Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 81    Kommentarer: 222   
Se mere fra Regga

kaffe afvænning

307 visninger

Jeg begyndte i sidste uge, at skære ned på mit kaffe forbrug. Voldsomt har det nemlig været. Jeg må ikke jeg virkelig har fået hældt noget kaffe i hovedet. Jeg har faktisk også drukket meget te.  Det gik faktisk helt ok med, at skære ned selvom jeg havde vildt ondt i hovedet. :)

Kom til at drikke masser af sodavand i lørdags - gør jeg ikke normalt - kom så senere i tanke om, at der selvfølgelig også er en masse koffein i det. Typisk.

Så fra denne uge så hedder det  1 krus kaffe til daglig og evt. suppleret op med en kop te. Det er det. Det er lidt hårdt, at undvære kaffen/te på arbejdet. Jeg er vandt til at drikke varme drikke konstant, så der er helt mærkeligt at undvære. Dog har jeg fået et tip fra en kineser i virksomheden. I Kina drikker man kogende vand (altså te vand uden te), da det af forskellige årsager er en del af kulturen. Jeg har praktiseret det og synes faktisk det ganske glimrende. Plus det er stadig en varm drik, men uden smag. Det er dog fint for mig, sa jeg også godt kan lide almindelig vand frem for læskedrikke, saftevand og juice.

Ja jeg har så lige siddet og nydt den kaffe jeg måtte drikke i dag, hehe.

Nu skal jeg ned og hente min cykelhandleren. Min dyre cykel er nemlig blevet stjålet. Hurra.. Så nu har jeg været nede med min gamle skrotbunke så den kan blive fikset. Jeg orker simpelthen ikke at købe en ny god mountainbike cykel. Det er nr 2 cykel der bliver stjålet og jeg synes bare det skide irriterende. Så. Ingen ny cykel til mig. Jeg må leve med den gamle ;)

God eftermiddag folkens!

;)6 Kommentarer


Recommended Comments

Hus at din cykel er forsikret over din indboforsikring.

Det med kaffe kender jeg godt. Jeg har i flere år drukket rigtig meget kvikkaffe, altså instant og fandt så ud af at jeg faktisk ikke kan tåle så store mængder. Jeg begyndte at lægge om til almindelig kaffemaskinekaffe som, efter min mening, smager grimt og dermed blev det nemmere at skære det ned. Det med trangen til sodavand, især cola, kender jeg også, men det går over. Håber det lykkes for dig. Jeg kan gå en hel dag, på en kop kaffe nu, uden at få gener.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

jeg har først for nyligt fået indboforsikring i forbindelse med min flytning til den nye lejlighed. Jeg har derfor ikke meldt cyklen endnu, da det virker lidt fusket. Selvom det faktisk er rigtigt at den er blevet stjålet lige samme uge.

tror faktisk der er rigtig mange herhjemme i Danmark der kender det :) Heldigvis får jeg kun trang til cola i forbindelse med junkfood, så det får jeg aldrig. Det er bare de varme drikke.

Jeg har stadig hovedpine så glæder mig til at jeg også kan gå uden gener :)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Bare for at være irriterende, så er det faktisk ikke alle indboforsikringer cyklen er automatisk med i... Der kommer flere og flere, hvor man nærmest skal tilvælge alt, så den i udbud bliver så billig som overhovedet muligt. Som med banker, så er det en jungle ;) 

Men held og lykke med kaffeafvænningen :) 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg drikker med stor fornøjelse Fredsted Pebermynte Urte Te som smager godt, og er en varm drik en kold vinterdag. Pebermynte indeholder jo ikke koffein, så man kan roligt drikke den før sengetid. Pebermynte er en gammel lægeurt, så er man syg skulle det hjælpe på lidt af hvert.

Del denne kommentar


Link til kommentar

ja det skal man nemlig ved GF !  >:/ Så nu har jeg fået ændret min forsikring til alm brand med cykel forsikring inklusiv da jeg flyttede til ret billige penge endda. :)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×