Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 81    Kommentarer: 222   
Se mere fra Regga

Forberedelse til 2017

276 visninger

Jeg modtog en besked fra levandøren i formiddags. En meget formel en omkring, at han nu vælger at bryde forbindelsen med mig igen, fordi han mente hans intuition sagde det var bedst for ham.. "Held og lykke med alt fremover. mvh hilsen xxx."

Da jeg læste beskeden blev jeg faktisk sådan lidt "nå! hm. okay". Dog var jeg egentlig også lettet. Har selv tænkt det var noget værre rod og har ikke rigtigt vidst, hvordan jeg skulle komme ud af det igen. Han tørster efter bekræftigelse og kærlighed. Tosomhed. Jeg har det på samme måde. Jeg vil bare gerne opleve det rigtig. Jeg mener jeg vil gerne opleve det uden der skal være de lidt mørke sider indblandet. Jeg vil ikke elskes af desperation og jalousi. Jeg vil gerne elskes fordi en person ser noget i mig. Jeg ønsker en person der kan lide, at være sammen med mig. Jeg synes alt det der noget for noget spil giver mig kuldegysninger.

Jeg havde faktisk tænkt, at formulere noget i samme stil til ham, for min mavefornemmelse har også sagt nej. Jeg har ikke lyst til, at binde mig på den måde. Det føles på mig som om han gerne vil aftale, at vi er elskende inden vi overhovedet har lært hinanden at kende. Så egentlig er det jo meget godt det hele. Afvisning er sjovt aldrig noget der føles godt uanset, hvordan man vender og drejer det. Når jeg nu ser levandøren igen på arbejdet, så håber jeg ikke det bliver for akavet.

Jeg var til jobsamtale i går. Jeg tror det gik rigtig godt og jeg krydser virkelig fingre for, at det bliver aktuelt. Det ville blive noget helt andet og jeg tror egentlig jeg ville kunne lide det, selvom arbejdstiderne er anderledes og konceptet er helt anderledes.Jeg krydser fingre.

Idag fik jeg tilbudt et værelse i KBH. Jeg  har dog været ude at kigge på 2 lejligheder. Jeg har aftalt med Camilla, at vi skal flytte sammen. Vi har fundet en der kunne være aktuel og vi skal beslutte det i dag. Typisk, at det falder sammen. Jeg vil dog hellere flytte sammen med Camilla. Jeg tror det kunne være virkelig sjovt og jeg har i længe ønsket mig en roomie. Den lejlighed vi har fundet er noget gammelt noget, men det er boligforening.  Gammelt ja, men ellers i god stand. Det mere det med dørene er i sådan noget helt mørkt træ og den slags.. I forhold til prisen er det rigtig fint. Han var super flink, ham der viste det frem og helt reel. Han havde lagt gulvtæpper og hvis vi var interessede kunne han godt lade det ligge. Træ gulvet ligner nok mit, bare mørkere. Han rev lige lidt af tæppet op så vi kunne se.

lejligheden koster 4100 kr i måneden inklusiv aconto beløb. Det er virkelig billigt - især når vi skal deles om lejen. det er en 3 værelses. Der er altan, fint køkken, fint badeværelse. Der er vask i kælderen. Komfur og køleskab er ikke med, men han ville gerne sælge det han havde i lejligheden, hvis vi var interessede. Inflytningsklar d. 15 februar så det er jo egentlig fint. 

Jeg har været hjemme i 3 dage nu, fordi jeg har været syg. Jeg meldte mig syg i tirsdags og har så rigtig fri onsdag og torsdag. Jeg synes det er røv sygt at være syg. Man kan ikke så vanvittigt meget og ja. det bare kedeligt at tuller rundt herhjemme når man er helt tæt i hovedet.. Jeg kan ikke tro det snart er jul - tiden går stærkt. Jeg vil bare gerne have styr på lejlighed, job og alt det der. Kunne være en dejlig ny start på 2017 med nyt job, ny lejlighed, roomie og egentlig også en lidt ny livsstil.

 1 Kommentar


Recommended Comments

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×