Hop til indhold
bare lille mig

Mit liv

Indlæg: 8    Kommentarer: 0   
Se mere fra Mit liv

Utroligt hvad man kan lukke af for og blive til.  Og igen hvem pokker er det lige jeg er.

264 visninger

               

 

 Hej Blog

Ja jeg har været stille en tid, men der er sket så meget, og der er mange ting der sker så hurtigt for tiden at jeg selv har svært ved at følge med, og der men har jeg lige som svært ved at vide hvem jeg selv er.

 Når man ligger alt bag sig. Og starter livet op på ny, sker der rigtig mange ting, man ser verden med nye øjne, og man forstår ikke helt den verden man kikker på. Og det jeg forstår, der piner det piner det en, at jeg kunne have lukket øjne for det før. Så at ligge et råt liv bag sig og starte på ny, giver så utrolige mange selvbebrejdelser, skyldfølelse, skam og flovhed.

Og Spørgsmål opstår stille og roligt. Hvordan kunne jeg gøre de ting. ???? Hvad fik mig til det  ????  Hvorfor kunne jeg ikke se det var forkert ???? hvor var min medfølelse for andre personer henne ????  Hvorfor sku jeg bruge 40 år af mit liv for at kunne ind se at det var helt forkert det hele.

Jeg har haft en rigtig dårlig nat og dag, det vil sige ingen job  af noget som helst bare alene på mit værelse. Så var der en der bankede på og jeg åbnede for jeg troede det var min overbo men det var det ikke det var en der bad om hjælp til sit tv, da han hade købt sig en dvd og så kunne han ikke få den til at vise billede. Så jeg gik med ned til hans værelse uden at tænke mere over det. Og vi fik løst problemet. Så det var jo godt nok.

Bliver lige nød til at forklare vi har en lille butik der sælger cder dvder tv computere osv. Hvor vi er to personer der passer butikken 3 aftner om ugen og vi er to personer der laver de forskellige ting og hjælper beboerne med indstillinger osv.

Så jeg gik med ned og løste det problem, uden nogen former for tanker om det. Men da jeg kom tilbage på mit værelse, så fik jeg lige med et, et kæmpe chok over mig selv. Den person jeg var så åben for og uden at dømme ham på nogen måder, er en person der taler meget dårligt om næsten alle her på stedet så han er ret upopulær hos beboerne her på stedet, pga. af de bagtalelser og usande rygter han spreder hver dag. 

Jeg fik virkelig et chok over mig selv så jeg måtte sætte mig ned. Og lige tænke igennem hvad det lige var der skete der. Den person jeg hjalp står jo for alt hvad jeg hader. Hade det været for 5 år siden hade han som eneste hjælp fået et blå øjne så alle kunne se hvor dårlig en person han var. Men nu sidder jeg og er glad for jeg ikke dømte ham men hjalp ham. Og jeg har det godt med det. 

Jeg ved godt nu tænker i og hvad så det er der da ikke noget specielt i. jeg hjalp jo bare som man skal hjælpe sine medmennesker. Men jeg holder lige den gerning op imod en anden gerning jeg har begået.  Så i vil kunne se en stor forskel.

 

Jeg har et godt forhold til min mester. Han er skylden at jeg er så langt med at ændre mig og at jeg har fået øjnene op for den rigtige måde at være på, og han er nu også skyld i jeg fik åbnet vejen for Jesus så han i dag fylder en stor del af mig.

Men jeg forsøger jo over for min mester at forklare hvad jeg var og hvem jeg var osv. Selv om det er rigtig svært for enten lukker min hjerne af for det, ellers er det ting jeg ikke kan fortælle. Men jeg nævnte ordet ”sidste besøg”  hvad jeg lod stå der ved uden at forklare hvad det faktisk var. Men nu vil jeg fortælle jer en gerning jeg desværre har begået uden at tvivle eller noget som helst da det skete men som i dag virkelig gør ondt og giver mig skam og skyldfølelse.

Der var en person der var kommet i gæld til os et lille beløb på 5000.- som han åbenbart blev ved at glemme han skyldte os, selv om han hadet fået et par huskere synes det lige som ikke at ville gå op for ham at vi rent faktisk mente at vi ville have de penge. Så jeg blev sendt der ud som ”Sidste Besøg” så jeg tog som jeg plejer to mand med en der sku blive i bilen og en som gik med ind og bare hold min ryg fri og ellers ikke sku blande sig i noget. Altså det hvilede på mig hvad og hvordan det nu sku forklares at det var nu eller nu de penge sku falde.

Så vi kom der til. Jeg bad den ene blive i bilen og at han sku vente til vi begge var nede igen uanset hvad pokker der end skete sku han vente. Jeg sku så op på anden sal. Da vi gik op af trapperne tænkte jeg nej jeg gad ikke banke på i dag så jeg sagde til min makker du sparker lige den dør op og så bliver du ved den dør og ingen sku hverken komme ind eller ud der fra. Han gjorde lidt modstand i det da vi hadet fået i vide at der med stor sikker lå våben i den lejlighed, men et våben er ufarligt og kan ikke gøre skade. Om et våben er farligt eller ej afhænger af den person der holder det. Så det var sat fast jeg gik selv ind og der med slut.  Som sagt døren røg ind med karmen. Men der var åbnet. Jeg gik ind og der sad han i en lænestol og i hans hjørnesofa sad der 3 andre og en pige. Hold da op de kunne råbe op. Sætninger som vi er kun på besøg . og vi har ikke noget med noget at gøre og vi vil ikke blandet ind i noget, ret irriterende at høre på  kan jeg huske jeg følte, så jeg satte en stopper for det. Ved at sparke 2 af hans venner ned og give den sidste et knojern i hoved, så var der kun gråd tilbage. Og så fortalte jeg stille pige at jeg ikke ville røre hende hvis hun lovede at fortælle de 4 når jeg var gået hvad der skete og hvad der blev sagt. Så vendte jeg mig mod ham der skyldte penge og hovsa der var jo et våben en eller anden grim lille pistol. Så jeg tog øjenkontakt med ham og gik over og satte str. 42 lige midt i ansigtet på ham så han tabte sit våben. Jeg samlede det op. Kikkede lidt på det. Satte den for pande af pige og fortalte ham at hvis dette møde ikke blev mellem os og at de penge senest fald inden for 12 timer så ville de få lov at mærke hans våben. Og der efter gik jeg der fra.  Næste formiddag kom der et ældre ægtepar til en anden adresse og aflevere pengene fra ham med renter, og så var den sag løst. Altså ”et sidste besøg”  men de holdt nu ikke kæft med det skal jeg lige hilse at sige jeg blev dømt for to brækkede næser og en brækket kæbe. Altså grov vold med dødstrusler. Og ærligt jeg har aldrig tænkt over denne aften siden, men den kom frem i dag, med utrolig skyldfølelse og skam,

Kunne jeg løse et tv problem for en person der taler ondt om andre uden at dømme, hvorfor pokker kunne jeg så ikke have løst det penge problem på samme måde og hvorfor pokker sku det gå ud over nogen helt uskyldige personer. Og for skide 5000.- kr. hvordan pokker kan man gøre sådan noget uden at blinke, jeg skammer mig over at være ham der gjorde det. Og fatter ikke hvor jeg selv var henne i alt det der. Og jeg sidder og tænker frem og selv om jeg ikke kan se og forstå min fremtid, ved jeg at den sindssyge person der gjorde den onde gerning han er der ikke i min frem tid, og jeg er så stolt over jeg gik ned og hjalp med det tv og dvd på den måde jeg gjorde, for det er den eneste rigtige måde, tilgivelse og ikke dømme nogen for noget de har gjort. Giv den en chance for at ændre sig. Virker det ikke så giv dem en chance mere. For ondt skaber ikke noget godt ondt skal ikke følges det skal bekæmpes.  Og den eneste måde at bekæmpe det på er med et rent sind der ikke ser bag ud med ser i nutid og frem tid.  

Og derfor fik jeg et chok over mig selv. At jeg kunne være så langt fra mig selv den gang er bare ikke til at forstå, og den hjalp jeg gav i dag er jo virkelig den jeg er…

Så igen sidder jeg og tænker hvem er jeg! og hvordan kunne jeg komme så langt væk af den jeg i virkeligheden er.

Om jeg vil sige undskyld for det jeg gjorde den gang nej det vil jeg ikke for det vil være at gøre grin med dem for ingen undskyldning kan dække over hvad jeg gjorde. Så jeg kan kun bede Jesus om tilgivelse og om at han vil vise mig den forsatte rigtige vej.  Og jeg spørger mig selv om og om igen hvordan kan man lukke alt væk og blive sådan en uhyggelig person. Og hvorfor fængsler den danske domstol sådan nogen personer, jeg sku jo ha haft behandling eller forvarings dom for at gøre sådanne ting.

Så ja jeg er glad for Jesus er i mit sind, og jeg var i stand for at gøre det rigtige i dag.

 

 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×