg kan nævne to:  En tidlig morgen vågner jeg og fra den anden side af sengen lyder det: "Du er så yndig." Jeg brummer: "Det kan du da ikke se. Der ligger en pude mellem os." Hertil lyder svaret: "Jeg kan se dit øre!"  Det andet eksempel: Jeg spørger en ham, jeg var sammen med på det tidspunkt, om det ville klæde mig at
  • Tiberius
   3
   Vej navne.......
   Når jeg bevæger mig rundt i min by falder jeg over mange vejnavne. Og der er villaveje med idyl og skønhed som fx Violvej, Havremarken, Kløvermarken, Primulavej og Enghaven.   Nede i den indre by findes navne som Jernbanegade, Perlegade, Æblegade osv. osv. Altså venlige navne som er ufarlige, og som ikke anstøder nogen mennesker. Altså lutter idyl og freds vilje.  Endelig er der vejnavne som Borgmester
  • Søde-Smølf1503
   3
   flexline go eller no go
   Hvad er jeres holdning til brug af disse flexliner?  jeg bryder mig ikke om når vi møder hunde med flexline når vi går tur nok meste fordi de fleste vi har mødt ikke ved hvad den lås på snoren skal bruges til. Jeg forstår nu Helle ikke helt mening med af brug flexline selvom dem der bruge dem siger de gør det fordi hunden har mere frihed spørgmål er hvor mange frihed en hund skal havde når den går tur jeg bruge en al
  • Hatten
   7
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Jeg har haft en sjov samtale med en venninde om det er en psykisk sygedom at nogen kvinder ikke vil havde børn selvom de ikke har nogen problemer med deres livmoder eller æggestokke? Enligt hende så er det noget psykiskt at nå man som en frisk kvinde ikke vil havde børn og enligt mig så er det ikke det. Hun synes at man har noget galt psykiskt om man som kvinde ikke kan få børn på naturlig vej, enten genem at man ikk
  • Gæst
   11
   Aldersforskel
   Jeg har lige haft en situation, jeg finder lidt spøjst. Jeg var til en venskablig sammenkomst med folk jeg aldrig havde mødt. En grænseoverskridende ting for mig, da jeg ikke er specielt selskabelig anlagt. Men jeg trængte til at prøve noget nyt.  De spørger om jeg kender nogen, og jeg fortæller at det er helt nyt for mig, så derfor er jeg måske lidt stille. Så har jeg forklaret at jeg ikke er mærkelig, mere end
  • Lokkeduen
   1
   Hvor køber I stof?
   Vil gerne sy mere af mit tøj selv, men synes ikke udvalget er stort... Så hvor køber I stof/tekstiler?
  • Hermand
   0
   Assad
   Hvad er tankegangen med angrebet på syrisk lufthavn. Det må være en forstærket trang til at udøve straf over de formastelige. Disse mennesker der i skrivende stund forsøger at bilde verden ind, at de er uskyldsrene. <de peger på hinanden og bekræfter hinandens rene hænder. Og danske medier vægter oplysninger fra begge sider som lige, skønt den ene del stort set aldrig har udtrygt sanheden og kun mod
  • Note
   3
   Undulat med damp?
   Hej Allesammen.  Det er sådan at jeg har to undulater hvor begge desværre er hunner, vi ville gerne have haft en af hver,  men da vi fik dem som unger, kunne vi ikke se hvilke køn de var.  Nå men vi købte først en undulat  hvor vi fik gjort den håndtam.  Derefter besluttede vi os for at ville anskaffe en ven til vores lille undulat da vi synes det var synd at den skulle sidde alene.  Vi håbede på en han und
  • Mejse
   4
   clairvoyant
   Hej alle. Jeg vil hører om der er nogle herinde, som ved hvor man kan skrive til en clairvoyant,da jeg har et spørgsmål, som jeg godt kunne tænke mig at få svar på. Har søgt på nette, men der er det til en brevkasse eller så er det hvor man skal bestille tid. Har også fundet nogle hvor man kan ringe, men det er rimelig dyrt i minuttet. Har bare haft en oplevelse for nogle år siden som, jeg godt kunne tænke mig at få
  • Gemyse
   1
   Valg
   Hej. Jeg læste nylig på www.tankegangen.com om regionsråd syd at der var en Villy Søvndal der gerne ville være formand. Helt ubegribeligt. Vi har alle tider formand der har ryddet fantastisk godt op efter Carl Holst. Men i tilfælde af, at hun får stillingen som Formand for Regionerne, skal der jo en ny til at overtage. Men hjælp os nu med af få et emne af samme karat. Og her er Villy Søvndal efter
  • Themafiaqueen
   3
   Dagens digt fra mig
   Ingen fortid, ingen fremtid

   0
   Udvikling
   Der er megen splid i tiden.Ikke mindst polittisk. Erdogan og Trump kan med deres evner få verden til at skilles ad i stumper og stykker, med de talenter de to lægger for dagen. Det første kommende år, vil give en god retningspil om, hvordan den næste generation kommer til at leve. Vi oplevede i min barndom, hvor vigtig sammenhold er, men de yngre generationer, har helt glemt betydningen af dette ord. Nu ska
  • Note
   5
   Ægløsning
   Hej. Min kæreste og jeg har besluttet os for at prøve at blive gravide, jeg smed p-pillerne her i december og har lige siden prøvet at finde ud af hvornår jeg har ægløsning. Jeg har altid haft en stabil menstruationscyklus, men siden jeg smed p-pillerne har den været uregelmæssigt, så det har været svært at finde ud af hvornår jeg præcis har ægløsning. Jeg  tager de her ægløsningstest, men jeg har endnu ikke haft
  • Themafiaqueen
   1
   Mine følelser skrevet ned for første gang
   Mine føleser skrevet ned for første gang i hele mit liv.  Der er et pres på mine følelser.   Jeg føler et pres på mig selv, et pres der kun bliver større og større for hver dag der går. Jeg ved ikke hvad jeg vil med mit liv eller hvordan mit liv kommer til at foregå. Jeg ved hvad jeg interesser mig for men ved ikke om jeg kan klare det. Jeg har nu prøvet mig frem, på forskellige uddannelsesinstitution
  • lassemanden22
   2
   Hjælp - Co-branding gone wrong i DK
   Jeg skriver pt en opgave om co-branding kampagner, der er gået galt.  Co-branding er blandt andet når to (virksomhed + kendt person) slår sig sammen for at reklamere.  Et dansk eksempel der gik galt var Log ind for at se dette link., men jeg mangler et eksempel mere - kan I hjælpe?
  • Belinda2017
   0
   Min madblog
   Sådan laver du en rigtig lækker omgang smovs Hvis du får gæster på besøg og gerne vil byde dem på en dejlig middag, så kan det nogen gange være svært at finde på nogle gode retter at servere for dem, specielt hvis der er nogle der er lidt kræsne i blandt. Derfor har jeg valgt at dele min unikke opskrift på Smovs. En ret der virkelig bare kan smovses af alle indtil hele bradepanden er tom. For at lave en ægte smo
  • sofiesverden
   5
   Hvad giver I for at træne?
   Jeg overvejer at begynde at spille squash. Jeg kan ikke vurdere, om det er dyrt eller meget almindelig pris.  Hvad giver I for at dyrke sport om året? 
 • Senest kommenterede

  • Prometheus
   Rusland åbner Confederations Cup med uinspirerende sejr over New Zealand
   Jeg må indrømme, at disse indlæg med google oversatte tekster, minder mest af alt om spam/reklame for at få folk til at besøge hjemmesiden dkfodbold . com. -En hjemmeside der sælger fodboldtrøjer, men ikke har nogen indformation om hvem der står bag. Dvs. hjemmesiden er måske ren snyd og humbug?! Edit
   Efter at have dykket ned bag hjemmesiden, kan jeg se, at siden er drevet af kinesere (afsløret i koden) og også ejet af kinesere (Whois registeret).  
  • dkfodbold
   Rusland åbner Confederations Cup med uinspirerende sejr over New Zealand
   En Confederations Cup-værtsland har ikke undladt at gå videre til knockout-faser siden 2001. Hvis russerne vil nå dem, bliver de nødt til at være meget bedre, end de var i årets åbner. Rusland scorede på begge sider af halvtime for at sikre en 2-0 sejr over New Zealand i Skt. Petersborg, en præstation, der ikke ligefrem har de to andre hold i Gruppe A, beføjelser Portugal og Mexico, og ryster i deres støvler. Med den russiske præsident Vladimir Putin deltog, dominerede værterne i besiddelse tidligt, men havde intet at vise for det indtil 31. minut. Alexandr Yerokhin beslaglagde en ærgerlig berøring af New Zealand og spillede gennem Denis Glushakov, som chippede målmand Stefan Marinovic og tvang et eget mål af Michael Boxall i scramble.
  • Jan Schultz
   Midsommer - astronomisk og astrologisk
   Da det nu snart er Solhverv og et par dage senere Sankt Hans aften, vil det for mange være klogt lige at finde ud af mere om det astronomiske i dette og at vi samtidig med skiftet går ind i Krebsens stjernetegn - jeg er astrolog og kender til begge fagområder, som indtil begyndelsen af 1600 tallet var et og det samme fag. Tycho Brahe (1546 - 1601) var udøvende i begge videnskaber: den fysiske = astronomien og den åndelige = astrologien. Og en af de sidste udøvere af fællesfaget. Nå, her kommer min tekst Log ind for at se dette link. Hvis du nu ikke er eller vil på Facebook, men godt vil se min artikel, kan du også klikke her: Log ind for at se dette link.
  • dkfodbold
   Christian Pulisics succes kunne ændre, hvordan atleter udvikles i USA
   Hvis du ikke kender Christian Pulisic's navn nu, vil du. Han er den amerikanske fodboldstjerne, som Amerika har ventet på, godt for evigt at se. Han er 18 år gammel og kommer fra Hershey, Pennsylvania. Han har scoret fire mål i sine seneste fem kampe til de amerikanske mænds landshold, da det forsøger at kvalificere sig til verdensmesterskabet i 2018. Han er ikke hype. Han er ikke kun potentiale. Han er en strålende taktisk spiller og allerede en etableret tilstedeværelse med Borussia Dortmund, et traditionelt kraftværk i den tyske professionelle liga. Pulisic har en chance for at skifte fodbold i dette land. Og han kan også ændre den måde fodboldspillere - eller endda basketball og hockey spillere - udvikles på. Den måde, hvorpå han blev bragt sammen af sine forældre, kunne endda svare på det langvarige spørgsmål om amerikansk fodbold, amerikanske spillere og det amerikanske system - hvorfor kan vi ikke skabe ægte elite spillere? Ingen forventer, at USA bliver Tyskland natten over, med bølger og talentfulde bølger, dybden uden for troen. Tidligere national coach Jurgen Klinsmanns strategi var faktisk at underskrive tyske hold castoffs, som havde mindst en amerikansk forælder og tog dem. De rangeres ofte blandt vores bedste.
  • Only a girl
   Selvværd
   Hej jeg selv en 26 årige kvinde, nyelig single, og som også kæmper med at få min selvtillid og selvværd tilbage. Jeg er i den forbindelse begyndt og følge Helsemathilde på instagram, ved ikke om du kender henden. Men hun skriver nogle virkelig gode blogs engang i mellem og poster en masse fede ting, hun deltog blandt andet i en kampagne for kvinder " ord sætter sig fast". Jeg elsker at følge hende, hun står virkelig op for sig selv og siger fuck idealet, hun vil ikke pakke sig ind, hun er som hun er.. Jeg pisse misundlig på hende, og ønsker at være lige som henden, fri som en fugl og være glad for min krop og den jeg er. Kan kun varmt anbefale hende, nu ved jeg ikke helt præcis hvad det er du døjer med?. men håber mit svar kunne hjælpe dig lidt, skriv gerne hvis det er  
  • Plotin
   Selvværd
   Selvværd hænger nøje sammen med "selvtillid", evnen til at "elske sig selv, som man fremtræder og gerne vil fremtræde, "præsentere sig", for andre" og modet til at forandre på dét, der forhindrer én i at gøre det sidste.   Holder du af dig selv, som du fremtræder og præsenterer dig for andre, og kan du stå inde for dine handlinger i forhold til dine medmennesker?   Hvis dit svar er "JA!", så kan du føle selvværd.   Hvis dit svar er "NEJ, bestemt ikke!", så har du noget at arbejde med, i forhold til dig selv!   Du har intet skrevet i din profil under "Om mig".   Hvilke tre informationer om dig selv vil du gerne have, vi andre skal kunne "vurdere dig ud fra"?   Hvor ofte har du stillet spørgsmålet: "Hvordan opfatter du mig?" til kammerater, familiemedlemmer, nære veninder, kærester, kollegaer eller andre i dine omgivelser, og uden anden reaktion fra din side, end blot at lytte, uden at kommentere eller gøre forsøg på at "forsvare og forklare dig"?   Du skriver selv: "Ingen har sagt noget til mig".   Såh: ...?
  • Tiberius
   Erfaringer med transportselskaber
   Så fik jeg endelig langt om længe leveret min pakke. Jeg modtog en email afsendt af GLS, at jeg nu kunne afhente min pakke på en Shell tank i Sønderborg. Jeg styrtede af sted, og fik så udleveret forsendelsen. Jeg kunne se på pakken af den var afsendt fra England med UPS, og var så havnet i Holland, hvor et eller andet mystisk hollandsk selskab tog over. Der efter overtog GLS så forsendelsen. Jeg synes at det har taget urimeligt lang tid, og så har pakken altså været i tre selskabers hænder.Det er altså den nye verden i dag... Jeg er ikke sikker på at jeg kan lide fagre nye verden. Men jeg skal vel være glad for at jeg fik min pakke - jeg har været så urolig for om jeg fik den.   
  • Sunstealer
   Selvværd
   Øem, er du en kvinde eller en mand? Med det navn.og med lille selvværd, vil jeg gætte kvinde. Undskyld kvinder. Jeg er jo en mand så min rejse er nok anderledes end den du har haft, men. Da jeg var lille led jeg også af forfærdeligt lavt selvværd. Svært at sige hvorfor, men jeg var ret genert, så det spillede jo nok også en rolle. Men jeg startede til Judo som 6 årig. Det hjalp lidt. Som 9 årig startede jeg til Karate, det hjalp meget. Så da jeg kom i puperteten og pigerne blev intresseret, hjalp det selvfølgelig også en del. Så da jeg blev 16 og var blevet god til Karate og havde haft min første sexuelle oplevelse, steg mit selvværd, og det er faktisk ikke faldet siden. Så, man kunne måske sige at kampsport er vejen frem. Det vil nok virke for nogen, fordi det giver selvtillid når du "ved" at ingen i verden kan klare dig. However, du er ikke nogen spring chicken, og har været rund om blokken nogle gange. Så jeg undre mig, Har du altid haft det sådan? Eller er det nyt? Mange ting kan jo skabe et negativt selvbillede, så jeg tænker: var der nogen speciel hændelse der skabte denne følelse? Eller er det noget der altid har været der? Alt efter hvad dit problem er, er der forskellige terapi former der kan hjælpe. Uanset om dit problem er fysisk eller psykisk er der hjælp at hente. Så kan du forklare lidt mere om hvordan det føles, så vil det være lidt lettere at hjælpe dig. V.h. Kim
  • Mejse
   Selvværd
   Hej alle herinde. Ville lige spørge om i havde nogle gode råd til hvordan man kan få lidt mere selvværd. Synes jeg går og kæmper lidt med det. Der er ikke nogen der har sagt noget til mig. 
  • Centrum
   Fuldskæg
   Et modefænomen, tænker jeg det er. Personligt så har jeg ikke noget imod at mænd har skæg, min egen har det, men det skal være kort. Når det bliver langt så er det, efter min mening, ganske ulækkert.  Centrum
  • Sunstealer
   eftertanke
   Og vodka, og en varm kvinde. Ja sorry, jeg kunne ikke lade være.
  • Prometheus
   eftertanke
   Inde er der kage
  • tyroleren
   eftertanke
   Hvorfor sidde inde når alt håb er ude?
  • Tiberius
   Fuldskæg
   Log ind for at se dette link. Endnu en gang retter Plotin et hårdt angreb på DE RADIKALE VANDALER - godt skrevet Plotin 
  • Tiberius
   Fuldskæg
   Log ind for at se dette link. Jeg går tit med skægstubbe, da jeg fra tid til anden ikke gider barbere mig. Men jeg er også bevidst om at skægstubbe udstråler en form for seksualitet. Den rå mand........
  • Plotin
   Fuldskæg
   For nogles vedkommende, for eksempel De Radikale Vandalers leder, Hr. Morten Østergaard, drejer det sig vel om et ynkeligt forsøg på at fremstå som voksen, moden og ikke mindst MAND?