Hop til indhold
DenSortePanter

Blog DenSortePanter

Indlæg: 83    Kommentarer: 264   
Se mere fra Blog DenSortePanter

Kom Maj!

304 visninger

Jeg har ikke besøgt Kaare siden jeg fandt ud af at jeg var gravid. 
Jeg har enormt dårlig samvittighed over det og føler mig som en elendig mor - samtidig med at jeg ved at jeg er en fantastisk mor, fordi jeg holder mig væk for at jeg kan nyde graviditeten med E med mindst mulig bekymring. 
Jeg har lovet mig selv at tage revanche og tage E med op og besøge Kaare så snart det bliver muligt - og indtil da må jeg leve med den dårlige samvittighed. 

Bekymringen kan jeg dog ikke helt undgå. Jo længere hen i graviditeten jeg kommer, jo mere nervøs bliver jeg. Ikke for at der er noget galt med hende nu, for hun er god til at gøre opmærksom på sig selv både dag og nat, men jeg er rædselsslagen for at der pludselig skal ske hende noget. Jeg er sikker på at frygten forsvinder så snart hun er født, så jeg går og tæller dage til igangsættelsen! 

Heldigvis kan jeg distrahere mig selv lidt fra bekymringerne og den dårlige samvittighed. 
Jeg skal jo flytte til Maj, og da jeg allerede nu er ret slemt plaget af graviditeten er jeg så småt gået i gang med at pakke de ting ned som jeg kan undvære de næste 2 måneder. 
Det er alligevel blevet til en del ting efterhånden, og lejligheden begynder allerede at se lidt tom ud - på trods af alle de sække med ting der står rundt omkring. 

Nu kan Maj kun komme for langsomt. 1 Kommentar


Recommended Comments

Der er, efter min mening, ingen grund til dårlig samvittighed. At elske og savne gøres jo hele tiden, det sidder i hjertet og ikke i selve handlingen, at besøge en grav. 

Du bliver helt sikkert en super god mor...

mvh.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×