Hop til indhold
Siff

Blog Siff

Indlæg: 9    Kommentarer: 38   
Se mere fra Blog Siff

Jeg kunne i den grad godt bruge nogle beroligende ord:(

725 visninger

Sagen er den at, heg i over en måned har haft nogle meget underlige symptomer i hele min krop. 

Det hele startede i mit underliv (hvor æggestokkene er placerede) og det startede som en murrende smerter men nu mere skærende. Smerter stråler om i flankerne og ryggen samt ned i mine ben. Til tider har jeg smerter i hele min krop, lidt ligesom når man er syg og musklerne virkelig er på overarbejde. 

Min læge troede først at jeg havde nyrebækkenbetændelse men kan godt konstatere at det ikke er det. Jeg har heldigvis en tid hos en gyn, her om en uge. 

Min mave er tilmed meget oppustet og når jeg slår diverse symptomer op så kunne det passe med æggestokkekræft :( min mor fortæller mig så i går at vi har det i familien og så blev jeg da så lige en tand mere nervøs, for ikke at sige skide bange. 

Det skal nævnes at jeg er 29 år gammel så det er selvfølgelig ikke så sansynligt men når vi har det i familien er der jo en mulighed for det. 

Håber lidt på at der er andre herinde der måske har oplevet lign eller evt har nogle bud på hvad det kan være :) har tilmed mistet en veninde til sygdommen så det gør mig også endnu mere nervøs :o 2 Kommentarer


Recommended Comments

Det er derfor man ALDRIG skal slå symptomer op på nettet - stort set alle symptomer jeg har slået op har været kræfttegn - dog uden at jeg havde kræft, heldigvis. 

 

Prøv evt at slå symptomerne op igen, og spring over alle de sider der siger at det er kræft. Så kommer der formentlig nogle langt mindre farlige sygdomme op :) 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Nettet er både godt og ondt. Jeg finder det tankevækkende at når man frygter sygdom, så er det oftest kræft. Mange får kræft, flere bliver raske igen.

Nå, men når det handler om underlivet og dine tegn taget i betragtning, så er kræft ihvertfald ikke det første der falder mig ind. Igennem tiden har jeg døjet noget, ikke voldsomt, med mit underliv. Kraftige menstruationer, cycster, smertefulde ægløsninger, polyp, udposning/arvæv på æggeleder og er blevet opereret/kigget i, flere gange. 

Når der opstår smerter i underlivet så kan de ofte mærkes i både ben, ryg, hofter...(flanker er noget heste har :) ) Jeg har engang været indlagt med underlivsbetændelse, en vurdering lægerne lavede udfra mine smerter og de var slemme. Jeg havde det bare ikke...men havde en infiltration i en muskel.

Det jeg forsøger at sige er at smerter ikke er ensbetydende med at det er noget alvorligt/grimt, men man skal altid lytte til sin krop og gå til lægen hvis smerter bliver ved. 

En vigtig rettesnor: nedsættes dine smerter ved indtagelse af smertestillende (panodil / ipren) ? Kan man slå smerterne ned af den vej...er det sjældent meget alvorligt, det man fejler.

Mvh.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×