Hop til indhold
bare lille mig

Mit liv

Indlæg: 8    Kommentarer: 0   
Se mere fra Mit liv

Ensomhed.? Enspænder.? Engang og for altid.?

435 visninger

Ensomhed.? Enspænder.?  Engang og for altid.?

 

                   Hvad er det.? Og hvorfor er det der.? Hvorfor er det en ring der ikke kan brydes.? Er man som alle andre selv om man er en enspænder.? Er man bare en underlig en der ikke forstår livet når man er i ensomhed.? Ensomhed i selskab med andre findes det virkelig.? Enspænder er de som andre eller lever de i en parallel verden til den virkelige verden.? og hvis i så fald hvem er det der afgøre hvad for en verden der er virkelig og hvilken er den uvirkelige.? Enspænder og fest spreder kan man det.? Enspænder der spreder smil.?

 

                   Ja Ensomhed og at være enspænder, det giver rigtig mange spørgsmål, og der findes ikke svar på dem. Ikke hvis i spørger mig, alt det her er noget der optager min hjerne, noget der altid har kørt rundt i hoved på mig, og hvorfor ? jeg ved det ikke jeg har brugt så meget tid på at finde svar på de ting, lige så lang tid tilbage som jeg kan huske. Og jeg kender ikke et eneste svar på noget af det.

Jeg har hørt mange fortælle om svar til de ting jeg har hørt mange fortælle hvorfor jeg og andre ender ude i ensomhed. Men helt ærligt ikke et eneste af alle de svar og meninger der om, kan bruges af dem der er i ensomhed og dem der betragtes som enspænder. Jeg det er noget af en mening, jo det ved jeg godt og jeg ved at flertallet vil ryste på hoved, og påstår det er fordi jeg ikke vil lytte, men jer der ryster på hoved, ja undskyld men det er jer der ikke kender den verden der er omkring dem der kaldes for enspændere og dem der lever i den ring af ensomhed. Og NEJ ensomhed er ikke den ene time hvor man sidder og ikke ved hvad man skal foretage sig.

Fra det af at man bliver født. Bliver man mødt med valg der skal tages. Valg som skal jeg trække vejret eller skal jeg lade være, skal jeg spise eller skal jeg nægte. Skal jeg græde eller skal jeg være stille. Altså lige fra dag et bliver man mødt med valg der skal tages. Mange valg der skal vælges imellem afhænger af andre ting der spiller ind andre valg er nogen man selv tager sådan bare fordi.

De valg der bliver sat foran en igennem livet af hænger rigtig meget af hvem der er omkring en, alt omkring en afgøre hvilken slags valg man får at vælge imellem. Men de forskellige valg dem tager man selv.  Nogen får de valg der hedder godt eller meget godt. Andre får de valg der hedder dårligt eller meget dårligt.

Er i forvirret ?? det er jeg.!

Jeg blev født og røg meget hurtig ud i at mine valg stod imellem ikke at være som andre eller bare at være noget for mig selv. Ensomheden blev min ven, den ven jeg kunne stole på. Den ven førte mig vider i livet til enspænderen. Jeg var ikke som andre og jeg er ikke som andre. Engang ensomhed engang enspænder altid ensomhed altid enspænder. Og hvorfor? Jeg ved ikke hvorfor, men jeg ved at den ring ikke er til at bryde. Ikke sagt at man er en dårlig person af den grund, selv om det føler man sig,

Alle mine valg som barn førte mig ud i verden på egen hånd, den ensomhed jeg fik som barn den har jeg i nu som en del af den person jeg er i dag. Om jeg ønsker ensomhed ? nej det da ved gud jeg ikke gør, men om jeg kan slippe den, nej det kan man ikke. Så som barn var jeg enspænder og brugte rigtig meget tid alene. Brugte kræfter og energi på at lære at overleve frem for at lære skolens fag. Skolen blev til noget luksus som næsten alle hade. Når jeg var i skolen var alt bygget på løgne. Hvis  det ikke var løgn så var det at holde mund og holde det for sig selv. Da jeg var stor nok til at kunne afgøre fremtiden, så var den lagt for mine fødder, der var kun at følge med og blive ved at overleve, tanken om fremtiden tanken om hvad jeg sku blive til. Den var der slet ikke jo som drømme hade jeg den luksus at kunne styre fremtiden, men som alle ved drømme forsvinder som regel så snart man vågner og virkeligheden banker på. Altså som barn var ensomheden og enspænder lig mig. Da jeg blev ældre og kom i kontakt med mc verden, forblev ensomheden og enspænder 99% mig. Jeg fik status som den mindste del af de personer i den verden. Jeg brugte ensomheden til at tegne og studere tattoo da det jo var min status. Jeg blev brugt som den person der ikke tænkte på tiden der ville følge efter, man gjorde de ting der sku gøres uden at tænke og uden at tænke mere over det bag efter, det førte mig igennem livet. Ja jeg hade venner ja jeg hade kæreste, kone og fik børn men ensomheden og enspænder blev der. Og jeg opførte mig der efter. Nu da jeg har opgivet det liv og kæmper med at finde en anden måde at leve på. Eller rettere sagt jeg vil væk fra det forkerte liv og jeg vil leve som alle andre. Som er en mega kamp imod alt hvad man kender. Det eneste man kender med sikkerhed er følelsen af ensomhed og at være enspænder, følelsen at ikke være som alle de andre, ja den er der og den kender man. Selv den dag i dag hvor jeg lever og bor et sted med ca 100 andre, lever jeg meget i ensomhed og når jeg ikke er der er jeg enspænderen. For jo jeg er blandt 100 andre døgnet rundt, jeg snakker med mange, men jeg er en ener om jeg er sammen med andre her eller jeg er alene, det gør ingen forskel, enspænder ja det er og bliver jeg. Jeg forsøger at blive som andre og passe mig ind så inden vil ligge mærke til mig, og bare blive en selvfølge at jeg er der lige som alle de andre, men nej det kan jeg ikke, for igen dukker det op, jeg er ikke som alle de andre, jeg kan ikke passe mig ind og falde ind i det fælles skab så jeg bare er en af mange. Min være måde, mit sind. Min forståelse af hvad der sker osv., er bare anderledes, end alle de andre. Og sjovt nok jeg bliver behandlet rigtig pænt af alle, jeg er ja det ved jeg ikke om det er de rigtige ord jeg bruger lige nu, men jeg er tillidsfuld så rigtig mange søger til mig, og rigtig mange vil gerne være i mit selskab, rigtig mange taler åben til mig om deres problemer osv.  Men så snart det er mig muligt, så er jeg på mit værelse og læser eller skriver, som regel læser jeg, da det hele tiden trække i mig at vide. Ja ”at vide” betyder meget for mig, om jeg bruger det til noget nej det gør jeg ikke, det er bare en nødvendighed for mig. Et ord en sætning en ting ja lige meget hvad hvis det er noget jeg ikke kender til eller ved så ja bare for at kunne holde mine tanker ud er jeg tvunget til at læse og finde svar. Uvidenheden er et umuligt sted for mig at opholde mig. Om jeg er blevet klog af alt det nej det er jeg ikke.!

Jeg er bare

Ensom

og en

enspænder

der ikke er som andre.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×