• Nye spørgsmål og debatter

  • Søde-Smølf1503
   2
   flexline go eller no go
   Hvad er jeres holdning til brug af disse flexliner?  jeg bryder mig ikke om når vi møder hunde med flexline når vi går tur nok meste fordi de fleste vi har mødt ikke ved hvad den lås på snoren skal bruges til. Jeg forstår nu Helle ikke helt mening med af brug flexline selvom dem der bruge dem siger de gør det fordi hunden har mere frihed spørgmål er hvor mange frihed en hund skal havde når den går tur jeg bruge en al
  • Hatten
   7
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Jeg har haft en sjov samtale med en venninde om det er en psykisk sygedom at nogen kvinder ikke vil havde børn selvom de ikke har nogen problemer med deres livmoder eller æggestokke? Enligt hende så er det noget psykiskt at nå man som en frisk kvinde ikke vil havde børn og enligt mig så er det ikke det. Hun synes at man har noget galt psykiskt om man som kvinde ikke kan få børn på naturlig vej, enten genem at man ikk
  • fisk
   10
   Aldersforskel
   Jeg har lige haft en situation, jeg finder lidt spøjst. Jeg var til en venskablig sammenkomst med folk jeg aldrig havde mødt. En grænseoverskridende ting for mig, da jeg ikke er specielt selskabelig anlagt. Men jeg trængte til at prøve noget nyt.  De spørger om jeg kender nogen, og jeg fortæller at det er helt nyt for mig, så derfor er jeg måske lidt stille. Så har jeg forklaret at jeg ikke er mærkelig, mere end
  • Lokkeduen
   1
   Hvor køber I stof?
   Vil gerne sy mere af mit tøj selv, men synes ikke udvalget er stort... Så hvor køber I stof/tekstiler?
  • Hermand
   0
   Assad
   Hvad er tankegangen med angrebet på syrisk lufthavn. Det må være en forstærket trang til at udøve straf over de formastelige. Disse mennesker der i skrivende stund forsøger at bilde verden ind, at de er uskyldsrene. <de peger på hinanden og bekræfter hinandens rene hænder. Og danske medier vægter oplysninger fra begge sider som lige, skønt den ene del stort set aldrig har udtrygt sanheden og kun mod
  • Note
   3
   Undulat med damp?
   Hej Allesammen.  Det er sådan at jeg har to undulater hvor begge desværre er hunner, vi ville gerne have haft en af hver,  men da vi fik dem som unger, kunne vi ikke se hvilke køn de var.  Nå men vi købte først en undulat  hvor vi fik gjort den håndtam.  Derefter besluttede vi os for at ville anskaffe en ven til vores lille undulat da vi synes det var synd at den skulle sidde alene.  Vi håbede på en han und
  • Mejse
   4
   clairvoyant
   Hej alle. Jeg vil hører om der er nogle herinde, som ved hvor man kan skrive til en clairvoyant,da jeg har et spørgsmål, som jeg godt kunne tænke mig at få svar på. Har søgt på nette, men der er det til en brevkasse eller så er det hvor man skal bestille tid. Har også fundet nogle hvor man kan ringe, men det er rimelig dyrt i minuttet. Har bare haft en oplevelse for nogle år siden som, jeg godt kunne tænke mig at få
  • Gemyse
   1
   Valg
   Hej. Jeg læste nylig på www.tankegangen.com om regionsråd syd at der var en Villy Søvndal der gerne ville være formand. Helt ubegribeligt. Vi har alle tider formand der har ryddet fantastisk godt op efter Carl Holst. Men i tilfælde af, at hun får stillingen som Formand for Regionerne, skal der jo en ny til at overtage. Men hjælp os nu med af få et emne af samme karat. Og her er Villy Søvndal efter
  • Themafiaqueen
   3
   Dagens digt fra mig
   Ingen fortid, ingen fremtid

   0
   Udvikling
   Der er megen splid i tiden.Ikke mindst polittisk. Erdogan og Trump kan med deres evner få verden til at skilles ad i stumper og stykker, med de talenter de to lægger for dagen. Det første kommende år, vil give en god retningspil om, hvordan den næste generation kommer til at leve. Vi oplevede i min barndom, hvor vigtig sammenhold er, men de yngre generationer, har helt glemt betydningen af dette ord. Nu ska
  • Note
   3
   Ægløsning
   Hej. Min kæreste og jeg har besluttet os for at prøve at blive gravide, jeg smed p-pillerne her i december og har lige siden prøvet at finde ud af hvornår jeg har ægløsning. Jeg har altid haft en stabil menstruationscyklus, men siden jeg smed p-pillerne har den været uregelmæssigt, så det har været svært at finde ud af hvornår jeg præcis har ægløsning. Jeg  tager de her ægløsningstest, men jeg har endnu ikke haft
  • Themafiaqueen
   1
   Mine følelser skrevet ned for første gang
   Mine føleser skrevet ned for første gang i hele mit liv.  Der er et pres på mine følelser.   Jeg føler et pres på mig selv, et pres der kun bliver større og større for hver dag der går. Jeg ved ikke hvad jeg vil med mit liv eller hvordan mit liv kommer til at foregå. Jeg ved hvad jeg interesser mig for men ved ikke om jeg kan klare det. Jeg har nu prøvet mig frem, på forskellige uddannelsesinstitution
  • lassemanden22
   2
   Hjælp - Co-branding gone wrong i DK
   Jeg skriver pt en opgave om co-branding kampagner, der er gået galt.  Co-branding er blandt andet når to (virksomhed + kendt person) slår sig sammen for at reklamere.  Et dansk eksempel der gik galt var Log ind for at se dette link., men jeg mangler et eksempel mere - kan I hjælpe?
  • Belinda2017
   0
   Min madblog
   Sådan laver du en rigtig lækker omgang smovs Hvis du får gæster på besøg og gerne vil byde dem på en dejlig middag, så kan det nogen gange være svært at finde på nogle gode retter at servere for dem, specielt hvis der er nogle der er lidt kræsne i blandt. Derfor har jeg valgt at dele min unikke opskrift på Smovs. En ret der virkelig bare kan smovses af alle indtil hele bradepanden er tom. For at lave en ægte smo
  • sofiesverden
   5
   Hvad giver I for at træne?
   Jeg overvejer at begynde at spille squash. Jeg kan ikke vurdere, om det er dyrt eller meget almindelig pris.  Hvad giver I for at dyrke sport om året? 
  • Themafiaqueen
   4
   Min hund
   Hej jeg er ny inde her og ville sige at elsker at læse blogs, første oplæg jeg vil fortælle jer om er min hund som betyder alt for mig. Lidt om min hund  Navn: Sila   Alder: 5 år  Race: kort snude fox terrie   For nogle for nogle år siden fik jeg en hund af min familie som hed Sila, hun var kun et halvt år da jeg fik hende. Hun kom fra et ældre par hvor hun boede udenfor i en hundegård hvor
  • Hermand
   1
   Tak
   Min tankegang her er egentlig kun at sige tak for optagelse, og so kommer jeg tilbage senere. Ses!
  • branddesign
   2
   Bedste standupper?
   Hvem er Danmarks bedste standupper?   Mvh Lone, Log ind for at se dette link.
  • Tim Hansen
   4
   Øv, nu troede jeg lige!
   Det ser ud til at transportministeren overlever!!  Nu troede jeg ellers lige de ville hæve underholdningsværdien til uanede højder, og give JBO en ministerpost  Jeg ser nu ikke noget alvorligt i den nuværende politiske situation. En mand som jeg trods alle fejl, nærede stor tillid til, nemlig den nu afdøde Brixtofte, sagde helt til det sidste, at vi havde rigelig med penge, og det gik fantastisk, uanset hvad de b
  • Abbie
   1
   Differentialregning (hjælp til opgave)
   Jeg håber VIRKELIG, at der er nogen som kan skære det der differentialregning ud i pap for mig. Jeg synes der er så meget jeg skal huske og holde styr på. Min lærer siger, at jeg "bare" skal bruge wordmat. Men den vil ikke som jeg vil OG jeg skal ikke bare bruge wordmat, når jeg ikke kan forstå det. Jeg har eksempelvis en opgave: Vands bevægelse i en bestemt type jordlag kan beskrives ved en model,
  • Lokkeduen
   5
   Husmorråd søges - gule skjolder
   Hey, Jeg har lagt mærke til, at mandens tøj bliver gulligt under armene - og det går ikke rigtig af i vask. Jeg har allerede købt en nivea black 'n white-deo til ham, men kan jeg gøre noget ved det, som allerede er blevet gult? Han er meget glad for sit tøj... KH
  • Soyyo
   4
   Deldig ??
   Kender I til et sted som deldig.dk men på engelsk? Et sted hvor man kan poste små blogindlæg UDEN at det er en hel blog for sig? Eventuelt et andet dansk sted?
  • Tim Hansen
   2
   Hvem hjælper mig?
   "Folketinget konstaterer med bekymring, at der i dag er områder i Danmark, hvor andelen af indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande er over 50 pct. Det er Folketingets opfattelse, at danskere ikke bør være i mindretal i bestemte boligområder i Danmark" I forbindelse med nyindført lovtekst, så har mange grebet pennen, også som her partifæller til de der har fremført lovteksten og sørget for det kunne g
  • sofiesverden
   2
   Hvad hedder filmen?
   Der er en rigtig god film. Jeg vil gerne se den igen, men jeg har glemt, hvad den hedder.  Det jeg kan huske er:  En mand er dygtig til at regne. Han kommer på universitetet. I lang tid tror seeren, og hovedpersonen selv, at han arbejder for CIA eller FBI. Til sidst viser det sig, at han er psykisk syg og han lever i en fantasiverden, hvor han bryder koder for en efterretningstjeneste.  Ringer det en k
  • Lokkeduen
   15
   Stofmisbrug
   Kære DD'er Min kærestes bror er eksmisbruger og har nogle udfordringer, som sætter hans liv i stå. Han har brug for hjælp: Så langt er alle enige. Han har svært ved at holde på et job, et studie, en kæreste, betale regninger. Historien gentager sig hele tiden: Han flytter, får job, en eller anden dag stopper han bare med at dukke op på arbejdet, bliver fyret. Han har været væk flere gange. Med 'væk' mener jeg:
 • Senest kommenterede

  • Hatten
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Nej jeg ser det ikke som nogen psykisk sygedom og jeg ser ikke mig selv som psykisk syg selvom jeg er stemplet med en mild depression af en neuropsykolog. Jeg har arvlige sygedomme, en form for hjerneskade, jeg tager mediciner som man ikke må tage ved en graviditet og jeg har aldrig ville ha børn eller et forhold hvilket man kan se fra allerede der jeg gik i børnehave og ikke ville lege far mor og børn og sagde at jeg ikke ville ha børn, jeg var 4-5 år gammel...  Og her i Sverige, hvor jeg bor og ligenu læser lidt psykologi, der skal man til mindst en samtale med en psykolog nå man er over 25 og er man under 25 så skal man igenem en psykiatrisk undersøgning selvom det ser lidt forskelligt ud i de forskellige dele af det kolde Sverige.   
  • DenSortePanter
   flexline go eller no go
   I byen synes jeg ikke man skal bruge flexline, men går man fx ture i skoven, på marker eller andre åbne områder hvor det ikke er så vigtigt at have styr på hunden, synes jeg det er en genial opfindelse!

   Jeg kan ikke se hvad en hund på et fortov i byen skal bruge lang line til. Man risikerer at den løber ud på vejen, eller hilser på mennesker der ikke ønsker at blive hilst på af en hund, og så længe hunden har snor nok til at kunne snuse og tisse er den vel glad. 
  • Anonym2
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Log ind for at se dette link.  
  • Sunstealer
   flexline go eller no go
   Hej Altså vi har altid brugt flexline i min famillie, og det har aldrig været et problem. Well ok, vi havde lidt problemer med en schotch terrier vi havde. Den kunne ikke udstå andre hunde så når vi fik øje på en hund var det med at få gjort linen kort og låsen på. Men jeg synes at det er fedt at hunden kan få lov til at løbe lidt. Men vi har så også altid haft vel opdragne hunde der kom når man kaldte og kunne gå ved siden af os uden snor. Så generelt er jeg positiv over for brugen af flexline, men kun hvis folk har styr på deres hund. Har de ikke det bør de bruge en almindelig snor.
  • Søde-Smølf1503
   flexline go eller no go
   Hvad er jeres holdning til brug af disse flexliner?  jeg bryder mig ikke om når vi møder hunde med flexline når vi går tur nok meste fordi de fleste vi har mødt ikke ved hvad den lås på snoren skal bruges til. Jeg forstår nu Helle ikke helt mening med af brug flexline selvom dem der bruge dem siger de gør det fordi hunden har mere frihed spørgmål er hvor mange frihed en hund skal havde når den går tur jeg bruge en almindelig Line til min og han går lige ved side af mig og jeg synes han har fint frihed til af snuse og gør det han skal og jeg føler jeg har kontrol over ham. Virker jeg ikke altid føler dem med flexline har. Jeg har værre ved af fald grund en hund der gik 5-8 m foran sin andre og gik rundt om mig. Hvis bare de ejer kunne find ud af hunden ikke altid behov af gå så lang Line er så vil det værre dejlig 
  • Sunstealer
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Hej Da jeg blev steriliseret var jeg bare til en samtale med min læge, så hun var sikker på at det var det jeg ville. Der var ingen psykologisk vurdering. Hun synes godt nok at jeg var lidt ung (26), men indstillede mig til det. Og efter ca et års ventetid blev jeg indkaldt til operationen.
  • Hatten
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Jeg så nu at der mangler ett ikke i  "Hun synes at man har noget galt psykiskt om man som kvinde ikke kan få børn på naturlig vej, enten genem at man ikke har egne æg eller at de simpelthen bare ikke vil blive i livmoderen" der skal stå Hun synes at man ikke har noget galt psykiskt om man som kvinde ikke kan få børn på naturlig vej, enten genem at man ikke har egne æg eller at de simpelthen bare ikke vil blive i livmoderen. Og jeg kan desværre sige at der er kvinder der ser sig selvom psykisk syge fordi de ikke vil havde børn eller at de ikke har nogen kærlighed til de børn de har født. Nogen ser det som tegn på fødselsdepression eller bare en helt "normal" depression og det kan det sagtens osse være men der er osse kvinder der får børn fordi det er hvad samfundet maler op at kvinde skal havde selvom de så ikke ser det sådan selv. 

   Jeg har selv ikke lyst til børn og kigger lidt på om jeg kan blive steriliseret og/eller donere min livmoder til en kvinde der mangler en, desværre så koster det at få/give en livmodertransplantion. og man skal gå igenem en psykologisk undersøgning og samtale for at blive steriliseret, heldigvis er det både som kvinde og mand og ikke kun som kvinde... Jeg er stolt moster, faster og tante og jeg elsker dem alle sammen.  Men mange tak for alle jeres svar!   
  • No.1Wasxi
   DudeP
   Hey waddup     virker det  måske idiot
  • Outside
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   NEJ! Ikke at det skal gøre mig ekspert, men jeg er psykologistuderende, så jeg arbejder/læser meget med/om hvordan vi fungerer og specielt psykisk. Jeg synes, det er en anelse absurd at sige, at man må være psykisk syg, fordi man tager et valg, der stadig anses at være på "kant af normen". Der er intet galt i at prioritere andre ting i livet end andre mennesker. Det er korrekt, at vi oftest af naturlige og helt biologiske årsager vil have børn, da vi som dyrerne har et behov/ønske om at viderebringe vores gener og måske har mange af os endda også et behov for at skulle tage sig af et andet menneske.  Dette betyder dog slet ikke, at det gælder for ALLE. Vi har alle forskellige behov, vi udvikler os på forskellige måder, og vi møder og oplever forskellige ting i livet som gør, at vi danner os nogle behov eller andre, at vi skaber os nogle opfattelser eller andre af livet, fremtiden og vores egne ønsker og behov. Nogle mennesker går bare i en anden retning, som betyder, at de fravælger en ting. At det så er børn i nogle tilfælde er jo så bare det. Jeg kender en super frisk, intelligent og yderst rask kvinde, som har fravalgt børn grundet sin karriere. Hun har et job, som gør, at hun rejser meget. Hun nyder tilgengæld sine nevøer og niecer, som hun elsker til månen og tilbage. Men hun fravælger selv børn.  Jeg håber virkelig ikke, at der går kvinder/piger rundt og tror, at de er psykisk syge, fordi de bare ikke ønsker eller føler, at de har lyst til at få børn. Det er der intet galt i. Det er normalt at have andre behov end andre også selvom det er mod majoriteten. :-) 
  • Anonym2
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Jeg vil da ikke betragte mig selv som værende psykisk syg fordi jeg har fravalgt børn. Det har dog ikke været forfængeligheden der har styret den beslutning - Jeg har bare aldrig haft lyst til at få børn.  Jeg er tit blevet spurgt om jeg ikke føler at der mangler noget i mit liv fordi jeg ikke har børn, men alt i alt er jeg ganske tilfreds med mit liv og har heldigvis en mand, der heller ikke har ønsket at få børn. Vi bruger tiden på hinanden istedet og skal ikke passe ferieplaner eller andet ind i skoleåret. Det er jo så en fordel for vores kolleger med børn, da ingen af os behøver at holde ferie når skolerne holder ferie.  Der er kvinder som ikke kan få børn på grund af fysisk sygdom og det kan da aldrig kaldes en psykisk sygdom. Måske din ven skulle uddanne sig lidt omkring forskellen på psyke og fysik... 
  • Sunstealer
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Hej Jeg synes ikke det er tegn på psykisk sydom hvis en kvinde ikke vil have børn. I denne oplyste tidsalder synes jeg at det kun er naturligt at nogle kvinder vælger dette. Som jeg ser det er der også flere fordele ved dette for hende. For det første vil det holde hende ung længere, kvinder der har fået børn ser ældre ud en en der ikke har. Hendes krop vil også være øhm... ligesom yngre. Fx vil hendes bryster være fyldigere og fastere end en der har ammet. Hun vil slippe for strækmærker på maven. Hun vil ikke evt få et stort ar på maven, fra kejsersnit. Hun vil sansynligvis også ha en strammere skede, i forhold til en der har født naturligt. Dette er mine egne erfaringer. Desuden slipper hun for de extra kilo de fleste kvinder tager på i forbindelse med graviditet. Også økonomisk vil det være en fordel da hun kan bruge penge og resourser på sigselv og en partner frem for at bruge dem på et barn. Nu ved jeg godt at folk med børn sikkert vil himle op over mit indlæg, men det kan jeg bare ikke tage alvorligt. Jeg har talt med mange mænd mht det at få børn, og ca 2 ud af 3 fortæller mig at de ville ønske de havde gjort som mig og fravalgt børn. Så jeg synes bare det er et af tidens tegn. Vi er ikke mere slaver af vores biologi, vi kan faktisk selv vælge. Og jeg synes faktisk ikke denne verden er ret børnevenlig. Det var bare det jeg ville sige. Hej
  • Hatten
   Kan det regnes med som en psykisk sygedom?
   Jeg har haft en sjov samtale med en venninde om det er en psykisk sygedom at nogen kvinder ikke vil havde børn selvom de ikke har nogen problemer med deres livmoder eller æggestokke? Enligt hende så er det noget psykiskt at nå man som en frisk kvinde ikke vil havde børn og enligt mig så er det ikke det. Hun synes at man har noget galt psykiskt om man som kvinde ikke kan få børn på naturlig vej, enten genem at man ikke har egne æg eller at de simpelthen bare ikke vil blive i livmoderen. Og igen så synes jeg at det ikke er noget psykiskt. Nu kommer vi til det sjove!
   Enligt hende er mænd som ikke vil havde børn IKKE psykisk syge, og det holder jeg med om men jeg sætter stadigvæk spørgsmålstegnet ved hvorfor dog en kvinde skulle være psykisk syg men ikke en mand om de ikke vil havde børn?? Hvad synes i? Er det psykiskt eller bare naturligt? 
  • DenSortePanter
   Aldersforskel
   Log ind for at se dette link. Der er også mange forhold med jævnaldrende der ikke holder. Man finder jo trods alt kun ganske få forhold der holder ''til døden skiller'', men de fleste har en del flere forhold i bagagen.
  • Sunstealer
   Aldersforskel
   Hej Log ind for at se dette link., jeg mener ikke at det nødvendigvis er dårligt at et forhold ikke holder til døden skiller dem ad.Fx det forhold jeg havde med en meget ældre kvinde holdt kun i 4 år, men det gav mig en enorm erfaring. Jeg tror at de erfaringer gjorde at det næste forhold jeg havde faktisk holdt til døden skilte os ad ( 20 år ). Og når man ser på mængden af skilsmisser kan man vel heller ikke konkludere at folk forventer livslange forhold.
  • Den hudløs ærlige
   Aldersforskel
   Rent bortset fra man kan være ligeglad med alderen, så er det de færreste forhold der holder, når aldersforskellen er for markant.  Bare se på kommentarerne her. Forholdene holdt jo ikke. Det var måske heller ikke meningen, hvad ved jeg.  Forholdene holder kun hvis f.eks. manden har penge og han er en slags sugardaddy.
  • Tiberius
   Aldersforskel
   Det med alder har vel ingen betydning i dagens Danmark. De homoseksuelle har jo fået deres frihed til åbent at leve på deres facon, og endda indgå ægteskab i kirken. Nu er det vel så på tide at aldersforskelle så ikke længere skal betyde noget. Det der betyder noget er vel om kemien mellem parterne passer sammen. Forøvrigt ser man da ofte i ugebladene at kendisserne vælger en kæreste som er yngre end dem selv. Okay, jeg ved godt at ugeblade tit er lidt fantasifulde, men måske vil vi i fremtiden se par hvor at der er en enorm aldersforskel. Hurra for kærligheden og mere tolerance - og god påske folkens !