Hop til indhold
MissBreathless

Part 1

Indlæg: 17    Kommentarer: 25   
Se mere fra Part 1

Wait on destiny or just do it.

311 visninger

tumblr_nklif5STR91qgf1i8o1_250.gif

Der er denne fyr, som jeg mødte fra et år siden, og jeg har det som om jeg altid støder ind i ham igen og igen, og jeg kunne ikke lad være med at tænke. Burde jeg tage chancen med denne fyr? jeg er normalt ikke bange for at tage det første skridt. En anden del af mig tænker, hvis det er mening at der skal ske noget, så sker det. Skal jeg vente på skæbene eller selv tage skæben i min egne hænder? Hvad nu hvis det ikke findes? Hvad nu hvis dette er min chance? 

tumblr_oler6bwU1A1vlcikso1_400.gif

Well, lad os starte med med starten. Det hele startede med en fest, gøre det ikke altid det? En halloween fest, jeg kan endda huske hvad han var klædt ud som, dam.. Well, det var en meget fræk aften, hvor jeg endt med at sidde på skøget af ham, og kysse ham. Det var en af de kys, hvor man kan mærke det helt nede i maven, og man får sommerfugle i maven ved at tænke på, det gøre jeg stadige den dag idag. Well, på det tidspunkte havde jeg stadige noget kørende med min b-ven, som by the way, OGSÅ var til festen. Så det var lidt akavet for mig, og jeg prøvede at holde min afstand, indtil jeg havde afsluttet det helt med min b-ven, og det endte med at blive afsluttet på en akavet måde, fordi jeg mødte min crush til en anden fest, og da jeg havde desværre stadige noget kørende med b-ven, og tingene endte med at være lidt akavet for mig, fordi jeg afviste ham. Jeg afviste ham, fordi jeg kunne virkelig godt lide ham, og jeg virkelig gerne starte noget med ham men frisk, fordi at jeg kunne se en fremtid med med ham, og jeg kun se mig selv virkelig falde for ham. Men efter det, snakket vi ikke så meget sammen, vi mistede bare forbindelse, og det var helt i orden. Fordi det var ikke noget negativ, vi mistede bare kontakten, og jeg startede noget nyt med en anden. 

Well.. Grunden til han er i min tanke nu, er fordi vi har flirte en del når vi har set hinanden, og så her forleden  matchede vi på tinder, og det fik mig til at tænke. BURDE JEG? BURDE JEG SKRIVE TIL HAM?

Jeg blev bare pludselig ramt af masser tanker, hvad nu hvis han er den personen der altid dukker op, indtil vi endelig får "prøvet" hinanden. Hvad nu hvis ingen af os nogensiden tager det næste skridt? Er jeg ikke det værd. Jeg kan forstille mig hvorfor han ikke tager et nyt skridt, efter som JEG afviste ham, men jeg kan bare ikke helt forstå hvorfor JEG ikke kan tage det første skridt. Jeg begyndte at tænke på om skæben er en undskyldning for ikke at tage chancer? Det er bare noget folk siger fordi de er bange for at tage det første skridt? Så er det lettere at sige "Jeg vil lad det være op til skæben" En anden del af mig tror på, at det er meningen noget skal ske så vil det FINDE en vej. Så vil det ske uanset hvad. 

tumblr_ni629rcA2S1tj2fb2o1_500.gif

Jeg vil bare så gerne have et nyt kys fra ham. Så måske skal jeg tage et skridt.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×