Hop til indhold
LilleSnefnug

Blog LilleSnefnug

Indlæg: 119    Kommentarer: 165   
Se mere fra Blog LilleSnefnug

Første date overstået

189 visninger

Så.. Jeg var jo på date. Det endte med at blive en af de længste, jeg længe har oplevet. Super hyggeligt at se ham og finde ud af, hvem han er.

Ja... I kan høre det, allerede der, ikke? Som det nok allerede er antydet, fangede jeg ikke gnisten. Jeg manglende simpelthen... Det der "sus" i maven man får, når man kigger på ham og tænker; åh.. Hvad gør han mon nu?

Han var simpelthen så super sød - han betalte både for kaffen og aftensmaden lørdag - hvor jeg selvfølgelig tog med ham hjem og vi spiste og drak et glas rødvin, og hyggede os super meget. Det var rigtig hyggeligt og han er en virkelig sød mand. satte os og snakkede efter vi havde spist, halvsent lørdag aften, og da vi blev enige om at lægge os til at sove var kl 5. Da jeg stadig har svært ved at sove om natten, vågnede jeg tidligt, allerede kl. 9. Han vågnede da jeg begyndte at bevæge mig, også satte vi os i sofaen med dynen og så en film.

Vi blev enige om, efter et par timer at gå ned og handle ind, for jeg havde virkelig lyst til pandekager. Vi handlede til dem, og gik hjem og lavede pandekager til os, som vi spiste. Vi købte også til aftensmaden. Da vi havde spist, lagde vi os og så en film mere, og jeg skøjtede i søvn en halv times tid..

Hmm.. ja.. Han prøvede at lægge op til noget søndag aften, da jeg var ved at falde i søvn, og jeg har desværre afvist ham to gange, på de mest grufulde måder man kunne. Og jeg ved ikke, om jeg nogensinde ville kunne se ham i øjnene igen. Samtidig kan jeg ikke se mig selv sammen med ham, med de værdier vi har.

En sagde i kommentaren til mit tidligere indlæg at jeg skulle møde en ven.. Og.. Det kan man jo håbe at jeg har - jeg tror desværre bare ikke, han har helt det samme synspunkt; han søger udelukkende en kæreste. Jeg har desværre fundet ud af, at jeg ikke er der - endnu.

Jeg skal date, og finde min identitet. Det tager jeg med mig fra denne date. Jeg er ikke klar til et fast forhold endnu, jeg skal have det sjovt. Og kommer ham jeg dater til at slå benene væk under mig, på et tidspunkt... Tja... Så bliver jeg en kæreste rigere! <3



0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×