Hop til indhold
Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 354    Kommentarer: 826   
Se mere fra Blog Centrum

Træt helt ind i knoglerne

363 visninger

Denne dræbende træthed fylder. Det er ikke en fysisk træthed, men en træthed der sidder i sindet. Alt det her rod med bonussønnen og hans snart eks, dræner alle ressourcer. 

Jeg prøver at sige til min mand at vi jo ikke kan gøre så meget. Det er en proces som de unge selv skal klare sig igennem og at vi kun kan være der på sidelinjen, men jeg kan mærke at det fylder rigtig meget i ham. Han vil så gerne hjælpe sin søn og mener at han skal væk fra huset og fra hende, men han har jo bud om at kunne være her og det er ham selv der vælger den mulighed fra og så er den ikke længere.

Det er lige som om at alle samtaler uværgeligt ender med at handle om den skilsmisse og børnebørnene uanset hvor meget jeg forsøger at snakke om andre ting. 

Vi burde kunne snakke om andet, vores sted, vores planer og om ikke andet så om vejret :) 

I starten var det ikke noget der blev snakket om og det var faktisk slet ikke rart ingenting at vide. Bonussønnen kom og gik, så trist ud og sagde ingenting. Han hverken hilste eller sagde farvel. Dengang vidste jeg ikke andet end at der var knas. Så meldte jeg ud, til den kære far, at jeg også boede her og dermed gerne ville vide hvad der foregik. Jeg er jo også en del af familien. Derefter er det så gået fra den ene yderlighed til den anden. Hvor pokker blev den gyldne middelvej af?

Nå, men jeg vil nu fortsætte med at lægge øre til min mands tanker. Jeg overlever og engang imellem kan jeg så også bremse ham en smule og forsigtigt styre ham udenom fristelserne til at blande sig for meget og så fastholde tanken om at vi primært er der for de små og så må de voksne klare deres paragraffer selv. 

Vi har jo, tilsammen, 7 børn så ifølge statistikkerne så kommer der nok en del af disse situationer senere i livet. Nogen vil synes at jeg lyder kynisk, men det her er jo nok bare den første.... Vi kan ende med at blive helt proff...

Centrum

 

 

 2 Kommentarer


Recommended Comments

Den hudløs ærlige

Besvaret

Løb en tur ... det er godt mod alt. Man tænker på noget inden man løber, og når man kommer hjem tænker man på noget helt andet. Ikke mindst hvordan næste tur skal blive endnu bedre. 
Og så får man et andet og mere lyst syn på tilværelsen. 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hvor ville jeg ønske det var en mulighed, men det er det ikke for mig. Istedet går jeg ud i den storslåede natur jeg har her på gården. Vandre rundt i det der, meget snart, er vores park. Jeg kigger efter spætten og leder efter kogler. Det er min terapi.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×