Hop til indhold
DenSortePanter

Blog DenSortePanter

Indlæg: 83    Kommentarer: 262   
Se mere fra Blog DenSortePanter

Update

403 visninger

Efter lang tid uden mulighed for at tjekke DD, er det helt mærkeligt endelig at have både computer og internet igen. Jeg kan se jeg har en hel del at læse op på, hvis ikke jeg skal gå glip af noget!

 

Men først, mine tanker...

Set lidt udefra ser det ud til at mit liv kører som det skal; jeg klarer mig godt på studiet, jeg bliver snart mor og jeg mangler i bund og grund ingenting. Alligevel synes jeg ikke at mit liv føles helt så fantastisk.

Jeg er dødtræt af mine klassekammerater. De er umotiverede og dovne, og uanset hvad underviseren finder på er det ''kedeligt.'' Jeg synes det er svært at bevare min egen motivation, når der bliver småsnakket rundt omkring og tjekket mobiler konstant - og det er kun blevet værre efter de nye startede midt i januar. Jeg glæder mig til barsel, så jeg kan få en pause!

Og apropos barsel - graviditeten forløber helt som den skal, og babypigen (E) er efter alt at dømme en sund og rask lille møgunge.
Jeg var til misdannelsesscanning i onsdag, for at tjekke at alt er som det skal være. E ville dog hverken ligge ordentligt eller stille, så jeg har fået en ny tid på onsdag - med besked på at opdrage lidt på hende inden da. ;)

Under scanningen kunne de også se at jeg har en cyste under livmoderhalsen. Den er formentlig ufarlig og forsvinder af sig selv, men den bekymrer mig alligevel lidt. Og oven i alle de andre bekymringer jeg har i forbindelse med graviditeten, er det noget der tærer på mig.
Min hukommelse er ikke-eksisterende, mit energiniveau er gået i minus og min evne til at koncentrere mig er nærmest forsvundet - og oven i alt det slås jeg også med dårlig samvittighed - overfor Kaare, fordi jeg knytter mig til et nyt barn, overfor E fordi jeg ikke har knyttet mig så meget til hende som jeg havde til hendes bror på samme tidspunkt i graviditeten, og overfor min omgangskreds, fordi alt det ovenstående blandet sammen gør, at mit humør svinger voldsomt og jeg reagerer ikke altid lige hensigtsmæssigt.
Min omgangskreds er dog forstående, og jeg husker da også, for det meste, at undskylde når jeg har været en idiot.

Og mod den dårlige samvittighed overfor mine børn taler jeg med både Jordemoder og fødselslæge - og begge kan heldigvis berolige mig med at det er helt normale følelser at have. De har også sagt at det er helt normalt hvis ikke jeg knytter mig rigtigt til E før hun bliver lagt op til mig efter fødslen.
Det er dejligt at høre at jeg ikke er unormal, selvom det selvfølgelig ikke rigtig hjælper på den dårlige samvittighed.

Lige nu glæder jeg mig bare til barsel. Til at få en kort pause fra det virkelige liv, indtil mine bekymringer bliver gjort til skamme ved fødslen.

Ja, der er noget tid til endnu, men jeg ser frem til det og tæller dagene!5 Kommentarer


Recommended Comments

Kan godt forstå, at du har svært ved at tro på moderrollen til E, før hun er der ... men jeg tror på, at det nok skal gå rigtigt denne gang - hvornår er du sat til? Ved ikke, om det står et andet sted - er ikke så god til at følge med herinde ...

Del denne kommentar


Link til kommentar

Dejligt at høre fra dig igen, her er ret stille herinde. Måske mange er gået i hi :)

Glæder mig til at følge dig op til og efter den store dag. 

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Kære DenSortePanter.

 

Hvor er det dejligt at høre fra dig igen! :)

- Jeg håber du har det godt. Jeg glæder mig til at følge dig fremadrettet ;)

 

:)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Godt at læse en hilsen fra dig, Panter! Jeg har faktisk tænkt meget på dig, og været lidt nervøs for, om dine manglende indlæg var tegn på, at det ikke gik godt med graviditeten. Pyha, at dét ikke er tilfældet!

Mht. de svære følelser, så tror jeg, at Kaare ville sige til dig, hvis han kunne, at du skal elske og værdsætte E lige så meget, som du gjorde ham - han sidder med garanti et sted i Himlen og følger med, og glæder sig til at blive storebror, om end det er en storebror med vinger. Det er i hvert fald DEN slags tanker, jeg trøster mig med, når jeg af og til sørger over vores lille "Bebs", der aldrig nåede at se dagens lys...

Hvornår går du på barsel? Det er let at forstå, at det er ulideligt at være i en klasse med sløve padder, der er ugidelige, dovne og krævende - men som tilsyneladende ikke har tænkt sig selv at bidrage med noget relevant. Jeg håber, du kommer igennem den sidste tid i klassen med "skindet på næsen".

Knus og mange tanker herfra,

Pips

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg er sat til d. 3 Juni, men bliver sat igang 2-3 uger før - så E kommer til verdenen engang midt i Maj. :)

@Pips71 : Jeg er også sikker på at Kaare glæder sig til at blive storebror, og kun ønsker at jeg elsker E mindst lige så meget som ham. Men det er svært! 
Oven i den dårlige samvittighed er jeg jo også bange for at knytte mig til hende, hvis noget skulle gå galt. Jeg ved godt at chancen for at noget går galt er minimalt, men .. tænk nu hvis .... 

Det er dog blevet lettere at knytte mig mere til hende, efter hun er blevet mere aktiv i maven og jeg er gået i gang med babyshopping - og jeg er sikker på at kærligheden rammer mindst lige så hårdt når jeg får hende i armene, som den gjorde med Kaare. 

Jeg er ikke sikker på hvornår jeg går på barsel - jeg har ret til barsel fra d. 3. april, men hvis jeg venter til efter eksamen kan jeg, så vidt jeg har forstået, udskyde at bruge barselsklip til efter sommerferien OG skære et halvt år af min studietid - og studiet er på ingen måde fysisk hårdt, så fysisk er der ikke noget der skulle stoppe mig før eksamen.

Men det kommer meget an på hvordan min psyke arter sig, og hvor træt jeg bliver af mine medstuderende inden da. ;) 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×