Hop til indhold
MissBreathless

Part 1

Indlæg: 17    Kommentarer: 25   
Se mere fra Part 1

Jeg er bange for...

374 visninger

Jeg tænkte at jeg ville skrive alle af mine frygter ned, så virker det for det meste ikke så skræmmende. (Kan være jeg opdatere den, hvis jeg kommer på flere)

Jeg har angst, og den har været slemt her på det seneste. Jeg er pludselig blevet bange for ting jeg ikke frygtet så meget før. Men en af de ting der før i tiden har hjulpet mig var at spørge mig selv "Hvis du ikke var bange for det, ville du så gøre det?" Hvis svaret er ja, så ender jeg normalt med at gøre det.. men det er som om det ikke hjælper mig så meget, så jeg ville prøve denne metode.  Jeg ved at frygten kan være en god ting, men når den tager over ens liv, som den har gjorde for mig, så er det ikke sådan en god ting. 

Jeg ønsker en verden, hvor jeg ikke er så bange, måske er dette skridtet fremad. 

1. Jeg er bange for at dumpe, eksamen, studiet, og skulle starte hele forfra. 

2. Jeg er bange for at jeg er dummere end min studiekammerater, det virker bare så enkelt for dem, og så svært for mig nogen gang. 

3. Jeg er bange for at jeg giver for let op, at jeg ikke prøver nok, og jeg ikke vil uddannelsen nok. 

4. Jeg er bange for at min fremtid bliver anderledes end andre, at jeg aldrig får den kæreste, ægteskab, eller familie jeg ønsker. 

5. Jeg er bange for jeg sabotere mig selv. Kommer jeg med for mange undskyldninger? 

6. Jeg er bange for at jeg ikke giver fyrer chancer nok, eller andre mennesker generelt. 

7. Jeg er bange for at jeg aldrig flytter ud, at jeg altid vil være den der bor hjemme. 

8. Jeg er bange for at jeg altid vil være veninden og aldrig kæresten. 

9. Jeg er bange for at ikke bryde mønster, at dette er endnu en uddannelse som jeg måske vil droppe ud af, selvom jeg elsker denne mere end jeg har elsket de andre. 

10. Jeg er bange for at lave en offentlig blog, om mig, mine udfordringer som handicap, afrikaner, studerende, søster, veninder og min livsstil, fordi så vil alle vide at det er mig, men alligevel ønsker jeg dette så meget. 

11. Jeg er bange for at nogle at de mål jeg sætter mig er for høje, og altid vil være høje.

12. Jeg er bange for en fremtid i smerter, en fremtid hvor mit handicap tager mit liv. 

13. Jeg er bange for at mine fremtide børn, kommer til at få den sammen sygdom som mig, fordi jeg ønsker ikke den barndom for nogle, men alligevel føler jeg ikke at jeg kan fratage ens liv på grund af et handicap, hvad nu hvis min mor havde haft muligheden for det? Vil hun så have valgt et liv med to handicappet børn? 

14. Jeg er bange for at jeg aldrig kommer til at åbne mig op så hurtigt for en fyr som andre gøre. 

15. Jeg er bange for at jeg altid være lidt tilbageholdende, når det gælder om at sige min ærligt mening om en person, og hvis jeg føler de træder på mig. 

16. Jeg er bange for at blive dømt af min med-studerende, fordi jeg har andre dæmoner som jeg slås med, og derfor ikke altid sætter studeret som nummer et på min liste. 

17. Jeg er bange for at mine drømme er større end virkeligheden

18. Jeg er bange fordi jeg ønsker andre ting som nogle af mine veninder ikke forstår. 

19. Jeg er bange for at jeg aldrig vil elske en mand så høj som han fortjener at blive elsket. 

20. Jeg er bange for at jeg aldrig kommer til at træne igen, at det bliver endnu en ting på listen som jeg ikke får gjorde. 

21. Jeg er bange for fremtiden. Jeg ved ikke hvordan den kommer til at se ud, og det skræmmer og glæder mig. 

22. Jeg er bange for at jeg aldrig bliver så selvstændigt som jeg gerne ville være. 

23. Jeg er bange for starte en Youtube-kanel op, fordi jeg hader at høre på min stemme, men jeg synes ikke at der er nok af danske Youtuber, jeg er også bange for at det ville blive en vlog, da jeg ikke har en modeside i mig. (I wish).

24. Jeg er bange for at det med online-dating bare ikke er noget for mig. 

25. Jeg er bange for at jeg ikke bliver lykkelig i fremtiden. 

"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It's not just in some of us; it's in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others."0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×