Hop til indhold
Riseup

Blog Riseup

Indlæg: 12    Kommentarer: 24   
Se mere fra Blog Riseup

Tag ansvar for mit liv

307 visninger

"37 år. Det er min alder, og hvad fanden har jeg opnået? Har et arbejde, hvor jeg følger jeg bliver snakket ned til og ikke høre til. Har en familie der ved hvor jeg bor men som ikke kommer forbi eller tag telefonen og snakker med mig. Har ingen kæreste, da jeg ikke kan klare tanken om at nogen skal røre ved mig, Har valgt at jeg ikke skal have børn, da jeg ikke kan se mig selv som mor. Har for meget fedt på min krop, kan ikke holde en slankekur, og har dækket alle mine spejle til i mit hus. Bor til leje i et sommerhus, der er så koldt om vinteren at jeg næsten ikke kan holde ud at bor der mere."

 

Dette skrev jeg for 2 måneder i min dagbog, og da jeg havde skrevet det og sad og læste det igennem, tænkte jeg at nu var det sku nok. Jeg kan ikke sidde og brokke mig over mit liv, når jeg ikke gøre noget ved det. Så nu har jeg gjort noget.

Jeg har sagt mit job op, stopper til august næste år. Pakker alle mine ting ned og flytter. Hvor jeg ender henne, ved jeg ikke. Jeg ved bare at jeg for første gang skal gå efter mine drømme. Jeg vil uddanne mig inde for kommunikation. Jeg ved ikke hvor eller hvordan, men det finder jeg ud af.

Den 1. oktober begynder jeg på en livsstil omlægning, eller en slankekur kald det hvad man vil. Jeg gør det for mig og ikke fordi andre syntes jeg skal gøre det.

Det er mig der styre mit liv, og ingen anden skal komme og sige at jeg burde gøre noget andet, eller leve på en anden måde. Min familie kan blive væk hvis de ikke vil have noget med mig at gøre.

Jeg vil finde mennesker som vil være venner med mig fordi jeg er mig, og så kan/vil støtte mig og være der for mig. Ved ikke hvor jeg skal finde dem, ved ikke hvor jeg skal starte, men jeg tror at de er der. De falske venner fra facebook vil blive slettet og frem over vil der kun stå dem som virkelig er mine venner. Så må jeg se hvor mange det er, sikkert ingen når det kommer til stykket.

 

Jeg tag magten og kontrollen nu!!!!!!

 

 5 Kommentarer


Recommended Comments

Flot! Det skal nok gå skide godt hele vejen igennem, og det bliver det hele værd! Held og lykke! 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Den hudløs ærlige

Besvaret

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke, og jeg håber dette adrenalinchok kan kickstarte dit liv. 

Men jeg har det mere sådan at man skal ikke sætte en dato ude i fremtiden, hvor man vil ændre ting. Man skal tage beslutningen nu i dette sekund.

"Fra på mandag vil jeg ikke mere spise sukker". Nej, start nu. 

Hvis du mangler venner så prøv at finde nogle nu, der hvor du er. Få det optimale ud af dit liv med de forudsætninger du har lige nu. 

God vind. 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Erik Herskind

Besvaret (rettet)

Jeg synes, det er nogle fede beslutninger, Riseup. Jeg tror du giver dig selv nogle rigtig gode muligheder. 

Jeg er bestemt ikke enig i det her:

11 timer siden, Den hudløs ærlige skrev:

Men jeg har det mere sådan at man skal ikke sætte en dato ude i fremtiden, hvor man vil ændre ting. Man skal tage beslutningen nu i dette sekund

Jeg besluttede mig for at stoppe mit alkohol misbrug, som jeg med meget begrænset held har gjort mange gange tidligere. Denne gang, tog det et halvt år fra beslutningen, til jeg gennemførte det. Nu er det næsten 8 måneder siden, jeg har indtaget alkohol. Jeg har været til tre fester med fri bar og to festivaller i den periode. Har øl hjemme, så mine venner kan få en bajer, mens jeg drikke kaffe. Mine hjælpemidler er og har været gode venner, rigeligt med kaffe og en del chokolade.

Så i dag, fordi jeg IKKE stoppede, da jeg besluttede det, kan jeg kalde mig ædru alkoholiker og har et rigtig godt liv, hvor jeg faktisk kan huske det hele *grinedans*

 

Så rigtig god vind, Riseup :-h

Redigeret af Erik Herskind

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×