Hop til indhold

Deldig lukker


Vi beklager at måtte meddele at deldig.dk lukker ned. Du kan læse mere om hvorfor her.

 • Der er fra i dag (20. marts) lukket for oprettelse af nye brugere.
 • Om en måned, hvilket vil sige den 20. april, lukker vi for muligheden for at skrive nye indlæg.
 • Deldig lukker derefter helt ned en måned senere, hvilket vil sige den 20. maj 2018.

Blogs

Vores community blogge

 1. Når nu Deldig.dk lukker, hvor vil i så være at finde, og under hvilket navn vil i skrive ?

  Jeg har personligt ikke taget stilling til hvor jeg vil blogge - og om jeg vil fortsætte som blogger !

 2. Jeg vil da også lige sige farvel til alle herinde og ønske alle alt godt fremover. Nogen har fundet mig på facebook, andre kan jo gøre det såfremt det er et ønske. 

  Ha´ det rigtig godt og pas på jer selv. Husk at vi kun har et liv og det er alene op til os af få det bedste ud af det.

  Cyberkram til alle *love*

 3. Jeg har fundet min blogspot!
  http://hatanonym.blogspot.se 

  Det var et godt stykke tid siden jeg brugte den hvilket var fordi jeg tabte mit googlekonto og jeg fik kun skrevet et indlæg... Men jeg kommer at fortsætte skrive der fordi jeg kan ikke rigtig li' nogen af de sider "blogsider" der findes... Men om i finder nogen eller skaber en, så må i gerne lige sende en hilsen til mig.

  Jeg har ikke rigtigt mere at sige ligenu for der er stadigvæk et stort kaos inde i mit hoved. Jeg har dog en mistanke om hvorfor men det har jeg ikke lyst til at snakke om ligenu. Måske aldrig... 
   

  En ting jeg kan skrive er at jeg har købt et digitalt kamera på en genbrugsbutik for 20 kr og om det virker så vil jeg tage en masse billeder med det. For et billed siger jo mere end hvad, 1000 ord? 
   

  Jeg håber i har fundet et andet sted at være og jeg håber osse at i kommer ind og giver mig en hilsen, om i altså vil!

  Og så vil jeg lige afslutte med at det har været rigtig hyggeligt at være herinde selvom det jo desværre ikke altid er blevet skrevet så meget.

 4. Ja nu kan I lige så godt få lov at følge mig tiden ud, til DD lukker :-(

  Søndag aften meldte kæresten ud, at han bruger hans forældres hus mens han sparer op til indskud til en lejlighed. (De er alligevel campister om sommeren og ikke meget hjemme)

  Så mandag fik vi styr på deling af økonomi, alle vores telefoner stod f.eks. i hans navn. Fik flyttet hans adresse, søgt boligsikring til mig, og børnebidrag som enlig og ja alt papirarbejdet, som nu til dags foregår på en computer men nem ID.

  I første om gang har han kun taget tøj og toilet ting med og sin bærbare computer.

  Så vi er ikke helt færdige med at samarbejde, han er heller ikke helt stoppet med at kalde mig skat endnu, men det vænner han sig vel af med.

  Vores hus er i to etager og et af problemerne med min mindste datter er hun er bange for at være ovenpå alene, og eftersom hendes søster ikke bor her mere, er hun helt alene ovenpå netop når hun skal falde i søvn men også når hun skal lege osv.

  Vi havde så også valgt at have soveværelse ovenpå, men kom jo først derop, når det var voksen sengetid.

  Nedenunder er der et rum som nok var beregnet til soveværelse men det havde vi så valgt skulle være gæsteværelse, ikke at det nogensinde nåede at blive det. For der stod stadig flyttekasser som ikke var blevet pakket ud i over 2 år. Alt rod vi ikke gad kigge på endte derinde osv. Et rum vi faktisk helst ikke åbnede døren til for det var uoverskueligt.

  I går aftes tog jeg så en beslutning, hun var nødt til at få værelse i gæsteværelset. Den seng som var min og jeg skal beholde, er den som var i gæsteværelset. De senge ovenpå er hans. Så hvis han flytter sine ting før mig og lillepigen er klar, ville vi komme til at sove på hver sin etage og det duer da slet ikke. Min seng er en 3/4 seng og kan ikke komme op af trappen.

  Så jeg kunne lige så godt lave en løsning som måske kommer til at fungere for os, allerede nu.

  Jeg skulle godt nok i aktivering i formiddag, men fra kl. 13.00 til nu har jeg knoklet på at rydde op og gøre rent på det gamle gæsteværelse/roderum. Er nu også nemmere at sortere og putte i kasser som at sortere og finde plads på hylder. Det som jeg 100% vidste var hans og mit kom i hver sine kasser. Han fik så besked på at komme efter arbejde og hjæpe med det der var tvivl om eller vi i al fald skulle blive enige om fordi vi har købt det sammen. Der står stadig et skab derinde vores ting i, fordi det også er et møbel han på sigt skal have med sig, så det må hun lige leve med, men der er blevet plads til hendes seng og en hel del legesager. Min seng står nu i den ene stue, han var heldigvis få flink lige at hjælpe med at rykke min seng og få hendes ned. Men ellers havde jeg nok været stædig nok, til selv at have bakset med det.

  Er bare udmattet nu, men håber dagens hårde arbejde betyder hun falder i søvn i sin egen seng, så jeg også kan få lidt voksentid / privatliv. Selvom jeg resten af tiden vi bor her skal sove i stuen, så er håbet at få min seng for mig selv og ikke skulle bruge aftenen på at ligge ved hendes side til hun sover.

  Klokken løb lidt frra os, men ville være færdig, så nu sidder hun lige og drikker sit movicol inden hun skal på fast aftenligt toilet besøg, og så må jeg håbe planen virker.

  Hun skal heldigvis ikke i skole imorgen, og gør heller ikke noget hun lige få en halv time til at vænne sig til rummet.

  Nu skal jeg ikke være for hovmodig er godt klar over det ikke er sikkert hun lige falder i søvn derinde allerede første nat, men hvis det bare kommer til at lykkes så er jeg glad.

  Hunden har været forbudt adgang til første sal, men nu kan den hvis den ellers vil sove inde ved hende, det håber hun på og kan måske også hjælpe til at gøre hende tryg.

  Så må jeg se når weekenden kommer og min store datter kommer på besøg, om hun har mod på at sove ovenpå helt alene, ellers må jeg tage sofaen de to nætter hver anden uge og hun min seng.

  Vigtigst er at vi får et liv til at fungere her i huset mens vi venter på ny bolig.

  Vi skal faktisk ud og se på noget imorgen, er ikke lige i den by vi ønsker, men har ringet rundt til de forskellige boligforeninger og det ser håbløst ud at få noget, der hvor vi helst vil, så kan lige så godt kigge på alternativer fra start af. Ved på forhånd det har nogen minusser, der er ikke egen have, dog fælles have med de andre 3 beboere i ejendommen, også er jeg i tvivl om jeg må installere min egen vaskemaskine og tørretumbler. Der står der er fælles vaskerum, men ved ikke om man SKAL bruge det. 

  Nu kigger vi på det, og ellers må vi lede videre, har minimum et halvt år at løbe på, i værste fald også maksimum et halvt år, må skaffe alle de penge jeg kan og se om vi kan få olie på fyret til vinter hvis det ikke lykkes os at finde et andet sted og bo. Men væk herfra det skal vi hurtigst muligt, for hus og have er for stort til jeg magter det alene.

  Men nu rykker vi i første om gang sammen i underetagen og lader som om vi har et lille hus, så kan jeg hen af vejen få pakket det som står på 1. salen, så det bare er klar til at tage med.

  En del ting og møbler skal sælges, så bedst at forberede mig så godt jeg kan, så der ikke bliver kaos hvis vi pludselig skulle være heldige at have en bolig med kort varsel.

  Ha det godt allesammen, tror jeg delvis kører på stædighed lige nu, men giver også lidt energi når man får store sten løftet af sine skuldre.

 5. Nu hvor deldig lukker og slukker, vil jeg også lige sende en sidste hilsen. Jeg kom sent ind, var aktiv et stykke tid - flere betegnede mig nok som lidt hovski-snovski - men det er svært at danne sig et konkret indtryk på skrift. 
  Anyway - jeg har været hudløs ærlig, og det vil jeg også være her i det sidste opslag. 

  Jeg blev mindre aktiv da jeg sprang ud som selvstændig. Sagde mit arbejde op, arbejdede igennem i min opsigelse, og er nu selvstændig IT konsulent. Det vil sige helt selvstændig. Jeg er ikke medlem af et bureau som finder arbejde til mig, men som også skal tjene penge på mig, men udelukkende mig selv. Alene og mig selv. Det har jeg det bedst med. Ene men stærk. 
  Jeg tjener allerede dobbelt så meget som jeg gjorde da jeg var lønmodtager og det er ikke så lidt. Mulighederne er enorme og allerede nu har jeg ordrebogen mere end fyldt og har en arbejdsuge på 70-80 timer, men jeg kan stort set fakturere 80 procent af mine timer. Det er sgu' fedt. 

  Nej jeg bruger ikke pengene. Jeg konsoliderer og overvejer at starte et AS. Det gør det noget nemmere. Gør jeg nok inden året er gået. Lige nu kan jeg arbejde næsten et halvt år uden at modtage en eneste ordre, og alligevel hive min månedsløn ud. Det er altså en fed følelse. 

  Heidi er stadig hos mig. Hun skal helt bevidst ikke arbejde for mig. Hun har sit eget arbejde. Vi skal ikke gå op og ned af hinanden en hel uge. Hun skal ud og have noget luft. Vi har det stadig super sammen. Det bliver faktisk stærkere og stærkere for hver uge. Både sexuelt - som slet ikke er rutine endnu, men det er også fordi vi er opmærksommed på det - og i vores samliv i øvrigt. Vi kan også læse hver sin bog uden at tale sammen en søndag formiddag. Det er sgu' sjovt. Ville ønske jeg kunne få et par børn med hende, men det løb er kørt. 

  Når jeg ikke arbejder løber jeg og her er jeg også et monster da jeg nu kan løbe når det passer mig bedst. Det gør det ofte lige før frokost, så det gør jeg bare. Jeg kan endda sprinte, men må nok springe deltagelsen ved veteran DM over i år. Jeg skal gerne være helt forberedt. 

  Pas nu godt på hinanden herinde. Jeg er helt ude nu. Hvis I gerne vil høre fra mig så send en besked senest den 20. - men jeg tvivler på jeg hører fra en eneste. 

  God sommer. 

  Den hudløs ærlige. 

 6. Det sagde jeg også sidste gang, men denne gang bliver det 100% det sidste. Desværre bliver det ikke et lykkefyldt et af slagsen, for jeg har det af lort. Lort er lige den eneste sammenligning jeg kan komme med, som bare beskriver en brøkdel af hvordan jeg har det. Hvis man overhovedet kan sige det sådan. Jeg ved det ikke. Det er også lige meget. Jeg har det dårligt. Af lort til.

  Jeg har så meget skyldfølelse, som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre ved. Jeg står og skal på arbejde om lidt og har lige brugt 20 minutter for at tude, fordi min hjerne fylder mig med at forbandet meget skyldfølelse. Jeg føler mig som verdens dårligste kæreste, føler han elsker mig mere end jeg elsker ham, hvilket man næsten skulle tro kunne være umuligt, fordi jeg vitterligt elsker ham højere end livet selv. Men jeg har bare været en virkelig dårlig kæreste på det sidste. Jeg har ikke givet ham nok. Har ikke været der nok, fordi jeg har det skidt, men ikke ved hvorfor og jeg føler mig så forbandet dum, fordi jeg vitterligt har alt jeg skal bruge for at kunne betegne mit liv som godt. Jeg mangler ikke penge, har fået opsparing, betalt mine forældre tilbage, en dejligt arbejde, skal på ferie og bedst af alt en kæreste, som elsker mig, men jeg kan mærke på ham han mangler mig, eller mangler noget og det gør ondt på mig, fordi jeg godt selv ved at jeg er en pisse dårlig kæreste.

  Jeg har det så skidt... Har siddet og tudet mig igennem det her også og nu skal jeg på arbejde og spille glad og være på, når jeg mest af alt har lyst til at krølle mig sammen under dynen og bare være ked af det. Jeg har ondt af mig selv ja, og nej det er ikke skide smart for det er nok i virkeligheden overhovedet ikke synd for mig. Det er synd for min kæreste. Jeg føler mig så dårlig. Jeg kan slet ikke beskrive hvilken følelse jeg sidder med indvendigt. Har bare lyst til at slå mig selv, for jeg føler jo et eller andet sted heller ikke jeg kan være det her bekendt. Ved ikk om noget af det her giver mening, men det skulle bare ud. Håber det bliver bedre. Jeg magter ikke hvis jeg skal begynde at sidde have "tudning" som en daglig ting på programmet igen.....

 7. Jeg vil jo ikke kunne love noget, jeg ikke ved, om jeg vil kunne holde!

  Men det er i dag lykkedes mig at downloade og installere, hvad der skal til, for at lave en ny hjemmeside.
  Foreløbig kun på en lokal server, på min egen computer. Men tanken er, med tiden, at "gå på nettet med noget, der vil kunne blive min egen blog".

  Den foreløbige arbejdstitel er "PLOTIN HOME", men det vil kunne ændre sig, hvis andre har fået samme idé. Dog vil navnet, "Plotin", nok komme til at indgå.

  Jeg kan heller ikke hverken love eller forudse, om det "bliver til noget". Intentionen har jeg, men, om jeg har evnerne, vil vise sig?

  I må også have tålmodig: Hele flasken med rom bliver ikke drukket på én dag!

  Foreløbig kan jeg kun sige, at hvis, såfremt i fald, at siden muligvis kommer på nettet, så er I alle, her fra DD, velkomne der, og selvfølgelig gratis, som på DD, uanset hvad jeg finder på at kradse en indtægt ind på. Send, til den tid, blot en mail med dit DD brugerID, formentlig via et menupunkt, der vil komme til at hedde "Kontakt", eller noget lignende (mail?), og en kort besked om, hvem du er/var på DD, så bliver du lukket ind, som det nu vil kunne lade sig gøre.

  Tålmodighed, kære venner!
  Siden kommer ikke op at køre, hverken i morgen, i næste måned, eller måske i den helt nære fremtid. Men: Jeg håber på, den vil komme.
  En jævnlig Googlesøgning på "Plotin" vil nok blive det bedste fingerpeg om, at der er "sket noget".

  I mellemtiden er jeg at træffe på nickras2@gmail.com, eller https://www.facebook.com/nick.rasmussen.37.

  Igen: Skriv blot din ID fra DD, så jeg ved, hvem du er.

 8. Det bliver nok aldrig det samme - at skulle skrive noter på telefonen i stedet for at skrive ord og følelser ned her.

   

  Jeg har alt for sjældent benyttet mig af at lukke tankemylder ud på deldig.dk - men det har været en kæmpe personlig hjælp for mig, at siden har været her når jeg havde behovet. Nogle ting er svære at tale med sine nærmeste om. Andre ting er svære at tale med sine bekendte om. Men på deldig har der altid været en plads, til at fortælle præcis hvad du kunne tænke dig. 

   

  Problemer, udfordringer, nye muligheder og nedture har der været nok af for mit vedkomne. Det triste er, at jeg ikke længere får mulighed for at dele det med min hemmelige verden.. Det fede er - at selvom deldig lukker ned, så er det der stadig. Udfordringer.. nye muligheder... forelskelser og familier der ikke taler sammen, grundet en misforståelse tilbage i 1972. Måske jeg bare skulle glæde mig over, at jeg i nogle år, har kunne følge med herinde, har kunne få luft fra hverdagen herinde og bare fortælle om alt jeg havde lyst til. 

   

  På torsdag har jeg sidste eksamen, før jeg er uddannet igen. Jeg har fået job. Min eks kontakter mig stadig i sprittet tilstand. Nu er han blokeret. Jeg har stadig lyst til at kontakte ham... fortælle at jeg virkelig savner ham. I de sidste par måneder, har jeg følt mig som Palle alene i verden. Det er tabu belagt i min omgangskreds, at man igen og igen og igen har kontakt med en eks. Og det at jeg savner ham, gør ondt. Det gør ondt fordi han var kæmpe medvirken til at jeg røg i en depressionslignende tilstand, at jeg var på stærke smertestillende, fordi jeg var så stresset og bange. Det gør ondt fordi jeg ved hvor han ender, hvis han ikke tager sig sammen og bliver voksen. Det gør ondt fordi jeg savner ham.

   

  Men i min familie ville det også være tabubelagt, at skrive tekster sådan et sted som her. At dele sin usikkerhed og udfordringer med fremmede mennesker. Jeg har dog altid været en Rasmus-modsat, og jeg har elsket alt det jeg ikke måtte for min familie. Tatoveringer. Sex med fremmede. Tage 10. klasse. Tage en HF i stedet for gymnasiet. Ryge. Ikke stile efter topkarakter i skolen. Taget en ‘taber’ uddannelse. Taget én til. For først derefter at blive accepteret som en god uddannelse. Skrevet tekster herinde...

  deldig..... jeg kommer til at savne dig noger så forfærdeligt. Tak for nu.

 9. Nogen der kender andre blogging forrums?

 10. Jeg så lige, at siden lukker ned inden længe. Hm, ærgerligt, men hver ting til sin tid. I den anledning ville jeg lige give en kort update.

  To be honest - jeg har det elendigt inde i mit hoved. Derfor står mit sexliv meget stille for tiden, og jeg har pisse dårlig samvittighed overfor A, som jeg stadig er sammen med. Han ved ikke, hvad der sker, fordi jeg har ikke sagt noget - af den simple årsag, at jeg heller ikke selv ved, hvad der foregår. Min sexlyst er bare mere eller mindre ikke eksisterende for tiden. Bare tanken om at skulle være seksuelt aktiv giver mig næsten kvalme - så meget, at jeg sommetider kommer til faktisk at skære ansigt bare ved tanken. Han skal ikke røre ved mig - i det hele taget helst ikke - og egentlig har jeg heller ikke lyst til at se ham, tale med ham, tale om ham, tale til ham. Men det er ikke kun ham, det gælder. Ellers havde det jo været simpelt nok. Det gælder alle. Jeg vil ikke røres ved, tales til, tales med, tales om, ses på. Jeg vil bare være i fred. ALENE.

  Det betyder også, at jeg ikke ser mine veninder for tiden - jeg hverken gider eller orker - heller ikke engang bare at skrive til dem om ligegyldige ting. Jeg lader bare være og lader ting dø - helt af sig selv.

  Om nogle dage rejser jeg til Jylland og besøger min familie. Jeg har ikke været der siden jul, og jeg har IKKE savnet det. Ikke engang dét, der ligner. Og jeg glæder mig på NUL MÅDER til at komme derover - det skal bare overstås, så der forhåbentligt er længe indtil næste gang igen. Jeg-magter-det-ikke. Jeg-magter-DEM-ikke. Det er dårlig stemning, sure miner, anstrengte forhold og sårede, betændte følelser i klemme over det hele - HELE TIDEN. Jeg kan ikke rumme det. JEG VIL IKKE.

  Lige for tiden holder jeg bare tilværelsen ud og venter på, at det bliver bedre på et tidspunkt forhåbentligt. Møder for det meste op på studiet og hører NÆSTEN, hvad der bliver sagt. Derudover sover jeg bare. Sover og sover og sover og sover. Og ser "Bones" på Netflix. Igen og igen.

  Selv tak for en glimrende og temmelig informativ og opmuntrende update.

  >:/

 11. For snart en dekade siden, startede deldig som et sted hvor man kunne dele sit liv, tanker og spørgsmål med andre i et anonymt univers med fokus på en god og behagelig omgangstone. Siden den gang er der blevet delt mange tusinde personlige beretninger i bloggen, og stillet og besvaret mindst lige så mange tusinde spørgsmål i forummet. Mange af jer her fundet et frirum, hvor i har kunnet dele alt muligt i jeres eget liv - også det som ellers ville have været svært at dele med andre.

  Jeg mener der er brug for et sted på nettet som deldig, hvor man åbent, anonymt og gratis kan dele sig med andre mennesker. Så det er med et tungt hjerte at vi har besluttet, at lukke ned for deldig. Det har ikke været nogen nem beslutning, og den har været undervejs gennem længere tid.
   

  Hvorfor?
  Hovedårsagen til vi ikke længere kan køre siden videre, er den øgede brug af AdBlockere, som fjerner vores indtjeningsgrundlag mens driftsomkostninger ikke falder for besøgende som gør brug af AdBlockere.

  Derudover er der stigende krav til levering af en service som deldig, som betyder omkostningerne også stiger, og samtidig har der over de seneste år været en faldende aktivitet på siden. Vi har overvejet andre indtægtsmuligheder end annoncer, men vi kan ikke se nogen løsninger som vi kan stå inde for og som samtidig sikre den anonymitet der altid har været et vigtigt grundlag for deldig.

  Konsekvensen er derfor at deldig nu lukker.
   

  Hvornår?
  Der er fra i dag (20. marts) lukket for oprettelse af nye brugere.

  Om en måned, hvilket vil sige den 20. april, lukker vi for muligheden for at skrive nye indlæg.

  Deldig lukker derefter helt ned en måned senere, hvilket vil sige den 20. maj 2018.
   

  Hvis du vil gemme dine indlæg!

  Ønsker du at gemme dine indlæg, så bør du gøre det hurtigst muligt eller absolut senest den 19. maj 2018. De fleste browsere giver mulighed for at gemme en side som tekst, html eller pdf. Kan din browser gemme som pdf, vil jeg anbefale dette format, da dine indlæg bliver gemt som de ser ud i dag.
   

  Tak for din tid her på deldig

  Jeg vil gerne sige tak for din tid her på deldig! Mange af jer har haft en direkte positiv indflydelse på andres liv gennem jeres kommentarere og indlæg som andre har kunnet genkende sig selv i - tak for det!

  De bedste hilsner
  Thomas / Deldig.dk

×