Hop til indhold
Siff

Blog Siff

Indlæg: 9    Kommentarer: 38   
Se mere fra Blog Siff

Mine veninder har stillet mig et ultimatum

408 visninger

For at overskriften giver mere mening, får i her en uddybning af situationen.. Sagen er den at jeg for nyligt lige har valgt at afslutte det med min eks kæreste. Vi havde været kærester en måneds tid, hvor jeg skulle besøge ham i hans hus, og jeg må sige at jeg fik et chok da jeg jeg så hans hjem. Det var som at træde direkte ind i en kattebakke, for der lå ekskrementer fra hans katte overalt i hans bolig. Lugten af katteurin var så gennemtrægende at end ikke parfume kunne gøre op for det. Selve huset var dystert og koldt og da jeg lider af angst, betyder det alt for mig at være et sted hvor der er rene og rare omgivelser så jeg får ro indeni. Jeg kunne hurtigt mærke at jeg ikke kunne holde ud at være der og min angst blomstrede i fuld flor. Jeg fortalte ham at jeg ikke kunne holde ud af være i så uhygiejniske omgivelser og han blev temmelig sur på selvom jeg sagde det stille og roligt. Vi boede meget langt fra hinanden så hvis jeg skulle hjem så ville det blive en indviklet affære. Han boede langt ude på landet og ikke engang en bus var der at finde. Jeg havde snakket med mine 2 bedste veninder der havde aftalt at de ville hente mig da de vidste at min angst havde overtaget og at jeg ikke kunne komme hjem og at vi var uvenner. Men dog kun på 2 betingelser.. At hvis de hentede mig, så skulle jeg selvfølgelig selv betale men at jeg ydermere skulle gå fra ham.. For altid. Jeg var ikke i tvivl om på det tidspunkt, at jeg skulle hjem og at jeg ville slå op, så det gjorde jeg. Men nu er det sådan med følelser at dem er man ikke selv herre over. Da jeg kom hjem havde jeg det egentlig okay, da jeg var lettet over at komme hjem og væk fra situationen.. Men selvom jeg prøver at stritte imod så kan jeg mærke at jeg begynder at savne ham.. Han skriver til mig at han ikke kan leve uden mig og at han vil gøre alt for at vi finder ud af det og finder en løsning. Men giver jeg det en chance til så er der en chance for at jeg mister mine 2 bedste veninder.. Men er det fair? Jeg forstår godt at de synes det var skidt for mig at være i, men ligefrem at stille mig det ultimatum.. Er det okay.? Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre for at være helt ærlig.. De beviste virkelig hvor gode veninder de er, ved at køre den lange vej for at hente mig, og jeg ved at de bare var og er bekymrede og ønsker mig det bedste.. Men hvad tænker i? Er det okay og fair med sådan et ultimatum? 9 Kommentarer


Recommended Comments

Nu er jeg ikke tilhænger af stille mennesker overfor ultimatum er nogen art, men der er dog undtagelser. Din situation er ikke en undtagelse og jeg mener klart at de ikke kan forvente at du afslutter et forhold alene fordi der har været denne ene episode. Jeg kunne forstå deres holdning, hvis det var 5-6 gang de skulle hente dig eller hvis han var voldelig eller andet grimt, men det handler, så vidt jeg kan forstå, kun om den ene gang.

Du kalder dem dine bedste veninde, men de gode veninder er jo kun så gode at de krævede betaling for transport, ikke at det ikke er ok, men det var trods alt et krav. personligt ville jeg køre til den anden ende af landet og hente min veninde, hvis hun stod i din situation og jeg ville ikke engang bede hende betale broen.

Mht. din kæreste, så synes jeg du skal give ham en chance, men stå fast på at du ikke vil gå på kompromis med hans måde at leve på. Han må gøre rent, hvis han vil have dig på besøg, sådan er det bare. Hvis du vælger at besøge ham en igen så må du arrangere med transport så du er dækket ind, hvis du får behov for at komme væk, men sig han skal sende billeder af "ren stue" inden du begiver dig derud igen :)

KH,

Centrum

  • Synes godt om 4

Del denne kommentar


Link til kommentar

Udover det Centrum skriver, som jeg er helt enig i, så vil jeg også sige, hvis ikke sådan et hjem har fjernet al kærlighed for manden, så har du fundet den rette! Enhver mand kan lære at rydde op og gøre rent, i sær når det er en kvinde der svinger pisken. Billeder af et rent hjem med åbne vinduer, så skal du bare køre på igen. Hvis ikke dine veninder kan acceptere det, så er det nok ikke så gode veninder som du troede. Personlig ville jeg køre en ven derud igen, sammen tjekke huset for kvaliteten af rengøring, inden jeg ville køre hjem alene. Det vil alle venner gøre, punktum!

  • Synes godt om 4

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg har gjort mig de samme tanker.. Jeg synes heller ikke at de er i deres gode ret til at stille mig et ultimatum hvad kærlighed i mit liv angår. Det er helt forkert. Det kan jeg og kun jeg vurdere.. Selvom de mener at han er den helt forkert for mig. Det er virkelig trist at det er kommet så langt ud, men så ser man jo ofte folks virkelige ansigter.. Er bare ked af det anyways, da jeg aldrig havde forestillet mig et sådan ultimatum. 

 

Men mange tak for jeres svar.. De bekræftigede mig i at mit eget syn på det ikke var helt skævt ❤️

Redigeret af Siff
  • Synes godt om 2

Del denne kommentar


Link til kommentar

Det er dit liv, så det er dig, der skal vælge kæreste, livsledsager og venner. Venner, familie, reklamer eller andre udefra kommende faktorer, kan ikke vælge for dig. Men de kan vælge dig til eller fra. 
Jeg synes selvfølgelig, du skal vælge kæresten, og så se, om deres ultimatum ikke løber ud i sandet. Det er da set før...

  • Synes godt om 2

Del denne kommentar


Link til kommentar

To ting:
1) Jeg ville nok ikke tage ultimatummet så tungt. Veninder kan sige mærkelige - og ikke gennemtænkte - ting for at vise, at de bekymrer sig om hinanden. Tror bare, at de syntes, det var synd for dig og ikke ønskede at se dig i en angstprovokerende situation igen. Synes det er fair nok at bede om penge for transport. 
2) Jeg ville lytte til min mavefornemmelse. Hvis du synes, det virker mærkeligt eller forkert af veninderne (vel derfor du skriver indlægget), så er det nok mærkeligt eller forkert. Ikke ensbetydende med, at du nødvendigvis skal smide dem ud af dit liv. Men måske ville det være ok at tale med dem om fyren? Enig med Erik: Ingen skal vælge kærester til og fra for en :) 
Uenig med Tim: Alle venner ville ikke tjekke rengøringen i fremmedes - eller bare andres hjem. Jeg ville aldrig gøre det, men betragter mig selv som en god veninde.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Tvivler på, nogen som helst ville tage mig med for at tjekke rengøringen efter katte. Jeg er født uden lugtesans, så jeg ville ikke kunne hjælpe ret meget. 
Men kommer der et foto af et rent hjem, synes jeg, du skulle tage afsted. 

Med henhold til betaling, så ville jeg køre ud og redde mine venner, familie og/eller børn til enhver tid. Jeg ville ikke bede om betaling, men hvis det var en lang tur, så ville jeg nok håbe på et tilskud, da jeg er på kontanthjælp. Jeg ville dog redde den samme person igen, uden at bede om betaling. Men nok ikke fra det samme sted. 
Jeg ville selvfølgelig gerne køre min ven ud til fyren igen, og se om den rengøring var okay, men ikke lugte til den.

  • Synes godt om 2

Del denne kommentar


Link til kommentar
21 timer siden, Erik Herskind skrev:

og så se, om deres ultimatum ikke løber ud i sandet. Det er da set før...

Ja de stålsatte øjne, kravlede da ned fra træet igen :) 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Lige nu, Tim Hansen skrev:

Ja de stålsatte øjne, kravlede da ned fra træet igen

Kravlede og kravlede er vel så langsomt sagt. Men ham havde jeg også i tankerne (Guderne forbyde den type mareridt i vågen tilstand)

 

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar
3 timer siden, Lokkeduen skrev:

Uenig med Tim: Alle venner ville ikke tjekke rengøringen i fremmedes - eller bare andres hjem. Jeg ville aldrig gøre det, men betragter mig selv som en god veninde.

Jeg tror heller aldrig nogensinde det ville blive aktuelt, mente mere, at jeg ville køre en ven derud igen og ville aldrig nogensinde holde én op på noget, eller forlange betaling af en ven.

  • Synes godt om 2

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×