Hop til indhold

Alene

317 visninger

Øv altså. Lige nu har jeg ondt af mig selv og jeg håber det snart bliver søndag aften/nat.

Jeg sidder alene og det har jeg gjort hele ugen og nu er jeg virkelig træt af det. Min kæreste er i Norge og han tog afsted søndag aften og kommer så hjem på søndag om aften/natten men der er virkelig længe til og jeg savner ham.

Jeg er ikke så god til at gå ud og opsøge selskab selv så indtil videre er fjernsynet mit selskab og det er ikke altid lige sjovt.

Jeg ved godt at det er i overmorgen han kommer hjem men der er længe til og jeg har bare ondt af mig selv lige nu.

Jeg har godt nok en papdatter på 16 år men hun vil jo hellere være sammen med vennerne end at sidde og sumpe sammen med mig på sofaen :)

Skulle bare lige af med lidt ynk :(

 2 Kommentarer


Recommended Comments

MissBreathless

Besvaret (rettet)

Der  er en side på facebook "Veninderforlivet", for folk der søger veninder i alle former. Fra teenager, til singlemøder, til møder, til alt. Det er dog kun for kvinder. Alder, eller livstil har ikke en betydning på den side. 

Du kunne altid melde dig til det. Du skal ikke være bange for at være den eneste med følelsen, der er mange sidder og mangler veninder, og ikke helt ved hvordan eller hvorfor man er kommet i den situationen. Håber at du i stedet bruger weekenden på de ting som gøre dig glad, se din ynglings serie, ansigtsmaske? Neglelak? Eller bage eller bestil noget lækkert kun for dig. Du kan bruge tiden til at forkælde dig selv, og lave eller se nogle af de ting kæresten ikke gider at se. ;)

Håber du får det bedre. 

Redigeret af MissBreathless

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hej.

Jeg vil da lige tjekke den side ud på facebook. Jeg vidste ikke der var sådan en side men på den anden side så er der jo alt muligt på facebook :)

Det går bedre i dag så jeg skal nok finde på noget at lave. Det er mest om aften jeg synes det er lidt kedeligt at sidde alene men det skal nok gå.

Men tak for tippet om siden på facebook. :)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×