Hop til indhold

Sygdom

655 visninger

Årh, hvor jeg hader sygdom.

Min far er syg og jeg ved ikke rigtig hvor alvorligt det er denne gang.

Han er heldigvis blevet indlagt i dag og jeg har snakket med en sygeplejerske fra sygehuset i dag og hun fortalte at han havde kastet blod op og hans blodprocent var under 6. Det var ikke kritisk, sagde hun men han var meget afkræftet.

Jeg forstår bare ikke hvorfor han ikke har ringet til mig og sagt noget. Jeg ville da være kommet med det samme. Jeg føler mig så magtesløs og jeg har været så nervøs for at han skulle dø. Det er jeg stadig og jeg er meget ked af det. Jeg håber virkelig at han bliver rask. Jeg tager over på sygehuset og besøger ham i morgen og ser hvordan det går.

Han fortalte mig også i sidste uge at lægerne på sygehuset, havde fundet en svulst på leveren, men han kunne ikke fortælle om det var en kræftsvulst eller hvad det var.

Årh, jeg håber han snart bliver frisk igen.

Og oven i det hele, skal min kæreste ind og have en ballonudvidelse i benet på tirsdag. Det er fordi han har hat en blodprop i benet sidste år, gik ikke til lægen i tide og nu bøvler han med det. Men det er fandme ikke sjovt.

Så lige nu drikker jeg noget rødvin så min triste fredag kan blive bare lidt bedre :(

 3 Kommentarer


Recommended Comments

Åh kan godt forstå dig, det er ikke rart når dem man holder af ikke er raske. Kender godt det med angsten og magtesløsheden. Min far er også typen som ikke ringer og fortæller om den slags uanset hvor alvorligt det er, men det er nok bare typisk mænd. Håber på god bedring til din far og at det går godt med kæresten på tirsdag.

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Sygdom er aldrig ret og slet ikke når den blev ved med af komme og der er slet ikke noget af sige til at du har det som du har det håber snart du får noget ro i det liv igen 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×