Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 81    Kommentarer: 222   
Se mere fra Regga

tiden går stærkt.

241 visninger

Der er godt nok sket meget her i det nye år! :) Lad mig tage den lidt i punktform til at starte med.

1. Startede på det nye job d. 1 feb.

Ja jeg startede på mit nye job. Dagsjobbet. Lækre arbejdstider! Jeg havde en ide om, at jeg fortsat kunne tage reserve tjener vagter ude på mit gamle arbejde. Ak og ve. Har lige ringet til løndamen, fordi jeg ikke kunne huske mit log ind nr som tjener. Det er dog blevet gjort inaktivt, så jeg er vidst blevet fyret som reserve tjener uden jeg vidste det. :hmm: Jeg synes det er lidt spøjst. De kunne jo bare have sagt de ikke ønskede, at jeg kom mere som tjener når nu jeg ikke var kok derude. Det da vildt ydmygede og finde ud af det ved, at ringe til en løndame.

Anyway, Jeg synes dog heller ikke jeg har lyst til, at arbejde ekstra på nuværende tidspunkt. Jeg kan dog mærke, at jeg nok får lyst til det på et tidspunkt. Dog tænker jeg at prøve noget helt andet end lige restaurations branchen. Jeg må melde mig ind i noget vikar bureau.

2. Min veninde og jeg HAR fået en lejligheden. Og jeg kan nu sige at jeg har en roomie.

Ja vi fik uventet en lejlighed. Det er en pisse fed lejlighed og den er kæmpe stor. 106 kvm foruden gang, køkken, bad. Både gangen og køkkenet er meget stort. og badeværelset er ok store. Vi har også et værelse ekstra. Sådan et depot rum, som faktisk er forholdvis stort med indbyggede skabe. Deudover ligger det lige ved banegården. Perfekt! OG vi flyttede ind torsdag  i sidste uge. Jeg håber min gamle lejlighed bliver lejet ud så hurtigst som muligt. Jeg  har fået en melding fra boligkontoret om at de har skrevet en kontrakt med en ny, men indtil vedkommende har betalt indskuddet, så hæfter jeg stadig. Så jeg krydser fingre for at vedkommende snart får fingeren ud af et hvis sted og betaler. Jeg bestilte flyttemænd så alt var konge ved flyttedagen.

3. Elektrikeren og jeg har set en del til hinanden og faktisk er det gået hen og blevet meget seriøst.

Jeg er en smule overrasket over den her udvikling mellem os. Men det er dejligt og godt. Det er jo det vigtigste.

4. Økonomi

Jeg synes der er tæske mange udgifter pt. Pga. ny lejlighed. Jeg bestilte flyttemænd, for ja. Jeg ved ikke hvordan jeg ellers skulle flytte. Gud hvor blev jeg træt af at høre på folk, når de fandt ud af jeg havde bestilt flyttemænd. F.eks... "ej har du ikke nogen venner der kan slæbe" "det gad jeg godt nok ikke give":.

nej idioter !!! har ikke nogen venner der kan hjæpe. Og nej ville ikke spørge min far, for så skulle han til at køre helt her op. Og han er så træt i kroppen efter dagene på slagtergangen. Derudover har jeg ikke selv bil og kender ikke nogen der har en med anhænger træk osv. uff... kunne eksplodere. var

Vi blev nødt til at købe et køleskab. Det var så 600 pr person ekstra oveni det jeg havde budgetteret med.

Opsigelsen på lejligheden. Ja tror den bliver lejet ud til den 15 marts. Men det økonomiske er på plads med den nye lejer hæfter jeg stadig.

Så er det også snart skatte tid. Måske jeg jo skal betale tilbage igen igen igen.

Derudover har jeg tegnet en indbo forsikring - endelig. Har jeg ikke fået gjort i tide. min cykel er nemlig lige blevet stjålet. Endnu engang må jeg sige farvel til en cykel til samlet set 7000 kr. Dumt.

Jeg sparer 500 kr i måneden her i den nye lejlighed. Tilgengæld har der selvfølgelig været udgifter.

Det irrritere mig selvom jeg vidste, at min opsparingsplan ville gå i stå.  Jeg håber snart jeg kan holde fokus på den igen.

 

5. Det må være det for i dag.

Tiden går så stærkt og føler ikke rigtig at  jeg kan nå det hele. Tiden flyver virkelig bare afsted. Jeg tror lige jeg vil give min gamle far et opkald og høre om han ´har det godt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×