Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 82    Kommentarer: 232   
Se mere fra Regga

Kærlighed

340 visninger

Først må jeg sige det har været en ret dårlig fredag. Jeg mødte kl 6.00 og kl 8.00 skulle jeg til sådan et morgenmøde i virksomheden på tværs af afdelingerne. Da jeg kommer tilbage er min chef faktisk ret sur over det her, fordi vi skal nå en masse og han mente han havde sagt jeg ikke skulle med både til mig og hende der stod for afviklingen af mødet at jeg IKKE skulle med. Jeg hørte godt de stod og snakkede om det, hvor han siger at det er en dårlig dag i morgen. Men hun afviser det og ingen af dem siger direkte til mig at jeg er fritaget, så troede faktisk jeg skulle med. Da om morgen tager med til det her møde osv ja så siger hende der ikke noget. Hun smiler bare.

Da jeg så kommer tilbage er min chef som sagt  pisse sur "sagde jeg ikke til dig, at du ikke skulle med. Jeg har endda skrevet en mail til hende!! Vi har så travlt i dag".. ehm.. tja. Ærligt .. Jeg har totalt misforstået verdenssituationen der. Og hvorfor siger hende der ikke noget?! Hun kunne godt lige sige "jeg fik en mail  fra din chef om at du ikke skulle med denne gang. så er du sikker på du skal være her? "

Så hele formiddagen var der dårlig stemning - nok fordi min chef var stresset. Jeg kvajede mig også nogle gange og det gjorde det ikke bedre. Han er svensker og jeg fanger ikke liiige altid helt hvad han mener selvom han snakker glimrende dansk.

Super. ..

Vi nåede det dog det vi skulle  og min chef kom i godt humør igen, men synes alligevel det har været noget af en mavepuster. Jeg hader når folk er sure på mig i arbejdssituationer. Jeg kan simpelthen ikke lade vær med at tænke lidt over det

Nok om det! For nu vil jeg gerne fortælle årets bedste ting indtil videre! :)

I går havde jeg en rigtig god dag med elektrikeren. Vi var i svømmehallen og hyggede virkelig meget. Vi plaskede mest rundt og kyssede hinanden. Det var  virkelig en romantisk og sjov tur i svømmehallen. Vi tog hjem til mig efterfølgende og spiste noget nemt. Vi fik snakkede om noget alvorligt, som havde gået mig på. Det var faktisk ham der åbnede emnet. Han er virkelig typen der elsker at snakke om tingene og være åbne, Jeg må indrømme det er altså ikke helt dårlig. Det sådan nogle dårlige ting som jeg kan fundere over. Jalousi, dårligt selvværd og fantasien brager derud af med scenarier.

Da vi endelig fik os lagt os i sengen, ja så sagde han "Jeg ved godt at du venter på man spørger ellers så virker det ikke, Så jeg ville bare høre om du er interesseret i at være min kæreste? "

Svaret blev ja*love*

Faktisk blev jeg single omkring midt i måneden for to år siden. Så næsten på samme tidspunkt. Kæft hvor tog det mig lang tid, at komme over Rihanna, som jeg kaldte ham. Jeg tror blog.dk har været vidne til nærmest uendelig mange indlæg om, hvor forelsket og ulykkelig jeg derefter har været. OG! hvor knust jeg var da han stoppede vores forhold brat ved han cutte kontakten fuldstændig og bare skære mig helt ud af hans liv uden at rigtig tage snakken om at det ikke skulle være os.

Men! nu har jeg en kæreste og jeg er rigtig, rigtig glad for han har så dejlig en personlighed . Noget andet er, at jeg kan mærke han også  er forelsket og rigtig, rigtig glad for mig. Det er den bedste fornemmelse i verden, det er gensidigt.

Så selvom det var en lorte dag på arbejdet i dag  kunne jeg ikke lade være med, at gå rundt og smile lidt når jeg kom til at tænke på, hvor glad han blev da jeg sagde, at jeg rigtig gerne ville være han kæreste og han selvfølgelig ikke bare  er elektrikeren som jeg ellers har omtalt ham. *love*2 Kommentarer


Recommended Comments

Hvor herligt! Hvor er det bare godt for dig :blomst:

Del denne kommentar


Link til kommentar
LilleSnefnug

Besvaret

Hvor er det skønt at høre, Regga! Det er så dejligt, når sommerfuglene kvidrer i maven, og man er glad når man vågner om morgenen ;) 

nyd det! Du fortjener det *love*

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×