Hop til indhold
Siff

Blog Siff

Indlæg: 9    Kommentarer: 38   
Se mere fra Blog Siff

Forvirrende flirt

363 visninger

Som overskriften fortæller så er jeg ret forvirret omkring min nye flirt eller hvad man nu skal kalde det. Jeg møder den her fyr i mit træningscenter.. Jeg mærker en sindssyg tiltrækning men også en slags uro.. Måske fordi jeg lider af angst og det tricker det lidt. Nå men vi falder i snak inde på en datingside kort tid efter. Vi afstået hurtigt at mødes og det sker ved at jeg inviterer ham med til en fest hos mine venner. Og hold nu op hvor gik det godt.. I hvert fald i starten.. Han siger alverdens søde ting omkring hvor sød smuk og dejlig jeg er og at han synes at jeg er en "keeper". Da han så senere blev nødt til at smutte fra festen fordi han skulle tidligt op dagen efter, følger jeg ham ud til døren. Vi kysser intenst og han spørger om jeg synes at han er for meget. Han får også sagt nogle ting med seksuel karakter men ikke så slemt at jeg blev helt skræmt. Han spørger om jeg skriver når jeg er kommet hjem og det siger jeg ja til, at det vil jeg ikke kunne lade være med. Inden han går siger han at det måtte være skæbnen der havde bragt os sammen. Nå men dagen efter ser han så min besked og vi skriver lidt frem og tilbage. Han skriver at han glæder sig til at se mig men kan tydeligt mærke en ændring i hans beskeder. Jeg spørger hvornår vi skal ses og han skriver sådan "det må vi lige se på, kan ikke give dig et tidspunkt lige nu!!" Og så stoppede samtalen kort efter og hørte ikke mere resten af dagen.. Det er måske lidt hurtigt men undrer mig meget over den her ændring i hans måde at skrive på, og bare lukke i.. Ja jeg ved ikke hvordan jeg lige skal reagere på det :/ meget underligt synes jeg2 Kommentarer


Recommended Comments

Måske flirter han også med en anden. Måske er der noget andet som har krævet hans opmærksomhed, som arbejde eller andre anliggender. Det er ikke til at vide, men giv ham en chance hvis du er vild med ham. Og hvis han fortsætter med ikke og virke interesseret i perioder, er det måske bedst at komme videre.

Held og lykke med flirten :)

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg har tænkt de samme ting.. Han skrev i morges at hans tlf havde været i stykker.. Så fordi jeg ikke svarede med det samme så spurgte han om der var noget galt.. Jeg skrev at jeg havde ligget og sovet og så spurgte han til min dag og jeg spurgte til hans.. Og så stoppede han så med at svare.. Så det virker til at interessen ikke er så stor alligevel :) 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×