Hop til indhold
Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 354    Kommentarer: 826   
Se mere fra Blog Centrum

Det sidste ryk...

169 visninger

..skulle have været igår, men flytningen gik lidt i vasken så jeg mangler stadig det sidste. 

Hvis ingen skulle have opdaget det så regnede det en del igår, oven i regnen så kom blæsten og for at toppe det hele så blev jeg voldsomt forkølet. De største ting, opvaskemaskine, ovn, kogepladezone, fryser m.m. blev dog klaret igår. To stærke mænd hjalp og jeg endte efterfølgende på sofaen, hvor jeg så sov resten af eftermiddagen væk. Vågnede da manden kom hjem og gik i gang med aftensmaden. Han er nu en skat sådan bare at passe mig når jeg ikke er helt på toppen.

Her sidder jeg så nu, med min næse der bare løber og løber. Idag er der ingen pardon. Trods næsepudseri og nysen så skal det sidst flyttes idag. Der er en del, men det meste kan være i min bil. så jeg skal lige have lidt kaffe og så skal jeg sparke mig selv igang. Nemt er det ikke for ville helst bare lægge mig og sove videre, men der er lejlighedssyn på tirsdag og jeg vil jo også gerne have det overstået.

Åh, hvor jeg hader at være syg...

Centrum

 1 Kommentar


Recommended Comments

Men så håber vi på snart og rigtig god bedring med snotten. Jeg hader også at være forkølet, da forkølelse får mit hoved til  nærmest at eksplodere. 

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×