Hop til indhold

Træt af det hele.

470 visninger

 

Jeg er simpelthen så træt af det hele. Jeg har ikke noget arbejde. Er på kontanthjælp og det er jo ikke lige frem det fedeste men jeg overlever da.

Jeg kunne godt tænke mig at arbejde i en butik, gerne i et supermarked og hvor jeg kan sidde ved kassen, men det er svært at få sådan et job, da jeg ingen uddannelse har indenfor faget, men jeg har været i praktik i halvandet år nu i forskellige supermarkeder men ingen vil fastansætte mig efter endt praktik. Alle vil hellere have gratis arbejdskraft end fastansætte en.

Nu er jeg så nået der til hvor jeg er virkelig træt af det hele. Jeg er i praktik i et supermarked, hvor jeg heller ikke regner med at blive fastansat og det tager virkelig hårdt på min psyke. Egentlig har jeg bare lyst til at ligge i min seng og tude over ingenting.

Alt jeg vil, er at have et arbejde, være en god kollega og noget at stå op til hver dag, men det er åbenbart meget svært at få i dag.2 Kommentarer


Recommended Comments

Har du været i Aldi? Der er ofte en god chance for at blive efter en evt. praktik og der kræves ikke uddannelse. Jeg har selv oplært mange :)

mvh.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

at få arbejde i en butik som en person over 18 kræver lidt indsats... man skal være en virkelig god arbejder, og villig til at tage alle de ekstra vagter man kan få fingrene i... arbejdsgivere sætter pris på folk der kan deres ting, viser overskud og er villige til at gøre den ekstra indsats. men det kræver også at der er plads i butikken til en ekstra voksenarbejder... hvis du er villig til at grene lidt ud og ikke er bange for lidt skæve arbejdstimer kan det være du kan få mere held ved at søge natjob som tankpasser eksempelvis.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×