Hop til indhold
DenSortePanter

Blog DenSortePanter

Indlæg: 83    Kommentarer: 262   
Se mere fra Blog DenSortePanter

14+1

219 visninger

Efter sidste graviditet tog jeg nok lidt for givet at jeg var ''en af dem'' der har nemme graviditeter - det er (desværre) ikke tilfældet!
Godt nok er der ingen komplikationer med baby, hun er sund og rask og livlig. 
Det samme kan dog ikke siges om mig. Jeg har flere gange været ved at give op, bare ligge mig i sengen indtil baby kommer til maj, og opgive ''det virkelige liv'' for en stund - og jeg er kun 14 uger henne!

Jeg har den sidste uges tid haft forfærdelige hovedpiner, og hvis jeg står op for lang tid bliver jeg enormt svimmel og er ved at besvime. 
I starten tog min læge mig ikke seriøs, og ''gættede'' på diagnoser i telefonen som slet ikke kunne passe (hvorfor jeg også skifter læge så snart januar-su'en kommer ind på kontoen!)
I fredags gik han endelig med til at give mig en tid, efter jeg begyndte at tude i telefonen fordi jeg slet ikke kan overskue ikke at kunne noget som helst selv. 
Nu er jeg så sengeliggende og fritaget fra skole indtil onsdag på lægens ordre, på mandag skal jeg ind og have taget blodprøver og afhængig af hvad de siger skal jeg måske overveje en sygemelding. Jeg fik også strenge ordre på at hvis jeg fik det værre i løbet af weekenden, skulle jeg ringe til 1813, og insistere på at de kigger på mig. 

I best case scenario har jeg en meget lav blodprocent. Lægen sagde dog at det var usandsynligt, da jeg fik målt min blodprocent i slutningen af oktober, så den kunne næsten umuligt nå at falde så meget hvis ikke jeg havde blødt en del. Jeg spurgte ikke ind til worst case scenario - jeg blev lidt skræmt efter han lavede nogle øvelser med mig og ''beroligede'' mig med at det ikke var fordi der sad noget og trykkede på hjernen. 

Udover det går det dog godt. 
I onsdags var jeg til nakkefoldsscanning, og baby er helt perfekt! Scanningsdamen var så flink at gætte på kønnet, da der kun var få dage til jeg kunne købe mig til en kønsscanning - vi skal have en lille pige! (Det har jeg egentlig vidst længe, men det er rart at få sin mavefornemmelse bekræftet.)

De ekstra scanninger jeg blev tilbudt til første lægesamtale er jeg stadig ikke blevet indkaldt til. Min vandrejournal ''blev væk i posten'' (eller også glemte lægen at sende den?), og kommer derfor først frem til hospitalet i næste uge. 

Nå, inden hovedpinen sætter ind fordi jeg ikke ligger i sengen, vil jeg julehygge lidt. Jeg synes der trænger til at komme nisser op over det hele - det er jo trods alt december.
 

 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×