Hop til indhold
MissBreathless

Part 1

Indlæg: 17    Kommentarer: 25   
Se mere fra Part 1

A long time ago.

275 visninger

Mit hjerte græder, det græder for dem som kæmper med noget hårdt, men ikke følger at de kan spørger om hjælp, og ikke følger at de kan få den støtte de har brug for. 

To vigtig mennesker i mit liv, gennemgår noget hårdt, deres verden er ved at falde lidt sammen, eller er verden allerede faldet sammen. Det er svært for mig at se på. Det er svært at ikke kunne hjælpe når jeg virkelig gerne vil. Det er svært at se sådan to hårde, og stærke, selvstændigt mennesker have så svært ved at sige hjælp. 

Vi skal være bedre til at hjælpe hinanden. Vi skal være bedre til at støtte hinanden. 

I år vil jeg gerne være bedre: 

- Til at hjælpe andre. 

- Til at hjælpe mig selv. 

- Til at snakke om mine problemer. 

- Til at motivere mig selv. 

- Til at være sundere. 

Jeg ser det som jeg ønsker at se. Jeg har det med at tit bare være i mit hoved, at folks problemer er folk problemer. Jeg tænker at hvis de har problemer og problemerne er store, så kommer de til mig, jeg kan kun hjælpe hvis de spørger om hjælp, men selv der, kan jeg ikke altid hjælpe. 

tumblr_ojyn8q3Z4H1qkejxno1_500.gif

Denne blogindlæg, skulle have været sat ind i sidste måned, i guess i forgot.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×