Hop til indhold
LilleSnefnug

Blog LilleSnefnug

Indlæg: 119    Kommentarer: 165   
Se mere fra Blog LilleSnefnug

Jeg skal på date!

302 visninger

Det der små-paniske.. panikanfald, når jeg har lavet en aftale om en date!.

Hvad skal jeg tage på? Skal jeg vælge den feminine kjole/nederdel, eller gå mere afslappet med et par jeans?, Skal jeg have make-up på? Ja det skal jeg jo nok... Hvor meget? Skal jeg bare lægge en afslappet, eller skal jeg kun lægge mascara? Hvilke sko skal jeg tage på? De flade sorte, eller de grå med lidt hæl? Skal jeg have den store eller den lille taske med? Da jeg skal på arbejde bliver det jo nok den store.. Skal jeg have hestehale, eller håret bare slået ud? Hvad kan han mon bedst lide? Hvad nu hvis jeg vælger nederdel, og han bedst kan lide jeans? Hvad hvis jeg vælger grå, og han bedst kan lide sort? Hvad nu hvis.. Og hvad nu hvis vi ikke klinger? hvad så?

Det er vist ret tydeligt, at det her er min absolut første rigtige date med en mand, efter min eks-kæreste. Han er noget ældre end mig, og han har to tvillingedrenge. Jeg ved lige på nuværende tidspunkt ikke, hvad der skræmmer mig mest - at date en mand der er det ældre end mig, eller at han allerede har børn. For ham er det ikke noget problem, at skulle have flere børn - men han vil jo ikke vente for altid på at jeg er klar. Det sætter jo en masse spørgsmål igang:

Er jeg klar til at binde mig igen? Er jeg klar til at blive voksen? Tage ansvar, være voksen? Være et forbillede? Forsøge at rende rundt med en spirrevip i maven? Er jeg klar til overhovedet at sætte mig på den måde? Middag kl. 18, bananer i frugtskålen og leverpostej i køleskabet? For heaven sake - jeg lever af hvidløgsflutes med ketchup til aftensmad! :-O

Jeg ved godt det selvfølgelig er store tanker, når jeg ikke har mødt manden endnu! Men når jeg skriver med ham, er han jo bare helt utrolig sød. Ikke en jeg nødvendigvis ville vende mig om og se efter på gaden, men han virker som en utrolig spændende og rigtig sød mand! - Og det sætter unægtelig tankerne i gang - og det giver altså dette panik-indlæg! What to do?!

Og egentlig er det jo dumt.. For jeg ved jo godt, inderst inde, at jeg jo slet ikke bliver klar, før jeg har prøvet det - og finder ud af, om han er ham jeg vil satse på.

<39 Kommentarer


Recommended Comments

Mht tøj ville jeg nok sige det, du føler dig mest selvsikker i :)

Hvis det var mig, ville jeg ikke vælge jeans.

Har du ikke noget, du har glædet dig til at have på?

alternativt kan du sende mig et billede at dit klædeskab, så skal jeg nok hjælpe dig :)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Du skal være dig selv og det skal du holde fast i. Ærligt så betyder det du har på knapt så meget. Han skulle jo gerne kunne lide dig for den du er. Da jeg mødte manden, der blev far til mine børn, var jeg ikke særlig smart. Der stod jeg med fedtet hår og et brandsår under øjet :) men han holdt sørme ved i hele 14 år og jeg tvivler på at vi gik fra hinanden pga. vores tøj ;)

Nu er det jo din første date i, ja jeg ved ikke hvor længe, men jeg kan huske dine symptomer. Man vil så gerne "likes"...men søde du, opstyltede møder fungere bare ikke. Så bliver man lige så stiv som tøjet, lige så formel som en gammel skrankepave der er groet fast og ja så falder det alt sammen på gulvet. 

Så tag det tøj på du er mest glad for at opholde dig i så vil du få det bedst og når du har det rigtig godt så er du gladest :) tror jeg...

Nå men jeg er jo gammel...så hermed et pøj pøj....knæk og bræk...

Centrum

  • Synes godt om 2

Del denne kommentar


Link til kommentar

Lidt sjovt at se tre stadier i samme indlæg, men jeg holder med Centrum... Det er ham der skal gøre sig umage, ikke dig ;) 

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hvor er I søde :) 

I har helt ret, men det er jo det første at gå i panik over. Det er simpelthen så spændende - og hvad værre er, så ved jeg ikke hvad vi skal. Så jeg ved ikke, om der er en... dress-code! Haha :)

Det bliver spændende at se, hvad han er for én. Hvad laver man normalvist på en date? Okay.. Jeg er helt grøn, haha! :)

Det er jo næstenpinligt at måtte erkende, at jeg rent faktisk ikke aner noget som helst om dates... Hvad snakker man om?

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Aner ikke, hvad man taler om på dates :) . Jeg har kun været på én decideret date, som var en picnic. Men I skal nok ikke på picnic i februar måned :P
Jeg vidste intet om, hvad han havde planlagt. Det viste sig, at han var gået all-in: Havde skåret alskens frugt ud til den store guldmedalje, købt tæppe og champagne.
Jeg blev småfuld, fordi jeg ikke var vant til alkohol og pga tom mave :o Og vi måtte flytte daten, fordi jeg pludselig skulle tisse.....
Så jeg ved ikke, hvad jeg sagde for 9 år siden, men noget må jeg have gjort rigtigt - selvom jeg var småfuld og tissetrængende - for vi er stadig sammen :)

Der er en masse datingregler.... Bryd dem.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Update! Jeg har tilladt mig at spørge min mand om dit tøjdilemma, for jeg tænkte, det kunne være rart for dig at høre svaret fra endnu en mand. Han svarede:

"Selvfølgelig skal man være sig selv. Og at gøre noget ud af sig selv viser modparten engagement og at man er interesseret. Så selvfølgelig skal du gøre dig smuk til din date, så du på den måde viser, at du vil det ligeså meget som han. Noget tøj, som du føler dig selvsikker og glad i. Makeup? Ja, lidt, en smule makeup. Pænt tøj, men stadig noget, der er dig."

Han synes heller ikke jeans.

Min anbefaling: Kjole, løst hår og mascara.

Del denne kommentar


Link til kommentar
Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Jeg tror så heller ikke man skal satse på, at blive en af dem der er helt hjemme i at date, det lyder mig en anelse overfladisk. I er jo begge nervøse, men da i gerne vil vide noget om hinanden, så er der jo naturlige spørgsmål til de første svære minutter... Men ellers tror jeg den bedste måde at gribe det an på er, at tage det som at møde et fremmed menneske, som måske kan vise sig at være en god ven. 

Sidde med tanker om fælles køleskab, og alt mulig andet, vil bare forkludre tingene. Det der med at have en færdig plan, hvor en partner skal klemmes ind, tror jeg personligt er dødsdømt på forhånd. Han er en mulig ven, og er han så en idiot, så har du jo heldigvis andre venner.

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar

Tak, Lokkeduen ;) Jeg tror måske jeg har fundet outfittet.

Tim:

Jeg er helt enig med dig i, at det kan ødelægge meget ved tankerne om "fælles køleskab". Omvendt er det her jo nu jeg skal finde ud af, hvad jeg skal - hvad jeg ønsker. Hvem er jeg? Hvilken mand skal jeg kigge efter? Er der en bestemt type jeg finder interessant?

Og der kommer tanken om leverpostej også ind i billedet. Hvad kan jeg absolut ikke leve med? Hvad vil jeg ikke leve uden?

Tanken om køleskabet er blot et panik-beskreven måde at fortælle, at jeg er spændt og nervøs ;) Hvilken mand møder jeg mon på lørdag, på Nørreport?

 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Det var nu ikke med udgangspunkt i dit indlæg, at jeg skrev "fælles køleskab" - det er det jo efterhånden blevet, fordi nogle vælger partner ud fra kosten. Naturligvis vælger du selv kriterierne... Det er bare mig der er blevet så gammel, at jeg ikke har nogle. Det har jeg med årerne fundet ud af, ikke kan betale sig at have. Det jeg mener er bare, at man ved et første møde ikke får noget ud af at tænke i kærestepotentiale, sådan er ingen af i hverdagen alligevel, og det er bare dejligt og berigende at møde nye mennesker, og på den måde er en date aldrig spildt.

 

Redigeret af Tim Hansen
  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×