Hop til indhold
Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 354    Kommentarer: 826   
Se mere fra Blog Centrum

Fri...igen

138 visninger

Så er det første fridage af to i denne uge. Arbejder mandag, torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag både i denne uge og i næste. Så nu sidder jeg her med min kaffe/cappucino/cacao-blanding og nyder min morgen.

Programmet for idag....solen kommer jo siges det, er rengøring af mit drivhus. Selvom jeg før har gjort det så googlede jeg det lige og engang imellem er det er rigtig god ide også selvom man tror man er klog ;)  for jeg har nemlig sådan en havesprøjte og så læser jeg, på idé nyt at man kan sprøjte sæben på *thumbup* og så tage det af igen med en højtryksrenser. Sådan en har jeg også nu eller rettere manden min har. Først skal jeg dog lige have hentet 300 L beriget spagnum.

Næste projekt er at få tømt garagen for havemøbler, svigerbørnenes vel og mærke, så vi kan få plads til vores ting. De skal vel også have hentet dem snart, tænker jeg, og så kan jeg lige så godt sætte dem frem. 

Ind imellem skal jeg have bagt boller, men dejen klare maskinen så det er det mindste. Måske jeg skal bage en kage.

Af skade bliver man klog....siges det. Jeg knoklede i lørdags, som jeg altid gør, uden stop. Den knap har jeg vist mistet, så køre på som en anden maskine. Fjernede mange m3 jord i verdens mest elendige trillebør og endte med at have så ondt i mit gamle skrog at jeg ikke kunne mere, men istedet for at hvile så støvsugede jeg lige bilen og slæbte havemøbler. 

En ven af mig påstår at når kroppen gør ondt, så er det fordi man lever....jeg kan garantere at  søndag morgen, levede jeg som aldrig før. Ikke en mm af mig var smertefri og selvom mit program for idag måske lyder af meget, så er det faktisk vældig mildt i forhold til, hvad jeg gerne ville nå. Den store udfordring, for mig, ligger i at lade være med at finde på nye og større projekter i løbet af dagen. Når jeg går ude i naturen omkring gården så fyldes jeg med energi, ideér og så er der ikke langt fra tanke til handling.

Nå nu må vi se. Min specielle kaffeblanding er drukket, der er luftet ud og nu vil jeg trække i mine overalls og arbejdssko. Fuglene, træerne og den friske luft kalder på mig :) livet er intet mindre end skønt og jeg ville så gerne dele det med andre. Måske det engang bliver en mulighed...måske jeg kan lave et fristed, hvor børn og voksne, der kun kender storbyerne, kan komme ud og opleve livet på landet. Vi har jo planer om både et par grise, et par får, jeg får nok en hest ..... jubiii og så skal jeg have høns....Se selv...ideérne vælter frem :)

Centrum0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×