Hop til indhold
slaaenbakken

Blog slaaenbakken

Indlæg: 261    Kommentarer: 608   
Se mere fra Blog slaaenbakken

Deldig - for at vi skal dele

389 visninger

Meningen med Deldig er, at vi skal dele med hinanden, hvad vi har lyst - eller trang - eller behov for at dele. Her og nu fik jeg lyst til at dele en lille madglæde med jer. Jeg er så glad for min mellemstore stegepande, og den er næsten i brug hver dag.

I nogen tid har jeg fundet stort behag i frosne ærter, majs, gulerødder og brokkoli, som jeg har ladet simre 10-12 min på panden i lidt olie og til sidst kom enten en optøet frikadelle eller optøet kyllingestykke på panden et par minutter. Og jeg har nydt min aftenmad.

Men her til aften var min madlyst ikke så stor. Jeg havde dejlige tomater stående, og en af dem blev skåret i skiver og lagt på panden. Den blev efterfulgt af mit sidste gode æble, som også blev skåret i i skiver og kom på panden. Til sidst fil også et citauerløg samme behandling og kom på panden.

I min lille fryser i køleskabet havde jeg nogle frosne kyllingelår. Et af dem kom i mikroovnen i 40 sekunder, hvorefter jeg kunne skære kødet fra benet og komme det på panden. Efter yderligere 4 minutter var min ret færdig. Den var let og smagte pragtfuldt, og den krævede hverken rødvin eller øl eller sodavand, men var god tilfreds med alm. postevand.

Jeg har ikke fotograferet min ret. Jeg er ikke en ørn med det der med billeder. Hvis man tror, at det er lykkedes at sende et eller flere billeder af sted, og man spændt går og venter på respons, kan man tit få lov at vente længe, da billederne aldrig er nået til modtageren. Så her stopper jeg med:

Venlig hilsen fra slaaenbakken med ønsket om en hyggelig aften og en hyggelig kommende weekend.

 1 Kommentar


Recommended Comments

Både rødvin og godt øl modner ellers kød gevaldigt. :)
Velbekomme!

Ja, det der, med billeder, er da noget bøvlet noget. Eller også er det noget, VI ikke ved, Slaaen? ;)

Måske, du i stedet kunne sende os duften af dit måltid? :-O

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×