Hop til indhold
Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 361    Kommentarer: 832   
Se mere fra Blog Centrum

Underligt og lidt vildt.

146 visninger

Efter en møgdag igår og en halvvejsdag idag så skete der pludselig noget her i eftermiddag. Telefonen ringede. Jeg havde sendt en ansøgning igår og jeg indrømmer blankt at jeg primært søgte fordi de havde været rigtig træls i min a-kasse. De vil have at jeg søger bredere og ikke kun i butik, så der var nok lidt trods i min søgning. Reelt skal jeg slet ikke søge i denne og næste uge fordi jeg arbejder fuldtid, men når de klager, ja så skal de få...tænkte jeg og sendte ansøgningen.

Nå, men han ringede idag og nu skal jeg til samtale på onsdag.

Så går der en lille time og så ringer min telefon igen. Det var så fra Brugsen, hvor jeg havde søgt fuld tid som salgsassistent og nu skal jeg så til samtale der på tirsdag :)

Det er lidt vildt sådan at blive ringet op igen og igen samme dag. Det sidste vil jeg rigtig gerne have for det er ikke et sæsonjob, det er en fast stilling, men tiden må vise om det lykkes at hive det hjem.

Anyway...så kan de brokke sig nok så meget på a-kassen...mine ansøgninger i butik giver pote.

Centrum2 Kommentarer


Recommended Comments

slaaenbakken

Besvaret

Vi krydser alle fingre for dig Centrum. Jeg siger lige som i annoncen for hårplejningsmidler: "Fordi du fortjener det."

Mange gode dage til dig og din familie.

slaaenbakken

Del denne kommentar


Link til kommentar

Sådam! håber samtalen kommer til at gå rigtig godt! :)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×