Hop til indhold
LilleSnefnug

Blog LilleSnefnug

Indlæg: 119    Kommentarer: 165   
Se mere fra Blog LilleSnefnug

Måske lidt mere end én date?

377 visninger

Ok... Så første date blev ikke helt som forventet, og jeg ved ikke hvad der præcist gik i vasken. Andet end det jeg selvfølgelig skrev i tidligere indlæg! Jeg synes det var lidt ærgerligt, for han er jo en super sød mand, og han forstod jo at sætte mig i første række - på alle tænkelige - og utænkelige måder. Det var jo rart at føle. Men der havde jeg jo ikke mere end det.. 

Torsdag, efter weekenden, ringede han til mig. Jeg tror vist nok aldrig, jeg helt fandt ud af hvorfor. Egentlig troede jeg jo, at det var slut. Et overstået kapitel. Jeg havde haft en rigtig lortetorsdag. Som jeg skrev i "den svære samtale", kunne jeg slet ikke finde hoved og hale i tingene, og det hele gik fuldstændig amok. Jeg var så træt, og sindssygt frustreret, at jeg ikke anede hvordan jeg skulle gøre hverken fra eller til. Og da han ringede til mig - nåede han vist nok kun at sige sit navn, så fik han ellers hele vejen oppefra og ned, hvordan jeg havde det. Jeg hylede, så det stod efter. 

Da vi lagde på den aften, var det med et smil på læben. Det var ganske utroligt. Jeg vidste ikke, at et andet menneske kunne gøre det - blot ved a lytte, og komme med konstruktive kommentarer; ting jeg rent faktisk kunne bruge til noget! 

Dagen efter, fredagen, ringede han til mig - selvfølgelig for at tjekke op på, at jeg var okay. Det var jo en ret voldsom oplevelse, kan jeg forestille mig, at have et styks grædende pigebarn i røret, og ikke rigtig vide, hvad man skal gøre. Men han blev altså. Og i løbet af den weekend snakkede vi sammen omkring 20 timer, alt i alt. Det var fantastisk. 

Vi blev så også enige om, at give det et skud mere. Så vi aftalte, at jeg tog over til ham, nu her i onsdags. Da jeg vidste, at han lige havde haft fødselsdag, og ikke havde fået nogen gave overhovedet, kunne jeg ikke få mig selv til at dukke tomhændet op. Derfor havde jeg været lidt kreativ, da jeg jo ikke kender ham så godt, endnu: En pandekagepande, 2 piskeris og en opskrift til pandekager. 

Da vi havde første date, lavede jeg pandekager. Da han så samme weekend, som jeg snakkede med ham i aftenerne, skulle lave pandekager til sine drenge, gik det vistnok ikke helt efter planen. Derfor måtte jeg være kreativ. Dertil kommer, at manden jo selvfølgelig ikke anede hvad en pandekagepande er - så deraf panden! ;=) 

Det var en super hyggelig date - og jeg må indrømme der skete noget i mig. Jeg begyndte at få sommerfugle.

Jeg tog på arbejde torsdag morgen, blev hentet af min far, og kørt hjem til det mørke Jylland, hvor han hjalp mig med at få det meget berømte mediemøbel op, jeg har sukket efter i over et halvt år. Derefter tog vi om fredagen en tur til Tyskland, og derefter havde jeg aftalt med ham her den mystiske mand, at jeg tog en weekend hjemme ved ham. 

Da jeg ramte hans lejlighed omkring 21.40 fredag aften, og han havde lavet mad til mig, købt min yndlingssaftevand og i øvrigt gjort det super hyggeligt, så jeg blot kunne dejse om, skete der noget. Jeg kunne ikke helt finde ud af hvad det var. Var jeg mon blevet småforelsket? Jeg var i tvivl.. Føltes det virkelig sådan her at være forelsket? Var jeg virkelig blevet smålun på en mand, jeg faktisk ikke troede ville være min type... overhovedet`?

Lørdag, i går, tog vi en tur til Roskilde - og besøgte den kirkegård, hvor min farfar ligger. Jeg kunne mærke, at jeg havde behov for at komme derhen. Mærke, at jeg var i live - mærke min farfar og hans tilstedeværelse. Da vi stod der, og jeg havde lagt blomsterne, stod vi lidt. Han stillede sig bag mig, og holdt om mig. Jeg brød fuldstændig sammen, og jeg græd i hvad der føles som en uendelighed. Dér skete der noget.. Jeg følte mig med et trylleslag bundet til ham. På en måde, jeg aldrig havde troet mulig. Det var så mærkeligt. Der stod en mand foran mig, der har hørt på al min elendighed.. Og alligevel er han blevet, og har taget imod mig med åbne arme. Uanset hvilken sindssyg historie jeg har budt ham. Dét var en vild fornemmelse! 

Lige nu sidder jeg med tømmermænd i hans seng, skriver dette indlæg på hans bærbare.. Hvem ved... Måske er han rent faktisk den.. Den jeg har higet efter i alt for mange år. Måske er det ham der kan få mig til at føle mig det værd. Værd at bruge tid på, tid med`?

Jeg ved det ikke.. Det eneste jeg med sikkerhed ved lige nu er, at der kun er én måde at finde ud af det på. 

<34 Kommentarer


Recommended Comments

Han lyder som en rigtigt sympatisk fyr. Det er godt der nogen der kan få dig til at føle dig værdsat. 

Noget helt andet. Hvor har du købt det møbel siden du skulle vente så længe? 

Knus 

ursula - ny på siden:)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Se bare...engang imellem handler det slet ikke om typer, udseende eller andre ting, men om kemi. Man kan, i min verden, ikke vælge et andet menneske til eller fra på en såkaldt date. Et menneske rummer altid mere og andet end det der ses med det blotte øje.

Ønsker dig det bedste :)

Centrum. 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Ursula - velkommen på siden ;) jamen jeg købte det i ikea. Det tog noget tid at spare sammen for mig, og så skulle jeg have en bil også, så jeg kunne fragte dimserne hjem - derfor tog det lidt tid at komme afsted med det.. 

centrum - ja du har helt ret.. han er bare super duper sød altså. Jeg ved ikke hvad det er, men han er virkelig skøn. Så nu må jeg lige se, hvordan og hvorledes verden hænger sammen ;) tak!

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×