• Nye spørgsmål og debatter

  • Themafiaqueen
   3
   Dagens digt fra mig
   Ingen fortid, ingen fremtid

   0
   Udvikling
   Der er megen splid i tiden.Ikke mindst polittisk. Erdogan og Trump kan med deres evner få verden til at skilles ad i stumper og stykker, med de talenter de to lægger for dagen. Det første kommende år, vil give en god retningspil om, hvordan den næste generation kommer til at leve. Vi oplevede i min barndom, hvor vigtig sammenhold er, men de yngre generationer, har helt glemt betydningen af dette ord. Nu ska
  • Note
   3
   Ægløsning
   Hej. Min kæreste og jeg har besluttet os for at prøve at blive gravide, jeg smed p-pillerne her i december og har lige siden prøvet at finde ud af hvornår jeg har ægløsning. Jeg har altid haft en stabil menstruationscyklus, men siden jeg smed p-pillerne har den været uregelmæssigt, så det har været svært at finde ud af hvornår jeg præcis har ægløsning. Jeg  tager de her ægløsningstest, men jeg har endnu ikke haft
  • Themafiaqueen
   1
   Mine følelser skrevet ned for første gang
   Mine føleser skrevet ned for første gang i hele mit liv.  Der er et pres på mine følelser.   Jeg føler et pres på mig selv, et pres der kun bliver større og større for hver dag der går. Jeg ved ikke hvad jeg vil med mit liv eller hvordan mit liv kommer til at foregå. Jeg ved hvad jeg interesser mig for men ved ikke om jeg kan klare det. Jeg har nu prøvet mig frem, på forskellige uddannelsesinstitution
  • lassemanden22
   2
   Hjælp - Co-branding gone wrong i DK
   Jeg skriver pt en opgave om co-branding kampagner, der er gået galt.  Co-branding er blandt andet når to (virksomhed + kendt person) slår sig sammen for at reklamere.  Et dansk eksempel der gik galt var Log ind for at se dette link., men jeg mangler et eksempel mere - kan I hjælpe?
  • Belinda2017
   0
   Min madblog
   Sådan laver du en rigtig lækker omgang smovs Hvis du får gæster på besøg og gerne vil byde dem på en dejlig middag, så kan det nogen gange være svært at finde på nogle gode retter at servere for dem, specielt hvis der er nogle der er lidt kræsne i blandt. Derfor har jeg valgt at dele min unikke opskrift på Smovs. En ret der virkelig bare kan smovses af alle indtil hele bradepanden er tom. For at lave en ægte smo
  • sofiesverden
   5
   Hvad giver I for at træne?
   Jeg overvejer at begynde at spille squash. Jeg kan ikke vurdere, om det er dyrt eller meget almindelig pris.  Hvad giver I for at dyrke sport om året? 
  • Themafiaqueen
   4
   Min hund
   Hej jeg er ny inde her og ville sige at elsker at læse blogs, første oplæg jeg vil fortælle jer om er min hund som betyder alt for mig. Lidt om min hund  Navn: Sila   Alder: 5 år  Race: kort snude fox terrie   For nogle for nogle år siden fik jeg en hund af min familie som hed Sila, hun var kun et halvt år da jeg fik hende. Hun kom fra et ældre par hvor hun boede udenfor i en hundegård hvor
  • Hermand
   1
   Tak
   Min tankegang her er egentlig kun at sige tak for optagelse, og so kommer jeg tilbage senere. Ses!
  • branddesign
   2
   Bedste standupper?
   Hvem er Danmarks bedste standupper?   Mvh Lone, Log ind for at se dette link.
  • Tim Hansen
   4
   Øv, nu troede jeg lige!
   Det ser ud til at transportministeren overlever!!  Nu troede jeg ellers lige de ville hæve underholdningsværdien til uanede højder, og give JBO en ministerpost  Jeg ser nu ikke noget alvorligt i den nuværende politiske situation. En mand som jeg trods alle fejl, nærede stor tillid til, nemlig den nu afdøde Brixtofte, sagde helt til det sidste, at vi havde rigelig med penge, og det gik fantastisk, uanset hvad de b
  • Abbie
   1
   Differentialregning (hjælp til opgave)
   Jeg håber VIRKELIG, at der er nogen som kan skære det der differentialregning ud i pap for mig. Jeg synes der er så meget jeg skal huske og holde styr på. Min lærer siger, at jeg "bare" skal bruge wordmat. Men den vil ikke som jeg vil OG jeg skal ikke bare bruge wordmat, når jeg ikke kan forstå det. Jeg har eksempelvis en opgave: Vands bevægelse i en bestemt type jordlag kan beskrives ved en model,
  • Lokkeduen
   5
   Husmorråd søges - gule skjolder
   Hey, Jeg har lagt mærke til, at mandens tøj bliver gulligt under armene - og det går ikke rigtig af i vask. Jeg har allerede købt en nivea black 'n white-deo til ham, men kan jeg gøre noget ved det, som allerede er blevet gult? Han er meget glad for sit tøj... KH
  • Soyyo
   4
   Deldig ??
   Kender I til et sted som deldig.dk men på engelsk? Et sted hvor man kan poste små blogindlæg UDEN at det er en hel blog for sig? Eventuelt et andet dansk sted?
  • Tim Hansen
   2
   Hvem hjælper mig?
   "Folketinget konstaterer med bekymring, at der i dag er områder i Danmark, hvor andelen af indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande er over 50 pct. Det er Folketingets opfattelse, at danskere ikke bør være i mindretal i bestemte boligområder i Danmark" I forbindelse med nyindført lovtekst, så har mange grebet pennen, også som her partifæller til de der har fremført lovteksten og sørget for det kunne g
  • sofiesverden
   2
   Hvad hedder filmen?
   Der er en rigtig god film. Jeg vil gerne se den igen, men jeg har glemt, hvad den hedder.  Det jeg kan huske er:  En mand er dygtig til at regne. Han kommer på universitetet. I lang tid tror seeren, og hovedpersonen selv, at han arbejder for CIA eller FBI. Til sidst viser det sig, at han er psykisk syg og han lever i en fantasiverden, hvor han bryder koder for en efterretningstjeneste.  Ringer det en k
  • Lokkeduen
   15
   Stofmisbrug
   Kære DD'er Min kærestes bror er eksmisbruger og har nogle udfordringer, som sætter hans liv i stå. Han har brug for hjælp: Så langt er alle enige. Han har svært ved at holde på et job, et studie, en kæreste, betale regninger. Historien gentager sig hele tiden: Han flytter, får job, en eller anden dag stopper han bare med at dukke op på arbejdet, bliver fyret. Han har været væk flere gange. Med 'væk' mener jeg:
  • Super Felicity
   0
   Jeg kom til verden
   Jeg blev født uden jeg bad om det, jeg kommer til at dø uden at ønske det. Så lad mig i det mindste leve mit liv som jeg gerne vil. Jeg kom ikke til verden for at være som andre, jeg kom til verden for at være mig selv. Hvis du ikke kan lide mig som jeg er, så lav en liste hvor du skriver alt hvad du har imod mig, fold den sammen og smid den så over højre skulder og få dig et liv  
  • Tiberius
   8
   Nu falder sneen
   Jeg må nu konstatere at sneen falder hvid udenfor. Det er vistnok første gang at sne indtager Sønderborg i år. Så nu sænker den hvide vinter sig, og afløser altså den grønne vinter. Jeg husker at min afdøde far var en stor sne-hader. Far omtalte sneen som "Det hvide lort" - og jeg husker også hvordan at han skovlede sne i massevis, så at bilen kunne komme ud af carporten..... Jeg selv er også moderat sne-hader.
  • PAUAalborg
   10
   Foto fra vores uddannelsessted
   Lidt billeder fra skolen
  • PAUAalborg
   1
   Hvorfor Pædagogisk Assistent Uddannelsen
   Pædagogisk Assistent Uddannelsen   Når man fortæller at man er i gang med en uddannelse som Pædagogisk Assistent, bliver man ofte mødt med undren og spørgsmålet "Hvad er det"  I denne blog vil vi fortælle om uddannelsen indhold, og hvad man kan bruge uddannelsen til.
  • Centrum
   2
   Råd søges
   Jeg har verdens dejligste, 8 kg store, kat med en meget stor personlighed. Den er halv maincoon og har enkelte særlige træk fra denne race. Den er blandt andet vild med vand og drikker med poterne, men den har også en anden, knap så god, vane: Den elsker biler, ikke at være i dem, men at færdes på dem.  Så den kravler op på alle biler og nu er jeg jo, i sidste uge, blevet samboende med en mekaniker og det f
  • Soyyo
   2
   Min kæreste er jo et barn....
   Min kæreste og jeg har været sammen i 3 år, men han begynder at gå mig på nerverne. Og det går ikke rigtig over. Jeg tror, det er fordi..  Han er 24 år gammel, og han bor hjemme. Han har færdiggjort sin bachelor og har et fast job, som han har haft i et års tid. Han er udenlandsk, og jeg er flyttet til hans land. Jeg har boet ude i 4-5 år i 2 forskellige lande samt jeg har boet ude i København. Jeg elsker at rej
  • Dr. Amor
   8
   Kærlighed og råd
   Hej allesammen. Jeg laver denne blog, så jeg kan hjælpe jer med kærligheden og råd. Hvis I har problemer, enten med at finde den, problemer i forholdet, eller har I bare brug for et godt råd. Så skriv i kommentarfeltet. 
  • Lokkeduen
   4
   Hvordan laver man dette på en computer?
   Kære medbloggere og meddebatører Som nogle af jer ved, så maler jeg i fritiden. For nylig har jeg fået et bestillingsarbejde (pop art) og det drejer sig om dette billede:Log ind for at se dette link. Er der nogen af jer, der ved, hvordan man kan lave sådan noget på computeren? For jeg tænker på at lave lidt det samme, men bruge egne fotos til det. KH M
 • Senest kommenterede

  • Tim Hansen
   Mine følelser skrevet ned for første gang
   Kære Log ind for at se dette link.. Først og fremmest skal du lade være med at sammenligne dig selv med andre... Langt de flest mennesker er fulde af løgn, når de på eksempelvis de sociale medier, udstiller deres liv, så det er ikke andet end fantasi og sådan som de gerne ville det var. Da jeg gik ud af skolen, ville jeg vælte hele verden... Blive den nye Simon Spies og vise de blege skiderikker i skolen, at de ikke fattede en rygende fis af noget som helst. Kort fortalt endte jeg med at drikke de første tyve år af mit "efter skole" liv væk. Men jo jeg købte og solgte, og tjente mange penge, og hvis ikke lige jeg hele tiden tænkte lidt som dig, at jeg ikke var god nok, og derfor valgte at drukne hele lortet i en tåge af alkohol, så var jeg måske ikke lige blevet den nye Simon Spies, men havde sikkert klaret mig ganske fint med køb og salg, og kører min forretning. I stedet endte det hele lidt i hat og briller, da mit alkoholforbrug blev så stort, at det var umuligt at holde sammen på det hele. Men jeg er kommet videre, og i dag har jeg ingen planer om at blive den nye Simon Spies, i dag er det nok for mig at være Tim Hansen, som bare ønsker at hjælpe andre til at opnå et anstændigt liv på denne jord.  Der er ingen af os der aner hvordan vores liv bliver, det er jo det der gør livet så helt vidunderligt... Du kan blive lige nøjagtig det du ønsker, og du kan begynde på det i morgen! Men du må tage en dag af gangen, en ting af gangen og hele tiden holde fokus på det vigtigste først. Lige nu skal du finde ud af hvilken uddannelse du vil have, og bagefter hvad det kræver for at komme igang... Har du hvad der skal til, så søg ind, og ellers må du igang med at indhente det der kræves.  Din drøm om mand, hus, børn og hvad ved jeg, skal nok komme helt af sig selv, sådan er det med livet, det kommer hele tiden i mod os, og så er det op til os at gribe hvad der kommer af interesse. Tro mig min ven, du er helt og holdent som alle os andre, dejlig, smuk og helt fantastisk, du kan lige nøjagtig lige så meget som alle andre, det er kun dine egne tanker der holder dig tilbage. Du vil opleve det svært i starten, uanset hvad du vælger at gå igang med, men snart vil du indse, at fællesskabet med andre mennesker er vejen frem, og at de andre er nøjagtig lige som du.  Tim
  • Tim Hansen
   Dagens digt fra mig
   Et meget fair spørgsmål  Øhh, lidt med forbehold, men jeg mener det er vejen... Helt oppe foroven på siden, skal du klikke på "Opret ny" Så kan du vælge mellem blogindlæg og emne, og der vælger du blogindlæg. Når jeg gør det, kommer den blog jeg har oprettet, men når du gør det, skulle du efter min hukommelse blive ledt til at oprette en blog og indlæg. Først er det et navn til din blog du vælger, og derefter skal du hver gang du vil oprette et nyt indlæg, klikke på opret ny og så vælge din blog. Jeg tror den lidt bøvlede indgang skyldes, at der er åbnet for at vi kan have flere blogs på samme side, men at den funktion indtil videre er valgt fra. Men prøv om ovenstående fremgangsmåde ikke skulle gøre det   Tim
  • Themafiaqueen
   Dagens digt fra mig
   okay hvor gøre jeg så lige det henne :D  
  • Tim Hansen
   Dagens digt fra mig
   Fedt min ven, det er rigtig godt!  Hvis jeg må tillade mig i al ydmyghed, at give dig et forslag, skulle det være, at oprette en personlig blog på siden, så er alle dine indlæg samlet på et sted, og dette hører jo ikke hjemme på en "Opslagstavle"  
  • Themafiaqueen
   Dagens digt fra mig
   Ingen fortid, ingen fremtid

   Hukommelsens maligne momenter myrdes
   Forsøger at fortrænge traumatiske år
   Byggestenenes cement af minder smuldrer
   Din historie tilintetgøres

   Ingen fortid, ingen fremtid

   Drømmenes øjne overvåger din psyke
   Dine fortrængte efterstræbte ønsker formidles
   Håbet, som et vildt dyrs adfærd bag tremmer, tilpasses
   Du har ingen lykke

   Ingen fortid, ingen fremtid

   Et vanedannende en-mands venskabsspil
   Visionerne fra nattens virkelighed vurderes ikke
   Hør murens rugende ruiner runge
   Du er ikke til

   Ingen fortid, ingen fremtid
  • Regga
   Hvad giver I for at træne?
   Det kan du tro jeg gør og ja. det helt sikkert bedre i naturen. Er i hvert fald glad for mine gå ture .
  • Only a girl
   Ægløsning
   Hej Jeg pt i et forløb lige nu for og få undersøgt hvorfor jeg ikke er blevet gravid. Jeg smed mine p-piller for lidt over et år siden, der er endnu ikke sket nået. Vi begge blevet undersøgt og indtil videre er der ikke galt, andet end at tiden ikke har været den rigtige for os iverfaldet.  Alle siger at skal lade værd med og fokusere på det at blive gravid, men det kan jeg skriver under på er svære end man tro. Så mit råd til dig er, " lev sundt, og nyd livet" tingene sker når det meent to be. 
  • Hermand
   Udvikling
   Der er megen splid i tiden.Ikke mindst polittisk. Erdogan og Trump kan med deres evner få verden til at skilles ad i stumper og stykker, med de talenter de to lægger for dagen. Det første kommende år, vil give en god retningspil om, hvordan den næste generation kommer til at leve. Vi oplevede i min barndom, hvor vigtig sammenhold er, men de yngre generationer, har helt glemt betydningen af dette ord. Nu skal alt ribbes op og flås fra hinanden. Jeg faldt over en hjemmeside > httpc://www.tankegangen.com - prøv engang at se lidt der. Det er værd at gå efter.  
  • Centrum
   Ægløsning
   Nu er det jo ikke så længe siden vi havde december og "de kloge" har altid sagt at man skal forvente at kroppen først er normal efter ca. 3 måneder. Det der virker bedst er non focus. Læg alle tankerne på hylden om hvor og hvornår. Brug tiden på bare at nyde at i er bare jer to og tro på at når det sker så sker det. Det tog os næsten 6 år og alskens undersøgelser, der ikke påviste noget som helst. Går man først ind i tankerne om at der er noget galt eller at man måske ikke kan, så bliver sex en pligt og slet ikke så interessant.  Da jeg endelig blev gravid og fødte første bare, så turde jeg ikke bruge prævention for tænk hvis der skulle gå lige så lang tid før nr. 2 kom. Resultatet var at jeg var gravid med nummer 2 allerede da min baby var 5 mdr. Efter startproblemerne endte jeg med at få fire børn...næsten på en perlerække Det kommer når tid er Kh. Centrum  
  • Hatten
   Ægløsning
   Det kan tage lidt tid før din ægløsning er kommet tilbage i sin normale cirkel nå du har taget ppiller før. Mit bedste tips er at om du nu er urolig så gå til en gynekolog og bliv undersøgt, de der prøver du snakker om virker ikke til 100% og de kan vise falske svar, præcist ligesom et graviditetstest.   
  • Note
   Ægløsning
   Hej.
   Min kæreste og jeg har besluttet os for at prøve at blive gravide, jeg smed p-pillerne her i december og har lige siden prøvet at finde ud af hvornår jeg har ægløsning.
   Jeg har altid haft en stabil menstruationscyklus, men siden jeg smed p-pillerne har den været uregelmæssigt, så det har været svært at finde ud af hvornår jeg præcis har ægløsning.
   Jeg  tager de her ægløsningstest, men jeg har endnu ikke haft en positiv test - og så kan jeg ikke lade være med at tænke om jeg overhovedet har haft ægløsning? eller om jeg tager de her test forkert så at sige?

   Jeg tager testen om morgenen og i anvisningen står der at tisset skal have temperaturen mellem 10-30c og det prøver jeg så vidt muligt at følge (det er svært at vurdere temperaturen når jeg ikke har noget at måle det med)
   MEN er det nødvendigt at den har de temperaturer eller kan man også bare tage testen med det samme? Nogen erfaringer med det?
   Er der nogen der selv har oplevet negative test? og hvad gjorde i?  
   Hvor mange gange om dagen tager i sådan en test?
  • Themafiaqueen
   Mine følelser skrevet ned for første gang
   Mine føleser skrevet ned for første gang i hele mit liv.  Der er et pres på mine følelser.   Jeg føler et pres på mig selv, et pres der kun bliver større og større for hver dag der går. Jeg ved ikke hvad jeg vil med mit liv eller hvordan mit liv kommer til at foregå. Jeg ved hvad jeg interesser mig for men ved ikke om jeg kan klare det. Jeg har nu prøvet mig frem, på forskellige uddannelsesinstitutioner og skoler i håb om, at jeg pludselig ville indse, at jeg havde en passion for det men indtil videre uden held.   Jeg hører om konstant andre tale om deres passion for ting - eller om at andre er passionerede omkring noget. Men her sidder jeg og ikke ved noget, jeg har brugt meget af mit liv på at prøve at finde ud af hvad jeg vil og kæmpet med nogle sværere ting i mit liv, jeg har fordybet mig i passion for buddha statuer, at tegne og dans. Ikke just noget jeg kan tage med mig videre for at få den uddannelse eller job jeg forventer, og desværre ikke noget jeg kan leve af.   Nu sidder jeg tilbage med en tom følelse. Jeg har selvfølgelig selv været skyld i noget af det. Jeg har nok mest af alt brug for at komme ud på arbejdsmarkedet og tjene nogle penge eller starte på noget helt andet. Jeg har fået prøvet nogle ting igennem mit liv, men jeg føler lidt at jeg bliver presset ud i det, at skulle vælge en uddannelse lige nu. Det her er sidste chance... De nye reformer og det med at sidde på kontanthjælp hjælper ikke. Venter man, går det ikke kun ud over ens ejet liv - men også ens økonomi. Jeg synes allerede jeg sidder stramt i det som det er nu.   Jeg har altid ønsket og håbet at kunne sidde ned bare med mine forældre og fortælle dem om hvad jeg føler og hvordan jeg har det inde i mit hjerte.   Men jeg føler bare ikke, at det der forgår med mit liv lige nu ikke skal gå den vej som jeg selv vil have det, jeg vil gerne gøre min familie stolt men nogle gange er det den sværere del af for gjort. Det er ikke det her, jeg vil leve med resten af mit liv med eller være som.   Selvom om jeg ved hvad uddannelse jeg gerne vil tag så føler jeg mig lidt fortabt og ved ikke hvad der skal til for at det skal ske. Jeg ved ikke hvordan jeg skal finde ud af, måske lyder det forkert og men er heller ikke stolt over det. Men mit svar ville nok være, at jeg vil forsvinde ind i min lille problemfri fantasiverden som er gemt inde bag i hovedet eller så forbliver jeg den som jeg er men vil så gerne have at jeg kunne være den jeg var før og ønsker mig jo også at få børn og en mand på et tidspunkt i mit liv.  
  • sofiesverden
   Hvad giver I for at træne?
   Brug de penge du sparer til noget sjovt. Og nyd nogle gode ture i naturen. 
  • Regga
   Hvad giver I for at træne?
   Jeg har lige meldt mig ud af fitness. Jeg gav 150 kr i måneden (det billigste abonnement de havde) og det er 1800 kr i året, så tænker det nok er meget normalt med 1600 kr
  • Hatten
   Hjælp - Co-branding gone wrong i DK
   Kim's nyeste reklame? 
  • Prometheus
   Hjælp - Co-branding gone wrong i DK
   Lars Bom Onfone reklamer er det første jeg tænker på... jeg ved ikke om det gik galt, det er bare den der falder mig ind.

   Log ind for at se dette link.