Hop til indhold
MissBreathless

Part 1

Indlæg: 17    Kommentarer: 25   
Se mere fra Part 1

Tak..

315 visninger

Jeg så dette citat.  

"Throughout life you will meet one person who is unlike any other. You could talk to this person for hours and never get bored, you could tell them things and they won't  judge you. This person is your soulmate,  your best friend. Don't ever let them go"

tumblr_o87fdljVhB1s1rwswo3_500.giftumblr_o87fdljVhB1s1rwswo1_r1_500.gif

Jeg er så heldig i mit liv, at jeg følger at jeg har flere soulmates. Jeg har altid haft piger-venner i mit liv, jeg har altid haft let ved at snakke til kvinder. Det kommer så naturligt, og let. Derfor har jeg altid haft lidt svært ved at forstår når andre kvinder kommer til mig og siger at de ikke har så mange kvinder som venner. Jeg har har altid set det som om det er fordi at kvinder har så let ved at misforstår hinanden. Men på den anden side, så er der sikkert andre kvinder derude som ikke kan forstå at jeg har svært ved at snakke med fyre, fordi at de sikkert har masser af fyre venner. 

Dette indlæg er til dem som altid er der. Jeg har aldrig rigtig haft den største behov for at have en kæreste, og det er måske fordi at jeg har haft svært ved at forstille mig at jeg nogensinde kunne være så åbent og så tæt med en fyr som jeg er med mine søskende og veninder. Jeg er ikke lesbiske, selvom om dette ville være lettere, men kvinder tænder mig absolute ikke, selvom om det ville gøre livet lettere for mig, eftersom jeg har lettere ved at åbne dem ind i mit liv end fyre. 

tumblr_o9lhs9f8SZ1svbt3wo1_500.giftumblr_o8xkrrSiEr1svbt3wo1_500.gif


Mine piger, mine veninder, og mine søskende. Tak fordi i altid er der til at hive mig op når jeg er faldet og ikke kan se hvordan jeg skal komme op. Tak fordi i altid kan finde tid til at høre på mig. Jeg følger mig virkelig heldig, (blessed) når jeg kigger på de mennesker i mit liv. Tak er måske et fattig ord, men ved ikke hvordan det ellers skal beskrives. 

Synes at jeg tit glemmer at fortælle folk hvor meget de betyder for mig, jeg synes at jeg tit glemmer at sige tak. Ved aldrig hvordan dette kan beskrives. 

I en dag som denne, så er det så dejligt at jeg sende en besked og sige, har du tid til en snak? Og jeg så modtager en besked, "ja, du ringer bare". Uden det netværk, så ved jeg virkelig ikke hvorfor jeg skulle kæmpe den kamp jeg kæmper. Jeg har depression, og angst, og bare de sidste 3 dage, så har jeg fået ca. 12 timer søvn i alt. Jeg har en uro og stress i min krop som jeg ikke kan komme væk fra. Det er det første vinter, hvor jeg ikke har min medicin, til at lægge mig op af. Hvor jeg skal rejse mig selv op, og det er hårdt. Men med et netværk, som mit, så er det lettere for mig at trække vejret nogen gang, og så føles det ikke som om jeg drunker hele tiden. 

tumblr_nv51djogIC1s1cnz8o1_500.gif0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×