Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 81    Kommentarer: 222   
Se mere fra Regga

Nyt job

298 visninger

Jeg kan starte ud med, at fortælle at jeg har fået barselsvikarietet på virksomheden jeg ansøgte ved inden jul! De ringede til mig d. 23 om eftermiddagen. Det var noget af en glædelig nyhed. På arbejde d. 28 sagde jeg min stilling op, så til 1 februar hedder det starten på et nyt job og faktisk også en ny livsstil.

Det er nemlig nogle helt andre arbejdstider end jeg har haft hidtil i mit liv. Det er et dagsjob. Arbejde fra 6 - 15  (vi skiftes til at møde kl. 6 og kl 8). Jeg har altid fri om aften og jeg har altid fri i weekender, samt helligdage. Altså helt normale arbejdstider i forhold til, hvad jeg plejer.

Jeg skal til at stå tidligt op og gå tidligt i seng. Jeg skal til at spise hjemme, så jeg tænker jeg skal have gang i noget madplan.. Det plejer jeg ikke fordi jeg, altid har 12 timers vagter. Faktisk tror jeg også jeg kommer til, at tabe mig igen. Jeg har tager 7 kg på siden jeg startede på min nuværende arbejdsplan. Jeg spiser meget mere usundt på jobbet i forbindelse med p mad og alt det andet søde osv. Jeg kan gå til noget, hvis jeg har lyst til det. Det vil jeg vil gerne faktisk. Jeg kan faktisk nogle helt andre ting. Desuden får jeg kortere vagter og det glæder jeg mig faktisk lidt til, selvom jeg så altid skal arbejde 5 dage i streng. Jeg når nemlig ikke rigtig så meget end, at være på arbejde de dage jeg har vagt. Jeg er ude af døren kl 9.30 og kommer hjem 22.30, så det bliver helt sikkert en omvæltning. Jeg glæder mig dog!

Så det er da noget nyt i det nye år! :)

Den første uge her i januar har jeg fri. Starter først op d. 10 januar. Egentlig havde hun lagt ferie i den første uge (UDEN at spørge mig vel og mærket, så det blev lagt den 22 dec. Meget sen udmelding på ferie hvis i spørger mig.), men i forbindelse med opsigelsen bad jeg hende op at ændre det til afspasering. Det har hun gjort. Heldigvis. Så har jeg stadig en uges ferie. Har dog udbetalt feriepengene. Først overvejede jeg en impulsiv rejse. Er dog blevet enig med mig selv om, at bare blive hjemme med mig selv. Jeg vil jeg gerne læse op på min engelsk undervisning og lave det, som jeg mangler. Hvilket er mere en rigeligt. Desuden glæder det mig, at jeg starter det nye år ud med en god opsparing.

Camilla & jeg leder stadig efter en lejlighed. Det er et nytårs forsæt kan man sige. Derudover har den sidste månedstid set ham elektrtikeren og han er sgu egentlig virkelig sød. Jeg havde intet forventet, men må sige at jeg godt kan lide ham. Han er dejlig, at være sammen med. Snakken går let i mellem os. Vi griner helt utroligt meget sammen. Ja så jeg må virkelig sige jeg er overrasket. Jeg tænker stadig meget på Casper, som tog afsted på sin rejse tilbage  i okt og langsomt løb det ligesom ud i sandet. Han skrev godt nyår til mig og lidt andet, så savnede ham helt. Irriterende at han skulle rejse!

Apropos rejse. Ja så har jeg udsat det med at rejse alene rundt i verden til næste år, i forbindelse med jeg har fået det vikariat, som først er slut til 1 feb 2018. Vi må se, hvad der sker. Jeg er dog klar på interrail til sommer sammen med Camilla i 3 uger.

Btw. vi tog til Århus og gav den gas der. Vi tog dog tidligt hjem i forhold til, hvad vi havde tænkt. Vi kunne godt mærke de 13 timer på job og jeg siger jer. Fornuftige ting blev der ikke lavet i går. Jeg var totalt færdig . :)

Godt nytår til alle jer :)

 

 

 

 

 

 

 1 Kommentar


Recommended Comments

Tillykke med det nye arbejde. Jeg håber du bliver rigtig glad for det. 

Godt nytår.

Centrum

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×